No algselt oli ju plaan teha 3 filmi, aga piirtuti ainult ühega. Hiljem tuli siis seriaal, mis populaarseks muutus ja suri sgu-ga.
Loodan, et nende filmide alla matakse korralikult raha, et ei tuleks mingi b-c kategooria film syfy kanali stiilis.
Emmerich ei tooda jama? See oli sarkasm vist? _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Iseseisvuspäev, Päev pärast homset ja godzilla. 2012 ja 10 000BC said haipi, kuid polnud väga head.
Üldjuhul on need ulme filmid ikka ajastu kohta head suure ekraani filmid olnud.
See toob lisa ootust juurde.
Atlantisest oleks hea miski suure ekraani jaoks film teha. Seal on sellist huvitavat nii disainilt kui ulmest elemente suurele ekraanile.
Aga no kuna on selle algse mõtte triloogia tegemise peal ja sellest on olnud juttu juba aastaid. Ma olin 1994 a filmi fän ja seriaali avastamine pro7 või rtl kanalilt oli üllatus suur. Mis sest et saksa keelest aru ei saa, oli huvitav ikka vaadata.
Kui tähele panna, siis enamus hit filme on kas fantaasia või ulme, siis ei jõua juba ära oodata seda triloogi tulekut. Enne 2016 vist pole lootustki
ma nüüd kujutan SG endale ette ja ei mõista kuidas see kõik 6h sisse mahutada
samas sellist joont hoides jääb nagu film lahjaks, sama mingit Ironman, Xman stiilis film ka nagu ei lähe.....eks paista _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Oh, küll Emmerich õige retsepti leiab selle jaoks - võtab 50% USA patriotismi, mis igal USA kodanikul silmist vee välja toob, lisab sinna 30% idiootsusi, mis isegi vana Isaac Newtoni oma kõdunenud kolbalt juukseid kitkuma paneb ja 15% lahedaid efekte, mis koolipoisid plikadena kiljuma paneb. Ülejäänud 5% jääb näitlejate talentidele tuginema.
Vist sai 100 kokku
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
Oh, küll Emmerich õige retsepti leiab selle jaoks - võtab 50% USA patriotismi, mis igal USA kodanikul silmist vee välja toob, lisab sinna 30% idiootsusi, mis isegi vana Isaac Newtoni oma kõdunenud kolbalt juukseid kitkuma paneb ja 15% lahedaid efekte, mis koolipoisid plikadena kiljuma paneb. Ülejäänud 5% jääb näitlejate talentidele tuginema.
Vist sai 100 kokku
hästi öeldud _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mulle tuli mõned päevad tagasi muidu kiri ühe petitioni asjus, millele allakirjutamise ma olin juba ammu ära unustanud.
Põhimõtteliselt oli link, mida edasi levitada (mida ma siis nüüd teen).
Lootusetu ettevõtmine, aga mul bytedest ja pixlitest kahju ei ole.
David Hewlett is returning to Syfy! This summer Hewlett will reunite with Stargate Atlantis writers Joseph Mallozzi and Paul Mullie on their new show Dark Matter.
Sony Turbo hakkab uuesti SGA-d näitama. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
Kas Amanda Tapping ei olnud eelmises osas? Või oli ta hoopis Killjoy's? Juba jõudsin unustada. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
_________________ This message was sent from space using stargate
Devlin reveals that plans for a remake have fallen through
He attributes much of the blame to the current system of moviemaking, where everything is driven by numbers and a desire for the idea of a franchise without the same sort of attention being paid to the product itself.
Oli ette arvata. Tööstus on liiga hõivatud ekraanikoomiksite vorpimisega, et millegi muu peale ressursse raisata. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
Oled liiga optimistlik, lingis ei ütle ühegi sõnaga, et tuleb uus film/mäng/misiganes. Kui üldse, siis pigem vana kraami re-release. Mina loodan, et võtsid SG1 käsile ja vorpisid esimesed hooajad HD'sse.
Too bad, et sa lingi kommentaare ei lugenud ega kuulanud ametlikku podcasti, mis basically kinnitas, et uus meedia on tulemas.
Esimesed hooajad HDs on win
Seal olid eriefektid kiviaja tehnoloogiaga ja iirc tuli need kõik otsast üle teha.?
Mitte esimesed hooajad. Ainult piloot episood S01E01. Põhjus miks seda saab HD-s pakkuda on see, et sellele tehti pmst remaster aastal 2009. Parandati eriefekte ja eemaldati/lisati mõningaid stseene. http://www.imdb.com/title/tt1483803/
Teised SG-1 hooajad on SD kvaliteediga kuni S07E20 (k.a)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.