Kuidas ma mängusisese developer console'i tööle saan?
Keyboard optionsitest pandud advance ja enable, aga ta ei hakka ikka "~" pealt tööle.
Proovisin steamist kah launch optionsist panna "-console" ja sealt "bind ˇ console", aga ikka ei funka.
Sellega tuleb ainult käima pannes konsool ette. Proovisin ka bind "`" "toggleconsole" (ka erineva bind key peal), aga ikka ei tööta. Ainult selle "-console"'ga tuleb ta käivitades ette, aga mängu ajal on võimatu konsooli ette saada.
Teiste cfg'sid ei saa ka käivitada...
Panin C:\Program Files\Steam\steamapps\xxx\counter-strike source\cstrike\cfg ära failid, aga automaatselt ta ei ava neid (kuigi autoexec.cfg ka seal samas). Käivitades saadavast konsoolist viskab sellise teate ette:
tsitaat:
] exec autoexec.cfg
Can't use cheat cvar mat_diffuse in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cl_predict in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Not playing a local game.
Samas teistes fps'ides töötab mul konsool automaatselt, pole pidand midagi näppima...
(Ja endiselt on ka Options --> Keyboard --> Advanced options and tick the box next to "Enable Developer Console" tehtud.)
aga miks sa pead teda vahepeal kinni toppima? Mul on nt koguaeg lahti, ei sega.
Selge, tänud!
Millegi pärast oli mul kinnisidee, et tuleb ta kinni panna mängimise ajaks. Nüüd töötab suurepäraselt
Mis pub servudes soovitaksite algajal pelada? Soomlaste ja venelaste käest juba küllalt "nahhuiii idioootaa" saanud...
pane otsima.Mis kõige parema pingiga on siis korras. mine sinna
KEEGI SOURCE LASEB KA VEEL ?Pakkuda oleks +1 tiimis inimesele kes viitsib ning tajub laskmist jne ...
Kellega lasete? Eestlased? Servu on? Kui tihti pracc?
Pole üle aasta competitive soorsiga seotud olnud aga kerge huvi on tegelikult olemas.
Nad on Team Asslord kui ma ei eksi.
AL jah aga noh vahepeal olime VIron Koodarid ning nüüd vist asi vajub ära kuidagi kuna pole aktiivseid inimesi eriti ,meid 5 koos aga oled SUB vaja juurde kedagi.MPZ kui sa oled ka Steamis MPZ siis võid ühendust võtta kui huvi on.
Väike mure on. Mäng ei suuda enda seadeid meelde jätta kuidagi. Alati on hiire kiirus maha tõmmatud ja nupud kõik mingid pagan teab mis seaded segamini. Kuidas viga parandada?
Näppisin neid faile ja asju. read only on maas jne. panen mängus sees kõik default. nii kui mäng kinni läheb siis järgmine kord käivitades on jälle mingi kahtlane conf peal. mul on mõistus otsas.
tulemas järjekordne Eesti suurim võrgupidu "AGVP Kevad 2012" toimumisajaks 16.-17. märts 2012
.: Asukoht :.
Antsla Gümnaasium, Kooli tee14, Antsla, 66403 Võrumaa.
Kavas on ka ametlikult Counter Strike Source turniir !!!
Tänud laulasmaa reklaami eest aga see üritus ei ole kaugeltki Eesti suurim, küll aga suhteliselt pika traditsiooniga üritus...
CSS-i koha pealt võiks öelda, et kohal ka nii mõnigi Eesti paremikku kuuluv mängija _________________ What ever you say, I do that my way...
Mingi uus kala tekkinud. Kui mängu kinni panen siis windooza teatab, et hl2.exe on töötamise lõpetanud mingi vea tõttu. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Suht ebamugav on aru saada,et kuna mängin cssi suhteliselt tihti ja kui lähen esimesse serverisse peale mängu käivitamist,siis alati esimene server ei tööta :s ja lõpuks kaob see favoritist ka ära :/ Aga noh,eks elab üle
Just. Mina hk ei oska
Eks oma osa mängib siin see, et ma vaid zombi serverites mängingi Seal eestjooksmine põhiline
Ja eestis ei tundu see mäng eriti popp olevat (krt teb mis põhjustel). 1.6 ikka põhiline enamustel. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Just. Mina hk ei oska
Eks oma osa mängib siin see, et ma vaid zombi serverites mängingi Seal eestjooksmine põhiline
Ja eestis ei tundu see mäng eriti popp olevat (krt teb mis põhjustel). 1.6 ikka põhiline enamustel.
raha taga kinni,90% 1.6 venndadel ju mingi P3 VÕI P4 arvuti see ka laggib.
Keegi ei promo ka ju seda üldse,pole mingeid turnasid jne.Eks vanast ajast ku 1.6 Eesti team pani ikka väga palju asju kinni,eks sellest ajast ka enamus veel mängivad põlvest põlve..muidugi 1.6 vendadel sama mis CSS omadel,et ühele ei meeldi üks asi teises mängus,teisele teine asi..
Server kus jooksevad dust ja dust2 mis on täpselt samasugused nagu uues Counter-Strike Global Offensive mängus. Serveril on fastdl peal kuna üks map "kaalub" umbes 160mb.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.