vaevalt ....Endale küll esimest 3 filmi sellest seeriast meeldisid... ei ütleks et halvad filmid olid ja kuidas Johnny Depp oma rolli täitis oli lihtsalt super vaadata
Ma ütlesin et järgmine osa tuleb piraatidega, mis minu arvates võib täitsa huvitav olla...Otsid mingeid piraatide poolt peidetud aardeid ja notid igast piraadi laeva kapteneid Relva valik võiks ka suurem olla,ACIII oli see kuidagi niru
Ostsin lõpuks umbes nädal tagasi mängu ja nüüd olen paar päeva jutti mänginud. On ikka bugine küll, alustades Bostonis olevast madalast fps'ist, kuni mitte kuskilt ilmuvate ja kaduvate karakteritega ja mittetöötavate animatsioonidega. Juba esimese 4 tunni jooksul oli igasuguseid buge niipalju, et dafuk toimub!
Kõige lõpuks, hakkasin just paar tundi tagasi edasi mängima jaaaa.......Damaged savegame.... Otsisin, mis ma otsisin, aga ei kuidagi ei saa vist korda!
Mängisin ka sõbra juures paar nädalat tagasi PS3 versiooni ja mõtlesin laenata, aga see jooksis isegi hullemini ja siis otsustasingi kuskilt odava PC versiooni võtta!
Uuenda videokaarti draivereid. Mul oli ka esialgu uuendamata, oli samuti väga bugine, animatsioonid ka ei töötanud. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
viimased patchid ka ei ole aidanud ? Ise küll mingeid vigasi ei näinud eriti... mõni üksik koht oli jah, hobune jäi kinni kuhugi või tegelane ei liikunud õigesse kohta ...
Tegin põhimängu läbi ning teen nüüd naval ja homesteadi missiooni. Ilmselt üritan peg legi omi ka teha. On mängus veel midagi, mis loo poolest oleks mõistlik ette võtta, või on muu pigem vähetähtis?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.