Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 378 ] |
Pigem ei |
|
27% |
[ 157 ] |
Pigem jah |
|
5% |
[ 33 ] |
Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
hääli kokku : 576 |
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
18.03.2025 12:05:07
|
|
|
https://majandus.postimees.ee/8212401/ekspert-hoiatab-windows-10-edasi-kasutamine-soodustab-andmeleket
Andsin emale oma vana masina (proseks 5820k), jookseb kulda.....aga vot, win 11 peale ei lase panna .....tuleb riskides edasi elada......
Siis tekib probleem, kui ID kaardi tugi peaks ära kaduma....samas, siis on väga paljudel eesti probleem
Samas selleni peaks mõned aastad veel vast minema
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
18.03.2025 12:09:08
|
|
|
esialgu võid ju maksta 30€ ja saada lisa tuge
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
18.03.2025 12:18:42
|
|
|
Rufus.
Kui raske saab olla?
Saad kohaliku konto, saad bitlocketi kinni..
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.03.2025 12:23:06
|
|
|
laurx kirjutas: |
Rufus.
Kui raske saab olla?
Saad kohaliku konto, saad bitlocketi kinni.. |
See tahab clean installi?
Ikka raske...töötavat asja pole mõtet näppida
Probleemiga tegeleme siis kui see on kohal
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
18.03.2025 12:41:22
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Rufus.
Kui raske saab olla?
See tahab clean installi?
Ikka raske...töötavat asja pole mõtet näppida
Probleemiga tegeleme siis kui see on kohal |
Proovi. Mul kunagi ühe masinaga õnnestus nii, et tegin rufusega installimeedia ja lasin win10-s sealt pealt setup.exe käima ja upgrades ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru

|
18.03.2025 14:06:28
|
|
|
Rufus.
Kui raske saab olla?
Rufust soovitada on mõttetu, ajaga muud ka teha kui iga aasta mässata. Oleksin koolipoiss, siis veel aga tööinimesena ei viitis. Kodus lähevad ka 3 kasti vahetuse, võis siis vaatab sügisel seda 30€ varianti, et aastaks armuaega saada.
See 30€ maksmine võib ju naerma ajada ja tunduda musta auku maksmisena aga kui ajaühik mis ma kulutan selle teenimiseks on kordades lühem kui kulutada aega hiljem rufusele ja programmide paigaldamiseks. Siis miks mitte valida kergem vastupanu tee?
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
18.03.2025 15:35:31
|
|
|
X99 platvormile läheb win11 peale otse ametlikult isolt ilma mudimata. Isegi secure booti polnd vaja, sain ventoy pealt üles buutida.
Täitsa võimalik, et upgrade jaoks pole isegi pulgale vaja lasta, vaid otse win11.iso külge mountida ja sealt setup käivitada?
See, et feature update'e peale ei tule, on ebaoluline. Ega win10 peal edasi sõites ka featuuriliselt midagi ei uuene.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
18.03.2025 17:33:44
|
|
|
mida te teete selle "lisatoe" ja "turvauuendustega"??? reaalselt nagu...ma olen windowsi kasutanud 25+ aastat, sadade erinevate masinate peal, ALATI ja KÕIKJAL olen kõik võimalikused uuendused nii kinni keeranud ja ära blokeerinud kui vähegi võimalik. Mitte kordagi pole olnud mitte ainsatki probleemi mitte millegi ega kellegagi. Ainuke ja AINUKE probleem on olnud see, et windows jõuga oma krdi update lõpuks ikkagi peale ära surudes on keeranud ise end pekki...ehk peale "update'mist" olen pidanud fresh installi tegema
ma saaks kuidagi aru kui tegu on mingi suurfirma teemaga, et kardetakse jumal teab mis häkkereid või mida iganes sellist, aga eraisik ja erakasutuses olev masin...mida te turvate seal? ja mis märramisest rufusega on jutt igal aastal?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
caramis
HV Guru

|
18.03.2025 18:33:27
|
|
|
no W10 olukorra valguses ilmselt köhin ka selle 30€ välja, aga ilmselt alustan Linuxi peale kolimist. too OS tundub hoogu julmalt viimasel ajal juurde saavat. esialgu mingi teine 500GB ketas kõrvale ja tollele kettale teine OS peale
_________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms) |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
18.03.2025 18:35:04
|
|
|
Huvitav, pole see buttlocker kordagi silma jäänud. mingi home editioni väärakus et sunnib peale?
Pilvekonto vastu aitab `oobe\bypassnro`
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
18.03.2025 18:47:21
|
|
|
tsitaat: |
If you clean install the 24H2 version that’s rolling out in the coming months, device encryption will be enabled by default when you first sign in or set up a device with a Microsoft account or work / school account. |
Kõlab nagu local accountiga poleks probleemi. Windosiga Corp arvutid võiks enivei buttlocked olla.
23h2 ga töötab, 24h2 ga mitte. |
Mul on (Ventoy) pulgal Win11_24H2_English_x64.iso ja olen sellega hiljuti mitu masinat installinud local accountiga, just nimelt bypassnro'd kasutades.
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
18.03.2025 18:59:07
|
|
|
Okei, tõesti. Ventoy teeb need bypassid vaikselt bootupis ära kui win11 iso käivitada. Vägev.
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
18.03.2025 20:12:17
|
|
|
siinus, pilvekonto all pead silmas mida? seda pagana onedrive'i väärakust?
bitlocker by default inaktiivne ei ole või? ma nagu ei mäleta, et kordagi/kunagi oleksin pidanud sellega seoses midagi eraldi tegema. kõik andmed on "not locked" kui oma windooza ketta mõnda teise arvutisse lükkan
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
18.03.2025 21:00:54
|
|
|
caramis kirjutas: |
no W10 olukorra valguses ilmselt köhin ka selle 30€ välja, aga ilmselt alustan Linuxi peale kolimist. too OS tundub hoogu julmalt viimasel ajal juurde saavat. esialgu mingi teine 500GB ketas kõrvale ja tollele kettale teine OS peale |
Soovitan soojalt, ma ei saanudki selle w11 sõbraks, kogu aeg midagi keeras vussi. w11 alateemas ka mainisin. Ma väsisin ära. Vanale inimesele isegi vast linux parem.
_________________ dell somm ding mi poi |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
19.03.2025 00:05:08
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
siinus, pilvekonto all pead silmas mida? seda pagana onedrive'i väärakust? |
Ikka see ms konto mida laurx juba ütles jah.
|
tagasi üles |
|
 |
caramis
HV Guru

|
19.03.2025 00:50:10
|
|
|
raul141 kirjutas: |
caramis kirjutas: |
no W10 olukorra valguses ilmselt köhin ka selle 30€ välja, aga ilmselt alustan Linuxi peale kolimist. too OS tundub hoogu julmalt viimasel ajal juurde saavat. esialgu mingi teine 500GB ketas kõrvale ja tollele kettale teine OS peale |
Soovitan soojalt, ma ei saanudki selle w11 sõbraks, kogu aeg midagi keeras vussi. w11 alateemas ka mainisin. Ma väsisin ära. Vanale inimesele isegi vast linux parem. |
no ma ei pea end nii vanaks, aga ma ei viitsi tõmmelda jah nende asjadega enam. aeg liigub edasi ja minu jaoks kasutut jama tuleb nii palju peale.
3D-printer jookseb otse Linuxi pealt, et esimene samm on justkui tehtud. suht jube oli alguses eks arutan Linuxi teemas edasi kui omadega nii kaugel olen, et dualboot loosi läheb
_________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms) |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
19.03.2025 02:14:30
|
|
|
okei, aga see ms konto minumeelest on ka ju selline asi, mis pole nagu kohustuslik (ja pole kunagi olnud) teha/omada selle jaoks, et windowsi installida, kasutada jne? minul seda kontot ei ole...või noh, kunagi midagi vist sai tehtud aga see oli hoopis teisel põhjusel ja absoluutselt mitte seotud windows 10 kasutamisega ega sisse logimisega
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
19.03.2025 03:17:49
|
|
|
Windowsi kasutamine polegi kohustuslik.
3D printeri sliceri soft jookseb igal platvormil, seal vendor locki pole.
Keegi pole laulatatud Windowsi külge. Tehke mis tahate. Dualboot ainult kindlate mängude jaoks mida kuratvõtaks peab mängima. Anticheat pärast.
|
tagasi üles |
|
 |
|