praegune kellaaeg 20.06.2025 19:40:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rmc
Aeg Maha 2n

|
24.11.2018 18:28:11
|
|
|
Sellel, et vastavalt kasutusele tuleb ka lisaväärtus, "long" põhinebki üldiselt..
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
24.11.2018 18:50:17
|
|
|
rmc, pole veel pikaks läinud, sest mina hetkel ostusurvet ei näe. Lühikeseks minemise plaanid uuenevad vastavalt järgmisele tõusule.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
24.11.2018 21:28:03
|
|
|
rmc kirjutas: |
Noname kirjutas: |
Spekuleerin, et BTC... |
Lood hetkel spekulatsiooni... räägi, kas sa reaalselt krüptodega oma loodud spekulatisoonide alusel spekuleerinud ka oled? Varem sa seda ei väitnud, nüüd viimati viskasid õhku "oo, ma rohkem spekuleerinud kui te kõik kokku" stiilis väite, mis pole väga tõsiseltvõetav. Ei taha teemaga isiklikuks minna, ent räägiks sellest spekuleerimise osast teemakohaselt ja konkreetsemalt... julged väited vajavad kinnitust-selgitust-tõestust. |
Mis on sinu postituse mõte? Palun räägi spekuleerimisest krüptovaluutadega. Ei ole vaja mingit mõttetut möga toota.
Kisub jälle sinnapoole, et pean viitama: Krüpto vaidlus, ehk krüptode mõttekus vs. mõttetus (Boom/Moon/Gloom vs. Bust/Dust/Doom). Siin räägitakse spekuleerimisest, ehk reaalsest kauplemisest ja sellega seotult trendidest jm. infost, mis seda mõjutab. Mulle tundub, et siin teemas asjakohaselt osalemiseks tuleb aru saada vähemalt ühest asjast kahest: 1) krüptoturgudel on mõtet kaubelda 2) krüptodel on mõtet, ergo nendega on mõtet kaubelda. Esimese puhul ei pea krüptode mõttekusega sisulisest poolest nõustuma, ent tuleb nõustuda spekulatiivse mõttekusega. Rõhutan veelkord, palun mitte jõuda pidevalt tagasi vaidluseni, et krüptod on õhk ja mõttetu, jnejne., selleks on eraldi teema: Krüpto vaidlus, ehk krüptode mõttekus vs. mõttetus (Boom/Moon/Gloom vs. Bust/Dust/Doom).
Peamistele destruktiivse-emotsionaalse-lahmiva OT-pritsijatele ennetavalt: teemapüstituse ja "teemaruumi" mõtestamine on ontopic, teemapüstituse aluseks oleva "nähtuse" mõttekuse mõtestamine on offtopic.
|
Täiesti ära keeranud oled või? Kisud mõttetu mitte teemasse haakuva möga ise üles ja siis hakkad korrrale kutsuma
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
24.11.2018 21:48:14
|
|
|
Noname, sa lõid spekulatsiooni spekuleerimisest krüptovaluutadega, enda kui spekulandi reaalsetest tegevustest sa siiani veel rääkinud pole. Peale ühe õhku visatud väite, et oled krüptodega kaubelnud rohkem kui kõik teised kokku. Minu esimese postituse eesmärk oli küsida su reaalse krüptospekulandi kogemuste kohta.. ilmselgelt sa sellest rääkida ei taha
Alumise postituse osas ei ole ma ära keeranud, vaid tundub, et sa ei suuda endiselt lugeda, ega aru saada. Loe oma tsiteeritud teksti viimast lauset.
|
 |
koiott
HV veteran
|
24.11.2018 23:25:31
|
|
|
rmc, Noname on siia üsna mitu graafikut ja ennustust pannud kirja. Kevadel rohkem, kuid mõned päevad tagasi ka, võimaliku BTC 3K kohta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
25.11.2018 00:53:44
|
|
|
Alla 100€ ETH tuli ära
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
25.11.2018 02:28:18
|
|
|
rmc, see teema on krüptovaluutadega spekuleerimiseks, mitte isiklikeks küsimusteks. Olen sulle korduvalt vastanud, olen spekuleerinud krüptodega väga palju. Sama hästi võiksid taksojuhi käest minna küsima, kas ta autoga on sõitnud. Suve alguses kirjutasin siia päris palju infot ja spekulatsioone, millest osad lampi ära kustutatakse.
Just kustutasid vist ise minu postitusi kus vastasin sinu küsimusele ja nüüd küsid uuest sama asja. Kas hakkabki selline palli veeretamine pihta, et küsid, ma vastan, sa kustutad ja küsid uuest või??? Lõpetaks ära selle jama räägiks krüptodega spekuleerimisest ja isiklikud küsimused PSiga palun. Vaata mu posti 23.02.2018 13:44
Hakkab looma: https://www.tradingview.com/x/IakzSEO7/
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
tagasi üles |
|
 |
luhtaru
HV kasutaja
|
25.11.2018 03:37:15
|
|
|
Ma spekuleerin, et kui 2017 teenisid krüpto pealt kõige rohkem spekuleerivad investorid, siis 2018 lõpuks on krüpto pealt kõige rohkem teeninud need "Hi guys, welcome to my youtube channel..." vennad
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
25.11.2018 07:09:12
|
|
|
koiott kirjutas: |
rmc, Noname on siia üsna mitu graafikut ja ennustust pannud kirja. Kevadel rohkem, kuid mõned päevad tagasi ka, võimaliku BTC 3K kohta. |
Jah, TA jooni tõmbas, ent reaalselt spekuleerinud ta krüptodega ei ole, ma usun. Samas väitis, et on spekuleerinud suuremas ulatuses kui kõik siin teemas kokku. Selles point. Jooned on pool teemast.
Noname, sa ei vasta mu küsimusele ju. Spekuleerinud, ehk loonud spekulatsioone (teooria) või krüptodega spekuleerinud (praktika)?
Sa väitsid, et oled rohkem spekuleerinud krüptodega kui kõik teised siin teemas kokku - räägi siis konkreetsemalt. Millal ja mis pos. võtsid ning, mis edasi sai, jne. Millegipärast näeme vaid jooni, ei midagi konkreetset. Isiklikkuse osas ütlen, et summasid pole vaja otseselt teada kui ise väljutada ei taha neid - puhtalt sisu.
Viitad mulle oma vana kommentaari, kus oli sees mittemidagi ütlev "info". Vaata järgmist kommentaari, kus täpsustan, et see on nonsens :]
DVDRW, sub-100 on huvitav, jah.
|
 |
villu70
HV Guru

|
25.11.2018 09:02:02
|
|
|
1 päevaga on 14% õhku välja lastud , ostusoovitusi siit küll kellelegi jagade ei julgeks
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
h3rr
HV kasutaja
|
25.11.2018 09:52:40
|
|
|
Thomas Lee oli see nädal veel Bloombergis ja lasi ka oma aasta lõpu ootused bitcoin-i suhtes 25000-lt 15000-le. 5 nädalat nüüd aega veel.
Bitcointalk on ka ikka korralikult illusioonides elavaid inimesi täis. Kõik räägivad mingist vapustavalt helgest tulevikust ja kohe-kohe hakkab uus tõus. Praegu lihtsalt korrektsioon.
|
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
25.11.2018 10:02:34
|
|
|
villu70, Oeh jah, näha on, et hetkel ei ole mingit buy the dipi. Kui võtta monthly graafik lahti, siis pildi järgi on hetkel ideaalne kaptitulatsioonifaas ja seda on tunda ka praeguse ostuhuvi järgi, mis on 0.
Selle järgi tundub, et põhi jääb paraku sinna 2K kanti. Võib-olla eelmise suve keskpaiga 1800$... Mingi variant oleks ehk ka 2800$, aga praegustes tingimustes tundub see liiga positiivne:)
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
25.11.2018 10:12:03
|
|
|
Ei usu, et alla 3k$ väga kergelt läheb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
25.11.2018 10:54:42
|
|
|
koiott kirjutas: |
rmc, Noname on siia üsna mitu graafikut ja ennustust pannud kirja. Kevadel rohkem, kuid mõned päevad tagasi ka, võimaliku BTC 3K kohta. |
Jah, TA jooni tõmbas, ent reaalselt spekuleerinud ta krüptodega ei ole, ma usun. Samas väitis, et on spekuleerinud suuremas ulatuses kui kõik siin teemas kokku. Selles point. Jooned on pool teemast.
Noname, sa ei vasta mu küsimusele ju. Spekuleerinud, ehk loonud spekulatsioone (teooria) või krüptodega spekuleerinud (praktika)?
Sa väitsid, et oled rohkem spekuleerinud krüptodega kui kõik teised siin teemas kokku - räägi siis konkreetsemalt. Millal ja mis pos. võtsid ning, mis edasi sai, jne. Millegipärast näeme vaid jooni, ei midagi konkreetset. Isiklikkuse osas ütlen, et summasid pole vaja otseselt teada kui ise väljutada ei taha neid - puhtalt sisu.
Viitad mulle oma vana kommentaari, kus oli sees mittemidagi ütlev "info". Vaata järgmist kommentaari, kus täpsustan, et see on nonsens :]
DVDRW, sub-100 on huvitav, jah. |
Ei usu? Mul täitsa savi mida sa usud Ära ristusta teemat ja räägi asjast
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
25.11.2018 11:05:18
|
|
|
DVDRW, hind on kukkunud -1000, -1300, -600 ja endiselt mitte keegi ei osta. Ainuke joon, mille järgi 3000 võiks põhi olla, on Weekly 200 MA (3100 kandis). Monthly 50 on sisuliselt sama joon ja see jääb 2800 juurde. Minu silmis, oleks see hetkel tõesti kõige positiivsem stsenaarium, kui põhi oleks 2800 ja 3100 vahel, aga rahapoistel on kõik ideaalselt välja timmitud, nii et siit on veel kahjuks kõvasti ruumi kukkuda. Aga ajaliselt tundub, et põhi tuleb järgneva mõne nädala jooksul ära, kui asi just päris ära ei sure.
|
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
25.11.2018 11:26:16
|
|
|
Need jooned mida te vaatate tulenevad tõenäoliselt turumanipulatsioonidest. Pole väga mõtet juhinduda mahtudest mille taga on tõenäoliselt püüdlus mingi asja hinda kunstlikult kõrgel hoida.
Kui jõud tagant läheb (uurimised käivad, likviidsusprobleemid, kodupangad on rahapesu kahtlusega jne) siis liigub hind loomulikku rada. Eks näis kus see paikneb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
25.11.2018 11:32:45
|
|
|
Miks peaks rohkem langema kui eelmise bull marketi ajal?
Siis oli veel MTGox hack ka.
Praegu on ainult positiivsed uudised ja siis selline crash WTF
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
25.11.2018 11:45:37
|
|
|
Põhi on varsti käes.
Siin siis selle aasta suurimad langused kuni täna öise languseni.
Algas siis 6ndast jaanuarist 2018.
190B -> 87B -> 48B -> 20B -> 12B
Keegi võiks selle põhjal arvutuse teha, et kus see seis tuleb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
25.11.2018 11:49:42
|
|
|
anubis, Ei liigu ju loomulikku rada:) See rada on hetkel sama loomulik, kui eelmise aasta 20K. Lihtsalt need, kellel on pappi, saavad aru, et hetkel on hinda kordades lihtsam alla suruda, kui üles pumbata. Ja kuskilt maalt on see vastupidi ja üles pumpamine on lihtsam - kui BTC päris donezo ei ole. Vast ei ole:)
Ma olen nõus, et need jooned alati ei pea paika, aga praeguses turus TA peab 90% paika. 15min, 30min, 2h, 4h - nagu kellavärk. See 200 MA Weekly, oleks üks parimatest variantidest lihtsalt (5%), mis suure tõenäosusega ei hoia:)
DVDRW, Uudised ei koti mitte kedagi hetkel. Nagu eelmises jutus, siis hetkel ostuhuvi on väike/olematu. Kellel on vahendeid, et hinda muuta, muudavad seda. Kuna hinna suunamine alla on hetkel niivõrd lihtne, siis miks peaks keegi seda üles pumpama? Küll tuleb see aeg ka, aga hetkel veel pigem paar 500st sammast alla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
25.11.2018 11:51:10
|
|
|
Viilutaja kirjutas: |
Põhi on varsti käes.
Siin siis selle aasta suurimad langused kuni täna öise languseni.
Algas siis 6ndast jaanuarist 2018.
190B -> 87B -> 48B -> 20B -> 12B
Keegi võiks selle põhjal arvutuse teha, et kus see seis tuleb. |
Arvutasin ise.
Põhi võiks olla 3000-3100 euro vahel 1 BTC eest.
E: 3000-3100 USDi mõtlesin siiski.
Ehk praegusest 3200eurosest hinnast veel - 600 eurot.
viimati muutis Viilutaja 25.11.2018 12:22:37, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
25.11.2018 12:01:57
|
|
|
Viilutaja, Krakenis oli öösel 3173€. Hetkel 3255€. Kui sa just äkki $'s ei mõtle oma hindasid.
Aga kui imet ei juhtu, siis 3000 $ ei hoia. Võib-olla olen liiga pessimistlik, aga pakun, et põhi on 1800-2500$ (80%) vahel. Halvimal juhul 1400$ (10%), parimal juhul 2800$ (10%). Üldiselt mõttetu ennustamine, kel ostu/müügi plaan, peab asja pidevalt jälgima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
25.11.2018 12:20:07
|
|
|
Jah, USDi mõtlesin. Vabandused
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
25.11.2018 13:28:03
|
|
|
Ühel 150 BTC-d valmis pandud 3000€ juures Coinbaseis.
This is it!
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.11.2018 13:31:07
|
|
|
Ma liitun ka kui 100 peale kukub
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
25.11.2018 13:39:14
|
|
|
Yeah asi suht nutune, püüa nagu kukkuvat nuga hetkel. Kordagi pole näinud tugevat tagasitulekut ligi kaks nädalat kestvast langusest niisiis.. just wait and pray enda prediction oli 3800-4400 bottom.. sellest pole nagu midagi alles väga lihtsalt läbi mindud. Kui tõesti BAKKT-i pärast hetkel vaalad suruvad hinda alla siis noomaitea.. kui nii lihtsalt sai 3800 juurde siis eks mingi 500$ BTC tulemas, see oli vist madalaim hind millega kuskil Venetsueelas kaevata sai.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|