Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rv30
HV kasutaja
|
16.12.2024 20:38:05
|
|
|
Sa üritad siin samuti targutada. Teha mingeid suvalisi järeldusi asjast mitte midagi teadmata. Mina ostsin selle kaup24 käest tasuta tarnega. Sel aja kui mina selle ostsin ei olnud seal sellist müüjat W-Warehouse.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
rv30
HV kasutaja
|
17.12.2024 14:28:38
|
|
|
Ma ei aa aru, mis sellega öelda tahad. See teema siin ei ole sellest, mis Kaup24 XML feedis on või ei ole. See teema siin on Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum Kaup24.ee. Mina kirjutan siin oma kogemusest nendega ja minu arvamus nendest on järgmine:
kaup24 tegevuses on karistusseadustiku § 209 kelmus sätestatud teo tunnused -
(1) Teisele isikule varalise kahju tekitamise eest tegelikest asjaoludest teadvalt ebaõige ettekujutuse loomise teel varalise kasu saamise eesmärgil
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oompa
HV kasutaja

|
17.12.2024 14:32:53
|
|
|
Eksimus tooteinfos ei ole kelmus.
Kas sa toote oled neile tagastanud? Kui mitte siis pole veel mingit kiiret raha tagastusega samuti. Koheselt ei ole keegi sunnitud selliste probleemidega tegelema, eriti veel praegu jõuluperioodil kui kõikidel poodidel tööd meeletult.
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
rv30
HV kasutaja
|
17.12.2024 16:16:14
|
|
|
Mingit eksimust toote hinnas ei ole olnud. Mulle saadeti vale toode.
Ma olen nendega suhelnud korduvalt. Aga mind üritatakse ainult lollitada. Tahetakse saada üha uusi fotosid erinevate külgede pealt, et kontrollida, kas ikka on tegemist vale tootega. Nad ei ole suutnud nädala jooksul selles küsimuses selgusele jõuda. Nad ei ole võimelised aru mis vahe on kahel täiesti erineval tootel.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Divisor
HV kasutaja
|
20.12.2024 18:30:34
|
|
|
Mul ka mingi jama, et kasutajatoest no lihtsatl ei saa vastuseid. Juba 2 nädalat probleem üleval ja lahendust ei ole. Eelmine nädal küsiti, et mis päeval on võimalik kaubale järele tulla ja sai vastatud ka nüüd terve see nädal 0 infot.
Kirjutasin e-kirjale vastu, et mis seis on siis ja 0 vastust ning telefoni teel eile öeldi, et võetakse ühendust eilse või tänase jooksul ning ei miskit.
Algne probleem selles, et kaup saabus katkisena.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
21.12.2024 15:44:01
|
|
|
Selle Kaup24 probleem on selles, et nad üritavad Amazon Marketplace olla ja see tähendab tervet hunnikut AliExpressi ja tolle analoogide edasimüüjaid, kes on sisuliselt Mees & Koer OÜ. Seetõttu nendelt vastuse saamine ja nendega koordineerimine on korralik kadalipp.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
21.12.2024 16:02:04
|
|
|
Vaatasin Amazonis wd 8tb väline ketas soodne kuid tarne oli kunagi veebruaris. Ei hakanud tellima. Siis vaatan, okei kaup24-s 17€ kallim aga tarne lubati 20 dets, juures kirjas kiire tarne jne. Tellisin ära, 1 päev enne tähtaega sain teate, et uus eeldatav täitmise aeg 2 jaanuar
Müüjaks oli kaup24 mitte keegi teine
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elpex
HV veteran
|
21.12.2024 17:55:28
|
|
|
Sama vana trikk neil see tarneaja pikendamine. Sai tellitud Apple Watch 10, paar korda pikendati tarneaega ja kui olin kuu oodanud, siis ütlesid et pole võimalik tarnida ning kandsid raha tagasi. Põhimõtteliselt võtavad nad intressita laenu, see pole kahjuks esimene kord.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inspiro
HV kasutaja
|
21.12.2024 21:43:27
|
|
|
Divisor kirjutas: |
Mul ka mingi jama, et kasutajatoest no lihtsatl ei saa vastuseid. Juba 2 nädalat probleem üleval ja lahendust ei ole. Eelmine nädal küsiti, et mis päeval on võimalik kaubale järele tulla ja sai vastatud ka nüüd terve see nädal 0 infot.
Kirjutasin e-kirjale vastu, et mis seis on siis ja 0 vastust ning telefoni teel eile öeldi, et võetakse ühendust eilse või tänase jooksul ning ei miskit.
Algne probleem selles, et kaup saabus katkisena. |
Tee TTJA-le avaldus, see ettevõte peab saama naha tuliseks.
Ümberstruktureerimisega kaotasid nad eestist klienditoe, olin ise sama probleemi otsas. Telefoni teel neid kätte ei saanud - teavitus suurenenud koormuse osas, e-kirjadele nad ei vastanud, kodulehe päringutele samuti mitte.
Sain küll kauba, kuid mitte selle mida mina tellinud olin, kauba maksumus oli pooltuhat eurot ning kasutasin 3 osas maksmist.
Tahtsin vale kauba tagastada ning lepingust taganeda, õnneks Inbank pani lepingu nö. pausile ja lubas ise suhelda Kaup24-ga. Pea kuu aega võttis aega tagastamise protsess, Inbankile heads up, et nad tulid appi.
rv30 kirjutas: |
Mingit eksimust toote hinnas ei ole olnud. Mulle saadeti vale toode.
Ma olen nendega suhelnud korduvalt. Aga mind üritatakse ainult lollitada. Tahetakse saada üha uusi fotosid erinevate külgede pealt, et kontrollida, kas ikka on tegemist vale tootega. Nad ei ole suutnud nädala jooksul selles küsimuses selgusele jõuda. Nad ei ole võimelised aru mis vahe on kahel täiesti erineval tootel. |
Kui Kaup24 lõpuks mulle vastas siis hakkas samasugune jama, nemad ei usu, et vale toode, kuigi tegin pildid ja andsin vale toote tootekoodi. Kui viskasin neile seadusepühala 14 päevase tagastusõiguse osas kus ma ei peaks tegelikult isegi põhjendama siis enam ei vastatud. Nädala möödudes kui olin vahepeal täiendavalt ka Inbankiga suhelnud sain info millal kuller järgi tuleb.
NB! DLB Trading OÜ osas on alustatud järelvalvemenetlus äriregistri andmetel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.12.2024 22:09:13
|
|
|
Sain enda ketta õnneks selle aasta sees veel kätte, hää, et niigi läks.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
rv30
HV kasutaja
|
03.01.2025 14:35:01
|
|
|
Täna möödub minu tellimusest kuu aega. Kauba saatsin ma neile tagasi 19. detsembril. Seni ei ole ma oma raha tagasi saanud. Kaup24 on rämpsfirma.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
audi-äss
Kreisi kasutaja

|
06.01.2025 22:43:29
|
|
|
Huvitav jah see kaup24.ee tellisin seal 2 SSD ketast ei vaadanud mis firmast tellin, nüüd tuleb välja see mingi hiina firma kellel suvaline mail ja nüüd näen 3nädalat hiljem nagu ma oleks kauba kätte saanud.
Mida ei ole. ei kaup, ei sms teavitust, et kuller toob kauba ära vms.
Peab viist TTJA poole pöörduma.
|
|
Kommentaarid: 218 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
Divisor
HV kasutaja
|
16.01.2025 18:41:05
|
|
|
Viimane kiri Kaup24 kasutajatoe poolt tuli 21. detsember ja sai neile kohe ka samal päeval vastatud ning tänaseni ei mingit tagasisidet. Vahepeal olen 2 päevaste intervallidega 2 kirja saanud ning jätkuvalt ei miskit.
Tundub, et läheb ka TTJA poole, sest kogu see protsess on juba terve kuu kestnud ja tulemust ei ole.
Update: nii kui TTJA-le sai tehtud avaldus, siis hakkasid asjad kohe liikuma. Vastati kirjale ja järgmine päev oli kuller uksetaga.
Kahju, et ainult nii asjad liiguvad...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
audi-äss
Kreisi kasutaja

|
17.01.2025 17:55:13
|
|
|
13.01.25a Kirjutasin kaebuse, et petturid on teil kodulehel kaupa müümas, ja pöördun 20.01 poltseisse, kuna raha maksin teile(Kaup24'le) siis teie vastutatue kes saab märkida kodulehel, et kaup kohal jne.
14.01.25a Tuli vastus uurime asja müüja käest.
17.01.25a Tuli raha arvele tagasi. Mitte ühtegi kirja sellekohta veel ei ole tulnud, ju neil endal ka süsteemis viga, et kuidas keegi saab märkida kaup kohal.
audi-äss kirjutas: |
Huvitav jah see kaup24.ee tellisin seal 2 SSD ketast ei vaadanud mis firmast tellin, nüüd tuleb välja see mingi hiina firma kellel suvaline mail ja nüüd näen 3nädalat hiljem nagu ma oleks kauba kätte saanud.
Mida ei ole. ei kaup, ei sms teavitust, et kuller toob kauba ära vms.
Peab viist TTJA poole pöörduma. |
|
|
Kommentaarid: 218 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
23.02.2025 10:46:41
|
|
|
Pool aastat tagasi kirjutasin kaup24-le, saades automaatvastuseks, et "meil on hetkel erakordselt palju klientide päringuid, mistõttu vastame Teie küsimusele 5 tööpäeva jooksul". Täna olin sunnitud uuesti klienditoega kontakteeruma, ning ülla-ülla, täpselt sama automaatvastus, et erakordselt busy firma.
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
178 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
23.02.2025 14:55:56
|
|
|
Neil on 2023 majandusaasta aruanne siiani esitamata rääkimata, et nüüd peaks juba 2024 esitama. Kohtumäärused selle kohta jne. Minu jaoks on müstika, et inimesed annavad raha kuigi meil on ülihea süsteem iga ettevõtte tausta kontrollida enne ostu aga inimesed on laisad. Kõige suurem risk ongi nende suurte vahendajatega, kes lihtsalt vahendavad kaupa. Poolakad juhivad ja omanikud on inglased, kes on registeeritud Guernsey saarel. Minu viimane ost sealt oli 2022 aata lõpus mingi tableti ümbris. Peale seda pole midagi sealt ostnud.
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.04.2025 12:48:35
|
|
|
Vaatasin, et müüjatele on viimasel nädalal-paaril juurde tekkinud asukohariik, näiteks "Müüja: Rich, Müüja riik: Hiina ". Ju siis selleks, et rahvas pidevalt ei hädaldaks, miks paari-kolme päevaga kaup kohal ei ole.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris
HV kasutaja
|
03.04.2025 13:27:41
|
|
|
kaup24-st on juba mõnda aega tagasi saanud Aliexpressi kohalik peegeldus . Teatud kategooriates sama kaup, samad pildid jne. ainult et kallimate hindadega ...
A.S. kirjutas: |
Vaatasin, et müüjatele on viimasel nädalal-paaril juurde tekkinud asukohariik, näiteks "Müüja: Rich, Müüja riik: Hiina ". Ju siis selleks, et rahvas pidevalt ei hädaldaks, miks paari-kolme päevaga kaup kohal ei ole. |
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
03.04.2025 13:59:11
|
|
|
Miks peaks sealt tellima kui sodi tuleb lõpuks ikka Hiinast?
Otse tellides saad vähemalt dispute avada kui kohale ei tule, seal hakkab ilmselt paras huiamine pihta kui midagi pole nii nagu lubatud kuna need "ärimehed" pole ilmselt oma äriplaani seda sisse kirjutanud, et kui asi kohale ei jõua või on vale/katki, siis on nende vastutus see mure ära lahendada.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.04.2025 14:15:01
|
|
|
kris kirjutas: |
kaup24-st on juba mõnda aega tagasi saanud Aliexpressi kohalik peegeldus . |
Seda küll jah, lihtsalt varem ei saanud mõned inimesed sellest "pisiasjast" aru, neile siis tehtigi puust ja punaseks.
kris kirjutas: |
Teatud kategooriates sama kaup, samad pildid jne. ainult et kallimate hindadega ... |
Lisaks sama müüja sama kaubaga erinevate nimede all, pildid ja tõlke(vea)d samad.
Üks eelis siiski on, maksta saab pangalingiga. Ja kiruda saab kohalikus keeles.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nipi1000
HV kasutaja
|
03.04.2025 14:31:37
|
|
|
eks oleneb ka tootest...ise üritasin st-linki tellida ja amazonis, alis, jne oli hind sama mis kaup24, ainult saatmise tasu juures, mis tõstis hinda üle 2x. nii et sai kaup24'st tellitud. aga juhtus muidugi see, et sai üle kuu aja oodata ja kaupa ikkagi ei saanud, et kanti raha tagasi
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|