|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
Gap
HV Guru

|
12.11.2018 22:06:35
|
|
|
| Mis nüüd sisi toimub seal telias ??? hakkan filmi vaatama , kerin reklaami edasi ja vajutan stop aga ei jäägi seisma kerib edasi ??? aitab ainult puldist välja lülitamine ? siis viskab käivitamisel ekraani mustaks ilmnes tehniline rike ???? mingit teadet enam ei tule et toimuvad hooldustööd ???
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
12.11.2018 22:11:33
|
|
|
| sass24 kirjutas: |
| Pwr off käsuga ju saab minna teleka süsteemi kallale. |
On selge, et sa ei tea mida sa räägid aga sa jätkad selle tegemist.
Muidu, miks peaks power off käsk kuidagi eriliselt "süsteemi kallale" minema? Nagu, sellisele tasandile, et sedalaadi käsu abil suvalised HDMI seadmed meelega telekaid õhtale lasta saaks? Selliseid intsidente oleks maailmas ikka väga palju ja selle üle oleks päris palju arutelu ilmselt.
Oletame isegi kui see "pwr off käsk" oleks kuidagi vigane siis miks peaks teleka tarkvara selle peale nõnda reageerima, et telekas rikki läheb? Tundmatut käsku ikka ignoreeritakse või näidatakse sellekohast veateadet. Ehk siis pigem oli teleka tarkvara bugine ja Telial ei lasu selles osas mingit süüd - nemad edastavad seda "pwr off käsku", mida standard ette näeb ju.
Aga pigem on asi ikkagi kokkusattumuses.
Ja kuidas see wifi pesumasin siia teemasse puutus?
|
|
| Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
12.11.2018 22:36:19
|
|
|
| ot: |
Siia alamfoorumisse eraldi teema, kuniks erapooletu ekspert on esitanud oma arvamuse, või see telekasaaga mingil muul moel lõpu leiab? Iseenesest huvitaks ennastki tulemus. Püsiks vähemalt käesolev teema puhas |
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sass24
HV kasutaja
|
12.11.2018 23:12:02
|
|
|
Pidime jauramise lõpetama, keegi pole siiani taibanud esitada, mis loom see CEC üldse on. Kõlavad vaid väited: "ei saa olla", "ei ole võimalik" jne. Näiteks: https://www.quantumdata.com/pdf/CEC_White_Paper.pdf
Sealt võib kiirelt näha, et ühilduvusprobleeme on, on risk, et valesti käske implementeerides võivad seadmed kokku joosta jne. Samas on tootjad (ka Sony) kokku leppindud, et alates apr 2006 võetakse CEC vastavalt kokkulepitule kasutusele ja käsud üldjuhul on samad. Kuna Telia on oma boxi lasknud laiatarbesse erinevate telekate järgi, kas on selle CEC-i osale vastavad testid läbi viinud või nõudnud neid boxi tootjalt? Telijaga seoses tekib siis lisaküss, miks osad seadmed, mis on HDMI-ga, regeerivad samadele (põhi)käskudele, osad mitte? Milles probla?
| ivokas kirjutas: |
| ot: |
Siia alamfoorumisse eraldi teema, kuniks erapooletu ekspert on esitanud oma arvamuse, või see telekasaaga mingil muul moel lõpu leiab? Iseenesest huvitaks ennastki tulemus. Püsiks vähemalt käesolev teema puhas |
|
Samas võid ju mõnele modele ettepaneku teha splittida see teema siit välja pealkirjaga: Vanad telerid, Telia ebakorrektselt toimetav HDMI CEC ja muu arvatav esoteerika.
viimati muutis sass24 13.11.2018 01:54:46, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
12.11.2018 23:14:07
|
|
|
Mäh
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.11.2018 08:36:42
|
|
|
| Pidime jauramise lõpetama.... |
JUST DO IT.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
13.11.2018 11:49:28
|
|
|
Kasutasin siis võimalust ja võtsin uue Arrise ja viisin vana Arrise magamistuppa. Seal aga teler ainult Scart pesaga. Ostsin siis Teliast sobiva kaabli aga jama selles, et selle kaabliga ei lülita teler käivitades õiget sisendit ja igakord tuleb vana pult eraldi üles otsida ning AV valida kuna uuel puldil on ju nuppude ikaldus. Motorola oli enne kaabliga järel ja kõik on siiani toiminud ja veel varem oli sama tv taga amino.
On mõni abistav idee?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
13.11.2018 11:59:28
|
|
|
| ready kirjutas: |
Kasutasin siis võimalust ja võtsin uue Arrise ja viisin vana Arrise magamistuppa. Seal aga teler ainult Scart pesaga. Ostsin siis Teliast sobiva kaabli aga jama selles, et selle kaabliga ei lülita teler käivitades õiget sisendit ja igakord tuleb vana pult eraldi üles otsida ning AV valida kuna uuel puldil on ju nuppude ikaldus. Motorola oli enne kaabliga järel ja kõik on siiani toiminud ja veel varem oli sama tv taga amino.
On mõni abistav idee? |
Aaloog video väljund ei oska tv seadmele sisse ega väljalülitamissoove saata.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
13.11.2018 12:09:49
|
|
|
Mis siin sisse/väljalülitamisega pistmist on? AV sisendi valik on küsimus.
Motorola ju toimetas nagu vaja analoogis.
Kui AV juhe ei ole SCART mingis punktis, ei tule ka sisendi signalisatsiooni kaasa, selleks on SCART'is oma Pin.
Kuna Arrusel pole täismõõdus SCART'i, pole millegagi aitada ka. Teler peaks üldiselt ju ise mäletama mis tema viimane sisend oli, ma vähemalt pole ühtki tähele pannud mis ära unustaks.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
13.11.2018 12:26:38
|
|
|
| armjan kirjutas: |
On mõni abistav idee? |
Aaloog video väljund ei oska tv seadmele sisse ega väljalülitamissoove saata. |
Ja Motorolal ja Aminol oskas????
Teler vana ja originaalpulti isegi ei mäleta kus on. Võimalik et seadetes saab isegi määrata mis sisendil käivitub.Hetkel läheb igaljuhul Tuner käima ja siis tuleb sisendit käsitsi vahetada. Aga asi ju selles et Scart on seal kogu aeg olnud
viimati muutis ready 13.11.2018 12:30:53, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.11.2018 12:30:44
|
|
|
Jah. Pole lihtsalt ruumi sellise klemmi jaoks antud pistikus. Composite sisend on ju täielik legacy asi, milleks panustada sinna kui seda tarvitab 10 inimest maailmas.
Kasuta S2 pulti, sellega saad juhtidanii eelmist arrist kui vahetada telekal sisendit.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
13.11.2018 12:32:12
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
Jah. Pole lihtsalt ruumi sellise klemmi jaoks antud pistikus. Composite sisend on ju täielik legacy asi, milleks panustada sinna kui seda tarvitab 10 inimest maailmas.
Kasuta S2 pulti, sellega saad juhtidanii eelmist arrist kui vahetada telekal sisendit. |
Aga tollel pole back nuppu ja siis ilmselt tuleb siiski Motorola tagasi panna.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.11.2018 12:33:23
|
|
|
| Kirjutasin ju et saad sellega kasutada arrist. Back nupp on olemas seal ka.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
13.11.2018 12:39:04
|
|
|
Oot aga kui seal scardis mõni pin puudu siis lihtsalt Telia kaabel pole kokkusobiv? Äkki viin tagasi.
Milline see S2 back nupp on? Eile piinlesin kaua, et seda leida aga ükski ei toiminud backina.
Tuli veel üks asi meelde, et tõin teisest toast boksi ja see oli HDMI ga järgi. Ega ma tehase seadeid taastanud. Äkki see aitaks?Aga siis kaovad ka kik käsitsi sätitud listid...
viimati muutis ready 13.11.2018 12:41:44, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
McCoffin
HV kasutaja
|
13.11.2018 12:40:11
|
|
|
| Mul äial on ca 10 aastat vana Sony, see käivitub ka alati DTV sisendil kui power nuppu vajutada, ei leidnud kuskilt menüüst kohta, et HDMI pealt käivituks (st. mäletaks et viimane sisend oli HDMI, HDMI CECi sellel telekal niikuinii ei ole). Variant on see, et kuna SCART on olemas, siis selle peale tagasi minna, Scarti pealt oskas automaatselt digiboksi käivitades sisendit switchida küll.
|
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.11.2018 12:45:52
|
|
|
Oot aga kui seal scardis mõni pin puudu siis lihtsalt Telia kaabel pole kokkusobiv? Äkki viin tagasi.
Milline see S2 back nupp on? Eile piinlesin kaua, et seda leida aga ükski ei toiminud backina.
Tuli veel üks asi meelde, et tõin teisest toast boksi ja see oli HDMI ga järgi. Ega ma tehase seadeid taastanud. Äkki see aitaks?Aga siis kaovad ka kik käsitsi sätitud listid... |
Tegemist on composite scart üleminukuga, seal ei peagi sellist klemmi ja funktsiooni olema.
Vist on pause nupp.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.11.2018 12:56:33
|
|
|
Mul tööl 45kg samsung plano, see käivitub alati selle sisendiga, mis viimati oli pandud. Vahet ei ole kas scart on taga või mitte
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
13.11.2018 13:41:47
|
|
|
Tegemist on composite scart üleminukuga, seal ei peagi sellist klemmi ja funktsiooni olema.
Vist on pause nupp. |
Huvitav ja mina olen siis esimene kellele see asi ei sobi ja kes kisa tõstab. Tädi Maalid maal siis kohustuslikult hoiavad teleka originaalpulti kasutusvalmis, et sisendit valida.
Tädi maalil on olnud Amino mis samuti Scartiga ühendatud ja tv lülitub alati Telia väljundile kui boks sisse lülitada. Nüüd pressitakse uus Arris peale ja enam äkki ei ole sobilik TV ga? Ühendus on endiselt ju scart. No mulle jääb see asi siiski segaseks sest see tundub taandarenguna mitte edasiminekuna ja ei ole ka nagu loogiline. Äkki ikka mina teen midagi valesti.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
13.11.2018 13:43:13
|
|
|
| Milline see S2 back nupp on? Eile piinlesin kaua, et seda leida aga ükski ei toiminud backina. |
Hold/Pause nupp on nüüd S2 puldil Back.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.11.2018 13:50:49
|
|
|
Vist on pause nupp. |
Huvitav ja mina olen siis esimene kellele see asi ei sobi ja kes kisa tõstab. Tädi Maalid maal siis kohustuslikult hoiavad teleka originaalpulti kasutusvalmis, et sisendit valida.
Tädi maalil on olnud Amino mis samuti Scartiga ühendatud ja tv lülitub alati Telia väljundile kui boks sisse lülitada. Nüüd pressitakse uus Arris peale ja enam äkki ei ole sobilik TV ga? Ühendus on endiselt ju scart. No mulle jääb see asi siiski segaseks sest see tundub taandarenguna mitte edasiminekuna ja ei ole ka nagu loogiline. Äkki ikka mina teen midagi valesti. |
Hakkab järgmine pihta.
Esiteks keegi ei pressi midagi. Vabatahtlik teenus.
Teiseks sul on olemas ju motorola. Kasuta siis seda.
Kolmandaks, sulle ei jõua millegipärast kohale et täismõõdus scart ja composite-> scart üleminek ei ole samad asjad.
Neljandaks, kasuta S2 pulti.
Viiendaks osta 0-5 euri eest omale telekas, mis jätab sisendi meelde või saada see kineskoop pensionle ja kasuta hdmi ühendust.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.11.2018 13:55:48
|
|
|
90% kineskoopidest jätavad Scart sisendi alati meelde.
Tädi maalidest on kineskoobi kasutajaid tänaseks ilmselt juba 2% millest järeldub, et unustava scardiga ja arrisega telereid on ilmselt 0,1%
Küsimus on pigem tehniline, kuna Arris on pisike siis ei mahtunud sinna täisväärtuslik SCART ära ja on nagu mainiti composite üleminek scardi pistikule.
Selles üleminekus pole sellist signaalisoont mis teleri AV sisendile sunniks.
Tegelikult on see teemas juba läbi käidud.
Esmane soovitus on "õhuke" teler, saab pildi ka paremaks kui see tikutops mis erinevate formaatide tõttu ekraani keskele tekib.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
13.11.2018 14:01:22
|
|
|
Ja nüüd on vaja mind kaasamõtlemisele õhutamise eest maha teha. See ei ole ju jauramine kui asjad ei tundu veel piisavalt selged olema. Kas ma palusin sellist kommentaari? Ei palunud! Kui sul pole midagi ajalikku rohkem lisada siis pole ka mõtet ju postitada sest maju mõtlen ka sinu postitusest tulenevalt edasi.
Amino on samuti pisike! Olgu see on siis normaalne...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.11.2018 14:04:56
|
|
|
Ma käisin välja 2 asjaliku lahendust mida sa saad kohe teha. Lisaks kolmas et osta 0-5€ eest uus kineskoop.
Ja lisaks kuuendaks, on võimalik teha väike häkk teleka scart pesale, et see koguaeg oleks aktiivne. Pin 8 tahab 12v saada lihtsalt.
Amino on samuti pisike! Olgu see on siis normaalne... |
Miks peaks lisama mingi pistiku, et kasutada 10+ aastat juba surnud tehnoloogiat?
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
13.11.2018 14:13:10
|
|
|
| See ei ole kineskoop vaid 37" lcd! Ja aitäh, et vastasid ja abistasid aga mulle lihtsalt tundub uskumatu, et asi digiboksis mis on uuem kui Amino. Aminol ei ole ju ka Scart to Scart juhe.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
13.11.2018 14:18:08
|
|
|
| See ei ole kineskoop vaid 37" lcd! Ja aitäh, et vastasid ja abistasid aga mulle lihtsalt tundub uskumatu, et asi digiboksis mis on uuem kui Amino. Aminol ei ole ju ka Scart to Scart juhe. |
Aminol on 10 pin pesa. Arrisel on 3 klemmi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.11.2018 14:26:48
|
|
|
Okei, ilmselt üsna ürgne madala osta isend kus parim sisend oli component.
Aminot toodeti ajal kui analoog signaal oli teema. Enam ei ole teema, seega imestan et uus boks üldse seda väljastab.
Aminol on mingi omaloomingu pesa, kus on piisavalt klemme, et väljastada nii composite koos lülitaga ja lisaks tuli sealt välja ka component.
Ma ei saa su loogikast aru, miks peaks keegi üldse vaeva nägema sellise ürgse asja toetamisega.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
13.11.2018 15:29:00
|
|
|
Sellisel puhul pole põhjust ka SCART pesast rääkida. Võiks müüagi siis composide + audio juhet. Poleks kellelgi kobisemist (ega ootusi).
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
13.11.2018 15:34:09
|
|
|
Kindlasti läbi käinud, kuid küsin ikka.
Kui mul on tasuta digiboksi rendiga antud vana Arris (põhjuseks vigane äpp ja Samsung), siis kas Telia vahetab soovi korral vana Arrise ka uue vastu ja tasuta rent jätkub?
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
13.11.2018 15:39:00
|
|
|
Okei, ilmselt üsna ürgne madala osta isend kus parim sisend oli component.
Aminot toodeti ajal kui analoog signaal oli teema. Enam ei ole teema, seega imestan et uus boks üldse seda väljastab.
Aminol on mingi omaloomingu pesa, kus on piisavalt klemme, et väljastada nii composite koos lülitaga ja lisaks tuli sealt välja ka component.
Ma ei saa su loogikast aru, miks peaks keegi üldse vaeva nägema sellise ürgse asja toetamisega. |
LCD on aastast nii 2005 ja sisendeid on sellel kamaluga - kõik tolleaegsed. Siis ei olnud mingit HDMId. Aga täpselt! Ma poleks ju läinud mingit reklaalmitud spetsiaalselt Amino omanikele kaasa tulevat Scart juhet ostma, kui ma oleks teadnud , et kõlbab suvaline kolme otsaga juhe ja telekas ei suuda selle 7.90 maksva juhtmega midagi tegelikult peale hakata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
13.11.2018 15:43:07
|
|
|
| See ei ole kineskoop vaid 37" lcd! Ja aitäh, et vastasid ja abistasid aga mulle lihtsalt tundub uskumatu, et asi digiboksis mis on uuem kui Amino. Aminol ei ole ju ka Scart to Scart juhe. |
Aga kui oleks ostnud selle scart kaabli asemel 3RCA kaabli? Äkki selle sisendi jätab teler meelde? Vähemalt tasub proovida. Ma olen üsna kindel et sellel vanal LCD telekal on ka 3RCA olemas...
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.11.2018 16:02:50
|
|
|
| -parun- kirjutas: |
Aga kui oleks ostnud selle scart kaabli asemel 3RCA kaabli? Äkki selle sisendi jätab teler meelde? Vähemalt tasub proovida. Ma olen üsna kindel et sellel vanal LCD telekal on ka 3RCA olemas... |
Kahtlane, et telekas ei jäta meelde AV1 ja AV2 mis tavaliselt on scart ja peaks meelde jätma AV3 mis on composite otstega.
Pildi pealt tundub see telia pakutav scart variant kõige labasem lahti käiv pistik olevat.
Ma ei tea kui kriitiline see on, et sisendi lülitus tahab just 12V saada, äkki piisab ka 5V.
Siis oleks kõige lihtsam raiua pooleks suva usb kaabel ja ühendanda digiboksi taha ja punane ots ühendada scart pin 8 külge.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sass24
HV kasutaja
|
13.11.2018 16:10:04
|
|
|
| indrpo kirjutas: |
| Pidime jauramise lõpetama.... |
JUST DO IT. |
Jauran veidi edasi, Sony on veel elus, kuid Arrise suitsuandur ei anna pärast pikemat pausi kohe pilti ette- läheb ligi 1 minut, mis tundub samuti viga. Ootan huviga vastuseid, kus öeldakse, et see pole viga, . Heli saab kohe. Motorolleriga tuleb pilt ka kohe.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
13.11.2018 16:31:11
|
|
|
Üks dokumenteerimata variant on, et nüüd keeras telekas oma hdmi pesaga digiboksi prse.
Krt teab mis käsu sinna saatis.
viimati muutis seeru 13.11.2018 16:31:51, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.11.2018 16:31:15
|
|
|
Pildi pealt tundub see telia pakutav scart variant kõige labasem lahti käiv pistik olevat.
Ma ei tea kui kriitiline see on, et sisendi lülitus tahab just 12V saada, äkki piisab ka 5V.
Siis oleks kõige lihtsam raiua pooleks suva usb kaabel ja ühendanda digiboksi taha ja punane ots ühendada scart pin 8 külge. |
Tundub, et 5V ongi õige kui 16:9 vaja.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
13.11.2018 17:02:33
|
|
|
Jauran veidi edasi, Sony on veel elus, kuid Arrise suitsuandur ei anna pärast pikemat pausi kohe pilti ette- läheb ligi 1 minut, mis tundub samuti viga. Ootan huviga vastuseid, kus öeldakse, et see pole viga, . Heli saab kohe. Motorolleriga tuleb pilt ka kohe. |
Teenusepakkuja käest oled küsinud?
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sass24
HV kasutaja
|
13.11.2018 17:08:08
|
|
|
| seeru kirjutas: |
Üks dokumenteerimata variant on, et nüüd keeras telekas oma hdmi pesaga digiboksi prse.
Krt teab mis käsu sinna saatis. |
Just, ma olen sama meelt. Telia pakub vaid kvaliteetseid ja testitud tooteid, eks ole? Ja kui Telia ise ei testi, siis selleks on ju kliendid, eks ole?
Teenusepakkuja käest oled küsinud? |
Ah, ei viitsi, proovin teda järgisena LG taha, kui seal ka mingi kaniteel hakkab toimuma, läheb Teliale tagasi.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
13.11.2018 17:58:39
|
|
|
| seeru kirjutas: |
Krt teab mis käsu sinna saatis. |
Just, ma olen sama meelt. Telia pakub vaid kvaliteetseid ja testitud tooteid, eks ole? Ja kui Telia ise ei testi, siis selleks on ju kliendid, eks ole?
Teenusepakkuja käest oled küsinud? |
Ah, ei viitsi, proovin teda järgisena LG taha, kui seal ka mingi kaniteel hakkab toimuma, läheb Teliale tagasi. |
Millist HDMI juhet kasutad? Sama, mis Motorolal taga oli või seda, mis Arrisega kaasas oli? Viitab vägisi HDMI juhtme ühilduvusele - heli on, pilt pime.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sass24
HV kasutaja
|
13.11.2018 20:28:28
|
|
|
| Sama, mis Arrisel komplektis. Kui ma Arrise ja Motorola vahel vahetasin, siis ei ühendanud boksidel kordagi kaablit lahti, st segi ei saanud minna. Nüüd on Motorola Sonyl järgi, rohkem ei viitsi selle teleka taga nende vahetamistega mängida.
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kamma
HV kasutaja

|
13.11.2018 20:31:35
|
|
|
Üldmulje uuest boksist päris hea. Menüüde vahel liikumine ikka palju nobedam. Nüüd panin 1113 teise teleka taha ja proovisin toda, ei saa aru kuidas vanaga hakkama sain, nii aeglane tundus.
Kui veel need animatsioonid ka saaks välja lülitada või 0.5x peale panna nagu androidil oleks kõik üli . 2x kiirelt noolt vajutada liigub edasi/tagasi ainult ühe võrra. HBO's, Foxplays ja filmiriiulis küll liigub asi kiiremini ja 'mäletab' kui mitu korda noolt vajutad, seega isegi kui kiirelt 4-5 korda sõkud noolt, liigub asi sama palju edasi.
Üks mõnes mõttes negatiivne asi siiski on; Pildi/heli ette tulemine peale kanalite vahetamist, salvestuses peale kerimist(v siis 'vaata alates' kasutamist) võtab tihti tükk aega aega. Tükk aega tähendab küll sekund-kaks aga siiski. 1113 peal tuli pilt ka umbes sama viivitusega aga heli tuli kiiremini seega tundus nobedam.
SD kanalite vahel vahetamine kiirem aga just HD kanalitega ja HD salvestuses asi hullem.
Fiibriga 200/200 nii, et netis asi väga olla ei saa. Kas selline asi normaalne?
|
|
| Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.11.2018 22:16:05
|
|
|
Kamma, jah, see on normaalne. Mpeg4 HD täiskaadri tulemine võtab kauem aega kui mpeg2 SD pildi oma. Seega kogu videovoo ekraanile jõudmine võikski sekundi kanti jääda.
Mis tulevikus muutub, ei tea, ilmselt liigutakse mõnele veel uuemale koodekile üle.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
14.11.2018 09:38:26
|
|
|
Siis oleks kõige lihtsam raiua pooleks suva usb kaabel ja ühendanda digiboksi taha ja punane ots ühendada scart pin 8 külge. |
Tundub, et 5V ongi õige kui 16:9 vaja.
 |
Leidsin oma TV puldi ka üles aga sisendit meelde jätta ei suutnud. Proovin mõnipäev seda eraldi juhtme värki, sest no ei taha seda Motorolat sinna tagasi.Tnx.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
a1
Kreisi kasutaja

|
14.11.2018 20:37:39
|
|
|
| Mitte ei saa aru, millise valemiga see Motorola omale uue menüü peaks laadima?
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
14.11.2018 20:49:05
|
|
|
| a1 kirjutas: |
| Mitte ei saa aru, millise valemiga see Motorola omale uue menüü peaks laadima? |
ekraan on must või on seal mingi juhend?
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
a1
Kreisi kasutaja

|
14.11.2018 20:58:30
|
|
|
| Mitte ei saa aru, millise valemiga see Motorola omale uue menüü peaks laadima? |
ekraan on must või on seal mingi juhend? |
Ekraaniga on kõik korras. Motorola on vana menüüga. Mingit juhendit ei leia.
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Inspiro
Kreisi kasutaja
|
14.11.2018 21:16:31
|
|
|
Ekraaniga on kõik korras. Motorola on vana menüüga. Mingit juhendit ei leia. |
Videojuhend: https://youtu.be/UFjlYeFSLuo
|
|
| tagasi üles |
|
 |
a1
Kreisi kasutaja

|
14.11.2018 21:42:04
|
|
|
| Inspiro kirjutas: |
Ekraaniga on kõik korras. Motorola on vana menüüga. Mingit juhendit ei leia. |
Videojuhend: https://youtu.be/UFjlYeFSLuo |
Milline uus pult olema peab, S5 või S6 ?
viimati muutis a1 15.11.2018 22:03:19, muudetud 1 kord |
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jerry
4K külmavana

|
14.11.2018 21:47:22
|
|
|
kui telekas ei käi, on allalaadimine ~9,5Mbit. Kui telekas töötab, siis 0,5Mbit. Lehed avanevad 5minutit ja rohkem
12/1 ühendus
_________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha |
|
| Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
14.11.2018 22:10:11
|
|
|
| Jerry kirjutas: |
kui telekas ei käi, on allalaadimine ~9,5Mbit. Kui telekas töötab, siis 0,5Mbit. Lehed avanevad 5minutit ja rohkem
12/1 ühendus |
pane FHD Youtube käima ja kontrolli kas speedtest on 10Mbits/s
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
14.11.2018 22:16:11
|
|
|
Kui telekas töötab, siis 0,5Mbit. Lehed avanevad 5minutit ja rohkem |
Kui teist vaatajakohta aktiveerida ei anna, siis ainsaks lahenduseks on teler maha müüa, muud seal vist eriti teha pole.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jerry
4K külmavana

|
14.11.2018 22:16:34
|
|
|
12/1 ühendus |
pane FHD Youtube käima ja kontrolli kas speedtest on 10Mbits/s |
speedtest näitaski selliseid numbreid
aga nüüd on kiirus tõusnud lausa 2'ni
_________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha |
|
| Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |