Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DigeBeni
HV Guru

|
25.04.2003 10:42:08
|
|
|
hotsepp kirjutas: |
Mis siis peaks tavalised kaardid tegema millel ei ole yldse fan-i peal. Näiten Gainward gf4mx440 ????  |
... midagi ei pea tegema, kui neil kaartidel pole tootja poolt
paigaldatud aktiivjahutust, siis pole seda ka üldjuhul vaja, kuigi
lisajahutus pole kunagi liiast. Antud kontekstis pole aga Sinu
GF4 MX-il ja probleemsel GF FX'il midagi ühist ...

viimati muutis DigeBeni 25.04.2003 11:22:05, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
25.04.2003 11:13:00
|
|
|
Hästi ikka ei tahaks uskuda, et kohe suitsu hakkab välja tulema, aga samas kui see kaart tõesti nii kuumaks läheb, siis miks mitte. Sellepeale pole muud öelda kui: "Hästi panete nVidia mehed "
|
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nova
HV kasutaja

|
25.04.2003 19:38:45
|
|
|
Jama arvan mina... sitta se nii kuumaks läheb seal on ju radikas meeletu all... ja se ventika asi ei tohiks eriti mõjuda
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
25.04.2003 20:22:17
|
|
|
Nova kirjutas: |
Jama arvan mina... sitta se nii kuumaks läheb seal on ju radikas meeletu all... ja se ventika asi ei tohiks eriti mõjuda |
sitta ta siis nii kuumaks ei l2he, asi on ju isegi vendi käimisel täis pöörelet u 80 kraadi kaardi tagumisel poolel
kõik poodi geforce fx-i ostma, varsti algab ju grillimishooaeg
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
26.04.2003 00:01:22
|
|
|
tegelt see fx ongi häkkeri unistus...keset kanget häkkimist läheb kõht tühjaks...külmutusest külmutet pizza välja (väiksemat sorti, et mahuks), arvuti küljeplekk maha, pizza sisse,plekk tagasi peale, screensaver pääle ja natukse aja pärast küpse...
"ostke GeforceFX ja ka sinu arvutit võib kasutada ahjuna..."
ja kui mäletatavasti kunagi üks tüüp praadis AthlonXP peal muna, siis fx'i võib vist lausa kiirkeeduplaadiks nimetada...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
26.04.2003 02:50:35
|
|
|
eino...
ei ole ju võimalik, et nii kui screensaver tööle läheb on ühe sajandik sekundi pärast kaardi gpu temp 250C ?!
asi hakkab ikka järk järgult tõusma...ja kui ta jõuab kriitilise piirini siis ta lihtsalt jookseb kokku...ütleme, et kui surma temp on 100C sis 94-95C peal kahhab kaart kakkuma ja üle siis pangestub...ta tõuseb umbes 1c minutis ma arvan...kiiremini küll ei usu...meibi ok, 1c/30sec aga ennem jõuab kaart kokku jooksmis temperatuurile kui surma tempini..
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
traks
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
304 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
28.04.2003 13:32:57
|
|
|
traks kirjutas: |
sinu jutule võiks paralleeliks tuua athlonxp mahapõlemise. sinu teooria järgi ju võimatu
Noname kirjutas: |
all those things i have lost....i miss my mind most.... |
arusaadav ....  |
traks....räägi mulle kudas sis athlon maha põleb?
niipalju kui mina tean, siis jahutuse eemaldamisel, mitte selle ebasobival võimsusel töötamisest..athlon ei põle ju maha kui vent ära võtta ja radikas peale jätta! ta jookseb kokku lihtsalt...ja gf FX'il on ju vent kah peal, aga töötab lihtsalt aeglasemini...
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
28.04.2003 14:10:18
|
|
|
Ma olen ka paljudele seda athloni juttu rääkinud, selle peale vastavad kõik ei-ei sureb maha ka siis kui vent seisma jääb. No las ta sureb nende jaoks. Nüüd võiks järeldada, et FX ka keegi osta ei taha, sest võimalus on mahapõlemiseks. Mitte ei saa aru mõnest inimesest
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
28.04.2003 14:14:44
|
|
|
kempi kirjutas: |
Ma olen ka paljudele seda athloni juttu rääkinud, selle peale vastavad kõik ei-ei sureb maha ka siis kui vent seisma jääb. No las ta sureb nende jaoks. Nüüd võiks järeldada, et FX ka keegi osta ei taha, sest võimalus on mahapõlemiseks. Mitte ei saa aru mõnest inimesest  |
mh, vent seisma jätta ja kui radikas peal on prosel siis ei põle keegi kuhugi, kokku jooxeb, minu arvuti näiteks välja lylitas end oopis
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
28.04.2003 14:25:35
|
|
|
olc kirjutas: |
Ma olen ka paljudele seda athloni juttu rääkinud, selle peale vastavad kõik ei-ei sureb maha ka siis kui vent seisma jääb. No las ta sureb nende jaoks. Nüüd võiks järeldada, et FX ka keegi osta ei taha, sest võimalus on mahapõlemiseks. Mitte ei saa aru mõnest inimesest  |
mh, vent seisma jätta ja kui radikas peal on prosel siis ei põle keegi kuhugi, kokku jooxeb, minu arvuti näiteks välja lylitas end oopis  |
vot õige jutt...kui athlon jookseb kokku, siis kui VENT MAHA võtta ja RADIKAS PEALE jätta siis GF FX KOOS RADIKA JA VENDIGA ei põle kah kusagile vaid jookseb kokku...see ju loogiline et prose suudab radikat nii tohutu kiirusega kuumutada, et prose jõuaks surma temeperatuurini...ta ikka jõuab enne hangumise tempini...või toreda mobo korral lülitab too kuumeneva mölaka välja :?P
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
28.04.2003 14:33:24
|
|
|
Need 3D Screensaverid on üldse haiged asjad. Olen näinud eriti jõhkraid neid ja minu meelest on need ainult mingid jamad saverid..võtavad ressursse ja muud ei midagi..its bääd!
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
28.04.2003 14:35:27
|
|
|
TheDJ kirjutas: |
Need 3D Screensaverid on üldse haiged asjad. Olen näinud eriti jõhkraid neid ja minu meelest on need ainult mingid jamad saverid..võtavad ressursse ja muud ei midagi..its bääd!  |
IRW...appi zone on ümber kolinud!!!!
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
eeRuheeRu
Kreisi kasutaja
|
28.04.2003 14:41:11
|
|
|
TheDJ kirjutas: |
Need 3D Screensaverid on üldse haiged asjad. Olen näinud eriti jõhkraid neid ja minu meelest on need ainult mingid jamad saverid..võtavad ressursse ja muud ei midagi..its bääd!  |
No shit, selline soga....nii mõtetut postitust pole veel enne näinud siin foorumis
_________________ M:Corsair 512MB CL2 PC3200, Spire cooler WR3 90.- |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
28.04.2003 14:46:30
|
|
|
kõik põleb/kärsab mul hakkas küll sinist loopima ja lõpuks tegi restadi- restardi järgi... vend pole aru saanud... ja andis kohe uuest tuld... jooksis kokku... siis tuli välja, et prose vent seisab mitte päris see prose aga nati eelmine
_________________ L.A.M.P/ LAMP "Loose Association of Mercenaries & Privateers" |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZHarp
Kreisi kasutaja
|
28.04.2003 16:18:02
|
|
|
Minumeelest võiks selle teema kinni panna või Võitlustandrisse tõsta. See teema on üks mõttetumaid mida viimasel ajal näinud olen. Blaah
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
29.04.2003 16:56:20
|
|
|
m6tle nüüd korra... kui sul on videokaart mille taga kyljel oleva radika temp on vendi l8ugamisel full p88retel yle 80kraadi siis mis juhtuks veel kui vent yldse ei puhuks.. asi ei jookseks ju lihtsalt kokku, paar sekki ja asi on juba mingi 100 kraadi, seda on radikas, core oleks ikka tublisti kuumem... see on umbes sama, et pane oma athlon yldse ilma radika ja vendita t88le, vaata kas jookseb niisama kokku ?
aga jah, yldiselt on see teema üks suur läbu tõesti
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
29.04.2003 18:10:06
|
|
|
voltc kirjutas: |
m6tle nüüd korra... kui sul on videokaart mille taga kyljel oleva radika temp on vendi l8ugamisel full p88retel yle 80kraadi siis mis juhtuks veel kui vent yldse ei puhuks.. asi ei jookseks ju lihtsalt kokku, paar sekki ja asi on juba mingi 100 kraadi, seda on radikas, core oleks ikka tublisti kuumem... see on umbes sama, et pane oma athlon yldse ilma radika ja vendita t88le, vaata kas jookseb niisama kokku ?
aga jah, yldiselt on see teema üks suur läbu tõesti  |
eeee....paari sekiga jookseb ta kinni...athlon kuumeneb 240C 0,23 sekundiga (ilma vendi ja radikata)...vot siis läheb põlema
aga nii väikse kuumenemisega nagu Fx'il ei lähe midagi põlema...
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
29.04.2003 18:21:33
|
|
|
noname: amd xp-l on die temperatuur alla 100 kraadi... seega see 240 kraadi mis ta 0,23 sekiga saavutab on juba 2 ja pool korda surmatemp! usun et nvidia geforce fx ei kannata kah mingit 100kraadist tempi, mist6ttu on v2ga v6imalik, et asi p6leb l2bi... aga pole ju m6tet vaielda, geforce fx 5800ultra on nüüd ametlikult eestis myygil, m6ni rikkam kodanik v6iks selle osta ja asja l6plikult j2rele proovida - siis saaks vast asjas selgust kah
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
jacky
HV vaatleja

|
29.04.2003 18:28:38
|
|
|
ZHarp kirjutas: |
See teema on üks mõttetumaid mida viimasel ajal näinud olen. Blaah  |
Minuarust on siin ka informatiivne külg. Mis siin nii väga mõttetut on, jääb arusaamatuks. Või peaks arutama lillede ja liblikate teemadel?
_________________ I have a nice car, to which I unfortunetely dont have legal access... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
29.04.2003 19:08:21
|
|
|
noname: amd xp-l on die temperatuur alla 100 kraadi... seega see 240 kraadi mis ta 0,23 sekiga saavutab on juba 2 ja pool korda surmatemp! usun et nvidia geforce fx ei kannata kah mingit 100kraadist tempi, mist6ttu on v2ga v6imalik, et asi p6leb l2bi... aga pole ju m6tet vaielda, geforce fx 5800ultra on nüüd ametlikult eestis myygil, m6ni rikkam kodanik v6iks selle osta ja asja l6plikult j2rele proovida - siis saaks vast asjas selgust kah  |
seda küll...aga kas sa seda THG's tehtud testi videod ei ole näinud? seal kus eemaldati athlonilt jahutus täielikult...k7 temp läks kuni 280 kraadini....
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
30.04.2003 19:31:55
|
|
|
Noname: olen seda videot n2inud küll, aga ikkagi arvan, et geforce fx 5800ultra v6ib vabalt maha p6leda
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
01.05.2003 02:00:36
|
|
|
Noname: olen seda videot n2inud küll, aga ikkagi arvan, et geforce fx 5800ultra v6ib vabalt maha p6leda  |
a mõtle ise....ta ju ei suuda seda radikat üksinda nii kiiresti kuumendada et ta plaksti surma tempini jõuaks !?
soojenemine toimub teadagi ju mingi arv kuumemaks mingi aja jooksul..siinkohal arvan, et FX'il võib see maksimaalselt mingi skriinseiveriga olla +1C/30sek
kui ta teda sellise tempoga näiteks soojendab asi hangub ilmselgelt ennem kui maha põleb...kui 100 on dead ja kui ta 30 sek 98 kraadil on, on asi nii ebastablline, et lihtsalt jooksutab terve süsteemi kokku...asja soojenemisel peaks ka kaardi voolutaksistus kah suurenema (aga pole kindel), niiet ka mobo hakkab vastu...
a see on lihtsalt minumeelest kõige loogilisem/realistlikum teooria..raha endal nõnna vähe, et praktikas asjaga ilmselt kunagi kokku ei puutu
aga väga üllatunud ma kah ei oleks, kui kaart tõepoolest maha põleks, sest IT on arenenud nii kõrgele, et hakkavad tekkima füüsilised piirangud...
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
01.05.2003 10:13:09
|
|
|
Noname: tal v6ib ju kuluda rohkem aega selle radika kytmiseks, core temp on aga tegelikult ju palju suurem... core hakkabki kuumenedes radikat soojendama ja siis radikas jahutab teda... kui aga radikat ei jahutata siiis ta kuumeneb ikka v2ga kiiresti - kindlasti ei kulu 1c t6usuks a'la 30 sekki, usu mind asi t6umub ikka PALJU kiiremini, tean seda sellest, et mul olid radeon 8500-il palju massiivsemad radikad ja kaart ise oli kah k6vasti jaheda, ometi kulus radikate kuumax ajamiseni u 5 sekki...
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
01.05.2003 14:29:56
|
|
|
Noname: tal v6ib ju kuluda rohkem aega selle radika kytmiseks, core temp on aga tegelikult ju palju suurem... core hakkabki kuumenedes radikat soojendama ja siis radikas jahutab teda... kui aga radikat ei jahutata siiis ta kuumeneb ikka v2ga kiiresti - kindlasti ei kulu 1c t6usuks a'la 30 sekki, usu mind asi t6umub ikka PALJU kiiremini, tean seda sellest, et mul olid radeon 8500-il palju massiivsemad radikad ja kaart ise oli kah k6vasti jaheda, ometi kulus radikate kuumax ajamiseni u 5 sekki... |
nja..meibi tõesti...aga kas skriinseiver seda teha suudab
eniveis onlen 97% kindel, et ta ei põle maha...
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |