Kas keegi järgmist fenomeni oskab seletada:
Mängisin accursediga ja mingist hetkest otsustas hero endale ise spelle hakata peale panema (teist ja neljandat skilli). Hoidsin isegi katseks käed klaviatuurist eemal, et kindlaks teha, et ma kogemata ise midagi ei vajuta, aga ikkagi kasutas hero spelle kohe kui cd otsa sai. Tegin honile restardi, resettisin nupud, aga sama jama.
kellelgi ehk mingeid sarnaseid kogemusi vms?
Võib-olla seepärast, et ta on carry hea passiivse abilityga, kellel on samas ka stun, slow, farmimiseks kõlbulik(ud) nuke(d), ülihea skill põgenemiseks, võime kahes kohas korraga farmida ja tasuta teleportida üle kaardi, (kuni) full eneseheal, topelt efekt stat itemitest, võime eemaldada debuffe (ainuke hero kes Blood Hunteri ultimatest lahti võib saada), võime joosta ilma bootsideta kiiremini kui muud herod phasebootsidega, fakt et teda ei saa ühe CC abilityga paigal hoida, passiivsed 9 magic armorit...
Ise jälgin ka, vahelduseks igasugusele turnade vaatamisele suht lahe vaadata mis moodi tüüp mängib järjest suvalistes mängudes. _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
kurat teebki vend vist ära asja... Eile kell 5 hommikul sattusin just peale kus ületas eelmise rekordi 54.20.00 huvitav oli vaadata kuidas mingi 100 venda lugesid sekundeid ja siis kui aeg täis käis selline kisa nagu vend oleks olümpiamängud võitnud
Nu, kuigipalju ta ikka magas ka mängude vahel, mingi 2 tundi ööpäeva kohta vist. MMR kukkus tal lõpuks küll kuskil 1750 kandist 1500 peale. Päris hea oli lõpuks vaadata, kus vend dive-b vaenlast torni alla, sureb ja neab et "fakk 5 mana jäi puudu"... omal 100% täis pudel taskus.
Jah vaatasin ka ise pisteliselt 40-50 ja 65-70 olid ikka ette arvatult ka ainukesed väärt vaatamist ajavahemik. Põhiline aeg millal tõesti oli üleväsimusest tingitud vigu näha.
Samas tore oli vaadata viimaseid tunde, seal oli ta ikka väga ülaväsimusest ergas endalgi tuleb meelde võrgupeod kus nõnda üleval oldud (mitte kogu aeg mängides) seega täiesti ok esitus tüübi poolt. _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Tere, oleks huvitatud legacy accountist..
Kui kellelgi oleks normaalse hinnaga müüa, võtaks ära.
Mmr ei mängi erilist rolli, vast olekski parem kui se madalam oleks.
Kuna pole väga pikalt mänginud. Võib ka olla leave % aga siis ehk saaks vähe odavamalt?
Pmige hind ja msn/mail kui on kasutajat üle!
Reeglid?
- Keelatud on vigade ja bugide ära kasutamine.Behemoti fissuriga creepide blockimine on keelatud.
- Backdoorimine on lubatud
- Itemite piirangut ei ole
- Mängijad ei tohi streamida
- Kõik mängud mängitakse EU serveris
- Kõik mängijad peavad olema Eestlased
- Tournament mode (Modifikatsioone ei tohi peal olla)
Auhind?
Tiim kes tuleb esimeseks, selle tiimi liikmed saavad kõik 1000 Kuldmünti.
Muu info?
Üritust korraldab clan nimega PubGamers
Kõik mängud on 5v5
Kuidas ennast kirja panna?
Esiteks tuleb enda Tiim kirja panna seal lehel - http://challonge.com/tournaments/signup/5orjxj3jou
Siis tuleks saata ka foorumis mulle PM, mis sisaldab Tiimi ja Liikmete nimesid (HoNi kasutajad).
tiimis pubgamers on ülelaskur (enrix)
müüs enda honi accoundi mulle paar kuud tagasi ja nüüd reclaimis honi suppordi kaudu tagasi. (oletan et nii see käis)
tiimis pubgamers on ülelaskur (enrix)
müüs enda honi accoundi mulle paar kuud tagasi ja nüüd reclaimis honi suppordi kaudu tagasi. (oletan et nii see käis)
vaja ka mingi strateegia mäng selgeks õppida valikuks on siis kas hon või dota, milline käsile võtta?
kust alustada
Praegu soovitaks kindlasti hon-i. Hon on kiirem ja competitive. Samas kui oled mingi pro gamer ja ajad raha taga, siis dota, sest seal on suuremad võidud turniiridele.
Honis on parem graafika, inimesi on normaalselt sees, kommuun aga sakib mõlemas mängus. Kuna dota on betas, siis dotas on rohkem mängust lahkujaid.
Soovitaks võimaluse korral mõlemat proovida Eks mõlemal mängul on oma võlud.
Arvestades seda, et nii HoNi kui ka Dota learning curve on suhteliselt suur siis soovitan kohe alguses leida endale mentor või siis liituda Project Epochiga.
Tegelikult soovitaks dotat enne, seal pole hero pool täis, olemasolevad championid on kõik honis olemas, lisaks honis on nende endi poolt tehtud champe ja itemeid juures, mis teeb esimesel korral silme eest kirjuks.
Kuna ühes teises foorumis ka kurdeti, et ei sobi see kuupäev, siis ma arvan et tiimid ise lepivad omavahel aja kokku millal nad mängivad. Näiteks 9-11 Märts. Selles vahemikus tuleb oma mäng ära teha. Sobiks paremini?
Kuna ühes teises foorumis ka kurdeti, et ei sobi see kuupäev, siis ma arvan et tiimid ise lepivad omavahel aja kokku millal nad mängivad. Näiteks 9-11 Märts. Selles vahemikus tuleb oma mäng ära teha. Sobiks paremini?
See oleks jah parem, et mingi tähtpäev oleks, millal peab olema "esitatud" mängu tulemus. _________________
vaja ka mingi strateegia mäng selgeks õppida valikuks on siis kas hon või dota, milline käsile võtta?
kust alustada
Mina soovitaks LoL'i, võrreldes HoN'iga ikka väga noob friendly.
/disablechat _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.