Gap, Just räägiti, et viimast 1.4 patchi ärge peale pange vms, et see pidi asja veel rohkem katki tegema.
No ma ei raatsi osta seda mängu ja mp selles mängus ei huvita mind ka. Olen jälginud seda teemat seal ja ei loe küll väga sellist positiivsust välja. Mul endal jooksis 730p peal juba väga kehvasti ja seepärast ma ka ei julgenud seda osta.
Kui kaardiga kaasa saab valikus, siis see far cry mind absoluutselt ei huvita.
Ja Gap, kui sa ise seda teemat seal jälgid, siis olen ka mina sinna sõna poetanud.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Gap, Just räägiti, et viimast 1.4 patchi ärge peale pange vms, et see pidi asja veel rohkem katki tegema.
No ma ei raatsi osta seda mängu ja mp selles mängus ei huvita mind ka. Olen jälginud seda teemat seal ja ei loe küll väga sellist positiivsust välja. Mul endal jooksis 730p peal juba väga kehvasti ja seepärast ma ka ei julgenud seda osta.
Kui kaardiga kaasa saab valikus, siis see far cry mind absoluutselt ei huvita.
Ja Gap, kui sa ise seda teemat seal jälgid, siis olen ka mina sinna sõna poetanud.
Tead ma tõesti ei viitsi ja ütleks selle peale et bullshit või tõesti osta see gtx970 ära ja vaata ise järgi kuidas see mäng jookseb või ei jookse......far cry ei huvita mind ka,aga unityl pole tõesti mitte midagi viga praegu ja co-op missioonid on väga
Ning prose soovitan ise i5 4690k, või kui saad siis hea hinnaga i7 4770k (230-250€) . 4790k ei ole seda hinda väärt !
eee...miks sa i7 proset soovitad? Mul on endal ka lauakas i7 aga tundub, et pingutasin üle. Sõlutub muidugi milleks arvutit kasutatakse. I5 on mängimiseks ja i7 teatud töö jaoks (need kes teavad võivad kaasa rääkida, ma ei hakka oma algeliste teadmistega "vett suhu võtma" graafika ja videotöötluse teemal).
Tegelikult ma vist ei teagi mänge mis virtuaaltuumasid kasutavad. Ma väga pole uurinud seda teemat aga isegi 4 tuuma kasutavaid mänge on vähe. Mis ma tahtsin oma pika jutuga öelda, suvaline i5 peaks olema täiesti piisav mängimiseks ja laiatarbe jaoks. Mina soovitaks seda. Kui nüüd keegi leidis, et olen valel teel siis olen valmis lahkelt kõik argumendid läbi lugema enda harimise mõttes.
ps. sellega olen nõus, et käesoleva põlvkonna (Devils Canyon) proset ei maksa ilmtingimata eelistada eelmise aasta Haswellile. Häda on selles, et nn eelmist põvkonda pole kuskilt odavalt võtta (va kasutatult järelturult) ja Kuradi Kanjon on poes samas hinnakalssis eelmise põlvkonnaga
virtuaaltuum või mitte ei puutu asjasse.
mänge, mis üle 4 tuuma kasutavad on käputäis.
kes 100€ rohkem kulutada tahab ilma olulise paremuseta, võib i7 muidugi võtta. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
londiste, Kõik õige, erilist eelist ei saa I5'e ees kui võtta tavakasutus + mängimine. Ainul ühe asja märgiks veel. I7'med reeglina clokkuvad papremini ja on stabiilsemad väiksema voldiga. Prosedel nimede panemine käipki selle järgi kes parem, stabiilsem saab parema nime ja siis avatakse vajaudsel prose sees veel mõni lisa virtuaal tuum või mingi feature mille eest siis lisa raha küsida. _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Ning prose soovitan ise i5 4690k, või kui saad siis hea hinnaga i7 4770k (230-250€) . 4790k ei ole seda hinda väärt !
eee...miks sa i7 proset soovitad? Mul on endal ka lauakas i7 aga tundub, et pingutasin üle. Sõlutub muidugi milleks arvutit kasutatakse. I5 on mängimiseks ja i7 teatud töö jaoks (need kes teavad võivad kaasa rääkida, ma ei hakka oma algeliste teadmistega "vett suhu võtma" graafika ja videotöötluse teemal).
Tegelikult ma vist ei teagi mänge mis virtuaaltuumasid kasutavad. Ma väga pole uurinud seda teemat aga isegi 4 tuuma kasutavaid mänge on vähe. Mis ma tahtsin oma pika jutuga öelda, suvaline i5 peaks olema täiesti piisav mängimiseks ja laiatarbe jaoks. Mina soovitaks seda. Kui nüüd keegi leidis, et olen valel teel siis olen valmis lahkelt kõik argumendid läbi lugema enda harimise mõttes.
ps. sellega olen nõus, et käesoleva põlvkonna (Devils Canyon) proset ei maksa ilmtingimata eelistada eelmise aasta Haswellile. Häda on selles, et nn eelmist põvkonda pole kuskilt odavalt võtta (va kasutatult järelturult) ja Kuradi Kanjon on poes samas hinnakalssis eelmise põlvkonnaga
Soovitasingi i5-t, Eriti hea on 4690k. (ise kasutan 4,9 GHz peal )
Ja kui saad i7 4770k kätte i5-e hinnaga siis alles võid võtta i7-me (siis peab muidugi IHS pasta ära vahetama )
I7 on täpselt nii palju kiirem kui ta virtual tuumade jõudlus on. vähemalt 4770k kohta käib see, 4790k oli ikka väga kahtlane isend. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
SilQ, kõik õige. välja arvatud see lisafeature avamise osa. prosede binning käib ikka eelkõige featurete töötamise alusel - ht ja kõik tuumad töötavad korralikult? i7. tuumad kõik töötavad, ht on kahtlane? i5. tuumades on midagi nihu ja ht töötab? i3 jne. volt ja klokid on alles järgmine aste, müügis on ju erinevaid mudeleid. madalama voldivajadusega lähevad s/t seeriatesse. kloki osas, krt seda teab. loogika järgi eeldada võiks, et mitte-k mudelid saavad täpselt nii millise kõrgeima klokiga nad mingi katse läbivad ja ülejäänud saavad k-deks.
dohc-48v12, virtuaaltuumad ei ole enamikus üldises kasutuses oluliselt aeglasemad kui päris tuumad. reaalsed rakendused on siis kiiremini kui need on korralikult lõimedeks jagatud. nagu öeldud, mängude puhul on vaid käputäis, mis üle 4 tuumaga midagi teha oskab.
uue põlve konsoolimängudel (mis iseenesest peavad olema korralikult 6 lõimega) kipub siiani olema veel nii, et mäng jookseb täitsa asiselt 6l lõimel aga mõistliku taktiga lauaarvuti prose mahutab vajadusel 2 lõime ühe tuuma peale ära. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
londiste, lisa featuride all ma mõtlesingi virtuaal tuumi. Ja kui veel sitem isend siis keeratakse veel asju kinni. Üsna hästi seletasid lahti mida ma selle featuri all mõtlesin. Võrdluseks toon i5 2500K käis 4500 ühe voldiga, vahetasin i7 2600K vastu sai kohe madalamale mindud. Sõbral 2700K sellega sai vapsee madalal voldil 4500 käia. Mingi seaos neil clokkuvuse ja numbriga on. Vb need 3 juhust olid lihtsalt kokkusattmused, aga ma arvan et I7 seast hea isend leida on tõenäolisem kui I5 seast.
@dohc
IHS pasta peab ära vahetama? Mis see täpselt tähendab?
see tähendab seda, et kangutad prose küljest IHS (vaskplaat kiibi peal) ära, puhastad selle inetli poolt sinna vahele plätserdatud majoneesi ära IHS ja kiibi küljest ja paned sinna coollaboratory liquid ultra asemele.
Miks selline asi vajalik peab olema? Pole kuulnud küll seni, et seda tehakse. Mul omal on i7-3770, ons selline asi siis vajalik ettevõtta? Ning kui kergesti see plaat sealt pealt ära tuleb, et "average Joe" sellega hakkama saab, ilma oma proset tapmata?
Miks selline asi vajalik peab olema? Pole kuulnud küll seni, et seda tehakse. Mul omal on i7-3770, ons selline asi siis vajalik ettevõtta? Ning kui kergesti see plaat sealt pealt ära tuleb, et "average Joe" sellega hakkama saab, ilma oma proset tapmata?
Link
prose rikkumiseks peab ikka korralikult vaeva nägema
Ainult OC mõeldud prosedele see õigustab see trikk ära.
Ehk siis K lõpuga prosedele ! _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
dayzis No 2X on küll liialdus !
No kui 760 sai max fps-i 150(kui väga ilusti vaadata siis ka 200) juurde siis 970-ga vaatasin 200
Aga miks maha müüsin 970-i on see et miinimum fps ei tõusnud, oli sama mis 760-l
Arma 3-s oli kõva tagasi minek 970 kahjuks ! nagu mängiks gt 8800-ga unity-t
AC unity-s oli küll fps natukene ilusam fps, aga mitte oluliselt. oleks ootand 60+ fpsi ikka (arvestades kui palju seda 970-i kiidetud oli. )
Jah siis jahutab väga hästi kui lood ise äkkilise fan profiili, aga muidu sama radikat kasutavad väga mitmed vga tootjad !. Ja kui juba äkiline fan profiil siis tasuks Inno3D iChill kaasa anda hiire mati asemel heli summutavad kõrva klapid _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Jah siis jahutab väga hästi kui lood ise äkkilise fan profiili,
mis jahutus see oli?
normaalse kaardiga temp 60c kandis....... ja fan on 43% peal _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Eelistan jah et mängudes üle 60+ kraadi ei läheks.
See tähendas seda et Inno3D iChill-l sättisin fan sätted nii et 60C juures 100% fan pöörded.
Aga see 100% tähendas ka seda et nagu oleks reference jahutusega kaart mille fan töö pöörded ulatuvad 5000rpm-i juurde (evga gtx570 reference jahutil peaks sinnakanti need pöörded jääma, ja suht koht sama vaata et isegi hullemat heli tegid )
gigabyte gtx 760 windforce 3x oc fan pöörde 100% = Inno3D iChill gtx 970 fan 60-65%.
Väga lärmakad isegi minule kes väga rõhku vaikusele ei pane. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Eelistan jah et mängudes üle 60+ kraadi ei läheks.
See tähendas seda et Inno3D iChill-l sättisin fan sätted nii et 60C juures 100% fan pöörded.
Aga see 100% tähendas ka seda et nagu oleks reference jahutusega kaart mille fan töö pöörded ulatuvad 5000rpm-i juurde (evga gtx570 reference jahutil peaks sinnakanti need pöörded jääma, ja suht koht sama vaata et isegi hullemat heli tegid )
gigabyte gtx 760 windforce 3x oc fan pöörde 100% = Inno3D iChill gtx 970 fan 60-65%.
Väga lärmakad isegi minule kes väga rõhku vaikusele ei pane.
siis sul oli lihtsalt sitt kaart
zotac amp extreme on vaikne kuubis ja tempid väga ok ja vaikne _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.