Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 02.02.2013 20:18:59 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Kõik need väljasolevad dlc-d ka ostetud/läbi tehud ? Selles kuus pidi veel tulema mingi lisa missioon ... ma ei tea ainult kas PC-le ka tuleb kohe või hiljem.... mingi tyranny of king washington vms icon_rolleyes.gif
(nagu teada on alati konsoolidel eelisõigus neid ennem saada)

"The Tyranny of King Washington" esimene episood tuleb 19-20. veebruaril kõikidele platvormidele(v.a WiiU)!
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Volum
Kreisi kasutaja

sõnum 03.02.2013 10:23:51 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Kõik need väljasolevad dlc-d ka ostetud/läbi tehud ?

Veel mitte, aga küll saab icon_wink.gif

tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 03.02.2013 17:18:49 vasta tsitaadiga

Sai läbi tehtud...üsna huvitav. Tore oli see, et tobedat turnimist(st. kus peab midagi aja peale punnitama) oli vähe või siis oli täiustatud natuke kontrolli poolt. Muidugi kaamera nurgad võivad vahek vihale ajada icon_razz.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
mina2t
Kreisi kasutaja

sõnum 05.02.2013 23:53:05 vasta tsitaadiga

Iga kord kui AS välja tuleb, ma üritan ikka ja jälle uuesti, kuid siiamaani olen alati poolepealt ta ära kustutanud.
Mulle väga meeldib kogu storyline ja ma väga tahaks seda nautida, kuid...

mängu enda mehaanika on katki
Kaamera kontrollimine. Stealth missioonides on ülimalt ebamugav näha enda ümber, see tundub olevat rohkem gamble, kas keegi näeb mind...

combat koosneb lühikestest live action animatsioonidest, mida ei saa poolepealt lõpetada. See tekitab tunde et ma mängin õiges järjekorras nuppude vajutamise mängu...
Kui ma tahan keset lahingut kellelegi püstoliga näkku lasta siis ei tohiks seda katkestada suvaline rünnak. Saan viga, lendan pikali, aga relv peaks väljas olema ja tegema oma lasu. Combat ei ole multitaskingu võimeline ja iga protsess peab lõpuni käima enne kui uut alustab, sest ainult vastase tegevusel on õigus minu animatsioon katkestada enda omaga. Lisaks kogu targeting süsteem...

Free running ja running peaksid olema eri nuppude all. See hetk kui kellegi eest ära joostes otsustab tegelane hakata ronima majaseina mööda üles, tänaval jooksmise asemel...

No jumping. reaalselt.

No crouching. Stealth mängus? Oi näe, tulge tapke ära sest ma ei oska madalalt kõndida põõsaste vahelt.

Kui mängus sees on mehaanika, mis laseb teistel mind lükata pikali ja jätta katki minu tegevus, siis ma tahan vastu mehaanikat, mis lükkab AI pikali. Siiamaani ma olen nad lihtsalt alati ära tapnud.

Ma ei loot-i surnuid. Sest sead on enamasti ees ja mäng otsustab, et ma tahan neid toita.

jne.

Siiski, mäng on kõvasti parem mängitavuselt kui kõik eelnevad thumbs_up.gif ja esmakordselt ehk mängitav,

kuid mitte nauditav.
Kommentaarid: 124 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 06.02.2013 00:03:35 vasta tsitaadiga

mängu mugavus on väga oluline. seepärast ongi parimad mängud need mida saab nautida enda silmade järgi, muretsemata igasugu suunamise probleemide pärast (nt. skyrim, far cry 3, GRID)
eks AC3 saab käppa küll, aga siiski pole see pooltki nii sujuv(nauditav) võrreldes eelmainitutega.
tagasi üles
labidas
HV veteran
labidas

sõnum 06.02.2013 00:47:52 vasta tsitaadiga

kas mäng jookseb ikka halvasti või mingit fix'i pole leitud/tehtud? Bostonis oli mul ~20-27 fps viimati kui mängisin.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 06.02.2013 19:35:36 vasta tsitaadiga

labidas, sama küsimus. Ei ütleks, et väga minu probeem on, kui vabalt veab välja Far Cry 3, Hitman Absolutioni ja muud säärased suht heade sätetega.
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 06.02.2013 21:31:20 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
labidas, sama küsimus. Ei ütleks, et väga minu probeem on, kui vabalt veab välja Far Cry 3, Hitman Absolutioni ja muud säärased suht heade sätetega.
viimased ei ole just eriti nõudlikud graafika osas icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
põhjendatult

labidas
HV veteran
labidas

sõnum 06.02.2013 23:22:55 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Dude . kirjutas:
viimased ei ole just eriti nõudlikud graafika osas icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
põhjendatult

aga AC3 on? ei ole ju. Pealegi pole fps'il vahet, kas on max või miinimum graafika... järelikult on asi protsessoris, kuid ei taha uskuda, et mu neljatuumne jääb mingile Xboxile alla ja youtube'is olen näinud võrdväärse prosega arvuteid, kuid fps on tublisti üle 30 linnas.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 07.02.2013 07:39:39 vasta tsitaadiga

AC3 on graafiliselt ikka suhteliselt jama. Samas ei saa öelda, et ei jookse - jookseb mul GTX570 peal oluliselt paremini kui Far cry 3
tagasi üles
URM4Z
HV kasutaja
URM4Z

sõnum 07.02.2013 11:48:00 vasta tsitaadiga

Keegi mängu soetada soovib endale siis mul on 3 key-d üle (retail ) peab cjs-ist 17 giga tirima

Annaks hea hinnaga ära icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 07.02.2013 11:49:25 vasta tsitaadiga

Miks ta graafiliselt jama on siis ? Minumeelest on väga ilus mäng graafilise poole pealt.... Mõni koht on jah ehk midagi oleks nagu puudu,kuigi muidu pole väga viga thumbs_up.gif
Jookseb minu vanaraua peal suht hästi,ei saa öelda et oleks lääg või jõnksutaks...Bostonis on jah mõni selline koht kus on tunda et uimab natuke aga seda on vähe.... Jõudsin ise lõpuks 10 sequenceni.tegin vahepeal neid kõrvalmissoone ja kõik suled ja peg leg trinketid on käes... viimaste eest sai 2 uut vammust selga vähemalt icon_biggrin.gif Üks nendest on küll väga närune,oleks võinud midagi paremat olla.... Mul on tavaline versioon sellest mängust... ei tea kui ostan selle season passi kas nende dlc-ga tuleb need teised 2 outfiti ka kaasa ? (üks oli see kapten Aquila ja teine oli mingi colonial assasin ? )

Alguses ma arvasin et mulle ei meeldi see Ameerika revolutsioon,aga tegelikult on väga huvitav... ainult et neid linnasid oleks võinud ka rohkem olla...mingeid selle aja linnasi nagu näiteks:Philadelphia, Newport, Charlestown icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
arvi16
Kreisi kasutaja

sõnum 07.02.2013 15:45:46 vasta tsitaadiga

Gap, sul on Core2 Quad Q6600 @ 2,4Ghz

mul on uuem core2 quad q9300 @ 3Ghz ja mäng jookseb bostonis 13fps..sõltumata graafika sätetest, päris minimaalse ja reso alla tõmmata siis on ca 20fps, gpu kastus on läägimise ajal nii 28% (hd6850 2gb)

tuleb facepalm ette, kui keegi jälle ütleb, et osta parem arvuti, et mängul pole häda midagi icon_biggrin.gif

viimati seal ubisofti foorumist lugedes, ajas support asja videokaardi driverite kaela,et oodake kui nvidia/amd uued driverid teevad,
aga siis hiljem mainiti ,et AC3 ongi cpu heavy mäng ja ostke i7 icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 89
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 07.02.2013 17:25:01 vasta tsitaadiga

arvi16, loogiliselt peaks sul ju paremini jooksma kui minul ? icon_rolleyes.gif suurema taktsagedusega prose ja videokaart ka uuem/parem ?
tagasi üles
arvi16
Kreisi kasutaja

sõnum 07.02.2013 22:16:40 vasta tsitaadiga

peaks nagu palju paremini mängima küll jah icon_biggrin.gif
mulle tundub ,et miski bull on AI-ga, kui ma nagu vaatan inimeste poole siis hakkab hullult läägima ja fps langeb sinna 13 kanti, alguses kui opera hausi saali uksest sisse astusin ,
siis oli juba tunda ,et lääg, muidu nagu enne bostonit mängis ilusti, ja kui bostonis laevalt maha astud inimesed ümberringi, ei saa ilma lägita isegi kõndida ringi, pilk kuhugi maha või seina peale ja fps jälle laes icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 89
tagasi üles
URM4Z
HV kasutaja
URM4Z

sõnum 08.02.2013 14:22:04 vasta tsitaadiga

FFB kirjutas:
Keegi mängu soetada soovib endale siis mul on 3 key-d üle (retail ) peab cjs-ist 17 giga tirima

Annaks hea hinnaga ära icon_smile.gif

2tk alles icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 12.02.2013 14:03:55 vasta tsitaadiga

Sattusin täna sellist uudist lugema

http://www.shacknews.com/article/77744/next-assassins-creed-to-feature-new-hero-in-new-time

[quote]Ubisoft's next Assassin's Creed game will actually take place in an all new time period with a brand new hero.[quote]

Mismõttes nagu ? mis iganes nad selle new time periodi all mõtlevad,siis loodan et nad midagi ära ei riku selle seeriaga.

edit: ja veel loodan väga et tuleb piraaditeemalist hõngu nagu kõlakad kirjutavad icon_razz.gif oletatav nimi on siis Assassins Creed IV: Black Flags"

http://www.reddit.com/r/assassinscreed/comments/181u16/assassins_creed_iv_black_flags/
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 12.02.2013 15:26:19 vasta tsitaadiga

loodan, et laevad jäävad ikka sisse. üks parimaid elemente oligi enda laevaga ringi seilamine
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 12.02.2013 15:37:15 vasta tsitaadiga

rastaman kirjutas:
loodan, et laevad jäävad ikka sisse. üks parimaid elemente oligi enda laevaga ringi seilamine

just ma mõtlesin sama et võiks olla palju laevadega sõdimist thumbs_up.gif icon_biggrin.gif üks parimaid asju on see praeguses AC III-s
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 13.02.2013 01:10:17 vasta tsitaadiga

oeh, kaua võib ühte lehma lüpsta icon_confused.gif
Hakkab CoDi seeriale järgnema.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 13.02.2013 19:38:27 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
oeh, kaua võib ühte lehma lüpsta icon_confused.gif
Hakkab CoDi seeriale järgnema.
kuni on huvitav sisu, siis mis vahet, millise nime all ta välja tuleb icon_rolleyes.gif
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 14.02.2013 11:10:06 vasta tsitaadiga

Mulle istub palju rohkem, kui näiteks 2 osa - debiilset turnimist vähem... muidugi teistpidi ei meeldi see linnade väiksus ja suured tühjad alad st. kaua sa ikka jahti pead.
Samas aja peale rippumist oli vähem, nii et ma rahul.
tagasi üles
rainisk
Kreisi kasutaja

sõnum 18.02.2013 23:39:17 vasta tsitaadiga

Päris kõva värk on jah see mäng, metsas küttida ja siis purjekaga sõita.
piix kui ajuvaba see lockpikimine ja tagaajamine ikka seal mängus on

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 18.02.2013 23:51:52 vasta tsitaadiga

rainisk kirjutas:
Päris kõva värk on jah see mäng, metsas küttida ja siis purjekaga sõita.
piix kui ajuvaba see lockpikimine ja tagaajamine ikka seal mängus on

Keegi sunnib sind seda mängima siis või ? icon_eek.gif Ära siis mängi seda, kui ei meeldi icon_razz.gif
tagasi üles
rainisk
Kreisi kasutaja

sõnum 19.02.2013 00:44:15 vasta tsitaadiga

Mäng on hea sai läbi 3 päevaga aga mõned väiksed asjad käivad ajudele icon_biggrin.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.