Avaleht
uus teema   vasta Raud »  TSI (TeeSeeIse) »  Mobiilile kõlar. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kevikas123
HV vaatleja

sõnum 10.02.2009 18:29:05 Mobiilile kõlar. vasta tsitaadiga

Tere kuidas saaks panna mobiilile välist kõlarit. Kõlaril on 2 vasest otsa. Mobiilil on see kõlaripistiku auk väiksem kui mp3-del. Nagu peakomplekti oma ikka.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
virks
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.02.2009 19:08:23 vasta tsitaadiga

Mis kõlariga tegu? Kui valjuhääldi takistus on liiga väike (tavaliselt 4-8 Oomi), sii mina seda sinna küll ei ühendaks.
Kui siiski tahad seda teha, siis pead vastava pistiku ostma ja juhtmed sinna külge jootma.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 10.02.2009 19:47:33 vasta tsitaadiga

Väiksem kui mp3'del (standard 3.5mm TRS) ehk siis 2.5mm TRS ?
tagasi üles
kfl
HV Guru

sõnum 10.02.2009 20:09:19 Re: Mobiilile kõlar. vasta tsitaadiga

kevikas123 kirjutas:
Tere kuidas saaks panna mobiilile välist kõlarit. ...
kui raha on siis hangi juhtmeta süsteem http://www.a2dp.info/A2DP-Devices/A2DP-Speakers.html
või leiad kuskilt arvutikõlarid, mis patareidelt toidet saavad ...
suva kõlari traatidega telefoni külge ühendamine pole ikka õige asi!

Rasmus
HV veteran

sõnum 12.02.2009 09:39:38 vasta tsitaadiga

Mp3-mel pole sul mingit kõlaripistiku auku. Mp3 on faililaiend.
jotjot
HV Guru

sõnum 12.02.2009 19:06:52 vasta tsitaadiga

Rasmus kirjutas:
Mp3-mel pole sul mingit kõlaripistiku auku. Mp3 on faililaiend.

no kui sul meeldib tähti närida, tee seda ikka korralikult.
http://en.wikipedia.org/wiki/MP3
tagasi üles
punktiir
HV Guru

sõnum 13.02.2009 10:50:41 vasta tsitaadiga

neid värdjaid, kes oma mobladest näiteks ühissõidukis mingit paska muusikat lasevad on viimasel ajal eriti palju. see ikka jube asi
tagasi üles
rixvilll
HV kasutaja

sõnum 13.02.2009 16:26:18 vasta tsitaadiga

punktiir, Mul klassivend samasugune, kes ka bussis muusikat laseb. Kord viljandi linna vahel bussiga sõites istus ta mingi 60-70 aastase vanamehe kõrvale ja hakkas siis oma metalli seal kuulama, no muidugi sai vanamehel süda täis ja lihtsalt lükkas klassivenna selle istme pealt maha. Terve päeva sai hirnuda seda situatsiooni.
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 13.02.2009 16:31:32 vasta tsitaadiga

Valmis kõlarid peaksid jah paremini töötama sul telefoniga, lihtsalt suvalise kõlari mobla taha toppimine võib kas väga üle koormata või on kvaliteet/heli väga ebameeldiv.
Nokial on valmis kõlarid sellistele telefonidele - ma arvan, et sellised peaksid normaalselt mängima muusikat. (Vähemalt Sony Ericssoni omad küll teevad).
Spoiler Spoiler Spoiler

punktiir kirjutas:
neid värdjaid, kes oma mobladest näiteks ühissõidukis mingit paska muusikat lasevad on viimasel ajal eriti palju. see ikka jube asi

Tõsi, viimasel ajal on neid jah siginenud päris palju. Ka täna kui sõitsin rongiga koju, kajas üle vaguni mingi vene dnb (kusjuures, mis asja kohe eriti ebameeldivaks tegi oli see, et seda lasti mingist vanast telefonist, mis tegi vägagi kohutavat häält).
Ise on sellised väga rahul endaga ja rahva pahameel neid ei huvita. Soovitatavalt võiks ikkagi kuulata niimoodi kuskil oma seltskonnas, mitte mingis avalikus kohas, kus häirib teisi. (Vastasel juhul võiks ikkagi kõrvaklapid olla.)
tagasi üles
kfl
HV Guru

sõnum 13.02.2009 17:12:33 vasta tsitaadiga

punktiir kirjutas:
neid värdjaid, kes oma mobladest näiteks ühissõidukis mingit paska muusikat lasevad ...
see nagu TSI foorumi teema ja ei arutaks siin asja kasutusvõimaluste üle ... tulirelva ei või ka ühissõidukis välja võtta.
Ma kujutan ette, et kuskil "mättal" (grünes), suvilas tsillides, kus stereod puuduvad oleks täitsa lahe sõprade telefonidest mussi üle kuulata, vahetada
et siis kõige mugavam oleks A2DP-d üle BT juhtmeta kasutada, mida toetab enamus uutest telefonidest.
juhtmega ühendamiseks kõige lihtsam/odavam patareidega sang, millel line-in vms sisend, probleem vüib tekkida kuna telefonidel on erinevad peakomplekti pistikud ja tavaline 3,5mm pulka pole kuskile pista ...

siia teemassse sobiksid rohkem postitused, kus kasutajad oma valmistehtud või netist-kolikambrist leitud ja omal käel kohandatud lahendusi näitavad

mul peaks kuskl olema veneaegne patareidel aktiivkõlari komplekt, kui see veel vastu tuleb, teen pilti

rixvilll
HV kasutaja

sõnum 13.02.2009 17:48:57 vasta tsitaadiga

Endal oli plaanis selline asi osta http://technabob.com/blog/2008/07/22/mp3-mini-amp-speaker/ , Kindlasti leiab ka Eestist selliseid ja ka kasutatuid.
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 14.02.2009 13:36:43 vasta tsitaadiga

kevikas, tee sellest kõlarist pilti.

Ja 2,5mm pistikusse saad selle pista kui ostad oomipoest 10 krooniga 3,5mm -> 2,5mm ülemineku.

LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 17.02.2009 00:30:47 vasta tsitaadiga

http://www.play-gadgets.com/2008/04/01/diy-portable-speaker-in-a-cd-case-and-connect-to-an-ipod/
selline oleks muidu suht hea, topiksid selle 2,5 mm pistiku otsa. Pärast hea lihtne kaasas kanda.
tagasi üles
Kr1s
Kreisi kasutaja

sõnum 19.02.2009 14:47:02 vasta tsitaadiga

LongHorn, mul selline asi olemas, 50 eeguga annan ära, (pole isetehtud vaid firmakas ikka saab cdsi isegi sees hoida ja puha)
HV Guru
The_Boss

sõnum 20.02.2009 15:07:55 vasta tsitaadiga

Ise "leiutasin" endale kõllid SE-le külge. Asi raske ei olnud, sest olid olemas kõrvaklapid, mis koosnesid kahest osast- ülemine oli kõrvaklapid mp3 otsikuga ja alumine lihtsalt SE otsik ja teine pool mp3 pesa. Kõlarid aretasin nii külge, et võtsin võimult trafo vahelt ja panin 6V rolleriaku sarnase aku (natuke väiksem vist ja kerge kh) asemele. Inputiks jäi ikka mp3 otsik ja outputiks panin võimuga kaasa käivad kõllid ja oligi korras. Võim küll jama, sest muusika on kvaliteetne ainult valjult mängides.

Praeguseks on juba nii tehtud, et 2 panasonicu kodukino kõlli on otse selle SE kõrvaklappide SE->mp3 vahendajaga ühendatud. Valjut muusikat ei tule aga oma toas hea kuulata näiteks...

Nokiatele on eriti kerge veel teha selliseid asju. Nagu mina olen näinud siis Nokia kõrvaklapid lähevad kähku katki ja neid vedeleb igal pool ja saab tasuta jne... Nendele saab külge joota mp3 otsiku. Kui on see 2.5 mm auk siis saab enamvähem igast elektroonikapoest osta vahendaja ja nagu SE-ga tegin teha.

Alati ei pea ise tegema võimendi süsteemi, saab näiteks Novaluxist või Oomipoest osta selle: http://oomipood.ee/?t=k_ki&i=PCSP802N ja ühendada vahendaja abil.

OT: Tegin katkise Nokia peakomplektiga arvutile uue mikri kh ^^[/url]

siinus
HV Guru
siinus

sõnum 21.02.2009 17:25:04 vasta tsitaadiga

funky_monk, icon_evil.gif , palun ära kasuta sellist väljendit nagu mp3 otsik. Sellist asja pole olemas!
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ullivilli
Kreisi kasutaja
ullivilli

sõnum 13.03.2009 13:53:16 vasta tsitaadiga

funky_monk kirjutas:

Alati ei pea ise tegema võimendi süsteemi, saab näiteks Novaluxist või Oomipoest osta selle: http://oomipood.ee/?t=k_ki&i=PCSP802N ja ühendada vahendaja abil.

Keegi on muidu antud kõlarid ostnud... teevad need väga jubedat häält? Võrdlusmomendiks võib võtta keskmise läpaka.
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 16.03.2009 17:30:09 vasta tsitaadiga

Ostsin ära. Kui patareid on täis, siis peaks kuulatav olema. Aga maksavad alla 100 eek ning kompaktsed. Saab taskus kanda. Just võrdlesin oma telefoniga ja...vist pole mõtet, sest moblast tuleb peaaegu sama kõva heli. Kasutamiseks ikka mp3-le....

Aga kui ostad näiteks www.oomipood.ee -st võimendi või võimendi konstruktori, paned korralikud kõlarid taha, korpus ümber, saad kah hea komplekti mobiili jaoks.

rixvilll
HV kasutaja

sõnum 16.03.2009 18:40:52 vasta tsitaadiga

http://technabob.com/blog/2008/07/22/mp3-mini-amp-speaker/ ostsin siis sellise ära ja heli on lausa võimas thumbs_up.gif Oma väiksuse kohta annab väga mahedat bassi ja kõvemini kuulates ei hakka moonutama.
ullivilli
Kreisi kasutaja
ullivilli

sõnum 17.03.2009 14:02:07 vasta tsitaadiga

rixvilll kirjutas:
http://technabob.com/blog/2008/07/22/mp3-mini-amp-speaker/ ostsin siis sellise ära ja heli on lausa võimas thumbs_up.gif Oma väiksuse kohta annab väga mahedat bassi ja kõvemini kuulates ei hakka moonutama.

Palju siis koos saatmisega maksma läks?
tagasi üles
rixvilll
HV kasutaja

sõnum 17.03.2009 15:54:29 vasta tsitaadiga

Mina sain selle koos saatmisega 400 eeguga ja kui seda võrrelda Roland Microcube-iga, mis on 3 korda kallim (eestis ligi 1400 eeku) ja millel on 2w võimendi (minu omal on 5w võim rms icon_biggrin.gif ), siis heli on veidi mahedam isegi peaks mainima.
l2bukast
HV veteran
l2bukast

sõnum 21.03.2009 11:16:28 vasta tsitaadiga

rixvilll kirjutas:
Mina sain selle koos saatmisega 400 eeguga ja kui seda võrrelda Roland Microcube-iga, mis on 3 korda kallim (eestis ligi 1400 eeku) ja millel on 2w võimendi (minu omal on 5w võim rms icon_biggrin.gif ), siis heli on veidi mahedam isegi peaks mainima.

kust see asi toidet saab? 220v? Või on patarei võimalus kah?

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 21.03.2009 12:53:45 vasta tsitaadiga

l2bukast kirjutas:
rixvilll kirjutas:

kust see asi toidet saab? 220v? Või on patarei võimalus kah?
Loeks ka siis natukene artiklit.
The speaker can be powered by AAA batteries, or directly via a USB cable from your computer.
tagasi üles
Leib
HV vaatleja

sõnum 28.03.2009 11:34:04 vasta tsitaadiga

rixvilll kirjutas:

Roland microcube on kitarri harjutusvõim ja pole mõeldudki teistele eesmärkidele, mp3- mängija ühendamise võimalus on tal selle pärast, et saaks tausta lasta kitarri mängimisel.
tagasi üles
diidzei
HV vaatleja
diidzei

sõnum 15.05.2009 15:04:53 vasta tsitaadiga

mul on selline jama, et olemas on sony ericsson mps-70 võimendi ja kõlari elemendid, aga otsiku asemel on punane ja must(arvan et võimu voolu jaoks), sinine, roheline, läbipaistev(peaksid kõlaritele olema), olen proovinud küll nii et lükkan sony aku sinna musta ja punase külge ja teise juhtmete külge 3,5mm otsiku aga ei midagi.. kõik peaks töötama ju? icon_confused.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  TSI (TeeSeeIse) »  Mobiilile kõlar. mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.