tiimis pubgamers on ülelaskur (enrix)
müüs enda honi accoundi mulle paar kuud tagasi ja nüüd reclaimis honi suppordi kaudu tagasi. (oletan et nii see käis)
tiimis pubgamers on ülelaskur (enrix)
müüs enda honi accoundi mulle paar kuud tagasi ja nüüd reclaimis honi suppordi kaudu tagasi. (oletan et nii see käis)
vaja ka mingi strateegia mäng selgeks õppida valikuks on siis kas hon või dota, milline käsile võtta?
kust alustada
Praegu soovitaks kindlasti hon-i. Hon on kiirem ja competitive. Samas kui oled mingi pro gamer ja ajad raha taga, siis dota, sest seal on suuremad võidud turniiridele.
Honis on parem graafika, inimesi on normaalselt sees, kommuun aga sakib mõlemas mängus. Kuna dota on betas, siis dotas on rohkem mängust lahkujaid.
Soovitaks võimaluse korral mõlemat proovida Eks mõlemal mängul on oma võlud.
Arvestades seda, et nii HoNi kui ka Dota learning curve on suhteliselt suur siis soovitan kohe alguses leida endale mentor või siis liituda Project Epochiga.
Tegelikult soovitaks dotat enne, seal pole hero pool täis, olemasolevad championid on kõik honis olemas, lisaks honis on nende endi poolt tehtud champe ja itemeid juures, mis teeb esimesel korral silme eest kirjuks.
Kuna ühes teises foorumis ka kurdeti, et ei sobi see kuupäev, siis ma arvan et tiimid ise lepivad omavahel aja kokku millal nad mängivad. Näiteks 9-11 Märts. Selles vahemikus tuleb oma mäng ära teha. Sobiks paremini?
Kuna ühes teises foorumis ka kurdeti, et ei sobi see kuupäev, siis ma arvan et tiimid ise lepivad omavahel aja kokku millal nad mängivad. Näiteks 9-11 Märts. Selles vahemikus tuleb oma mäng ära teha. Sobiks paremini?
See oleks jah parem, et mingi tähtpäev oleks, millal peab olema "esitatud" mängu tulemus. _________________
vaja ka mingi strateegia mäng selgeks õppida valikuks on siis kas hon või dota, milline käsile võtta?
kust alustada
Mina soovitaks LoL'i, võrreldes HoN'iga ikka väga noob friendly.
/disablechat _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.