praegune kellaaeg 22.06.2025 01:10:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
enigma
Kreisi kasutaja

|
29.09.2012 20:24:57
|
|
|
võtas-uxu kirjutas: |
-täna käisin EMT-s seda uut 5 uurimas/surkimas, välimuselt täitsa vinks-vonks telo..... kaudsel uurimisel ei paistnud ka neid kulumismärke näha (oli ka valge telefon)
hoopis huvitavam oli Nokia mingit 9 seeria telefoni näppida.... disainilt üks ilusamaid mis hetkel saada on  |
Nokiad on rasked ja jämedad.See firma on minu silmis surnud.Pigem HTC,Samsung või LG.
Samas peab ikka segane olema et selle Iphone ekraani eest 700.- EURI välja käia. Kolme aasta pärast on selle väärtus 100.- euri ja 5 aasta pärast 30 euri.
Ja kui uus telefon kildudeks maha kukub on su unelma väärtus 70.- euri kui sedagi.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
29.09.2012 20:35:30
|
|
|
Mis kuradi pärast üldse mõned heast kvaliteedist jahuvad ei saa ma aru... Kvaliteedi all peetakse ka seda silmas, et väiksemadki löögid, mahakukkumised jms ei riku telefoni ära. iPhone maha kukub, on ekraan sodi ka ju. Ilmselge on see, et ülehinnatud jublakas. Ja imestama paneb veel seegi, et ulmeliselt paljud ostavad seda sodi. Nagu raha oleks üle aru (ei tahaks seda nüüd uskuda).
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
29.09.2012 20:54:16
|
|
|
võtas-uxu kirjutas: |
-täna käisin EMT-s seda uut 5 uurimas/surkimas, välimuselt täitsa vinks-vonks telo..... kaudsel uurimisel ei paistnud ka neid kulumismärke näha (oli ka valge telefon)
hoopis huvitavam oli Nokia mingit 9 seeria telefoni näppida.... disainilt üks ilusamaid mis hetkel saada on  |
Käisin vaatasin ka - iPhonele ise näppe külge ei saanud - liiga palju uudistajaid oli. Aga see Nokia 9xx oli kena küll välimuselt - samas menüüdes ringi surfimine ja miski delfi app seal küll lagisid päris rõvedalt scrollimisel ja muidu navigeerimisel.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
29.09.2012 22:51:54
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Ilmselge on see, et ülehinnatud jublakas. Ja imestama paneb veel seegi, et ulmeliselt paljud ostavad seda sodi. Nagu raha oleks üle aru (ei tahaks seda nüüd uskuda). |
Jah, eriti just meil Eestis. Samas kui kogu aeg peamine teema kõigil kurta, et kui väikesed on meie palgad ja muud tulud siin ning ei tule eluga toime ja peab ikka välismaale ära põgenema... kuid ometi endiselt joostakse just kõmulise väärtusega kallima otsa tehnika peale tormi ja silmagi pilgutamata laotakse raha välja või seotakse ennast röövellike lepingutega. Lõpuks sedasi kõrvaltvaadates nii ei saagi enam aru, kus on tõde...
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taux007
HV veteran

|
30.09.2012 00:09:11
|
|
|
WAV, raske uskuda, et see, kes vingub madala palga üle siin, on ka see, kes ostab iPhone. Teine asi on ka see, et 50€ kuus mõnel koolijütsil ei ole nii palju maksta kui korraga 700€.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
smart50
HV vaatleja
|
30.09.2012 00:19:50
|
|
|
üldiselt kui telefoni välja kohe ei suuda osta siis sul pole seda vaja ka.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.09.2012 00:27:23
|
|
|
smart50 kirjutas: |
üldiselt kui telefoni välja kohe ei suuda osta siis sul pole seda vaja ka. |
üldiselt kui autot välja kohe ei suuda osta, siis sul pole seda vaja ka
nädala mõte
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
30.09.2012 00:37:57
|
|
|
Smart50 nõus, telefon on suht odav vidin, kui sul ikka seda 1000€ pole välja käia, siis võid ju sõprade ees end võõraste sulgedega ehtida, aga oleks sul natukenegi majandusliku mõtlemist oleksid ostnud mõne 300€ mis teeb 99% sama töö ära ning välimus pole iPhone-lik(või siis SG3-lik vms)
Auto või hoopis korter-maja on aga nii kallid asjad, et naljalt 1-2 kuu palga eest neid ei osta, tihtilugu ei osta isegi 10 või 100 eest ja vot siis on küll liising-laen hea mõte, eriti veel selletõttu, et saad intressi umbes sama, mis inflatsioon. Samal ajal aga nt EMT-st ostes 16% järlemaksu intress. Õnneks on telefon siiski odav võrreldes autoga, ehk siis aastajooksul erilist kahju ei saa, aga siiski oleks täna säästnud iphoni ostu pealt, siis järgmine aasta oleks tänu sellele ehk juba kannatanud iphone 6 välja osta Aga no vaadates, millise aura mõni sellelt iphonelt endale ümber saab, siis ehk tõesti on neile kasulik enesekindluse tõusu ja jumala pilgu alla sattumise eest, soetada 0 sissemaksega 3a liisinguga üks 1200€ iphone
Google võiks Facebooki ära osta, huvitav kas siis apple koogiks selle ka enda seadmetest välja ning teeks parema ja turvalisema iseeUbook-i nagu google mapsi jpt google programmidega teinud on
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.09.2012 00:54:36
|
|
|
ma sõidan hetkel ca 1,2k€ autoga, eeldatavasti, võibolla nats rohkem/vähem
mobla vastu seda vahetada-never ever
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taux007
HV veteran

|
30.09.2012 00:55:29
|
|
|
Natukene karm võrdlus, et 300€ väärtuseline telefon on majanduslikult mõtlevale inimesele ja 649€ väärt iPhone mitte. Ma ostsin poolteist aastat tagasi toona 120€ maksva nutika ZTE Blade järemaksuga 5€ kuus ja tuleb tõdeda, et sellest telefonist piisab täiesti selleks, mida talt oodata. Ei ole tarvis soetada 300 või 600€ telefoni selleks. Paljude puhul on siinjuures tegu varemmainitud so-cool faktoriga, mida kallim telefon annab.
Ma ise peaksin ennast one-step-down tegelaseks ehk minu jaoks oleks täna paras soetada telefon, mis on näitajate poolest nõrgem ja nn moest välja minemas. Kas või iPhone alguse telefonid, aga kuna neid enam uuena poes ei pakuta, siis rahulduksin väga eduliselt ka LG E400 Optimus L3 või Samsung S5660 Galaxy Gio telefonidega. Nad on sama funktsionaalsed kui iPhone või Samsungi praegune lipulaev S3. Kahe aasta pärast oleks ilmselt sobilik vaadata iPhone 5 klassis telefonide poole, sest eks odavama otsa telefonide konfiguratsioon sealmaal siis ole.
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.09.2012 01:04:07
|
|
|
Taux007 kirjutas: |
Natukene karm võrdlus, et 300€ väärtuseline telefon on majanduslikult mõtlevale inimesele ja 649€ väärt iPhone mitte. Ma ostsin poolteist aastat tagasi toona 120€ maksva nutika ZTE Blade järemaksuga 5€ kuus ja tuleb tõdeda, et sellest telefonist piisab täiesti selleks, mida talt oodata. Ei ole tarvis soetada 300 või 600€ telefoni selleks. Paljude puhul on siinjuures tegu varemmainitud so-cool faktoriga, mida kallim telefon annab.
Ma ise peaksin ennast one-step-down tegelaseks ehk minu jaoks oleks täna paras soetada telefon, mis on näitajate poolest nõrgem ja nn moest välja minemas. Kas või iPhone alguse telefonid, aga kuna neid enam uuena poes ei pakuta, siis rahulduksin väga eduliselt ka LG E400 Optimus L3 või Samsung S5660 Galaxy Gio telefonidega. Nad on sama funktsionaalsed kui iPhone või Samsungi praegune lipulaev S3. Kahe aasta pärast oleks ilmselt sobilik vaadata iPhone 5 klassis telefonide poole, sest eks odavama otsa telefonide konfiguratsioon sealmaal siis ole. |
ma tahaks ropendada, aga parem ei hakka
BS jutt, sitt ei ole sama mis sai
ses suhtes on sul õigus, et paari aasta pärast saab odavast mudelist saias sitt
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
30.09.2012 01:17:57
|
|
|
ma miskipärast kahtlustan et 1200eurine klots kaotab paari aastaga oma väärtusest rohkem kui 120eurine. aga eks ta ole, kuidagi peab ju oma madalat enesetunnet kergitama.
_________________ ---
viimati muutis alliance 30.09.2012 01:20:50, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taux007
HV veteran

|
30.09.2012 01:22:02
|
|
|
BS koha pealt ei saanud ma praegu päris täpselt aru, aga mu jutu mõte oli, et kogu aeg leiutatakse telefonidele juurde uusi võimekusi. Täna täidab odav (120€) telefon minu vajadused talle antud 24 kuulise perioodi vältel ilusti ära ja ma kipun arvama, et antud telefoniga saan ka kolmanda aasta vastu pidada. Pole lihtsalt põhjust vahetada, kuna funktsioonid, mida mina vajan täna, on kõik olemas. Umbes nagu 10-15 aastat tagasi kui räägiti, et kunagi on telefonid, mis käivad vabalt netis ja sõrmega saad telefoni protsesse juhtida telefoni ekraanil. Toona oli vägev ja kui esimesed sellelaadsed masinad välja tulid, siis teatud grupp tõttas masinaid ostma. Enamuse jaoks ei olnud nad piisavalt "valmis" ning ajasid vanemate telefonidega oma rida edasi. Pakkumine lõpuks genereeris nõudluse ja iPhone oli esimestest selles vallas, kes tugevaid tulemusi ja moodi genereeris. Nüüd tekkisid funktsioonid, mis olid juba üsnagi vajalikud (internet ehk töömeilidele vastamine peldikus häda tehes jne). Täna aga on olukord see, kus midagi uut ja ulmelist peale ei tule, vaid sama funktsionaalsuse (parema konfiguratsiooniga) telefone pakutakse erinevas hinnaklassis. Sellisel puhul ma ei näe, et 300€ keskklassi telefon oleks odavaima nutitelefoniga (108€ Elisas) võrreldes oluline majanduslik mõtlemine. Aasta pärast võin mina jälle platsis olla ja osta uue 108€ maksva nutika, mis võib olla konfiguratsioonilt isegi parem kui see, kes ostab 300€ telefoni täna. Ja ikkagi olen majanduslikult võidumees.
Alliance näite kohta:
Ma üks kord vaidlesin sõbraga autode teemal. Tema teab autodest, mina mitte. Ma arvasin, et mu järgmine masin võiks olla (kui osta uus masin) Dacia Duster. Masin meeldib, on odav ja teeb oma töö. Ta üritas mulle selgitada, et tasuks vaadata ikkagi masinat, mis vastu peab, näiteks Honda. Tegime siis kalkulli, mina 12 000€ Dacia, tema 25 000€ Honda. Viie aasta pärast on Dacia kaotanud hinnast 60%, Honda 30%. Mina 7200€, tema 7500€. Jällegi, puhtalt auto järelturu hinda vaadates ja muid kulusid mitte arvestades, on Dacia ostmine mõistlikum, kuna kuigi kaotab väärtust protsentuaalselt, ei kaota seda absoluutväärtuses.
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
30.09.2012 01:28:25
|
|
|
Ma ise peaksin ennast one-step-down tegelaseks ehk minu jaoks oleks täna paras soetada telefon, mis on näitajate poolest nõrgem ja nn moest välja minemas. Kas või iPhone alguse telefonid, aga kuna neid enam uuena poes ei pakuta, siis rahulduksin väga eduliselt ka LG E400 Optimus L3 või Samsung S5660 Galaxy Gio telefonidega. Nad on sama funktsionaalsed kui iPhone või Samsungi praegune lipulaev S3. Kahe aasta pärast oleks ilmselt sobilik vaadata iPhone 5 klassis telefonide poole, sest eks odavama otsa telefonide konfiguratsioon sealmaal siis ole. |
Mina isiklikult nende odava klassi (<300) nutitelefonide juurde tagasi ei suudaks minna, pigem kasutaksin ajutiselt mõnda Nokiat. Lihtsalt odavamad Android telefonid on liiga õnnetud, isegi tavapärase kasutamise jaoks. Kas või näiteks GPS ei hakka tööle, sest telefoni riistvara on liiga lahja. Või siis Internetis surfamine väikese piksli hunnikuga ekraanil, erinevate appide/kontaktide laadimine, multi-tasking jne -- kõik on nii vaevaline. Neid 100 euroseid nutitelefone ei tahaks üldse nutikateks nimetada, sest kõik 'nutikus' tahab kangesti riistvara taha kinni jääda.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taux007
HV veteran

|
30.09.2012 01:39:33
|
|
|
Telefon on minu jaoks tarbeese, mis peab taskusse mahtuma. S3 taolised leivalabidad mind väga pöördesse ei aja.
ZTE Bladest rääkides: ekraan 480 x 800 pixels, 3.5 inches (~267 ppi pixel density). Kuna üle 300 ppi inimene väga eristama ei pidanud (allmighty Ho Ho has said it before), siis ma ei saa ekraanile küll etteheiteid teha. Näiteks 285€ maksev HTC One V ekraan on "nõrgem" (sama resolutsioon, suuremal pinnal) : 480 x 800 pixels, 3.7 inches (~252 ppi pixel density). Kas selline 2 kordne hinnavahe ennast õigustaks ekraani puhul? Raske uskuda. Eelpool mainitud LG E400 Optimus L3 jääks aga kindlasti hätta: 240 x 320 pixels, 3.2 inches (~125 ppi pixel density).
Eks valikud ole kõigil oma teha, aga tolle iPhone 5 puhul mina vau efekti täna ei näe.
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
30.09.2012 01:59:09
|
|
|
alliance kirjutas: |
ma miskipärast kahtlustan et 1200eurine klots kaotab paari aastaga oma väärtusest rohkem kui 120eurine. |
Loogiline.
Kõige parem investeering (hinnaväärtuse ja kasutusväärtuse säilimise mõttes) oleks praegu näiteks Nokia 100 mis on ka tegelikult üpris uus mudel ja samas maksab poes uuena vaid 15€. Muidugi mingeid Nuti&Neti funktsioone tal pole, kuid kõned, sõnumid, telefoniraamatud, kellad/stopperid, äratused, meelespead, kalkulaatorid, teisendajad ja mis kõik veel ilusti olemas (ning võib olla kindel, et need funktsioonid on aegumatud), lisaks aga veel ka FM-raadio ja taskulamp (mida kallitel-uhketel riistadel miskipärast sageli ei olegi üldse!). Hea RF-osa tundlikkus ning aku pidavus ooteajana lausa 35 päeva. Pisike kah, ei midagi labida poolegi
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
30.09.2012 02:16:29
|
|
|
grat, siis ma kulutasin veel liiga palju moblale. oli vaja dual sim moblat ja sai http://st2.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-x2-02.jpg see võetud. 69eur.
minu agressiivse helistamise vajaduse peab aku ilusti vastu. ainuke millest puudust tunnen, on nokia 5800 v'ike led tuluke, mis andis märku vastamata kõnest.
ma ei kujuta ette, kuhu arenevad need nutikad näiteks 3 aasta pärast, kuid hetkel ei tunne vajadust mingi 4" ekraani kallal võimelda et netis istuda või filmijuppe vahtida.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
30.09.2012 02:28:39
|
|
|
ot: |
Dual-SIM Nokia 101 on poes hinnaga 29€. (Sellega võrreldes X2-02 omab küll lisaks mingeid minimaalseid netifunktsioone ja natuke rohkem mälu, kuid muus osas on nad vist üpris sama funktsionaalsusega. Mälukaardi pesa on ka mõlemal. Välimused muidugi erinevad). |
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
30.09.2012 03:38:43
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Mis kuradi pärast üldse mõned heast kvaliteedist jahuvad ei saa ma aru... Kvaliteedi all peetakse ka seda silmas, et väiksemadki löögid, mahakukkumised jms ei riku telefoni ära. iPhone maha kukub, on ekraan sodi ka ju. Ilmselge on see, et ülehinnatud jublakas. Ja imestama paneb veel seegi, et ulmeliselt paljud ostavad seda sodi. Nagu raha oleks üle aru (ei tahaks seda nüüd uskuda). |
Jälle mingi spetsialist välja ilmunud ?
2000€ plasma TV kukub maha ja ekraan läheb katki kuigi tegu on telekate tipuga - kas me räägime halvast kvaliteedist ?
Kvaliteedi all tuleks mõista ikkagi antud juhul telefoni üldist ehitust - kas nagiseb, on odava otsa plastikust valmis treitud jne - see on kvaliteedivõrdlus mitte see, et ese kukub maha ja mingi osa läheb katki.
See, kes siin veel mingist ZTE telefonist räägib. Anna palun andeks, kuid see telefon sobib ainult inimesele, kellel puudub korralike telefonidega kokkupuude. Antud mudel on täielik saan. Ekraani puutetundlikkus nõrk, telefon reageerib aeglaselt ja ei kannata kindlasti 300€ telefoniga võrdlust, mida tootja pole ka üritanud saavutada. Pole mõtet haipida seda, milleks see pole mõeldud, KUID võib rahuldada mittenõudlike inimeste vajadused.
Kui telefon on tarbeese, siis tuleks valida ikka klahvidega telefon St tarbeeseme all pean ma silmas klassikalist helistamist
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
30.09.2012 08:53:43
|
|
|
Ma üks kord vaidlesin sõbraga autode teemal. Tema teab autodest, mina mitte. Ma arvasin, et mu järgmine masin võiks olla (kui osta uus masin) Dacia Duster. Masin meeldib, on odav ja teeb oma töö. Ta üritas mulle selgitada, et tasuks vaadata ikkagi masinat, mis vastu peab, näiteks Honda. Tegime siis kalkulli, mina 12 000€ Dacia, tema 25 000€ Honda. Viie aasta pärast on Dacia kaotanud hinnast 60%, Honda 30%. Mina 7200€, tema 7500€. Jällegi, puhtalt auto järelturu hinda vaadates ja muid kulusid mitte arvestades, on Dacia ostmine mõistlikum, kuna kuigi kaotab väärtust protsentuaalselt, ei kaota seda absoluutväärtuses. |
-võta see dacia ja tee saaremaalt tartusse üks trip ja siis tee sama hondaga..... ja ma usun et, sa võtad oma 12k € ja ostad kasutatud honda mitte näkase dacia.
IMO.... dacia klientuur on nõukogude inimesed, kes on pool elu ühe-sama mossega ringi kärutanud ja siis nüüd uut/uuemat autot tahavad
miga kirjutas: |
Jälle mingi spetsialist välja ilmunud ?
2000€ plasma TV kukub maha ja ekraan läheb katki kuigi tegu on telekate tipuga - kas me räägime halvast kvaliteedist ?
Kvaliteedi all tuleks mõista ikkagi antud juhul telefoni üldist ehitust - kas nagiseb, on odava otsa plastikust valmis treitud jne - see on kvaliteedivõrdlus mitte see, et ese kukub maha ja mingi osa läheb katki. |
- mitu korda päevas sa oma plasmatelekat püksitaskust välja võtad??? ...... ja kas kvaliteetne telekas on see mis ei nagise ja pole odava otsa plastikut kasutatud????
sa vähe metsa ei pane oma võrdlusega!?
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
30.09.2012 09:37:52
|
|
|
W!ngs kirjutas: |
Mina isiklikult nende odava klassi (<300) nutitelefonide juurde tagasi ei suudaks minna, pigem kasutaksin ajutiselt mõnda Nokiat. Lihtsalt odavamad Android telefonid on liiga õnnetud, isegi tavapärase kasutamise jaoks. Kas või näiteks GPS ei hakka tööle, sest telefoni riistvara on liiga lahja. Või siis Internetis surfamine väikese piksli hunnikuga ekraanil, erinevate appide/kontaktide laadimine, multi-tasking jne -- kõik on nii vaevaline. Neid 100 euroseid nutitelefone ei tahaks üldse nutikateks nimetada, sest kõik 'nutikus' tahab kangesti riistvara taha kinni jääda. |
Olin mõnda aega antud telefoni kasutaja, ning ainukene töötav funktsioon praeguste lipulaevade üle ongi mõnesekundiline gps fiks.
Nüüdseks tippmudeleid mitmeid läbinud, aga gps'i spontaansest kasutamisest olen loobunud, sest ei kannata seda tattaeglast lahendust, mille idule ma järgi ei jõua.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.09.2012 10:23:02
|
|
|
Mario., ma ei tea mis on sinu jaoks tippmudel, aga mu mobla saab sekunditega yhenduse
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taux007
HV veteran

|
30.09.2012 12:29:11
|
|
|
miga, mul on aktsiagraafikuid nuppudega Nokiaga halb vaadata. Selle eesmärgi täidab ZTE kindlasti jooksvalt ära. Teiseks: sa pole ilmselt kogu juttu läbi lugenud, olen öelnud konkreetselt välja, et ma ei ole see inimene, kes ostab kõige fäänsima telefoni poest. Lisaks olen ma pidevalt rääkinud, et funktsionaalsus on sama uuemate telefonidega. Lisaks: oletame, et ZTE Blade oleks antud momendil parim telefon turul. Ma saan sinust aru, et sellisel juhul sa ei ostaks seda, kuna on väga suure GPS lagiga, ekraan on liiatigi aeglane? Miks sa siis ostad tänapäevase võimalikult võimsa nutika? Kahe aasta pärast on ju ka selle telefoni võimekus selleaegsete programmide suhtes kasin. >> ZTE Blade eesmärk ongi pakkuda võimalikult palju funktsionaalsust vähese raha eest. GPS on olemas, internetti saab jne. Milles siis probleem on? (>> tuleb aru saada, et iga telefoni puhul on tal täita oma kontseptsioonist tulevad iseärasused)
võtas-uxu, see on jällegi platseebo efekt. Ma oleks valmis isegi vana FIAT 126-ga sõitma Kuressaare-Tartu liini, sest minu jaoks on tagumikku soojendavast istmest, überkõvast muusikasüsteemist teised väärtused. Rool on sama, käigukang samuti, enamasti ka armatuurlaud sama koha peal. Ma ei ütleks, et selline metik hinnaerinevus paneks mind pehmemat tooli ja vingemat heli ostma. Eks siin ole ka omajagu maailmavaadet sisse poogitud ja saab tuua paralleele ZTE Bladega. Funktsionaalsus on olemas, rohkem pole vaja.
PS! Kas Sa ise oled enda poolt välja pakutud reisi läbi teinud, et oskad nii kangesti asjas kaasa rääkida? Mulle tundub praegu, et sul on kasutajakogemus olemas, mille põhjal räägid.
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
30.09.2012 13:47:48
|
|
|
GPS-st pole ma sõnagi maininud. Minu jaoks on telefoni puhul oluline selle kiirus, sujuvus ja ma ei kujuta ette, mis moel ZTE seda pakub. Vb on asi inimeses ehk see mis sobib ühele ei meeldi teisele. Olen nõudlik kasutaja ja pärast 4S müümist sai kasutatud SE ARC mudelit ja tunne oli nagu istuks kiviajas. Telefon aeglane, netis käimine on totaalne piin, puutetundlikkus raske, reageerimine pikaldane. Hetkel kirjutan seda postitust iPhone 5-ga ja naudin! Kiirus, sujuvus, puutetundlikkus, mugavus - laitmatu. Aga kisub OT-ks. Üks on selge - hetkel on iPhone 5 parim telefon, mida kasutanud olen.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|