Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kk
HV veteran

|
05.05.2004 23:11:36
|
|
|
?
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
7 :: |
3 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
05.05.2004 23:12:31
|
|
|
LordVader kirjutas: |
kk kirjutas: |
Princo pärast ei pea lõuapoolid vader enam muretsema, seda enam EL liitumisega seoses Eestisse ei lubata. Ja eks see "kaitsekiht" on ka rohkem lollide püüdmiseks reklaamisõna. |
Soo siis sitta edasi. |
_________________ All there is to do - recon... |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
kk
HV veteran

|
05.05.2004 23:35:39
|
|
|
kui mõistusenatuke otsa saab , siis võib muidugi alati sõimama hakata
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
LordVader
Lõuapoolik

|
06.05.2004 00:20:06
|
|
|
kempi kirjutas: |
Mis kasu sul on DVD toorikul eraldi kaitse kihist seal peal? Nii palju kui mina näinud olen - on see metalli kiht seal piisavalt hästi kaitstud (ehk siis kahe plastik kihi vahel). |
Voi et kahe plastkihi vahel, lahe, ja seda loeb veel laser ka, veel lahedam.
Kas ikka tead et absoluutselt igal CD/DVD'l on sadades ja tuhandetes recovered erroreid,
soltuvalt sellest kui hea on toorik ja lugeja. Aja jooksul neid vigu lisandub, mitte ei jaa vahemaks. Nende vigade kohta pole mingit standardit ja kui vead yletavad kriitilise piiri kus veaparandus enam ei aita, muutub viga unrecovered erroriks. Data CD/DVD puhul ei saa andmeid katte voi saad vigaselt, kusjuures lugemise kiirus langeb juba recovered errorite
suurenedes. Audio puhul voetakse asja lihtsamalt nii nagu "torust tuleb" aga....... nagu suhtumisest olen juba aru saanud.......on pohh mis piiks voi tymakas tuleb.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
6 :: |
6 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
06.05.2004 09:24:04
|
|
|
Muidugi ma olen teadlik nendest vigadest! Praegu on kõne all DVD ja kaitse kiht (kui seda seal üldse on). Räägi mulle ära mida see seal parandab?
_________________ All there is to do - recon... |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
06.05.2004 09:38:00
|
|
|
kempi kirjutas: |
Muidugi ma olen teadlik nendest vigadest! Praegu on kõne all DVD ja kaitse kiht (kui seda seal üldse on). Räägi mulle ära mida see seal parandab?  |
Kaitsekiht, nagu nimigi ütleb, ei paranda vaid kaitseb! Näiteks kriimustusi peaks vähem/raskemini tekkima.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
06.05.2004 10:03:13
|
|
|
Nagu ma aru saan, siis Taiyo Yuden on tootja ja seda müüvadki Verbatim jms? Või pean poest eraldi Taiyo Yuden'i nimelisi plaate vaatama? Mis eesti firmad seda müüvad?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
1 :: |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
06.05.2004 10:07:55
|
|
|
corvette kirjutas: |
Nagu ma aru saan, siis Taiyo Yuden on tootja ja seda müüvadki Verbatim jms? Või pean poest eraldi Taiyo Yuden'i nimelisi plaate vaatama? Mis eesti firmad seda müüvad? |
Teema algust ka lugeda oskad
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
arp123
HV kasutaja
|
07.05.2004 20:51:35
|
|
|
corvette kirjutas: |
Nagu ma aru saan, siis Taiyo Yuden on tootja ja seda müüvadki Verbatim jms? Või pean poest eraldi Taiyo Yuden'i nimelisi plaate vaatama? Mis eesti firmad seda müüvad? |
Selle teema suhtes on küll täielik OT, oma küsimusele otsi parem vastust vanemate teemade hulgast ja eestifoto foorumist, seal on sellest pikemalt juttu olnud. Üks teema, mis esimesena ette juhtus: http://eestifoto.paper.ee/sein/read.php?f=3&i=13963&t=13963
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
21.05.2004 08:07:40
|
|
|
nojah aga millest siis ikkagi samas firmas toodetud toorikute kvaliteedivahe? teie teooria kohaselt kus samas firmas toodetakse suva näiteks traxdata ja verbatim (või mis nimega firma) peaksid olema sama kvaliteediga aga võta näpust, ei ole. minukäes olnud nonamedel ja osade arust nimega firmadel (princo, ritek, traxdata...) on ikka juba visuaalselt tootmisvead, mida ma pole ühelgi minuarust nimega firma (verbatim, sony, tdk...) toorikul kohanud.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastix
Kreisi kasutaja
|
21.05.2004 16:04:30
|
|
|
gj kirjutas: |
nojah aga millest siis ikkagi samas firmas toodetud toorikute kvaliteedivahe? teie teooria kohaselt kus samas firmas toodetakse suva näiteks traxdata ja verbatim (või mis nimega firma) peaksid olema sama kvaliteediga aga võta näpust, ei ole. minukäes olnud nonamedel ja osade arust nimega firmadel (princo, ritek, traxdata...) on ikka juba visuaalselt tootmisvead, mida ma pole ühelgi minuarust nimega firma (verbatim, sony, tdk...) toorikul kohanud. |
njah, ma reedan saladuse, et ritek on maailma suurimaid cd-dvd tootjaid....seega oleks suht kohatu väita, et tegemist on nonamedega.
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
arp123
HV kasutaja
|
21.05.2004 18:36:05
|
|
|
Nimetaksin nonamedeks igasuguse, ka brand-tootjate plaate, millele pole trükitud mingeid kirju ja julgeks väita, et nonamed tulevad iga tootja presside alt. Iseasi, kas kirjadeta toorikud ka meie jaekaubandusse jõuavad. Praegu on terve hunnik nn. noname (tegelikult TY) plaate ära kirjutet ja veel suurem hunnik kirjutamist ootamas, silmaga nähtavaid optilisi defekte ei ole ja kirjutaja lendu tõusta kah ei taha.
Tootjad pidavat jagama plaadid vastavalt kontrollis avastatud tootmisvigade arvule erinevatesse gruppidesse (igal tootjal südametunnistuse järgi) ja selge see, et väiksema vigade arvuga plaadid saavad need, kes oma kaubamärgi pealetrüki eest rohkem maksavad.
ritekil, btw, on viimaste andmete kohaselt kõige vähem probleeme stabiilse kvaliteedi tagamisega
_________________ Asja uuritakse, süüdlased on maha lastud |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
kk
HV veteran

|
21.05.2004 19:00:23
|
|
|
Tooted jagatakse A, B ja C grade toorikuteks. Riteki B grade on aga mitu korda parema kvaliteediga, kui nii mõnegi firma A grade. Muidugi toodetakse igal pool alguses plaat ilma kirjadeta ja siis edasi trükitakse sinna vajalik disain/nimi peale. Mõni nimi kasutab ainult A grade plaate, mõni B grade.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
arp123
HV kasutaja
|
21.05.2004 20:50:44
|
|
|
nojah, selles see point ongi
_________________ Asja uuritakse, süüdlased on maha lastud |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
aPoiss
HV kasutaja

|
22.05.2004 22:58:16
|
|
|
kk kirjutas: |
Tooted jagatakse A, B ja C grade toorikuteks. Riteki B grade on aga mitu korda parema kvaliteediga, kui nii mõnegi firma A grade. Mõni nimi kasutab ainult A grade plaate, mõni B grade. |
...ja kuidas nüüd jaetarbija aru saab, et mis A või B toorik seal letil seisab ? Üldiselt on selge, et mida kallim, seda parem, aga see võib ka vägagi petlikuks osutuda (nt. Lite-On kribajate sõimamine alguses, aga tegelt osutusid ja ongi üheks parimatest). Kas see võiks ka plaadiümbrisel kirjas olla nt. või kuda see kindlaks teha ?
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|