Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas HV's peaks olema vähem modesid alafoorumi kohta? |
JAH |
|
28% |
[ 39 ] |
EI |
|
35% |
[ 49 ] |
Ei huvita |
|
36% |
[ 51 ] |
|
hääli kokku : 139 |
|
autor |
|
Caveman
HV veteran

|
27.05.2004 22:00:48
Modede arvu vähendamine |
|
|
Asi selles, et minu arust on modesid iga alafoorumi kohta liiga palju.
Need kasutajad, kes on peaaegu iga alafoorumi moded, ei jõua ju igale poole. On üks või kaks aktiivsemat modet, kes konkreetset foorumit modereerivad, kuid teised on lihtsalt nimekirjas seal alafoorumi päises.
Mis mõttega?
Tooks ühe näite: Mobiiltelefonide ja muu tehnika foorum.
XYZ, kes on esimesena nimekirjas, on sõna võtnud 18-nes teemas. See ei ole mõeldud etteheitena, austan XYZ'i, ta on foorumi raudvara, saan aru, et teda ei huvitagi nii palju mobiiltelefonid jms. Aga 18 teemat näitab ebaaktiivsust konkreetses foorumis, kus ta on mode. Ta teeb tänuväärset tööd mujal alafoorumites, kuid see ei tundu olevat tema "ala".
See on ainult üks näide, neid on veel. Mulle tundub, et need moded on nagu kuidagi lihtsalt "jäänud" sellest ajast, kui siin veel vähe kasutajaid ja sellest johtuvalt ka modesid oli.
Selge see, et keegi ei jõua modereerida 15+ alafoorumis. Ei peagi.
Minu ettepanek: Alafoorumi kohta 2, max 3 modet.
Suurematele alafoorumitele vb isegi rohkem.
Igale modele mitte rohkem kui 5 alafoorumit.
Vot, minu nägemus on selline.
PS! Veelkord, ma ei süüdista kedagi, lihtsalt juhin tähelepanu, moded on mulle ikka hea mulje jätnud, ega neid muidu poleks valitudki.
PS2! Erandeid on alati!
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
27.05.2004 22:02:50
|
|
|
Täiesti poolt . Uurisin natuke mobiiltelefonide foorumit ja avastasin, et üks moderaator saaks peaaegu üksinda hakkama.Samas mitte keegi ei suuda olla 24h online.Seega 2-4 inimest oleks väga hea.
Mobiiltelefonide foorumisse sobib kenasti Caveman, kes saab oma tööga hästi hakkama. Taavi_R aitab lingikoguga ja Digebeni hoiab ka ikka vahest seal silma peal . Teised moded ( Hiid, gemini, Spottraining,XYZ ) sinna aga kahjuks ei jõua.
Loomulikult on ka neil palju tegemit, aga ikkagi
Ükski inimene ei jõua 10 alafoorumis korraga silma peal hoida.
Seega igati väärt mõte
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
12 :: |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tihver
HV veteran
|
27.05.2004 22:04:53
|
|
|
Poolt, aga üldiselt tundub, et Caveman tahab mobiilifoorumit valitseda Peaasi, et moded oma võmu kuritarvitama ei hakka, mida siin kunagi ka juhtunud on.
_________________ Kõik lihtsad probleemid on juba lahendatud ... |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
0 :: |
142 |
|
tagasi üles |
|
 |
2A
HV Guru

|
27.05.2004 22:07:59
|
|
|
Ei näe põhjust miks peaks neid vähem olema. Kui nad oma tööd teevad hästi, siis miks mitte...
Kas nad on siis teistest paremad, kui nad moded on...See on lihtsalt nende töö HV-s
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
1 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
27.05.2004 22:08:35
|
|
|
Mis kogu selle muutmistuhina mõte on?
See, kui ma pidevalt kõikjal ei plagista ei tähenda et ma ei modereeriks piisavalt.
Kõikjal, kus silm midagi väära haarab, saab ka modereeritud.
Milles probleem on ma ei saa aru?
Tee aga tublisti tööd oma foorumis edasi ja kõik on O.K
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
2A
HV Guru

|
27.05.2004 22:13:52
|
|
|
Hiid kirjutas: |
See, kui ma pidevalt kõikjal ei plagista ei tähenda et ma ei modereeriks piisavalt.
Kõikjal, kus silm midagi väära haarab, saab ka modereeritud.
Milles probleem on ma ei saa aru?
Tee aga tublisti tööd oma foorumis edasi ja kõik on O.K  |
Täpselt mida mina öelda tahtsin
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
27.05.2004 22:31:34
|
|
|
Caveman, põhjenda ka siis millejaoks on hea kui kusagil alafoorumis on maksimaalselt 5 moderaatorit?
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eser
HV veteran

|
27.05.2004 22:35:39
|
|
|
tsitaat: |
|
yep korjake see loll teema ära
_________________ Must, ja karvane ! |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
27.05.2004 22:40:21
|
|
|
ikka rohkem. ikka rohkem, mitte vähem.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
27.05.2004 23:19:18
|
|
|
Tihver kirjutas: |
Poolt, aga üldiselt tundub, et Caveman tahab mobiilifoorumit valitseda |
Mis mõttes valitseda?
Kui sa vaatad nt mobiiltelefonide jm tehnika ärifoorumit, siis seal on asjad enam-vähem kontrolli all, enamuse tööst teen mina, arvan, et keegi ei vaidle vastu. Kas see ongi valitsemine?.
Hiid kirjutas: |
|
Seda ma ei olegi väitnud, minu arust peaks üldse iga mode, kui ta teemat suuremal määral muudab (paneb lukku, kustutab hulga poste vms), siis peaks ta sellest märku andma, et hoida ära selliseid teemasid.
Kui modesid on 3 tk, siis on ju "kahtlusaluseid" 66 2/3 % vähem, kui 9 modega, kellest 6 niikuinii ei modereeri.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
27.05.2004 23:21:49
|
|
|
Caveman kirjutas: |
siis peaks ta sellest märku andma, et hoida ära selliseid teemasid.
Kui modesid on 3 tk, siis on ju "kahtlusaluseid" 66 2/3 % vähem, kui 9 modega, kellest 6 niikuinii ei modereeri. |
kui sa hoolega vaatad, siis see teema on peaaegu aasta vana ja asi on vahepeal paremuse poole kõvasti muutunud
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
27.05.2004 23:24:00
|
|
|
Caveman, sa ei ole ikka põhjendanud miks peaks modede arvu vähendama ... millist reaalset kasu see tooks?
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
27.05.2004 23:25:44
|
|
|
mind ei häri kui palju iga alaforumil modesi on
peaasi et nad teeks oma tööd ilusasti ära..
preaguste modede kohta küll pole midagi öelda
nii et keep Up good work!
_________________ { Talu/suvila blogi } |
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
27.05.2004 23:27:02
|
|
|
Pointless teema... . Format, kust sa tead, et ma mobiilifoorumisse ei jõua? Ma ei pea seal kogu aeg ju mölisema. Mulle tundub, et need vähese võimuga moded (Caveman, Format) on lihtsalt kadedad teiste peale
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
27.05.2004 23:39:08
|
|
|
kui alafoorumis on v2hem moderaatoreid, siis t2hendab see seda et on palju suurem v6imalus et töö j22b tegemata
kui alafoorumis on 3 moderaatorit, siis siis see eeldab et need 3 peavad seal foorumis kogu aeg silma peal hoidma - reeglina pole siiski selliseid inimesi kes istuvad yhes foorumis ja kogu aeg piiravad
inimestel on muudki teha
muide omal ajal sain mina k6ikide foorumite valvamisega hakkama - kuid praegu ma ei v6taks moderaatori kohta isegi mitte siis vastu kui mulle see õllega koos antakse
moderaatoriks olemine on pigem nuhtlus 8)
millegipärast tundub siisn teemas et keegi on justkui kade millegi peale
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
27.05.2004 23:44:44
|
|
|
tegelt mis vahet sel on, mitu modet, mingit alafoorumit käsitseb, need nimed on nigunii ülesse nurka nii väikselt kirjutatud ,et ma märkasin alles seda poole aasta eest. Sellel uuendusel pole siiski mõtet minu arust.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
27.05.2004 23:58:31
|
|
|
mina ei ole rahul moderaatorite Caveman ja Format tegevusega. paluks nad ära vähendada ma ei ole nende tegevusega üldse rahul (mõlemale olen negatiivse hinnangu ka eelnevalt pannud). muidu teiste osas on olukord OK
lisaks on asi demokraatia seisukohalt ohtlik, kui võim läheb liga väheste kätte. mida rohkem inimesi, seda parem.
viimati muutis dvd vader 28.05.2004 00:01:35, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
28.05.2004 00:01:22
|
|
|
mõttetu mine harvenda vanaema juures porgandeid parem
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
28.05.2004 00:08:01
|
|
|
tegelikult hea teema, saab kohe suu puhtaks öelda sellest, mis pikka aega on mul meeles mõlkunud juba... võiks kehtestada moderaatoritele vanusepiirangu ja staai kombinatsiooni -
moderaator on KAS vähemalt 18 aastat vana VÕI KUI on noorem kui 18, siis VÄHEMALT 2 aastat foorumikasutuse staai. sellega tõuseks ka moderaatorite maine mõnevõrra kindlasti, kui on teada, et vähemalt mingid nõuded on kehtestatud ja iga mats ei saa moderaatoriks. ja ärge tulge rääkima, et "mõni 10-aastane teab ka arvutitest rohkem jne." see ei anna piisavalt kogemust/elutarkust/haridust, et modereerida minu meelest. maha lapsmoderaatorid
mulle lihtsalt käib vastu, kui minu poste modereerib minust tunduvalt noorem alaealine põhikooliharidusega tüüp, kellel pole isegi foorumisoleku staai eriti palju. oleks staai, siis oleks teine asi. või vanust. aga kui kumbagi pole... no ei lähe mitte. peab olema mingisugunegi administratiivne suutlikkus. see, kui inimene teab arvutitest hästi palju, ei anna seda suutlikkust modereerida efektiivselt. administreerimise (ehk antud juhul "modereerimise") oskus ei tule arvutitundmise oskusega, need on kaks täiesti eri asja.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
28.05.2004 00:19:44
|
|
|
Kunagi sai siin arutatud modede õiguste ja kohustuste kohta (sai isegi mustand koostatud ja teistele hindamiseks üles pandud), kuid mind saadeti sõna otseses mõttes pikalt ja ükski admin ka vedu ei võtnud, nii suhteliselt mõttetu on seda teemat arendada. Nagunii on ja jääb see adminnide südametunnistusele keda nad modedeks määravad ja kui tunned et on liiga tehtud, siis saab ju õiglast kohut nõuda (muidugi kui sind kuulda võetakse).
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
28.05.2004 00:22:24
|
|
|
tjah, sellest suht savi, palju neid üheski alamfoorumis on, aga mõnes mõttes nõustun dvd vader'iga
Caveman'i kohta pole siiani ühtki halba sõna, aga see pole minu teadvusse jõudnud veel, mille puhul Format modeks sai
läbustamise eest? keegi võiks infi jagada
seda vanusepiirangut on suht raske ellu viia, aga staaipõhine võiks küll olla.
lihtsalt ei usu, et vähem kui poole aastaga (kusjuures 3/4 sellest ajast totaalse läbumootorina) saab seda foorumit nii hästi tundma õppida, et anda mode staatus/õigus/kohustus
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
28.05.2004 00:26:13
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
tegelikult hea teema, saab kohe suu puhtaks öelda sellest, mis pikka aega on mul meeles mõlkunud juba... võiks kehtestada moderaatoritele vanusepiirangu ja staai kombinatsiooni -
moderaator on KAS vähemalt 18 aastat vana VÕI KUI on noorem kui 18, siis VÄHEMALT 2 aastat foorumikasutuse staai. sellega tõuseks ka moderaatorite maine mõnevõrra kindlasti, kui on teada, et vähemalt mingid nõuded on kehtestatud ja iga mats ei saa moderaatoriks. ja ärge tulge rääkima, et "mõni 10-aastane teab ka arvutitest rohkem jne." see ei anna piisavalt kogemust/elutarkust/haridust, et modereerida minu meelest. maha lapsmoderaatorid
mulle lihtsalt käib vastu, kui minu poste modereerib minust tunduvalt noorem alaealine põhikooliharidusega tüüp, kellel pole isegi foorumisoleku staai eriti palju. oleks staai, siis oleks teine asi. või vanust. aga kui kumbagi pole... no ei lähe mitte. peab olema mingisugunegi administratiivne suutlikkus. see, kui inimene teab arvutitest hästi palju, ei anna seda suutlikkust modereerida efektiivselt. administreerimise (ehk antud juhul "modereerimise") oskus ei tule arvutitundmise oskusega, need on kaks täiesti eri asja. |
sellele võiks vaid vastata: "sorry that's life" ehk see nö. "onupojapoliitika" kehtib igal pool ja kellegi kompetentsus ei ole miski määraja, kahjuks. PS. jagan sinu seisukohta.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
28.05.2004 00:27:20
|
|
|
niipalju kui mina tean sellest et
Format saatis Tanelile PS et oleks modeks saada soov....
siis Tanel olevat and Formatile katseaja (ei tea kui pika)
ja kuni siiamaani
sorry võin veidi puusse panan aga niipalju tuli praegu sellest meelde.
PEACE!
_________________ { Talu/suvila blogi } |
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
28.05.2004 00:39:11
|
|
|
dvd vader, nagu tavaliselt, ei põhjenda sa oma sõnu.
Formati modereerimise kohta ei oska ma midagi öelda, kuna arvutustehnika alafoorumeid ma ignoreerin, kuna nad ei paku mulle huvi.
Seleta palun mulle ära, mida ma olen valesti teinud?
Kui kellelgi on midagi öelda minu modereerimise kohta Mobiiltelefonide ja muu tehnika ärifoorumis ja tavalises foorumis, andke tulla, kuulan huviga.
Ma kordan veelkord: Miks on vaja moderaatoreid, kes ei modereeri?
Leian, et siis oleks kasutajal, kui ta leiab, et moderaator on talle ülekohut teinud, kõvasti lihtsam küsida järgi kolmelt kui kümnelt inimeselt.
dvd vader kirjutas: |
mulle lihtsalt käib vastu, kui minu poste modereerib minust tunduvalt noorem alaealine põhikooliharidusega tüüp, kellel pole isegi foorumisoleku staa?i eriti palju. |
Mulle käib nt vastu, kui mõni mees nagu elab foorumi ja selles vingumise nimel, kui ta otsustab inimese üle tema vanuse järgi.
Sinu vanuseks ütleks ma jutu järgi 75 aastat, mingi vana tige pensionär, kellel pole muud teha, kui kogu aeg argumenteerimata ila pritsida ja negatiivseid kommentaare jagada.
gemini kirjutas: |
Mulle tundub, et need vähese võimuga moded (Caveman, Format) on lihtsalt kadedad teiste peale  |
Mulle jällegi tundub, et vanemad moded tunnetavad, et keegi hakkab aru saama, et nad ei täida oma võetud kohustusi ja hoiavad kümne küünega oma modekohtadest kinni.
Igaüks mõtleb omamoodi.
PS! Mis krdi võim, ega sa riigipirukat ei jaga!?!
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
28.05.2004 00:43:05
|
|
|
Minul küll otseselt mingrid pretensioone ei ole. Väikesi vahejuhtumeid küll on olnud, aga kasutaja on arusaav tüüp ja saab asjast aru, parandab enda.
Aga kust Sa tead kes moderaator modeerib, ja kes mitte? Mina näiteks saadan ilma mingi märketa korduvad teemad, väheste postitustega, prügikasti.
Pealegi, me kõik oleme siin vabatahtlikult, kedagi ei sunnita ega palgata.
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
163 |
|
tagasi üles |
|