Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  DVD, +/- ? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kk
HV veteran
kk

sõnum 05.05.2004 23:11:36 vasta tsitaadiga

?
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 7 :: 3 :: 94
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kempi
HV veteran

sõnum 05.05.2004 23:12:31 vasta tsitaadiga

LordVader kirjutas:
kk kirjutas:
Princo pärast ei pea lõuapoolid vader enam muretsema, seda enam EL liitumisega seoses Eestisse ei lubata. Ja eks see "kaitsekiht" on ka rohkem lollide püüdmiseks reklaamisõna.

Soo siis sitta edasi.

icon_lol.gif

kk
HV veteran
kk

sõnum 05.05.2004 23:35:39 vasta tsitaadiga

kui mõistusenatuke otsa saab , siis võib muidugi alati sõimama hakata icon_biggrin.gif
tagasi üles
LordVader
Lõuapoolik
Lõuapoolik
LordVader

sõnum 06.05.2004 00:20:06 vasta tsitaadiga

kempi kirjutas:
Mis kasu sul on DVD toorikul eraldi kaitse kihist seal peal? Nii palju kui mina näinud olen - on see metalli kiht seal piisavalt hästi kaitstud (ehk siis kahe plastik kihi vahel).

Voi et kahe plastkihi vahel, lahe, ja seda loeb veel laser ka, veel lahedam.
Kas ikka tead et absoluutselt igal CD/DVD'l on sadades ja tuhandetes recovered erroreid,
soltuvalt sellest kui hea on toorik ja lugeja. Aja jooksul neid vigu lisandub, mitte ei jaa vahemaks. Nende vigade kohta pole mingit standardit ja kui vead yletavad kriitilise piiri kus veaparandus enam ei aita, muutub viga unrecovered erroriks. Data CD/DVD puhul ei saa andmeid katte voi saad vigaselt, kusjuures lugemise kiirus langeb juba recovered errorite
suurenedes. Audio puhul voetakse asja lihtsamalt nii nagu "torust tuleb" aga....... nagu suhtumisest olen juba aru saanud.......on pohh mis piiks voi tymakas tuleb.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 6 :: 11
tagasi üles
kempi
HV veteran

sõnum 06.05.2004 09:24:04 vasta tsitaadiga

Muidugi ma olen teadlik nendest vigadest! Praegu on kõne all DVD ja kaitse kiht (kui seda seal üldse on). Räägi mulle ära mida see seal parandab? icon_biggrin.gif
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 06.05.2004 09:38:00 vasta tsitaadiga

kempi kirjutas:
Muidugi ma olen teadlik nendest vigadest! Praegu on kõne all DVD ja kaitse kiht (kui seda seal üldse on). Räägi mulle ära mida see seal parandab? icon_biggrin.gif
Kaitsekiht, nagu nimigi ütleb, ei paranda vaid kaitseb! Näiteks kriimustusi peaks vähem/raskemini tekkima.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 06.05.2004 10:03:13 vasta tsitaadiga

Nagu ma aru saan, siis Taiyo Yuden on tootja ja seda müüvadki Verbatim jms? Või pean poest eraldi Taiyo Yuden'i nimelisi plaate vaatama? Mis eesti firmad seda müüvad?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 06.05.2004 10:07:55 vasta tsitaadiga

corvette kirjutas:
Nagu ma aru saan, siis Taiyo Yuden on tootja ja seda müüvadki Verbatim jms? Või pean poest eraldi Taiyo Yuden'i nimelisi plaate vaatama? Mis eesti firmad seda müüvad?
Teema algust ka lugeda oskad icon_question.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
arp123
HV kasutaja

sõnum 07.05.2004 20:51:35 vasta tsitaadiga

corvette kirjutas:

Selle teema suhtes on küll täielik OT, oma küsimusele otsi parem vastust vanemate teemade hulgast ja eestifoto foorumist, seal on sellest pikemalt juttu olnud. Üks teema, mis esimesena ette juhtus: http://eestifoto.paper.ee/sein/read.php?f=3&i=13963&t=13963
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
gj
HV veteran

sõnum 21.05.2004 08:07:40 vasta tsitaadiga

nojah aga millest siis ikkagi samas firmas toodetud toorikute kvaliteedivahe? teie teooria kohaselt kus samas firmas toodetakse suva näiteks traxdata ja verbatim (või mis nimega firma) peaksid olema sama kvaliteediga aga võta näpust, ei ole. minukäes olnud nonamedel ja osade arust nimega firmadel (princo, ritek, traxdata...) on ikka juba visuaalselt tootmisvead, mida ma pole ühelgi minuarust nimega firma (verbatim, sony, tdk...) toorikul kohanud.
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 212
tagasi üles
rastix
Kreisi kasutaja

sõnum 21.05.2004 16:04:30 vasta tsitaadiga

gj kirjutas:
nojah aga millest siis ikkagi samas firmas toodetud toorikute kvaliteedivahe? teie teooria kohaselt kus samas firmas toodetakse suva näiteks traxdata ja verbatim (või mis nimega firma) peaksid olema sama kvaliteediga aga võta näpust, ei ole. minukäes olnud nonamedel ja osade arust nimega firmadel (princo, ritek, traxdata...) on ikka juba visuaalselt tootmisvead, mida ma pole ühelgi minuarust nimega firma (verbatim, sony, tdk...) toorikul kohanud.

njah, ma reedan saladuse, et ritek on maailma suurimaid cd-dvd tootjaid....seega oleks suht kohatu väita, et tegemist on nonamedega.
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
arp123
HV kasutaja

sõnum 21.05.2004 18:36:05 vasta tsitaadiga

Nimetaksin nonamedeks igasuguse, ka brand-tootjate plaate, millele pole trükitud mingeid kirju ja julgeks väita, et nonamed tulevad iga tootja presside alt. Iseasi, kas kirjadeta toorikud ka meie jaekaubandusse jõuavad. Praegu on terve hunnik nn. noname (tegelikult TY) plaate ära kirjutet ja veel suurem hunnik kirjutamist ootamas, silmaga nähtavaid optilisi defekte ei ole ja kirjutaja lendu tõusta kah ei taha.
Tootjad pidavat jagama plaadid vastavalt kontrollis avastatud tootmisvigade arvule erinevatesse gruppidesse (igal tootjal südametunnistuse järgi) ja selge see, et väiksema vigade arvuga plaadid saavad need, kes oma kaubamärgi pealetrüki eest rohkem maksavad.
ritekil, btw, on viimaste andmete kohaselt kõige vähem probleeme stabiilse kvaliteedi tagamisega

kk
HV veteran
kk

sõnum 21.05.2004 19:00:23 vasta tsitaadiga

Tooted jagatakse A, B ja C grade toorikuteks. Riteki B grade on aga mitu korda parema kvaliteediga, kui nii mõnegi firma A grade. Muidugi toodetakse igal pool alguses plaat ilma kirjadeta ja siis edasi trükitakse sinna vajalik disain/nimi peale. Mõni nimi kasutab ainult A grade plaate, mõni B grade.
tagasi üles
arp123
HV kasutaja

sõnum 21.05.2004 20:50:44 vasta tsitaadiga

nojah, selles see point ongi
aPoiss
HV kasutaja
aPoiss

sõnum 22.05.2004 22:58:16 vasta tsitaadiga

kk kirjutas:
Tooted jagatakse A, B ja C grade toorikuteks. Riteki B grade on aga mitu korda parema kvaliteediga, kui nii mõnegi firma A grade. Mõni nimi kasutab ainult A grade plaate, mõni B grade.
...ja kuidas nüüd jaetarbija aru saab, et mis A või B toorik seal letil seisab ? Üldiselt on selge, et mida kallim, seda parem, aga see võib ka vägagi petlikuks osutuda (nt. Lite-On kribajate sõimamine alguses, aga tegelt osutusid ja ongi üheks parimatest). Kas see võiks ka plaadiümbrisel kirjas olla nt. või kuda see kindlaks teha ?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
Juhuslik
HV kasutaja

sõnum 22.05.2004 23:13:35 vasta tsitaadiga

ega seda olegi nii lihtne tavakodanikul teha icon_sad.gif

club.cdfreaks.com aitab suuremalt jaolt juhtudel icon_smile.gif