Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Mis rehvid suveks alla lähevad? |
Uued suverehvid |
|
22% |
[ 14 ] |
Paar hooaega sõidetud suverehvid |
|
63% |
[ 39 ] |
Viimase piirini sõidetud suvekad, suve lõpus utiliseerimisse |
|
3% |
[ 2 ] |
Lamellrehvid |
|
9% |
[ 6 ] |
|
hääli kokku : 61 |
|
autor |
|
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
02.08.2025 01:01:01
|
|
|
ranel kirjutas: |
Ja endiselt veetakse. |
Tartus ei ole mina peale vene aja lõppu selliseid näinud. Põhiliselt kasutatakse siin Oisu poolt mainitud kärusid. Teine kasutusel olev variant on see, kus tavalisele poolhaagisele on peale tõstetud paneelide püstihoidmise pukk.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
02.08.2025 07:02:04
|
|
|
Ega need konstruktsioonid klaasi vedamiseks, mis sinna Oisu viidatud kahe tala vahele käivad, on üsna sarnased nende nõukaaegsete paneeliveo sõrestikega.
Meil siin kõrval klaasitöötlemise tehas, seal õue peal on neid ikka näha.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
02.08.2025 14:28:31
|
|
|
Ma olen ilma ülevaatuseta sõidu eest korra 80€ trahvi saanud. Lubati koju sõita, autot keegi kuhugi teisaldada küll ei soovinud.
Ise olin loll muidugi, oleks pidanud ütlema, et sõidangi praegu ülevaatusele, aga see selleks.
Sellise summa pärast politsei eest põgeneda on ikka lauslollus.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
02.08.2025 18:47:18
|
|
|
Ega mul ka täna palju puudu ei jäänud ,et üks tõuksiga tatikas küljepealt sisse oleks lennanud. Idioot lendas rämeda kiirusega riia mäest alla, andis veel hoogu juurde, et üle foori jõuda. Viimasel hetkel õnneks nägin silmanurgast kui liikuma hakkasin kalevi tänavale. Täna tasus kanni vahtimine enne ülekäiku ära, päästis isegi tatika elu. 2 sekundit varem liikuma ja oleks sees olnud.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
03.08.2025 21:38:14
|
|
|
-Kaivo- kirjutas: |
Ega mul ka täna palju puudu ei jäänud ,et üks tõuksiga tatikas küljepealt sisse oleks lennanud. Idioot lendas rämeda kiirusega riia mäest alla, andis veel hoogu juurde, et üle foori jõuda. Viimasel hetkel õnneks nägin silmanurgast kui liikuma hakkasin kalevi tänavale. Täna tasus kanni vahtimine enne ülekäiku ära, päästis isegi tatika elu. 2 sekundit varem liikuma ja oleks sees olnud. |
Eile õhtul Pärnu kesklinnas: üks noor nagamann küttis Bolti tõuksiga üle sõidutee, sõites tagarattal. Mõtlesin, et ohoh, meil Tartus veel niimoodi hullu ei panda. Aga võibolla pannakse, lihtsalt mina pole olnud õigel hetkel õiges kohas
Sõitis tagarattal, teise jalaga toetas maha, et tasakaal püsiks.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
03.08.2025 22:32:09
|
|
|
Turvalisus inimelule on arenenud lääneriikides olulisem, kui selle haldamisega kaasnevad kulud.
Meil on aga asi vastupidi. Inimelu hind on..., noh, lihtsalt pole raha ja midagi ei saa teha. Meenutame kasvõi prügikastide eemaldamise lugu maanteede äärest.
Soomes on neid turvalisust tagavaid autosid aga üsna usinasti puruks sõidetud meediakajastuse põhjal. Seega need on oma olemasolu õigustanud.
|
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1137 loe/lisa |
   |
3 :: |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
03.08.2025 23:13:01
|
|
|
No võlgu kellelegi on, kui kohtutäitur kallal.
Aga see on ikka inetu, et puu katki sõitis.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
udumees
Kreisi kasutaja

|
04.08.2025 16:16:55
|
|
|
laurx kirjutas: |
ot, autojuhid saavad trammipeatuses seisma jäädud aga kossitajad ja ketivenitjad ei saa ? |
Mina sõidan ka palju jalgrattaga ja ei ole siiani aru saanud, miks mõned ratturid ei suuda inimeste läheduses, ülekäirugadel jne aeglasemalt sõita.
Samuti ei panda külge rattakellasid ega anta inimestele märku, et tahetakse mööda sõita. Mina olen lähtunud ikka põhimõttest, et kohtades, kus liiguvad rattad ja jalakäijad koos, on jalakäijatel eesõigus.
_________________ "My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes." - Ford Prefect |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
05.08.2025 08:05:30
|
|
|
udumees kirjutas: |
ot, autojuhid saavad trammipeatuses seisma jäädud aga kossitajad ja ketivenitjad ei saa ? |
Mina sõidan ka palju jalgrattaga ja ei ole siiani aru saanud, miks mõned ratturid ei suuda inimeste läheduses, ülekäirugadel jne aeglasemalt sõita.
Samuti ei panda külge rattakellasid ega anta inimestele märku, et tahetakse mööda sõita. Mina olen lähtunud ikka põhimõttest, et kohtades, kus liiguvad rattad ja jalakäijad koos, on jalakäijatel eesõigus. |
neist rattakelladest loodad abi ilmaasjata
jalakäiate, eriti vanemate, hulgas on neid kes ei kuule ja kogu su kõllamine läheb tühja, pigem vaid suurendab niigi suurt mürafooni linnades
ainus mis aitab on see kui lõpuks õpitakse jalakäiate läheduses kiirusest, kihutamisest loobuma
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
05.08.2025 12:12:46
|
|
|
Mnator kirjutas: |
udumees kirjutas: |
Samuti ei panda külge rattakellasid ega anta inimestele märku, et tahetakse mööda sõita. Mina olen lähtunud ikka põhimõttest, et kohtades, kus liiguvad rattad ja jalakäijad koos, on jalakäijatel eesõigus. |
neist rattakelladest loodad abi ilmaasjata
jalakäiate, eriti vanemate, hulgas on neid kes ei kuule ja kogu su kõllamine läheb tühja, pigem vaid suurendab niigi suurt mürafooni linnades
ainus mis aitab on see kui lõpuks õpitakse jalakäiate läheduses kiirusest, kihutamisest loobuma |
Ma kord Tartus sõites tilistasin seda rattakella - tilbendasid inimesed terve kergliiklustee ulatuses ees. Täiesti asjatu tegevus. Kõrvaklapid peas ja ei kuule mitte midagi. Siin on vaja suuremat õhupasunat kui seda pisikest junni...
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
05.08.2025 12:29:15
|
|
|
Täpselt kusjuures, nooremal generatsioonil on kõigil tropid kõrvas ja vanurid seda peenikest tilinat ei kuule. Kuulmislangusega inimesed ei kuule muuseas ka seda tagurdamise piiksu, mida veokid teevad, kaubiku- ja veokijuhid palun pidage seda meeles. See signaal peaks mitte valjem, vaid madalatoonilisem olema.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kyrvas
HV vaatleja
|
05.08.2025 12:32:52
|
|
|
netcat kirjutas: |
Täpselt kusjuures, nooremal generatsioonil on kõigil tropid kõrvas ja vanurid seda peenikest tilinat ei kuule. Kuulmislangusega inimesed ei kuule muuseas ka seda tagurdamise piiksu, mida veokid teevad, kaubiku- ja veokijuhid palun pidage seda meeles. See signaal peaks mitte valjem, vaid madalatoonilisem olema. |
tsitaat: |
The brown note is a hypothetical infrasonic frequency that is claimed to induce bowel movements by creating acoustic resonance in the human bowel |
Sellega peaks tähelepanu saama küll
|
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |