Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Modede arvu vähendamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas HV's peaks olema vähem modesid alafoorumi kohta?
JAH
28%
 28%  [ 39 ]
EI
35%
 35%  [ 49 ]
Ei huvita
36%
 36%  [ 51 ]
hääli kokku : 139

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 28.05.2004 00:51:40 vasta tsitaadiga

Caveman kirjutas:
Ma kordan veelkord: Miks on vaja moderaatoreid, kes ei modereeri?
Leian, et siis oleks kasutajal, kui ta leiab, et moderaator on talle ülekohut teinud, kõvasti lihtsam küsida järgi kolmelt kui kümnelt inimeselt.
Kust sa võtad, et ei modereeri?

Mina isiklikult saan modereerida kõikides HV foorumites. Paljusid ma reaalselt jälgin? Alla poole kindlasti aga kui keegi saadab mulle lingi, et palun tee seal midagi või ise juhuslikult satun mõne teema peale foorumis kus ma ise aktiivselt ei figureeri siis on vägagi abiks see staatus.

Sinu põhjendus, et probleemi korral oleks lihtsam süüdlast välja selgitada ei ole minuarust piisav. Lõhnab järjekordselt teema järele, et miskit muuta lihtsalt muutmise pärast.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 28.05.2004 00:52:11 vasta tsitaadiga

Taavi_R kirjutas:
Aga kust Sa tead kes moderaator modeerib, ja kes mitte? Mina näiteks saadan ilma mingi märketa korduvad teemad, väheste postitustega, prügikasti.
Seda teevad kõik moded (loodan vähemalt), kuid selliseid teemasid tekib küllalt harva.

Taavi_R kirjutas:
Pealegi, me kõik oleme siin vabatahtlikult, kedagi ei sunnita ega palgata.
Mõnele on sellest hoolimata "võim", nagu mr. kaksikud seda väljendas, pähe hakanud.

Renka kirjutas:
Mina isiklikult saan modereerida kõikides HV foorumites. Paljusid ma reaalselt jälgin? Alla poole kindlasti aga kui keegi saadab mulle lingi, et palun tee seal midagi või ise juhuslikult satun mõne teema peale foorumis kus ma ise aktiivselt ei figureeri siis on vägagi abiks see staatus.
Selle jaoks on tegelikult täitsa oma teema tehtud.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
gemini
HV Guru

sõnum 28.05.2004 01:03:43 vasta tsitaadiga

Caveman, kui sa praeguste modedega rahul pole, siis võid väga vabalt lakata HVd külastamast. Ma ei saa aru, milles sa probleemi näed? Miks sul see moderaatorite hulk nüüd ette jäi? Selle peale tuled, et äkki jääd sina oma kohast ilma, kui modede hulka vähendatakse icon_razz.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 28.05.2004 01:13:27 vasta tsitaadiga

Caveman kirjutas:

Sinu vanuseks ütleks ma jutu järgi 75 aastat, mingi vana tige pensionär, kellel pole muud teha, kui kogu aeg argumenteerimata ila pritsida ja negatiivseid kommentaare jagada.

mina argumenteerin alati ja enda meelest ka korralikult. võib-olla lähevad meie arusaamad korraliku argumenteerimise osas tõesti lahku, näiteks sinu meelest on hea argument, kui kutsud teise juttu "ilaks", minu meelest ei ole. väga kahetsusväärne muidugi. mina oma pretensioonid olen sinu kohta igatahes juba eelnevalt välja toonud -

1) juba olemasolevate ja piisavalt räägitud teemade tekitamine sinu modereerida olevatesse foorumitesse sinu enda poolt
2) HV reeglitega vastuolus olevate piltide lisamine oma postidesse
3) ebakultuurse avatari omamine, mis ei ole sobilik "võimuesindajale" ehk moderaatorile

viimati muutis dvd vader 28.05.2004 01:57:34, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.05.2004 01:47:56 vasta tsitaadiga

See punkt 3 on avalik vabandus igasuguste tekkinud ja tekkivate eksimuste eest.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 28.05.2004 02:37:31 vasta tsitaadiga

link :: Caveman

ma leidsin midagi, mis ei ole kohe muidagi modele kohane. Kas see veniv tekst pidi nüüd õpetlik näide olema või, kuidagi soliidsemalt ei olnud võimalik öelda, või oli see korduv märkus?
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 28.05.2004 07:22:55 vasta tsitaadiga

mida vähem modesid, seda subjektiivsemad nad on..see teema on küll algatatud pigem edevusest ja enese esiletõstmisest ajendatuna, kui tahtmisest midagi HV-heaks vajalikku teha. Ja ise olid veel läburaatori staatuses icon_lol.gif (seda plekki Sa maha ei pese) . Peace! beer_yum.gif
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 28.05.2004 07:24:41 vasta tsitaadiga

Mida mõned küll söövad, et neil nii häid mõtteid tuleb? icon_rolleyes.gif
Tihver
HV veteran

sõnum 28.05.2004 07:54:40 vasta tsitaadiga

marko kirjutas:
dvd vader kirjutas:
tegelikult hea teema, saab kohe suu puhtaks öelda sellest, mis pikka aega on mul meeles mõlkunud juba... võiks kehtestada moderaatoritele vanusepiirangu ja staaži kombinatsiooni -

moderaator on KAS vähemalt 18 aastat vana VÕI KUI on noorem kui 18, siis VÄHEMALT 2 aastat foorumikasutuse staaži. sellega tõuseks ka moderaatorite maine mõnevõrra kindlasti, kui on teada, et vähemalt mingid nõuded on kehtestatud ja iga mats ei saa moderaatoriks. ja ärge tulge rääkima, et "mõni 10-aastane teab ka arvutitest rohkem jne." see ei anna piisavalt kogemust/elutarkust/haridust, et modereerida minu meelest. maha lapsmoderaatorid thumbs_up.gif

mulle lihtsalt käib vastu, kui minu poste modereerib minust tunduvalt noorem alaealine põhikooliharidusega tüüp, kellel pole isegi foorumisoleku staaži eriti palju. oleks staaži, siis oleks teine asi. või vanust. aga kui kumbagi pole... no ei lähe mitte. peab olema mingisugunegi administratiivne suutlikkus. see, kui inimene teab arvutitest hästi palju, ei anna seda suutlikkust modereerida efektiivselt. administreerimise (ehk antud juhul "modereerimise") oskus ei tule arvutitundmise oskusega, need on kaks täiesti eri asja.

sellele võiks vaid vastata: "sorry that's life" ehk see nö. "onupojapoliitika" kehtib igal pool ja kellegi kompetentsus ei ole miski määraja, kahjuks. icon_neutral.gif PS. jagan sinu seisukohta. icon_wink.gif

Õige kõik kes alla 18 mode kohtadelt maha ja staaži vähemalt 2 aastat HV kasutajana. Selle kohta võiks eraldi hääletuse teha ja siis selle ka ellu viia thumbs_up.gif

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 28.05.2004 08:40:22 vasta tsitaadiga

... antud teemakohases vestluses olen üldjoontes dvd vader'i väljakäiduga päri, kuid samas ei saaks ka midagi negatiivset välja tuua ei Caveman'i ega Format'i kohta moderaatoritena. See, mida nad muidu teevad, mind väga ei huvita, nende isiklik asi ja eks vanusele vastav ...
... mis puutub moderaatorite õiguste vähendamisse, siis ma sellega kindlasti päri pole, kuna keegi meist ei jõua tervel foorumil iga päev järjekindlalt silma peal hoida ja siis on hea, kui on alati keegi, kes on võimeline vajaliku töö siiski ära tegema olenemata, kas see foorum on tema nö. aktiivses haldusalas või mitte ...
... ise soovitaks pigem kaotada ära selle meeletu moderaatorite joru foorumi päisest ja asendada nupuga n. ::Foorumi Moderaatorid:: millele vajutades näeks selles konkreetses foorumis modreerimisõigust omavaid kasutajaid, nagu näitab foorumis olevaid kasutajaid see nupp - kes kasutavad hetkel foorumit? - hoiaks kokku ruumi päises ja moderaatorid poleks pidevalt nii häirivalt silme all ...

viimati muutis DigeBeni 28.05.2004 09:13:33, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 28.05.2004 08:59:51 Re: Modede arvu vähendamine vasta tsitaadiga

Caveman kirjutas:
...
Tooks ühe näite: Mobiiltelefonide ja muu tehnika foorum.
XYZ, kes on esimesena nimekirjas, on sõna võtnud 18-nes teemas. See ei ole mõeldud etteheitena, austan XYZ'i, ta on foorumi raudvara, saan aru, et teda ei huvitagi nii palju mobiiltelefonid jms. Aga 18 teemat näitab ebaaktiivsust konkreetses foorumis, kus ta on mode. Ta teeb tänuväärset tööd mujal alafoorumites, kuid see ei tundu olevat tema "ala".
...
icon_biggrin.gif icon_razz.gif icon_rolleyes.gif
Ma pole veel kujundanud lõplikku arvamust sinu ettepaneku enda kohta, kuid juba sinu näite tõttu on esmane mõte negatiivne: nimelt vastupidi sinu arvamusele olen ma siiski tolle alamfoorumi kõik teemad otsast lõpuni (osad küll n.ö. diagonaalis) läbi vaadanud. Et minu sõnavõtte seal vähe on, see on tingitud asjaolust, et isiklikult pole omanud kuigi paljusid moblasid, mina kasutan olemasolevat väga pikalt ja vahetan alles siis kui tõesti uued juba vanast mäekõrguselt üle. Mulle pole mobla eputamiseks vaid lihtsalt töövahend. Seega ei saa ma jagada isiklikke kogemusi enamike moblade suhtes ja mobladel olevad mängud, taustapildid ja lisaks tehase poolt pakutule helinate juurdehankimine jätab mind tõesti täiesti külmaks. Lõppkokkuvõttes : ma võtan sõna siis, kui tõepoolest on mida öelda.
Seda aga kui palju ma teemadest läbupostitusi, korduvaid postitusi olen välja rookinud sa lihtsalt tagantjärele ju ei näe.
Kuna su näide trehvas tsipa ebaõnnestunuks, siis kahjuks kipun ma kahtlema kogu ettepaneku mõttekuses. Ja nagu näha kipub õige mitme kaasfoorumlase mõte samasse suunda. See vaid suurendaks alamfoorumi modede koormust. Vahepeal oli üks alamfoorum kus polnud modesid ja mõnda aega see suutis sedasi eksisteerida, lõpuks aga kiskus asi kiiva ja pandi ka sinna tavaports modesid peale. Lihtsalt muud moodi enam ei saanud, läbustajate hulk kiskus liialt suureks.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
test2
HV kasutaja

sõnum 28.05.2004 09:00:31 vasta tsitaadiga

Tihveri seisukohaga päri! Caveman, nüüd läksid ise libedale teele.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 28.05.2004 09:48:32 vasta tsitaadiga

Caveman kirjutas:
Mulle jällegi tundub, et vanemad moded tunnetavad, et keegi hakkab aru saama, et nad ei täida oma võetud kohustusi ja hoiavad kümne küünega oma modekohtadest kinni.
siin panid sa ikka puusse icon_biggrin.gif
nii öelda vanemad moderaatorid - need kellel rohkem staaži icon_wink.gif kuuluvad enamus siiski HV põhiseltskonda ja kuuluvad juba nn suurde HV perre, kes siis suhtlevad omavahel ka v2ljaspool HV 'd

Format
Piiratud kasutaja
Format

sõnum 28.05.2004 10:18:46 vasta tsitaadiga

gemini kirjutas:
Pointless teema... thumbs_down.gif. Format, kust sa tead, et ma mobiilifoorumisse ei jõua? Ma ei pea seal kogu aeg ju mölisema. Mulle tundub, et need vähese võimuga moded (Caveman, Format) on lihtsalt kadedad teiste peale icon_evil.gif

Ma ei ole kade mitte kellegi peale. Lihtsalt kui uurida moblade foorumit selgub et Caveman teeb seal oma tööd kõige rohkem.
Gemini... sa oled ka paljudes teistes alafoorumites mode ja teed oma tööd häst thumbs_up.gif . Lihtsalt kuna ma hoian moblade foorumis suht tihti silma peal, siis tean ja näen kes seal asjaga kõige rohkem tegeleb.
dvd_vader :
tsitaat:
mina ei ole rahul moderaatorite Caveman ja Format tegevusega. paluks nad ära vähendada ma ei ole nende tegevusega üldse rahul (mõlemale olen negatiivse hinnangu ka eelnevalt pannud). muidu teiste osas on olukord OK

Tundub, et sulle käivad noored lihtsalt pinda või mis ? Mu jutt pole võibolla tõesti mingi suurem asi olnud, aga too mingi näide minu mode aegade kohta. Need teemad mis on vales kohas olnud on minu võimetes sealt ka ära viidud thumbs_up.gif

tsitaat:
Kui kellelgi on midagi öelda minu modereerimise kohta Mobiiltelefonide ja muu tehnika ärifoorumis ja tavalises foorumis, andke tulla, kuulan huviga.

Samad sõnad icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 307 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 11 :: 231
tagasi üles
Taavi_R
HV Guru
Taavi_R

sõnum 28.05.2004 11:37:11 vasta tsitaadiga

Seda Sa ei saa Format kuskilt täpselt teada kui palju keegi moderaator Sul tööd teeb.
Mobiiltelefonide ja muu tehnika ostu foorumis paljud ei tea, et seal modeerin päris tihti.
Et foorumil viisakamat välimust hoida ja otsingust kergemini vastva teema üles leida
tuleb muuta päris paljusid pealkirju ja postitusi. Arvad, et neid on väha kes panevad
wallpaperi suuruse pildi oma mobiilist postitusse, et seda müüa? -Leidub päris palju.
Ja leidub ka väha palju neid kes upitavad oma teemat iga 1h tagant ja teevad sisutühje
postitusi. Jah, kustutan silmagi pilgutamata sellised asjad, ja tõesti ei jäta endast märki
maha, ainult teema algataja ise näeb seda.
Samas kui Sa vaatad prügikasti... Sinna tekib päevas ikka mitmeid teemasid. Kas Sa
tead kes need kõik on sinna viskanud? -Mõnedel on ainult teema lõppu tehtud post, et
ma nüüd viskan selle ära. Ise kui teiseldan teemasid, siis panen teema pealkirja lõppu
oma nime, et kui pretensioone teemaalgatajal tekib, teab kelle juurde põõrduda. Aga
seda teen ka vabatahtlikult.
Jällegi ütlen, me ei ole siin sunniviisil. Mina võtan ka nädalavahetuse vabaks ja loen
ainult foorumis poste, võtan osa kui on midagi huvitavat. Pole lihtsalt niipalju aega.
Tõesti kui midagi väga hullu on, siis aitan. Sest kes ikka nädalavahetusel nii palju
foorumis on. Suvi ka veel ju tulekul.

DigeBeni mõte on hea. Seal võiks siis ka näidata kes on olnline. Kasutajad teavad
kelle poole pöörduda.

cbr
HV Guru
cbr

sõnum 28.05.2004 12:09:40 vasta tsitaadiga

Lõpetage see nõidade põletamine ära juba ükskord. Käituge nagu normaalsed inimesed, mitte ärge otsige endi seast "reetureid"(mitte otseses mõttes). Imelik mulje jääb juba neid teemasid siin lugedes icon_rolleyes.gif
DoS
HV veteran
DoS

sõnum 28.05.2004 12:31:20 vasta tsitaadiga

vähem modesid, rohkem läbu, rohkem teemasid vales kohas jne..
caveman, ära tule enam ütlema, et moded ei tee oma tööd, kui kasvõi üks kord aastas üks mode muudab ühe teema pealkirja sisule vastavaks, siis on ta oma tööd teinud
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 28.05.2004 12:39:01 vasta tsitaadiga

gemini kirjutas:
Miks sul see moderaatorite hulk nüüd ette jäi? Selle peale tuled, et äkki jääd sina oma kohast ilma, kui modede hulka vähendatakse icon_razz.gif

Tulen küll, kui leitakse, et ma ei saa oma tööga hakkama, siis loobun modestaatusest.

dvd vader kirjutas:
Caveman kirjutas:

Sinu vanuseks ütleks ma jutu järgi 75 aastat, mingi vana tige pensionär, kellel pole muud teha, kui kogu aeg argumenteerimata ila pritsida ja negatiivseid kommentaare jagada.

mina argumenteerin alati ja enda meelest ka korralikult. võib-olla lähevad meie arusaamad korraliku argumenteerimise osas tõesti lahku, näiteks sinu meelest on hea argument, kui kutsud teise juttu "ilaks", minu meelest ei ole.

Ma pole väitnud, et sinu jutu ilaks nimetamine on argument. Ma lihtsalt tõin näite, kuidas mulle tundub see inimene, kes sellist juttu ajab.
Sinu kompleksid sinust nooremate kasutajate modestaatuse vastu on sinu enda asi, loeb tehtud töö, mitte vanus.

dvd vader kirjutas:
väga kahetsusväärne muidugi. mina oma pretensioonid olen sinu kohta igatahes juba eelnevalt välja toonud -

1) juba olemasolevate ja piisavalt räägitud teemade tekitamine sinu modereerida olevatesse foorumitesse sinu enda poolt
2) HV reeglitega vastuolus olevate piltide lisamine oma postidesse
3) ebakultuurse avatari omamine, mis ei ole sobilik "võimuesindajale" ehk moderaatorile

1) Neid teemasid ei olnud olemas, olid ainult teemad stiilis: "Minu 6610 ei tööta. APPPPPII!!!"
Selliste asemele tegin uue teema, need mis olid varem ja sobisid sisu poolest, jätsin alles ja muutsin pealkirja üldiseks.
2) No palun näita mulle, kus on kirjas piltide max suurus?
3) Avatar jäi sulle ette peale meie vaidlust, millest sa eelistasid peale ühte posti mitte osa võtta ja pidasid paremaks kohe profiili kallale ronida. Argumentide puudumisel kirjutasid oma jutu sisse avatari väidetava "ebakultuursuse". Kellelegi pole see varem ette jäänud.
PS! Selle avatari konstrueeris üks tuntud ja austatud mode.
UB kirjutas:
ma leidsin midagi, mis ei ole kohe muidagi modele kohane. Kas see veniv tekst pidi nüüd õpetlik näide olema või, kuidagi soliidsemalt ei olnud võimalik öelda, või oli see korduv märkus?
Vaata kuupäeva, ma olin alles liitunud, modeks sain mitu head kuud hiljem.
Ja oli küll korduv märkus.

kännuämmelg kirjutas:
Ja ise olid veel läburaatori staatuses icon_lol.gif (seda plekki Sa maha ei pese).

Sa ajad mind kellegagi segamini, kuna staatus "läburaator" on antud ainult ühele kasutajale (carramba).
Läburaatori staatust pole mul kunagi olnud.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
Terminator III
HV veteran

sõnum 28.05.2004 12:53:02 vasta tsitaadiga

Need võiks eemaldada, kes oma tööd ei tee. Aga ma tahaks et modesid oleks rohkem. Sest mõni päev kohe on nii et mõned panevad paar tundi jutti kohe mõnes teemas läbu
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 21 :: 61
tagasi üles
jyrgen
Kreisi kasutaja
jyrgen

sõnum 28.05.2004 12:56:34 vasta tsitaadiga

Käesolev teema imeb täiega. Nagu ka kõik teised sarnased metateemad, kus inisetakse (no offence) modereerimise, avataride jms üle. Kui parajasti midagi huvitavat riist- või tarkvarast rääkida pole, vaikige. Ei ole vaja klaviatuurist pseudoprobleeme välja imeda. Otsige mujalt netist uut huvitavat infot. Mängige mänge. Lugege raamatuid. Minge õue. Jooge õlut. Tehke sugu. Mida iganes. HV ei ole elu.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 28.05.2004 13:00:57 vasta tsitaadiga

sorry, et vale nimega pärjasin, kuid läbustamise eest oli Sul mõni aeg preemiana rank olemas. Seega ei saa ju suhtuda adekvaatselt moderaatorisse, kes ise pole foorumi reeglitest kinni pidanud.
Kas ma pean ikka siin midagi õigustama? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
Terminator III
HV veteran

sõnum 28.05.2004 13:04:03 vasta tsitaadiga

Ja teema pealkiri ka väheke kahtlane, Modede arvu vähendamine icon_rolleyes.gif , kas ei peaks olema modede vähendamine????Aga jah mina küll sellega nõus ei ole
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 21 :: 61
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 28.05.2004 13:44:19 vasta tsitaadiga

tsitaat:

PS! Selle avatari konstrueeris üks tuntud ja austatud mode.

tean seda väga hästi. aga kes on rohkem süüdi - kas teadlased, kes panevad tuumapommi kokku või poliitikud, kes lasevad selle ka käiku icon_question.gif vastus on minu meelest päris selge...

tsitaat:

2) No palun näita mulle, kus on kirjas piltide max suurus?

ühe korra juba rääkisin sellest, et kuidas "süsteem" toimib, enam ei hakka kordama.

tsitaat:

1) Neid teemasid ei olnud olemas, olid ainult teemad stiilis: "Minu 6610 ei tööta. APPPPPII!!!"

saad aru, selleks oledki olemas SINA, et teema pealkiri ära muuta korralikumaks ja teema ilusaks modereerida ja et teema kasutuskõlblik oleks, mitte selleks, et tekitada veel sarnaseid teemasid juurde, millega ainult suureneb segadus ja otsingu tulemusena tekkiv läbivaadatavate teemade hulk

tsitaat:
Sinu kompleksid sinust nooremate kasutajate modestaatuse vastu on sinu enda asi, loeb tehtud töö, mitte vanus.

kui mul oleks "kompleksid" minust nooremate kasutajate modestaatuse vastu, siis ma ei oleks pannud minu poolt soovitatud variandiks 18 vaid kõrgema arvu. alaealised ei ole teatavasti eriti vastutusvõimelised (seaduse silmis eelkõige), miks peaks siis neile moderaatori vastutust ka HV foorumis panema? (PS. nagu ma aru saan, siis sa vihjad, et ka sina oled alla 18?)

viimati muutis dvd vader 28.05.2004 14:18:35, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
Bad Sector
HV veteran

sõnum 28.05.2004 14:17:44 Re: Modede arvu vähendamine vasta tsitaadiga

teen ettepaneku vähendada HV-kasutajate arvu!

Asi on selles, et kasutajaid on asjaliku jutu jaoks liiga palju. Need kasutajad, kes üldiselt asja jagavad ja HV foorumi suunitlusest aru on saanud, ei paista läbustajate vahelt enam välja. On mõned aktiivsemad kasutajad, kes võtavad konkreetsetes probleemteemades sõna ja ajavad mõistlikku juttu, kuid teised on lihtsalt HV kasutajate nimekirjas või läbustavad niisama (enamasti paremHV ja naljakate juhtumiste foorumis).

Selge see, et keegi ei jõua võtta sõna kõikides 100 teemas, mis siin iga päev tekib, aga vähemate kasutajate arvu korral laheneb ka see probleem.

Minu ettepanek: Kogu HV Foorumi kohta 75, max 100 kasutajat.

Vot, minu nägemus on selline.

icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif

PS! Kui minu eelpool toodud ettepanek heakskiitu leiab, siis olen 100% nõus Cavemani algatausega, s.o 2-3 modest piisab HV-sse küll. Senimaani aga vähendamise suhtes kindel EI!
Ahjaa, DigeBeni mõte selle pika modede nimekirja asendamisega mingi nupuga on äärmiselt hea thumbs_up.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 25
tagasi üles
marko
HV Guru
marko

sõnum 28.05.2004 14:29:52 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:

... ise soovitaks pigem kaotada ära selle meeletu moderaatorite joru foorumi päisest ja asendada nupuga n. ::Foorumi Moderaatorid:: millele vajutades näeks selles konkreetses foorumis modreerimisõigust omavaid kasutajaid, nagu näitab foorumis olevaid kasutajaid see nupp - kes kasutavad hetkel foorumit? - hoiaks kokku ruumi päises ja moderaatorid poleks pidevalt nii häirivalt silme all ...

väga hea tähelepanek, selle asja peaks küll ära korraldama. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 159
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Modede arvu vähendamine mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.