|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
16.08.2010 22:13:55
|
|
|
vaata mu eelmis posti, või siis f:c
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.08.2010 01:40:22
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
format c ja siis kustuta 90% sõpru ära, sest need mõttetud.
Siis probleeme enam ei teki
Ja ära vajuta Yes kogu aeg |
Täiesti nõus jah.Uuringud on näidanud, et need kellel igal pool kontaktides jms sadu sõpru on suhtlevad ikkagi ainult teatud ringi inimestega regulaarselt ja see number on hulga väiksem.Sellistest mitmesajast/mitmetuhandest kontaktist just 90% on sellised kellega sa kunagi ehk paar lauset vahetasid aastake tagasi
Seega mõttetu ja pole vaja hoida alles.Muidugi see minu arvamus ja kui te ise tahate enda elu raskeks teha siis laske käia
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738 |
|
| tagasi üles |
|
 |
One_Of_Us
Kreisi kasutaja

|
17.08.2010 01:53:54
|
|
|
tõmbasin ka ühe foorumlase soovituse peale messenger plus live pakeeti, hangumine väljaviskamine ja säärased jamad lõppesid automaatselt. +1
_________________ mida saab öelda, saab öelda lühidalt. |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
17.08.2010 12:59:18
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
vaata mu eelmis posti, või siis f:c  |
Ma ei taha uut teha, lihtsalt vahest juhtub nii. Mind ei jälita keegi
|
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
17.08.2010 14:29:31
|
|
|
Üksikult webcami enam kasutada ei saagi?
Ainult kahepoolne videokõne?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
One_Of_Us
Kreisi kasutaja

|
17.08.2010 15:17:10
|
|
|
?, saab nii tavalise kui plus paletiga ka üksikult kasutada
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
17.08.2010 15:27:47
|
|
|
| One_Of_Us, äkki annaksid palun näpunäiteid, et kuidas seda teha. Enda cami ikoonil vajutades igatahes alustab automaatselt videokõne. Mõnda aega tagasi oli valik, et "show my webcam" vms.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
17.08.2010 15:30:24
|
|
|
| muarust sel uuel betal jah pole muud valikut kui kahepoolne.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
17.08.2010 21:32:47
|
|
|
| olafsand kirjutas: |
Üksikult webcami enam kasutada ei saagi?
Ainult kahepoolne videokõne?  |
See viimase update'ga eemaldati jah, aitab downgrade vanemale buildile, kuid ka teisel poolel peab sama versioon olema, muidu ei anna mingit märkugi sellest, et üldse kaamerat näidata tahetakse.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
One_Of_Us
Kreisi kasutaja

|
17.08.2010 22:50:40
|
|
|
kasutan ise plus paketi, ning kõik videokaamera värgid on lisa skriptid, vanast betast eriti ei mäleta aga meenub kuskilt siiski et nagu oleks saanud ka seal üksikult webcami kasutada ja seadistada.
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
19.08.2010 16:58:23
|
|
|
ee.. Hommikul käisin msnis, kõik oli ok.
Nüüd peale tööd logisin sisse, kõik kasutajad blokeeritud, st kontaktid.. Ükshaaval lubama neid panema nüüd.. Saab korraga seda teha, või mis ?
Viirust ega sellist mul masinas pole, sai korra auto pesulas käidud ja seal WMSNiga sisse logitud, äkki siis see tekitas selle hälve..
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
19.08.2010 18:52:28
|
|
|
| mteachx kirjutas: |
Nüüd peale tööd logisin sisse, kõik kasutajad blokeeritud, st kontaktid.. Ükshaaval lubama neid panema nüüd.. Saab korraga seda teha, või mis ?
Viirust ega sellist mul masinas pole, sai korra auto pesulas käidud ja seal WMSNiga sisse logitud, äkki siis see tekitas selle hälve.. |
Teed "rühma", paned kõik sinna ja rühma nimel parem klikk ja unblock vms?
messenger+ on mingi script ka mis lubab kõiki korraga blokkida ja unblokkida.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
RK2.0
HV kasutaja
|
20.08.2010 11:20:08
|
|
|
| apelsin16 kirjutas: |
Viirust ega sellist mul masinas pole, sai korra auto pesulas käidud ja seal WMSNiga sisse logitud, äkki siis see tekitas selle hälve.. |
Teed "rühma", paned kõik sinna ja rühma nimel parem klikk ja unblock vms?
messenger+ on mingi script ka mis lubab kõiki korraga blokkida ja unblokkida.  |
hea nali nii ei saa unblockida mul sama jama
|
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
20.08.2010 12:00:42
|
|
|
| RK2.0 kirjutas: |
| Probleem selline, et 10 korda peab logima enne kui msn sisse saab ja mul oli umbes 200kontakti. Aga nüüd 30 alles kõik kadusid iseenesest. Siin pilt mis kiri ette tuleb. http://www.mediafire.com/i/?88mu99bua3e8bh3 . Olen proovinud neid õpetusi mis siin http://windowslivehelp.com/thread.aspx?threadid=df1a4333-7447-4f92-8822-0956b78d885f ja ühte eestikeelset õpetus aga üksi asi pole aidanud selle vastu. Msn virus removerit proovisin ka see ei leidnud ka midagi. Algas 1ndal tagasi kui postkasti saadeti koguaeg ühesugused kirju(junk). Kodulehel näitab vahepeal, et email blocked seal sai mingi code saata telefoni aga eestissee ei saa saata seal. Olen veel proovinud erinevaid msn ja uninstalli. Keegi oskab midagi teha ? |
aMSNi all saab tegelikult juba korra kustutatud kasutajaid (kui email seal veel näha on) uuesti lisada.. "Privaatsuse"paneeli alt.. vastaspoole nõusolekut see uuesti ei vaja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
20.08.2010 12:07:40
|
|
|
Blokkimisega on mingi probleem vist üldine, lisasin eile 2 uut inimest, mõlemad olid kohe lisades blokitud, pidin unblock tegema et üldse rääkima saaks hakata. Et kõigile unblock teha, selleks on Plus! script'i vaja kasutada või uut beetat.
Veel üks anomaalia oli ,kui logisin mac'iga microsoft messenger'iga sisse, hüppas ette 4 akent et mind lisatud, kui ühega neist kontaktidest rääkima hakkasin, selgus et ta lisanud mind juba mingi kuu aega tagasi kuid mina windows'is mingit teadet ei ole saanud selle kohta. Live.com lehele minnes oli seal küll teade, et see ja see on lisanud sõbraks, kas soovid ka lisada, kuid kuna sinna ma harva vaatan, siis ei teadnud sellest midagi :-s
|
|
| tagasi üles |
|
 |
RK2.0
HV kasutaja
|
21.08.2010 21:09:09
|
|
|
| 2 trini kirjutas: |
Blokkimisega on mingi probleem vist üldine, lisasin eile 2 uut inimest, mõlemad olid kohe lisades blokitud, pidin unblock tegema et üldse rääkima saaks hakata. Et kõigile unblock teha, selleks on Plus! script'i vaja kasutada või uut beetat.
Veel üks anomaalia oli ,kui logisin mac'iga microsoft messenger'iga sisse, hüppas ette 4 akent et mind lisatud, kui ühega neist kontaktidest rääkima hakkasin, selgus et ta lisanud mind juba mingi kuu aega tagasi kuid mina windows'is mingit teadet ei ole saanud selle kohta. Live.com lehele minnes oli seal küll teade, et see ja see on lisanud sõbraks, kas soovid ka lisada, kuid kuna sinna ma harva vaatan, siis ei teadnud sellest midagi :-s |
tõmbasin plussi. Aga kuidas ma täpselt saan need avada kas keegi räägiks?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
22.08.2010 15:15:03
|
|
|
Tere! mul on lauaarvuti kuvari küljes webcam mis töötab my computerist vaadates ja kaasas oleva tarkvaraga aga messengeriga ei lähe käima! Vajutan oma pildi kõrvalt kaamera nuppu ja pildi asemele tekib suur kaamera ikoon mille peal on punane rist. Kaamera on tools-i alt enne juba seadistatud ja seal küll näitas pilti! Miks ma ei saa siis pilti saata teisele inimesele? Üks sõber tihti näitab ennast mulle, aga kuidasmoodi tema saab siis??
Veateateid ei ole ja kohe alguses lihtsalt punane rist on nagu oleks midagi disabled. Messenger on version 2009 (build 14.0.8117.416) ja teisel poolel on sama ja kaamera on ka sama firma läpaka küljes (Asus) aga minul on win xp ja temal on 7 (32-bit) ja ka temal oli punane rist tema kaamera pildi kohas! Viga ei saa ainult minul olla ja google ei aidanud, just nagu mitte kellelgi teisel ei oleks sellist probleemi.!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
22.08.2010 18:27:25
|
|
|
| build 14.0.8117.416 on veebikaamera funktsioon väidetavalt eemaldatud, loe edasi. Tasuks kasutada vanemat versiooni, näiteks 14.0.8089.726 leiab siit.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
22.08.2010 19:37:17
|
|
|
aitähhid!
Siin vist pikka pidu pole ka: "...we can probably suspect a forced “upgrade” in the coming months. It’s bad enough that the feature is gone, but even worse that you aren’t even aware that someone who hasn’t upgraded has just tried to use webcam with you."
Nõme värk nendega!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
23.08.2010 17:56:58
|
|
|
Mis selle teatega peaks peale hakkama?
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration> |
_________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!! |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
24.08.2010 21:08:52
|
|
|
Sama...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
26.08.2010 21:26:15
|
|
|
Sama lugu, absoluutselt kõik kontaktid on järsku blokeeritud. Olid juba eelmisel nädalal, olin lapakaga vabas wifi võrgus ja msn logis end automaatselt sisse, siis nägin, et kontaktidel on / kriipsud peal. Kui nüüd vaatasin, et kõik on blokeeritud hoopis. Ühekaupa saab maha küll võtta (hetkel ei tea, ega need kellelt bloki maha võtan, et need pole homme jälle uuesti blokitud) aga lihtsalt ei jõua nii teha tervel nimekirjal. Saaks seda teha kuidagi ühe hiireklikiga kõikidel korraga.
Lisan ka mõned andmed:
W7 ja Windows Live Messenger, versioon 2009 (järk 14.0.8089.726)''
-E-
MotorHead
Tänan. Teise lahendusega sai probleem lahendatud. Huvitav, et omal selline variant Eesti keelse MSNi alt silma ei paistnud.
viimati muutis anduke88 29.08.2010 14:16:06, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
MotorHead
HV veteran

|
27.08.2010 07:50:46
|
|
|
Paar fixi.
Spoiler 
here is the REAL fix:
1. shut msn down
2. open up the folder: /user/library/preferences/microsoft/
3. remove "Microsoft Messenger User Cache.plist"
Problem solved!
Spoiler 
Here are the steps.
1. Sign in to MSN Messenger.
2. On the Messenger Menu bar, click on Contacts.
3. Click on Privacy…
4. Under My block list, click on All other user,
5. Click Allow.
6. Click OK.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|