Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  iOS 5 – hea tarkvara läheb veel paremaks tuues endaga kaasa 200 uuendust märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.06.2011 13:39:21 vasta tsitaadiga

Võimalik. Ei oska öelda, kas seda põhjustab toitu meenutav õunalogo või tooted ise.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 13.06.2011 14:32:24 vasta tsitaadiga

No mõndadel rottidel ei jätku eurosente, et mobiilse interneti eest maksta ja siis on ving lahti. ostetakse võlgu uhke ja särav pill ning siis lükatakse kõik teenused ja ühendused kinni, et akut ja raha säästa. Käiakse oma nutipilliga mööda linna ning otsitakse avatud wifi võrku, et taskupuutriga "mobiilselt" nettifoorumisse postitada.

Ja see, et kontakte-sõnumeid-midaiganes varundatakse pilve, ei tähenda seda, et need samal ajal ka telefonis ei eksisteeriks. Androidil ju samamoodi kontaktid tulevad ilusti googlist ja feicebookist ning kui ma pole levialas, siis on ikka contaktit telefonis olemas.

The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 13.06.2011 15:15:05 vasta tsitaadiga

Mis otsast need asjad revolutsioonilised on? Vanal telefonil saan ühe liigutusega kaamera ette, oma androidil näen telefoni puutumata ära, kui keegi on sõnumi saatnud/helistanud/meili saatnud jne. Notification bar juba öeldud, et androidil olemas, kõik vajab netti (mis kulutab akut...), videokõnede võimalus oli juba mu vanal SE-l olemas, vahet pole, et selle kasutamise vajadust kordagi polnud..Ainult peeglina mõnikord harva hea kasutada. Androidi kasutajad saavad edukalt läbi neti sms-e saata, olenemata androidi versioonist. Kuulsin ka midagi browseri tab-dest - no mida, kas nad tõesti need alles nüüd lisasid? jne jne...
Räägivad küll, et oi, iPhone 4 ja iOS 5 uus ja revolutsiooniline. Kust otsast?

Nad vist tõesti pole kordagi mingit muud telefoni peale iPhone enda näinud.

Braien
HV Guru
Braien

sõnum 13.06.2011 15:16:55 vasta tsitaadiga

The_Boss, 2007 The iPhone re-invents the phone
Enough said.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 13.06.2011 16:50:49 vasta tsitaadiga

Revolutsioon on see pimeduses elavate inimeste jaoks kes muu maailma arengust halligi ei tea icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 13.06.2011 16:51:42 vasta tsitaadiga

Ho Ho, Ehk siis "Apple people"?
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 13.06.2011 16:54:17 vasta tsitaadiga

Selliste valedega nad oma tooteid reklaamivadki :S
See ongi üks paljudest põhjustest, miks ma Apple tooteid ei ostaks.

Braien
HV Guru
Braien

sõnum 13.06.2011 16:56:50 vasta tsitaadiga

The_Boss, Siis kui face-time tuli, siis ma olin nii elevil, sest sellist asja pole ennem olnud, ei tea kust apple selliste ideede peale üldse tuleb, seda saab kasutada igalpool kus wifi on.
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 13.06.2011 16:57:11 vasta tsitaadiga

ot:
Mulle tuli selle peale hoopis face-palm...

bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 13.06.2011 17:10:19 vasta tsitaadiga

Mida te käite iphone teemas trollimas kui jura see või sitt see on kui netti pole. Ei meeldi toode ära kasuta. Iga ettevõte reklaamib oma toodet nii nagu oskab/suudab/tahab. Palju õnne sulle, et sa oled "teadlik" ostja ja ei läinud reklaami õnge.

iOS 5 changelog:

Vähe asjalikumat infi, mida muudetakse:

http://www.ieatapples.com/ios5/

viimati muutis bush 13.06.2011 17:20:19, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 13.06.2011 17:12:18 vasta tsitaadiga

bush, Kes see iPhone teemat trollimas käinud on.
1. Keegi ei trolli
2. See on iOS 5 teema mitte iPhone.

Sama teema sellega, et miks Apple kaebas Samsungi kohtusse, disaini maha tegemise pärast, keegi pole midagi maha teinud.

pacho
HV veteran
pacho

sõnum 13.06.2011 19:31:00 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
Ja kui netti ei ole siis mis seal halvasti on? Telefon käitub siis nagu ka iga teine telefon ja lihtsalt ei saada asju pilve. Jõuad kusagile wifi vmt alasse tagasi ja andmed liiguvad jälle. Milles on probleem?

Ega olegi halvasti. Telefon kaotab suure osa oma väärtusest. Polnud tegemist iOS 5 kallal norimisega, vaid isikliku tähelepanekuga. Mul on õnneks enamuses Euroopa riikides roaming 99 eurosenti/MB. Ja ülejäänud maailmas alates 10 €/MB. Viimane on arusaamatult kallis. See ülejäänud maailm on tavaliselt kohaks kus on ka wifiga probleeme. Ja nendes kohtades võiks sama hästi kaasas kanda Nokia 5110't.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
activeone
HV kasutaja
activeone

sõnum 14.06.2011 16:41:39 vasta tsitaadiga

Oeh... kahju on lugeda inimeste arvamusi, kes on korralikud androidi või symbiani kummardajad. Ma ütlen ausalt, ma ei olnud kuu aega tagasi ka erilina Apple inimene, kuna ma ei saanud lihtsalt nende hinnapoliitikast aru... peale seda kui mul on nüüd olemas iPod Touch 64GB siis ma ütlen ausalt, et Apple on tõsiselt hea firma.
Töötan ise poes ja seda androidi näppinud igatepidi. Ei ole mugav ja kui ikka korraliku telefoni taga seal pole siis tükib ka pisut aeglaseks jääma.
Teiseks kui palju muusikamamängijaid oskavad siis kriitikud ülesse lugeda millel oleks olemas wifi, korralik HD kaamera jne või isegi telefoni sama raha eest? Okei, hinnasildil võib olla küll kirjas, et HD kaamera jne aga ausalt, nende junnide kaamera ei ole midagi erilist. Võtame Apple HD kaamera, vot siin on juba tunda, et tegu on HDga. Sai ka korralik test tehtud ja filmitud ülesse Maimiitingu DJ Festival Tartus. Video oli ilus, puhas. Kolmandaks millisel telefonil on nii hea ekraan ja ka ekraan mida oleks korralikult päikese käes näha? Ma pole veel sellist näinud. Palju sõpru näinud kellel taskus hullult fancy telefon aga päikese käes pole sellega midagi teha ausalt. Neljandaks, millisel telefonil on olemas esikaamera ja saab seda kasutada ka ütleme androidilt -> android helistamiseks. Vastus on vist, et ei saa. Applel aga olemas FaceTime. Kui on wifi kummalgi olemas siis pilt jookseb ja lisaks on olemas ka ju Skype rakendus mis töötab suurepäraselt. Siis ma tahaks näha androidi telefoni mis suudaks Remote Desktoppi korralikult jooksutada. Isegi mu Ipod suudab seda kasutades selleks Teamwiever rakendust.

Jah, ma usun, et siia tuleb nüüd palju sõimu vastu, et kui hea Android ja teised on ja Apple on ikka paha aga uskuge mind, kui pole seadet kasutanud siis ei tea kui hea see on. Kui sa Ifööni Emti esinduses korraks näppinud oled siis ei saa öelda, et see ju halb on? Kasuta seda rohkem ja sa hakkad aru saama kui hea see tegelikult on. Inimesed on nii kinni oma Amdroidis. Siia saab võrdluseks tuua automargi BMW. Tegu on ülimalt hea autoga aga miks seda ei osteta on tema halb maine rullnokkade poolt. Sams stiilis võib siis Apple kohta öelda "Ma ei osta seda, kuna ma ei taha Apple p**eks hakata!" icon_smile.gif Seadme kvaliteedist ei ole mõtet rääkima hakatagi siin vist...
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 14.06.2011 16:52:59 vasta tsitaadiga

activeone, Mul pole androidi ega applet, sa saad face-time kasutada igalpool kus wifi, ma saan videoköne teha igalpool.

Olen Aifööni EMT-s kui ka EMT-st välja näppinud, nii telefon kui OS ei sobi kätte, kuid see juba maitse asi.
Mis elle Ipod Touch 64GB hind siis on, et selle eest HD kaamera telefoni ei saa?
Postita siia ka oma überkvaliteediga HD video siis palun.
Teist sellist meediamängijat vöibolla pole jah, kuid selleks on enamasti mobiilid.

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.06.2011 16:55:09 vasta tsitaadiga

activeone kirjutas:
Neljandaks, millisel telefonil on olemas esikaamera ja saab seda kasutada ka ütleme androidilt -> android helistamiseks
oma n900 kaameraga saan teha nii 3g kui google talk-skype videokõnesid nii wifi kui 3g võrgus. Kas ios'iga saad? icon_smile.gif
activeone kirjutas:
Siis ma tahaks näha androidi telefoni mis suudaks Remote Desktoppi korralikult jooksutada
remote desktop on muude OS'ide peal aastaid vana feature. Ehk siis korrates varasemat, welcome to N years ago
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 14.06.2011 16:58:22 vasta tsitaadiga

Lisan, et Sony Ericsson C702-ga sain juba 3 aastat tagasi videokönesid teha, polnud wifit vaja, igalpool.
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 14.06.2011 16:58:50 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
activeone kirjutas:
Neljandaks, millisel telefonil on olemas esikaamera ja saab seda kasutada ka ütleme androidilt -> android helistamiseks
oma n900 kaameraga saan teha nii 3g kui google talk-skype videokõnesid nii wifi kui 3g võrgus. Kas ios'iga saad? icon_smile.gif
Küsimus käis Android -> Android kohta, sinu telefon ei vasta tingimusele.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.06.2011 17:01:27 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Küsimus käis Android -> Android kohta, sinu telefon ei vasta tingimusele.
Milleks ma peaks rahulduma säärase suure limitatsiooniga? Pigem kasutan niivõrd-kuivõrd standardlahendusi ning suhtlen pildi kaudu kõigi aparaatidega, k.a PC'd kui teised suvalise OS'iga telefonid ja mitte ainult teise sama OS'iga telefonidega.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 14.06.2011 17:02:37 vasta tsitaadiga

activeone kirjutas:
Teiseks kui palju muusikamamängijaid oskavad siis kriitikud ülesse lugeda millel oleks olemas wifi, korralik HD kaamera jne või isegi telefoni sama raha eest?

Isegi kõige kallimad Eestis müüdavad Androidid ei küündi hinnatasemelt iPhone'ile lähedalegi ja siiski on neil kõik need funktsioonid olemas, mida sa kirjeldasid. Lisaks veel puuduvad kõiksugu totakad piirangud.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 14.06.2011 17:04:40 vasta tsitaadiga

Näiteks Milestone 2 on täpselt samasse hinnaklassi, mis iPod Touch.
Esimene oskab lisaks helistada, omab 3G'd ja tarkvaraliselt virtuaalselt piiramatuid võimalusi. Teisel on tsipa kvaliteetsem ekraan ja pikem akutugi heli jaoks, aga ei helista, ei surfa netis igal pool, ning on tarkvaraliselt üsnagi piiratud lahendus.

FaceTime´i kohta aga nii:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ei, Apple tooted ise kindlasti halvad ei ole. Fikseeritud riistvarale kohandatud ja optimeeritud OS on hea müügiargument Androidi üle, aga tõenäoliselt ei kaalu peale läike kuidagi lisarublasid üle.

Apple oskab hästi promoda ja veidi lakki lisades taasleiutada paljusid elementaarseid funktsioone ning lisasid nutitelefonide maailmast kaugest minevikust (ala videokõned, multitasking jne). Tõenäoliselt ongi see täiemõistuslikku inimest segav faktor, kes FaceTime'i peale märjaks ei lähe, vaid mäletab, mis kümnendist antud funktsioon mobiilses maailmas turul on olnud.

viimati muutis Mario. 14.06.2011 17:09:34, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 14.06.2011 17:06:13 vasta tsitaadiga

Keda see videokõne kotib? Tunnistage ausalt üles, kes seda üldse kasutab...
Kui videokõne oluline, siis otsidki sellise telefoni, millel vastav kaamera olemas. Kui ikka vaja pole, siis miks peab see lisavidin üldse seal olemas olema?

Braien
HV Guru
Braien

sõnum 14.06.2011 17:06:16 vasta tsitaadiga

Iphone 4 702€
VS
Samsung Galaxy SII 599€
EMT Hinnad
Apple 720p @ 30 fps Samsung 1080p @ 30 fps.

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.06.2011 17:09:20 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
Keda see videokõne kotib? Tunnistage ausalt üles, kes seda üldse kasutab...
On tulnud mitmel korral ette kus on vaja inimesele kiirelt miskit näidata ning on igati hästi töötanud. Muidugi annab ka kokku hoida arvete pealt kuna saab nii gtalki kui skype'i kaudu helis rääkida eeldusel, et ka teises otsas osatakse seda vastava programmiga vastu võtta.
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 14.06.2011 17:11:44 vasta tsitaadiga

braien334 kirjutas:
Iphone 4 702€
VS
Samsung Galaxy SII 599€
EMT Hinnad

Apple 720p @ 30 fps Samsung 1080p @ 30 fps.

Et ikka selge oleks, mida ausam hinnapoliitika ostjale peale läike annab:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=3275
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 14.06.2011 17:22:46 vasta tsitaadiga

ainuke asi mida mu droid tablettil pole võrreldes selle klipiga: Split keyboard. Aga küll ma ta veel ülesse leian....
Ja erinevalt aiiossidest on mul hdmi väljund ja USB host
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  iOS 5 – hea tarkvara läheb veel paremaks tuues endaga kaasa 200 uuendust mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.