Vot ei tea, ei kasuta Twitterit. Igasugu snäpp-c ja i-gramme ka ei kasuta. FB konto on kuna sinna kolisid mõned lastega seotud grupid.
Soovitan treilereid lihtsalt vaadata, mitte kaader- ja sõnahaaval uurida ja mõelda paaniliselt mida iga kaadri või sõnaga nüüd täpselt öelda taheti ja mis tagamõte võis neil olla. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Mmm... Seal filmiti juba ju 2014.a. eelmise filmi ajal?
Mitte et ma seda kuidagi heaks kiidaks aga su "avastus" on suht hiline. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
https://www.apollokino.ee/Event/3242/
kes õudukat ootavad, neile ei soovita, pole seal midagi õudsat. Aga muidu kannatas vaadata kuigi erilisi emotsoone ei tekitanud.
Uus Blade Runner oli küll täitsa hea. 3d prillid ainult häirisid...
Esimest osa vist polegi näinud ja kella ei vaadanud kordagi. Minu arust oli väga hästi tehtud. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
iir, esimene Blade Runner on kultusfilm sisuliselt. Väga hea ka. Oma aja kohta on efektid ka väga head, soundtrackist rääkimata. Soundtrack ise on ka suht omaette kultusobjekt ja teenitult. Huvitav, et leidub inimesi, kes vaatavad sci-fi'd ja seda näinud ei ole.
Ma pole ammu vaadanud, peaks mälu värskendama.
Ah soo, pidin juba unustama, et vaadata tuleb director's cut-i. Kommertsversiooni võib ka muidugi lisaks vaadata, aga mitte selle järgi filmi üle otsustada. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 19.10.2017 12:29:26, muudetud 3 korda
Kui keegi esimest Blade Runnerit pole näinud, aga tahab vaadata, siis ärge spoileris olevat videot vaadake. Analüüsib filmi stoori sisu veidi täpsemalt ja spoilerdab korralikult
Olen hoidunud uue Blade Runneri treilerit vaatamast, va mingi teaser vms, mis paar kuud tagasi välja tuli.
Ma olen teadlikult vältinud uue Blade Runner'i vaatamist kuna otseselt midagi originaalile ette heita ei ole + reeglina "vana supi soendamisest" midagi head ei tule... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
vaatasin veel Võõramaalase kinos ära, enne kui ära korjatakse, täitsa asjalik. Ei midagi erilist, aga vaadatav. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Karagarga? Aga see on vist aegade algusest invite only. Ma konkureerivatelt saitidelt ei leidnud neid filme.
---
Käisin eelmisel kolmapäeval IT-i vaatamas. Viimane seanss. Saal mõnusalt tühi, ei jäänud kellegi pea ega plaksmaisihais ette. Peaks Blade Runneriga sama tegema. Film ise meh. Veits kildu ja jumpscare'i paaris kohas. Kui nüüd võrrelda tolle 1990nda aasta telelavastusega, siis see läks tatina vahtides rohkem naha alla, kuid tagantjärele vaadates näeb päris aegunud ja cheesy välja. Aegumise kohta natuke vara hinnanguid anda, ent uusversioonil seda teist probleemi polnud. Tõenäoliselt tehakse järg otsa. _________________ assumption is the mother of all fuck ups
,,think before you print and save a ROOT::TTree''
american made on imo cruise parim film ja üldse igati kobe vaatamine _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Thor 3 on väga viis. Teisest osast mu meelest ikka kordades parem. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Thor oli lahe jah. Taika Waititi üks varasem film What They Do In The Shadows on ka väga laheda "temamoodi" huumoriga. Thorist kõlas ka seda parasjagu läbi.
Kas keegi selle kodumaise "Keti Lõpp" filmi on ära vaadanud? Mina vaatasin ja ütleks et suht keskpärane üllitis. Mõnes kohas natuke nalja sai, aga polnud ei korralikku teemaarendust ega puänti.
The Star Trek: Discovery actor says women speaking out about sexual misconduct in the entertainment industry has compelled him to come forward about the Oscar winner.
....
hollywoodi jne pervertide kaardimajake vaikselt laguneb.
Esmaspäeva õhtu käisin Thor Ragnarok vaatamas. Väga hea film. Thori ja Hulki suhtlus oli puhas kuld. Ei hakka spoilerdama, aga mitmed eelmistes Thori filmides olnud tegelased said ka surma. Nii, et päris lust ja lillepidu polnud. Otseselt õnnelikuks lõpuks ka lugeda ei saa arvestades filmi kulminatsiooni aga samas muudab tuleviku huvitavaks. Meeldis, et Hela sai ka oma taustaloo mida trailerites ei näidatud ja see omakorda näitas Odinit teisest küljest kui senistes filmides teda kujutatud oli.
Bad Moms 2 kohe _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kohe päris halb oli, filmi pealkiri on ka paras pettus.
Pealkiri oli nagu oli ja sisus oli ka minu kui füüsikaseadustega keskmisest rohkem kursis oleva inimese jaoks küsitavusi, aga üldjoontes oli ju hea film.... üle hulga aja üks, mida isegi kiita julgeks.
MatchMaker, Esimene selgelt kräpp, teise osas 100% nõus. Loodetavasti saab directors cuti, extended vms asja
Mees ise justkui rahul...
tsitaat:
“The thing is, the movie you’re going to see is the director’s cut,” says Villeneuve, who most recently directed “Arrival” and “Sicario.” “There will be no further…maybe there’ll be a ‘studio version’ [laughs], maybe a producer version, but not a director’s version. That’s my director’s cut. So I don’t think there will be further versions. If there are alternate versions, they’re not from me.”
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.