Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Steam arutlus ja probleemid (lisatud küsitlus, vt 1. postitus) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 308, 309, 310, 311  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Palju aega võtaks sinu steam kontol olevate mängude läbimine?
1-10 tundi
4%
 4%  [ 21 ]
10-25 tundi
4%
 4%  [ 18 ]
25-100 tundi
9%
 9%  [ 43 ]
100-200 tundi
10%
 10%  [ 48 ]
200-500 tundi
8%
 8%  [ 39 ]
500-1000 tundi
12%
 12%  [ 55 ]
Rohkem kui 1000 tundi
50%
 50%  [ 225 ]
hääli kokku : 449

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Lingumees
HV vaatleja

sõnum 21.08.2024 12:37:57 vasta tsitaadiga

Jätkates selle Sony ja Steam fiaskoga. Kas kellelgi on töötavaid lahendusi või soovitusi, kuidas Steami peal (või muul viisil) osta Helldivers 2 ja seda mängida? Või olukord on tõesti selline, et nüüdsest Helldivers 2 on PC exclusive ainult neile, kes elavad õnnistatud regioonides?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 15.10.2024 12:20:18 vasta tsitaadiga

Steam now tells gamers up front that they're buying a license, not a game
https://www.engadget.com/gaming/steam-now-tells-gamers-up-front-that-theyre-buying-a-license-not-a-game-085106522.html

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.10.2024 13:05:39 vasta tsitaadiga

Nja huvitav ja ebameeldiv.
Vaatab mis EU sellest asjast arvab ja teine asi on see, et ma saan aru et nii on edaspidi, aga tagasiulatuvalt ei saa ju nii rakendada...

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 15.10.2024 13:09:19 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Nja huvitav ja ebameeldiv.
Vaatab mis EU sellest asjast arvab ja teine asi on see, et ma saan aru et nii on edaspidi, aga tagasiulatuvalt ei saa ju nii rakendada...
huvitav küll aga ülejäänu on sul lihtsalt ignorants icon_biggrin.gif
see ei ole nii mitte edaspidi vaid ongi kogu aeg täpselt nii olnud. mis nüüd muutus, on kasutajate selle esitamise kord. ja ka seda muidugi mitte steami heast tahtest vaid seoses seadusemuudatusega kalifornias, mis sätestas, et klientidele ei tohi esitada seda lugu ostmisena kui tegelikult on tegu litsentseerimisega.
vahe on muutunud oluliseks digital distributioniga, kus selle litsentsi tagasi võtmine on lihtne samm.

https://arstechnica.com/tech-policy/2024/09/sony-ubisoft-scandals-prompt-calif-ban-on-deceptive-sales-of-digital-goods/

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 15.10.2024 13:37:31 vasta tsitaadiga

Ma vist olen elanud väikeses lootuses, et EU direktiivid liigutavad Valve-i pigem teises suunas - mängud on gamerite omad (või vähemalt ei saa neilt litsetse ära võtta lihtsalt ja mänge saab osta/müüa/vahetada etc) ja digital preservation on tähtis jms.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 15.10.2024 21:35:25 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
see ei ole nii mitte edaspidi vaid ongi kogu aeg täpselt nii olnud.

Jah, lihtsalt olemasoleva selgem sõnastus, mis ta ka tegelikult on - enda Steami kataloogi sa ei oma, vaid omad õigust kasutada. Crew näitas, et täishinnaga, mitte kuumaksuga, ostetud mäng võidakse su libarary-s kasutuks muuta.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 17.10.2024 08:14:14 vasta tsitaadiga

Silmas pidades avaliku arvamuse suurt huvi selles küsimuses on see tõenäoliselt siiski üsna õhuke joon mida mööda distid/publisherid jalutavad. Kui selliseid crew näiteid tuleb 1 liiga palju, siis ma olen üsna veendunud, et kasutaja õiguste eest seisjad sekkuvad... hetkel on see nii lastud olla, sest just kui on heaperemehelikult käitutud, aga see sama crew näide illustreerib väga kenasti seda lärmi, mis inimesed tegid, nii pea kui päriselt midagi ära võtma hakatakse...
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 17.10.2024 10:46:22 vasta tsitaadiga

See lärm ei muutnud The Crew osas kahjuks mitte midagi, mäng on siiani kasutu.
tagasi üles
Muhekas
Aeg maha 20
Muhekas

sõnum 17.10.2024 15:58:25 vasta tsitaadiga

Mängud on mul teisel kettal, tegin arvutile puhta installi ja panin uuesti steami peale, ja siis kui ma panin lisa otseteed töölauale, lisas ta tühjad otseteed ilma pildita mis ma siis hiljem käsitsi lisasin. Kas muid võimalusi ka on, et ta kohe korraliku otsetee looks töölauale arvutis?
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 18.10.2024 02:29:55 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:

https://www.ign.com/articles/ubisoft-adding-offline-modes-to-the-crew-2-and-the-crew-motorfest-but-the-original-is-gone-for-good

... ma ütleks, et silmas pidades, et enne ei olnud sellist pretsedenti, siis minu meelest saavutati päris palju.
Ega UBI heast südamest seda offline mode-i ei teinud Crew 2-le, ikka selle pärast, et rahvas märatsema ei hakkaks päris ja nende asjade ostmist ei lõpetaks.
Crew 1 on juba ajalugu ja neil on crew 2 näol olemas mäng, mis pakub sarnast aga igat moodi paremat (va graafika:)) kogemust, millel on nüüd ka offline mode.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 18.10.2024 10:48:28 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
SKG kirjutas:

https://www.ign.com/articles/ubisoft-adding-offline-modes-to-the-crew-2-and-the-crew-motorfest-but-the-original-is-gone-for-good

... ma ütleks, et silmas pidades, et enne ei olnud sellist pretsedenti, siis minu meelest saavutati päris palju.
Ega UBI heast südamest seda offline mode-i ei teinud Crew 2-le, ikka selle pärast, et rahvas märatsema ei hakkaks päris ja nende asjade ostmist ei lõpetaks.
Crew 1 on juba ajalugu ja neil on crew 2 näol olemas mäng, mis pakub sarnast aga igat moodi paremat (va graafika:)) kogemust, millel on nüüd ka offline mode.

Probleem oli esimese mänguga ja sellega ei saavutatud midagi. Siiani kasutu.
See nüüd küll hea argument pole, et "me keerasime esimese mängu kinni, me enam uutega nii ei tee, ostke uuemaid". Ei, sellist tootjat ei sooviks tulevikus enam toetada.
Paremat kogemust? See on väga subjektiivne. Esimene mäng oli oma mõõtmetelt siiski revolutsiooniline. Järjed enam mitte.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 18.10.2024 12:01:44 vasta tsitaadiga

SKG, end user seisukohast olen nõus, et esimene mäng on kaotus ja sellest kahju, aga mingis mõttes arusaadav, et 2010 toodetud mängule, ajastul kus pretsedent puudus, MP-> SP treatmenti ei tehtud.

Ning jah, osa 2 ei ole revolutsiooniline,sest see on osa... wait for it ... 2!
Mida sa suuremate mõõtmete osas silmas pead?
Kaart peaks olema sama, mingi õrn story oreool on, aga nothing to write home about afaik.
Crew 2 olevat rohkem asju teha, graafika on tiba viletsam mingil põhjusel.
Nii palju kui lugenud olen, siis inimesed nendivad, et plussid miinused mõlemal, aga 2 on rohkem pakkuda.

Mulle pole ükski Crew tundunund kunagi nii hea mäng, et vääriks minu tähelepanu, aga noh, eks igaühele oma.
Crew 2 ostsin hiljuti vist 1 eur eest mingi diili raames, sest vb lapsel tore mängida selle raha eest.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.10.2024 00:51:40 vasta tsitaadiga

Võibolla sa pole siis palju open-world racing mänge mänginud, kuid esimene Crew oli ala suuruselt ikka midagi uut. Teine osa sama efekti enam ei omanud.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 19.10.2024 01:14:12 vasta tsitaadiga

Ma lihtsalt väidan, et ajal mil crew 2 oli olemas, ei olnud ta enam midagi uut.
Also, suurem kui TDU?

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.10.2024 01:36:04 vasta tsitaadiga

TDU oli suur, omal ajal kindlasti revolutsiooniline, kuid ainult üks Hawaii saar, kus loodus samas stiilis. Crew oli terve USA kaart, varieeruva loodusega, vastavalt asukohale.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 19.10.2024 02:33:33 vasta tsitaadiga

Sa korrutad, et oli revolutsiooniline, aga so what.
Me räägime ju tänapäevast, mis siis ,et 10a tagasi oli lahe mäng.
Tänapäeval on alternatiive ja ta ei ole enam nii eriline.
Ja see suurus on selline veider asi minu arvates umbes nagu need suured tühjad avatud maailmaga rollikad, kus teed oma fetch queste ja tapad mingi 50000ndat hunti kuskil võsas. Hardly the content you miss....
Kui ta oleks 2x veelsuurem, oleks 2x parem?
I mean who cares mingist hetkest, päeva lõpuks on sul mõned erienvad kogemused veidi eri kastmetes(biome-ides), lihtsalt kuna kaart on sul seda 10 000 tükki.

Kas Fuel on 3x parem, sest tal on 3x suurem map veel omakorda?

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.10.2024 03:18:36 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Sa korrutad, et oli revolutsiooniline, aga so what.
Me räägime ju tänapäevast, mis siis ,et 10a tagasi oli lahe mäng.
Tänapäeval on alternatiive ja ta ei ole enam nii eriline.
Ja see suurus on selline veider asi minu arvates umbes nagu need suured tühjad avatud maailmaga rollikad, kus teed oma fetch queste ja tapad mingi 50000ndat hunti kuskil võsas. Hardly the content you miss....
Kui ta oleks 2x veelsuurem, oleks 2x parem?
I mean who cares mingist hetkest, päeva lõpuks on sul mõned erienvad kogemused veidi eri kastmetes(biome-ides), lihtsalt kuna kaart on sul seda 10 000 tükki.

Kas Fuel on 3x parem, sest tal on 3x suurem map veel omakorda?

Spoiler Spoiler Spoiler

Minu jaoks mängu vanus ei mängi rolli. Kui on hea siis kõlbab ka praegu mängida. Uuem ei tähenda tingimata paremat ja see on lausa reegliks automängude puhul kujunenud. Crew oli minu teada esimene open-world racing mäng, mis päris maailma järgi nii suure kaardiga oli. Teises lisati juba lennukid-paadid, läks käest ära.
Fuel on mul olemas, seal on maailma genereerimine protseduuriline. Kui teemat ei valda, ei tasu targutada. Täiesti võrreldamatud mängud.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 19.10.2024 13:35:12 vasta tsitaadiga

Teemat ei valda...lal.
Kui sa pead silmas teema mitte valdamise all seda, et sinu väljamõeldud arbitraalsed kriteeriumid ei ole mulle tuttavad siis küll jah.
Ma tõesti ei saa aru, miks kriitikute poolt 6/10 ja kasutajate poolt 5.6)10 saanud mäng sulle nii hinge on pugenud aga whatever.
Valdava enamiku jaoks on ta järjekordne arcade sinu, mille ainuke silmapaistev asjaolu on see kaart ja maailma suurus. Muus osas pigem meh...

Ning jah, ma ei vaidle vastu, et hea asi on hea ja hiljem, aga sa ju saad aru, et ta ei saa olla revolutsiooniline hiljem, kui sarnaseid asju juba on.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.10.2024 21:04:59 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Teemat ei valda...lal.
Kui sa pead silmas teema mitte valdamise all seda, et sinu väljamõeldud arbitraalsed kriteeriumid ei ole mulle tuttavad siis küll jah.
Ma tõesti ei saa aru, miks kriitikute poolt 6/10 ja kasutajate poolt 5.6)10 saanud mäng sulle nii hinge on pugenud aga whatever.
Valdava enamiku jaoks on ta järjekordne arcade sinu, mille ainuke silmapaistev asjaolu on see kaart ja maailma suurus. Muus osas pigem meh...

Ning jah, ma ei vaidle vastu, et hea asi on hea ja hiljem, aga sa ju saad aru, et ta ei saa olla revolutsiooniline hiljem, kui sarnaseid asju juba on.

Erinevalt sinust ei piira ma oma mänguvalikut kriitikute või teiste kasutajate poolt antud hinnangute baasil, vaid eelistan ise otsustada. Vastasel juhul oleks mitmed pärlid jäänud proovimata kui mul sarnased eelarvamused oleks.
Las ma arvan - sinu arust on Forza Horizon 5 parim selle seeria mäng, kuna sel on parim Metacritic skoor?

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 19.10.2024 22:12:09 vasta tsitaadiga

SKG, erinevalt sinust ei nimeta ma pärliteks mänge, mis üksnes minu arvates suurepärased on, vaid nendin, et mulle lihtsalt need väga meeldivad.
Nt minu kiiks on NFS Shift ja Shift 2, mis on minu arvates fantastilised; aga ma ei nimeta neid revolutsiooniliseks (kuigi oleks asju küll millest ka selles valguses rääkida) ...
Tõesti nautisin viimati ralli mängudest vist NFS MW algset. Peale seda pole nagu midagi ligilähedalegi saanud minu jaoks ja enne seda olid Undergroundid ja enne neid NFS4RS ja eelnevad.
NFS seeria kõrvale jättes on mulle GRIP ja GRIP 2 väga meeldinud, Richard Burns Rally oli fantastiline, SportsCar GT oli suurepärane.
TDU oli mulle pigem meh, Forza ka millegi pärast ei köitnud.. läheb lappama, ma saaks siia ca 30 erinevat ralli mängu tuua kuni Stuntsi, F1 GP ja Hot Rod-ini välja, mis olid minu esimesed armastused ...

Kui ma peaks aga midagi revolutsiooniliseks nimetama, siis seda väärivad väga vähesed, üksikud mängud minu 30+ aastase mänguajaloo jooksul.
Ma arvan, et vb RBR oleks üks, iRacing vb teine... kindlasti leiaks veel mõne, kui hästi mõtleks.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 20.10.2024 01:22:02 vasta tsitaadiga

Enamus sinu loetelust pole rallimängud icon_rolleyes.gif
Erinevalt sinust ei nimeta ma rallideks mänge, kus racing element on, vaid mõistan, et ralli, f1, street racing jt on kõik väga erinevad alam-žanrid.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 20.10.2024 02:10:03 vasta tsitaadiga

gives.gif
tagasi üles
Anna tooli

sõnum 20.10.2024 10:29:21 vasta tsitaadiga

Naist sul pole kes annaks?
Ning jah, rallimänguks kvalifitseeruks neist vaid RBR.

Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 20.10.2024 11:29:35 vasta tsitaadiga

Ilmselt on. Mul on piisavalt hea olla, et ei tunne vajadust ilkuda ala kategooria liigutuste üle. Äkki üritaks modena rohkem eeskujuks olla selle asemel, et seksi nalju teha?
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 22.10.2024 18:27:43 vasta tsitaadiga

Lingumees kirjutas:
Jätkates selle Sony ja Steam fiaskoga. Kas kellelgi on töötavaid lahendusi või soovitusi, kuidas Steami peal (või muul viisil) osta Helldivers 2 ja seda mängida? Või olukord on tõesti selline, et nüüdsest Helldivers 2 on PC exclusive ainult neile, kes elavad õnnistatud regioonides?

otsi sõber või tuttav kellel on soome pangakaart.
las teeb ühe ostu sinu steamis kasvõi 0.99 senti lase osta mingi mäng.
peale seda muutub su steam soome omaks ja kõik piirangud kaovad seoses sonyga.
ainuke mure on ,et sai saa osta eesti kaardiga enam ise otse steamist.
ise kasutan punktid.ee et osta koode 20eurise koodi saab 19,30-ga kätte:D
kood tleb kohale minutiga .ilmselt kohti kust neid steami kaarte saab on teisigi.
nüüd saan rahulikult ghost of tushima ja god of wari ka mängida.
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Steam arutlus ja probleemid (lisatud küsitlus, vt 1. postitus) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 308, 309, 310, 311  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.