Kahjuks jah selle hellcati oksjonile ei sattunud peale:
Pilt
Aga 17. aprill oli Mustangi sünnipäev mida ka Tallinnas kogunemise ja kruiisiga tähistati.
Väga armas, et tänapäeva ühiskonna "you can identify as anything" tolerants on ka meile jõudnud. Heaks näiteks vasaku rea keskel olev camaro, kes siis ennast ilmselt ka mustangiks peab.
Kurask, Subariku kere pole vist taastamist väärt, pean hakkama otsima mingit teist eksemplari kuhu mootor jne sisse istutada. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Pikka juttu aega endiselt kribada pole aga mõne pildi hetkel paneks, siis enda "hobiprojektist":
Spoiler
Tegu siis 97a, Land Cruiser 80'nega, VX varustusastmes, mis tähendab peaaegu kõiki tänapäevaseid mugavusi.
SI ühikutes siis: elektriaknaid, konditsioneeri ja nipet-näpet veel.
Edasi viib seda siis R6 4.2TD, millel meeletud 125kW, mida edaspidi maksustada.
Ehitatud ja taastatud on seda siis laias laastus, aasta aega ja heade sõprade ning nende kuldsete käte abiga.
Ja kui alustatud sai, nägi see masin natuke teistmoodi välja ja ka tehniline seisund oli palju nukram:
Spoiler
Aga pikk jutt lühidalt, palju on tehtud ja ühteist on veel endiselt plaanis ka teha.
Hetkeseisuga on siis, ka pool miljonit juba ette kerinud.
Spoiler
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
väga kena build seeliku alla ka piiluda saab või seda ei tohi pildistada?
mis seal vasakul on, lihtsalt monitooring või mingi vähe kavalam aparaat?
Monitooring ja mida sa sealt, seeliku alt, leida loodad? _________________ ...life is random...so am I...
No publiku tungival soovil siis, piilume natuke seelikusaba alla…
Spoiler
Tõstet kui sellist, tegelikult pole.
On 2" pikemad ja tiba jäigemad vedrud ja Koni Raid, pika käiguga amordid.
Spoiler
Kapoti alt, hetkel aga kahjuks pilte ei leidnudki.
Samas pole ka seal midagi vaadata, stock Toyota 1HD-FT... _________________ ...life is random...so am I...
Mul ka tagasihoidlik linnamaastur. 2019.a keskpaigast omanik ning vaikselt nii palju, kui rahakott muude tegevuste kõrvalt lubab, siis olen seda paremasse seisu nokitsenud.
Eelmine aasta sain täitsa ametlikult ülevaatuse ka peale tagasi. Eks kui kunagi tehniline seis selline, et rahule võib jääda, siis tahaks kere ka käsile võtta ning üle värvida. Mitmed pm uued detailid ootamas kuivas garaažis. Kõik sillalukud, 4l turboga diiselmootor ja terrain tamer tõstevedrud all kenasti. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
viimati muutis ranel 31.07.2024 13:59:10, muudetud 1 kord
Kuidas ülevaatusel metall stangesse suhtutakse? Ma kuulsin, et paarkümmend aastat uuem tehnika ei saanud ülevaatuselt läbi. _________________ ei toeta õigekirja
Kuidas ülevaatusel metall stangesse suhtutakse? Ma kuulsin, et paarkümmend aastat uuem tehnika ei saanud ülevaatuselt läbi.
See sõltub masina aastaarvust/Eestis registreerimise aastast(kuidas keegi tõlgendab). Metallstanged mäletamist mööda piir oli kuni 2004a ilma serdita ja kuni 2007.a serdiga. Peab riigiteatajast üle vaatama, kui täpseid kuupäevi tahad. Mul nii vana ja nii kaua Eesti registris olnud, et probleeme pole. Üleminekuperiood vanusega seotud on sertifikaadiga ja peale seda juba täitsa keelatud. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Fun fact…
Vanad länkarid, nagu 60 ja 80, tulid juba tehasest metallist stangedega. _________________ ...life is random...so am I...
Fun fact…
Vanad länkarid, nagu 60 ja 80, tulid juba tehasest metallist stangedega.
Kas 80-l juba ei liikunud ka plastist stangesid kui ka õhukesest plekist? Mäletaks, et mõlemat originaalversiooni nagu oleks olemas. Lisaks nurgad peaks neil kõigil juba plastist olema. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Fun fact…
Vanad länkarid, nagu 60 ja 80, tulid juba tehasest metallist stangedega.
Kas 80-l juba ei liikunud ka plastist stangesid kui ka õhukesest plekist? Mäletaks, et mõlemat originaalversiooni nagu oleks olemas. Lisaks nurgad peaks neil kõigil juba plastist olema.
Vat ei tea, keskosa on neil kõigil igatahes metallist ja pole see plekk nii õhuke seal midagi.
Nurkadega on vist sedasi, et kuni 95a olid ka esistange nurgad metallist, hilisematel aga juba plast.
Tagastange nurgad on plastist aga keskosa…tehniliselt, see puudub üldse, selle moodustab alu plekiga kaetud, raami tala.
Plastist keskosaga 80 esistanget, minu silmad veel näinud ei ole.
Ei füüsiliselt, ei virtuaalselt…
LX450 oma tundub selline kahtlane aga arvestades et Lexuse logoga müüduna on kogu välisperimeeter plastiga üle löödud, siis ma ei imestaks. _________________ ...life is random...so am I...
Kõik on omale mingid maasturid ostnud, ei saa siis kehvem olla.
Teises teemas korra mainisin ka, et müüsin oma terrano ostas maha ja ega ei saa siis rahal lasta niisama seal kontol seista, ostsin nädal hiljem samast kohast kogemata ühe V10 diisli asemele
Autost pilti ei hakka isegi panema, tavaline HMD, kõik kohad neid täis.
Kardaanipukk oli ribadeks, üle 70ne sõites väristas pärist koledalt.
Aga millegipärast keegi oli otsustanud tellida auto ilma tagumise lukuta.
Ei ole hullu, poolast nupp ja moodul, difri leidsin maarjamaalt.
Nüüd vaja paar juhet vedada veel.
KillFrenzy, see on äge masin, mootori eemaldamine ja tagasi panek on varsti sama käpas kui ratta vahetus… _________________ ...life is random...so am I...
loodan, et mitte.
Ei teadnud sellest autost enne suurt midagi, peale selle, et 747 saab pukseerida.
Aga tehas plaanis ka esimest lukku, nuppu saab esindusest isegi tellida, difrini ei jõutud.
Lisana pakuti ka hüdrauliliselt lahutatavaid stabikavardaid. Õnneks suht vähe levinud, ei teki kiusatus järelpaigaldada.
Expedtion variandil olid ka sellised tükid küljes, mis linnavahel üldjuhul vastu ei tule.
Kõrvalistuja istme juurest leidsin ükspäev ventiili, tuleb välja, et sealt saab hädakorral õhku varastada.
V10 varuratast küll pole, selle asemel on aku. Mingi jupiärikas auto24's isegi pakkus seda tagaluugile käivat Expedition varurattahoidjat. Hmmm
Ühte varurattahoidjaga isendit, olen Tallinnas liikvel näinud, kusjuures.
KillFrenzy kirjutas:
loodan, et mitte
Uuri tehase remondimanuale, sisuliselt iga protseduur kapoti all, algab mootori eemaldamise instruktaaziga… _________________ ...life is random...so am I...
Etz, tean. Termostaadi sain ilma mootori eemaldamata kätte.
Veepumba ja geneka saab ka.
Aga muude asjade jaoks lihtsam jah koos silla ja kastiga alla lasta
Tänane päev on olnud paras ikaldus. Vahetasin subaru esimesed stabika kondid, kuna üks neist oli pooleks, sõna otseses mõttes. Selle käigus avastasin, et esimene juhipoolne veovõll on mõlemast otsast määret lekkimas, kuna kummimuhvid katki, läks tulevaste töde nimekirja.
Tänu sellel otsustasin rohkem subarikuga mitte sõita ja läksin Alfaga poodi. Teel sinna oli vaja teha üks äkkpidurdus, kuna loomad sööstsid üle tee. Selle peale viskas käsipiduri errori, olin üht juhtmestiku vahetust juba liiga kaua edasi lükanud ja see hammustas valusalt. Poe parklast enam minema ei saanud, kuna käsipidur maha ei tulnud, elektrilised käsipidurid võivad olla paras ikaldus.
Mis seal ikka, sai siis üks tagumine nurk korraga üles tõstetud, ratas alt ja kässari mootorile akust otse 12v sedapidi, et maha keriks. Muidugi juhe oli piisavalt pikk, et ainult akule lähem külg ühe masinaga ära teha, teisele poolele sai Subaru akust voolu antud. Pean oma pidevalt kaasas olevate töriistade kotti mingi pika jupi juhet viskama, et saaks vajadusel sarnaseid tegevusi korrata kõigi masinatega mil eketrooniline kässar. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Austraaliast teinekord võivad pakid üsna kaua tulla
Siiani, kahe nädalaga neid saanud, Omniva on siin see kes sellega 1-2 nädalat veel lisaks, kummi venitab. _________________ ...life is random...so am I...
Differ lagane, tundus et sisendi flantsi vahelt lekib. Uus simmer külge. Ikka lekib
Pesin puhtaks ja koputasin haamriga hunniku kihilist roostet maha. Kohati rohkem kui 5mm malmi ära ussitanud. Pilt peale seda kui otsustasin naelaga kookida
Differ lagane, tundus et sisendi flantsi vahelt lekib. Uus simmer külge. Ikka lekib
Pesin puhtaks ja koputasin haamriga hunniku kihilist roostet maha. Kohati rohkem kui 5mm malmi ära ussitanud. Pilt peale seda kui otsustasin naelaga kookida
Edasistest plaanidest, panenen ilmselt katusele natuke valgust juurde.
Mägedes ei näinud auto nina ette ikkagi sittagi ja laagerdamiseks oleks külgedele midagi tagasihoidlikumat vaja, et saaks auto poole pimedas ilma keevitusmaskita vaadata. _________________ ...life is random...so am I...
Kvalifitseerub vist napilt nokitsemise alla. Vahetasin OEM kroom kütusepaagi luugi (mis nägi välja nagu odav hiina junn suure FUEL kirjaga) vähe viisakama mattmusta luugi vastu (sain aliexpressist odavalt).
Arquus VT4. Ford Everest _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Reedel sai siis üks hobiauto ära ostetud, naisele 2010a Mustang, 3.7 227kw.
Paras otsimine ja sorteerimine oli, et enam-vähem asjalik isend leida. Kere ja tehnika on korralik, nipet-näpet veel teha. Alustuseks uued amordid ette tellida, üks on üsna läbi juba.
Esituled lasin paar päeva tagasi ära poleerida, näeb nüüd viisakam välja. Üks tuli higistab seest, sinna oli ikka korralikult niiskust sattunud, ca 100ml sai süstlaga välja tõmmatud. Üsna vahune vesi, ju
autopesuga satub kuskilt, tegelen veel selle probleemiga.
Muidu igati positiivne pill, laupäeval sai juba esimesel üritusel käidud (Full Thottle Club'i iga-aastane F-Body kokkutulek, kuhu on kõik hobiautod oodatud olnud).
Muidu igati positiivne pill, laupäeval sai juba esimesel üritusel käidud (Full Thottle Club'i iga-aastane F-Body kokkutulek, kuhu on kõik hobiautod oodatud olnud).
oliver., olin seal samuti kohal, 4x4reiside pundiga
Aga me lahkusime alles Pühapäeval, lõuna paiku…
Spoiler
Aga teemasse siis kaa.
Hetkel siis laias laastus käin nädala sees, Sadulsepapade juures salongi poolt kohendamas ja nädalavahetustel, kallan, tallan ja laagerdan.
Spoiler
_________________ ...life is random...so am I...
Kui laagerdad, siis miks juba panipaikasid ära ei tee ja juba sinna kate peale? _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Kui laagerdad, siis miks juba panipaikasid ära ei tee ja juba sinna kate peale?
Panipaigad on juba olemas, tagumised kuudiaknad kasutab samuti ära, pole viitsinud hetkel nende monteerimisega tegeleda.
Iga nv. on mingi jämm või muu aktiviteet olnud ja nädala sees ei jõua töö tõttu sittagi.
Tagatiibade sisse nagunii enam väga midagi juurde ehitada ei kannata, need on juba silmini igasugu kraami täis või ootab asjade saabumist. _________________ ...life is random...so am I...
Panipaigad on juba olemas, tagumised kuudiaknad kasutab samuti ära, pole viitsinud hetkel nende monteerimisega tegeleda.
Iga nv. on mingi jämm või muu aktiviteet olnud ja nädala sees ei jõua töö tõttu sittagi.
Tagatiibade sisse nagunii enam väga midagi juurde ehitada ei kannata, need on juba silmini igasugu kraami täis või ootab asjade saabumist.
Kui sa nagunii neid asju pidevalt jälgid, siis võid mulle märku anda, kui paar diffrit silma hakkab. Üks hiljuti välja vahetatud hakkas häält tegema. 60,80 ja 100 olid vist diffrid samad. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Tagatiibade sisse nagunii enam väga midagi juurde ehitada ei kannata, need on juba silmini igasugu kraami täis või ootab asjade saabumist.
Kui sa nagunii neid asju pidevalt jälgid, siis võid mulle märku anda, kui paar diffrit silma hakkab. Üks hiljuti välja vahetatud hakkas häält tegema. 60,80 ja 100 olid vist diffrid samad.
Sotasel pole ju ees talasilda ja minu teada on ka tagadiffer neil teine, samad on ainult 80’nel ja 105’el.
Uuri Offroadservice Marekult, ta tegeleb diffrite ja järelturu difrilukkude paigaldusega igapäevaselt.
Ma 60’nest just palju ei tea, idee poolest võiks see isegi sama olla aga pead ei julge anda. _________________ ...life is random...so am I...
Kui sa nagunii neid asju pidevalt jälgid, siis võid mulle märku anda, kui paar diffrit silma hakkab. Üks hiljuti välja vahetatud hakkas häält tegema. 60,80 ja 100 olid vist diffrid samad.
Sotasel pole ju ees talasilda ja minu teada on ka tagadiffer neil teine, samad on ainult 80’nel ja 105’el.
Uuri Offroadservice Marekult, ta tegeleb diffrite ja järelturu difrilukkude paigaldusega igapäevaselt.
Ma 60’nest just palju ei tea, idee poolest võiks see isegi sama olla aga pead ei julge anda.
Võimalik, et oli siis 105, mitte 100. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Ma uurin, äkki vedeleb Soos mõni 60 differ laos.
80’nele on seal riiulites nii mõndagi, 60’ne kohta ei tea.
On sul esimest või tagumist vaja?
Niipalju võin sulle juba hetkel öelda, et 60 ja 80 diffrid ei ole samad.
Ülekanded on minu teada samuti erinevad. 4.11 vs. 3.73 _________________ ...life is random...so am I...
Ma uurin, äkki vedeleb Soos mõni 60 differ laos.
80’nele on seal riiulites nii mõndagi, 60’ne kohta ei tea.
On sul esimest või tagumist vaja?
Niipalju võin sulle juba hetkel öelda, et 60 ja 80 diffrid ei ole samad.
Ülekanded on minu teada samuti erinevad. 4.11 vs. 3.73
Tagumist tehase lukuga soovitatavalt. Ülekanne teine jah, kuid muus osas 1:1-le mingist foorumist lugesin.
Ees ja taga on sama tüüpi differ. Kuigi ma pole kindel, kas enam kasutatud diffrit tahaks. Ma taha juba ostsin kalli rahaga kasutatud ja teeb häält.
Iseenest mul hullu pole. Üks lahtine differ ka olemas, lihtsalt pean remontsisu sinna ära tellima. Lukuga diffril on juppidega keerulisem. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Mina ei paneks, vaid pigem rebuildiks vanad ära.
Aga ma vaatan, mis ma välja võluda suudan. _________________ ...life is random...so am I...
Aga ma vaatan, mis ma välja võluda suudan.
Eks tegelikult tuleb ise hästi googeldada välismaalt. Viimasel ajal Eesti tarnijatelt küsides on katet 200-250% peale pandud ja seda võttes veel nn igamehe hinnaga netist.
Aga ma vaatan, mis ma välja võluda suudan.
Eks tegelikult tuleb ise hästi googeldada välismaalt. Viimasel ajal Eesti tarnijatelt küsides on katet 200-250% peale pandud ja seda võttes veel nn igamehe hinnaga netist.
Ma ei mäletagi, millal ma viimati Eestist midagi ostsin, oma masinale siis…
Ma pole nii rikas, et Eesti kaupmehi nuumata.
Sildadesse julgeks ise ainult Terrain Tameri asju võtta, pärast istud kuskil karuperses, silmad peos ja kirud taga seda kopikat mis kunagi kokku hoidsid. _________________ ...life is random...so am I...
Pigem tuleb need laagrid enamvähem tervelt kätte saada ja kataloogist otsida mõõdu järgi üles. Tihendid saab ise ka järgi teha. Lihtsalt võtab aega korralik eeltöö ära teha.
Mootorrattal ma tegin nii. Hinnavahe tuli 4x. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Pigem tuleb need laagrid enamvähem tervelt kätte saada ja kataloogist otsida mõõdu järgi üles. Tihendid saab ise ka järgi teha. Lihtsalt võtab aega korralik eeltöö ära teha.
Mootorrattal ma tegin nii. Hinnavahe tuli 4x.
Kui aega ja viitsimist on, siis miks mitte.
Mul on sellest esimesest lihtsalt krooniline puudus. _________________ ...life is random...so am I...
Eks meil siin Tartus on selle vanakooli masinaga natuke defitsiit kvaliteetse tööjõu osas ka. Oskajaid on vähe ja ise tehes ajab ikka manuaalist näpuga järge. Tallinna kui viitsi ka päris sõitma hakata. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.