Ammu pole nii palju naernud. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Mulle kah esimene meeldis väga. Ei meeldi see mis nad teisega on teinud. Esimene oli kohati ikka üsna sünge. Lootsin pigem, et nad teevad prequeli, kuna esimese põhjal materjali oli küllaga millest ainest võtta.
Ja btw lõpetage räpparite toppimine trailerite soundtracki. Ok see on parem, kui Kanye, aga ikka jätab väga lääge mulje. Maailmas tehakse piisavalt eepilist trailerimuusikat mida kasutada. Loodetavasti ei tule transformers taoline jama.
Uus Balde Runner oli eile õhtul üks katsumus. Näib et kinokülastajatele meeldib, kui pole tegevust ja on pikad igavad dialoogid, sest IMDB hinnang on 8,7 aga mina vaatasin iga poole tunni tagant kella, sest oleks lihtsalt magama jäänud, ja niimoodi 3 tundi.
Ainuke pluss, et kinoklubi liikmena sain tasuta pileti. Villeneuve eelmised filmid "„Sicario“ ja „Vangistatud“ olid ikka puhas kuld sellega võrreldes. Ma praegu hindan seda filmi üle ja annan 5/10.
Tõttöelda pole ma ka esimesest Blade Runnrist orgasmis, tavaline ulmekas
Pimedas toimetav film 3D-s on saast _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Käisin ka reedel Blade Runneri uut osa vaatamas. Üsna kindla peale mindud ja tehtud täpselt esimese osa järgi. Selliselt õnnestunud aga ma ei ole kindel, kas see väga laiale ringile ikka peale läheb.
Viimasel seansil lasi üks härra mõnusalt norinat ka veel lisaks kõigele. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Blade Runner, ma arvan ,et see kas film meeldib või mitte, tuleneb suuresti sellest, millal sa esimest osa vaatasid.
Kui ikka nägid esimest osa 80nendatel, siis oli see kindlasti wow ja nostalgia lainel on ka uus osa super.
Mina vaatasin alles nüüd esimest osa ja kahjuks olen juba rikutud tänapäeva kinokunstiga, niiet kahjuks venisid mõlemad filmid metsikult.
Ärge saage valesti aru, ei ole mingi transformersite fänn (viimane 5 osa oli isegi igavam kui BR), näiteks Denis Villeneuvei eelise aasta Arrival meeldis mulle väga, kuigi ka suht koht uimane film
Mis selle Luke-I käega juhtus, et see nii robot välja näeb ? Minu mäletamist mööda oli tal ikka normaalne käsi peale Vader-I poolt maha lõikamist.
Ehk siis oli robot käsi küll, kuid oli ikka naha kattega vms. Nüüd järsku ainult metall järgi. Nagu tehnoloogia ei areneks edasi ja tal poleks võimalus kuskile teisele planeedile trippida, et see korda tehtakse.
Mis siis et ta peidus elab vms.
Treileris näha kuidas mingi põleng on ja ta tuleb rusude alt välja. Ilmselt Kylo pani ta kooli põlema ning käe ümbert hävines see sünteetika ära. Pärast seda lasi ta jalga üldsuse eest, ilmselt ei olnud prioriteet käele mingi naha peale tõmbamine.
See, et Luke on üksikul saarel üksinda ja ta paremal käel puudub "nahk", teeb ta vasakukäeliseks? _________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Mis me siin ära spoilisime nüüd siis ? Et Luke-l on robot käsi ja nüüd on näha milline see mehaaniliselt on ?
Nagu keegi poleks episode 5-e näinud või oli see käe kaotamine episode 6 ?
Scart, kõik ei käi sinu filmiteemalistes kajakambrites, et seda teada _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Scart, kõik ei käi sinu filmiteemalistes kajakambrites, et seda teada
Mille tõttu näiteks ma panen kõik trailerid siia postitades alati lingid spoilerite vahele ega jaura nendest pool lehte teiste vaatamisrõõmu ära võttes. Aga eks Twitter on kajakamber tõesti
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.