Samas on ka Jänes jutul miski iva sees - anubis paneb samamoodi demagoogiat (aga ei tohi ju seda öelda ,et alt-left on alati õigus ja teised ju ainult sildistavad aga mitte ometi nemad)
Samas on ka Jänes jutul miski iva sees - anubis paneb samamoodi demagoogiat (aga ei tohi ju seda öelda ,et alt-left on alati õigus ja teised ju ainult sildistavad aga mitte ometi nemad)
Ma võin mõnikord sarkastiline olla, kuna samasuguste demagoogiavõtete pidev kasutus minu suunal lihtsalt sunnib teinekord vaimse tervise huvides vastaspoolt pealiskaudsuse ja küündimatuse eest veidi naljaga kostitama.
Tavaline vasakpoolne, kust peale seosetu soga, trollimise, demagoogia, lausvalede ja valikuliste tõdede hulgast muud ei tulegi. Risustab iga teema kus sõna võtab. Paar kaasajooksikut tal ka siin.
....
Jänes, sa läksid hetkel väga konkreetselt demagoogi lahtrisse
kas sa ennast peeglist oled vaadanud, küsi, mida naine või ema su jutust arvab
selline plärakast, et pane või teatrisse
Plärakast ? No vaata minu postituste arvu ja võrdle näiteks anubis-ega. Mis järgu sa talle siis omistaks ?
Ja kui sa pead just isiklikuks minema, siis minu ema on surnud. Ma saan aru, et sulle on haiguse diagnoosi ja haiguslugu ka vaja, et saaks edasi ilkuda ?
Plärakast ? No vaata minu postituste arvu ja võrdle näiteks anubis-ega. Mis järgu sa talle siis omistaks ?
Ja kui sa pead just isiklikuks minema, siis minu ema on surnud. Ma saan aru, et sulle on haiguse diagnoosi ja haiguslugu ka vaja, et saaks edasi ilkuda ?
ega postituste arv ei määra lobamoka staatust
sisu ja tsitaadid artiklitele ehk.
Sinu roll on siin vaid lööklauseid, tänitamist ja lamisemist viljeleda - lisaks trollida ja tüli külvata
need on ainsad põhjused, miks sinu postitused selles teemas esinevad.
Millal viimati tõid esile uudise? Milllal viimati kaitsesid oma väidet viitega? _________________ ☠
ega postituste arv ei määra lobamoka staatust
sisu ja tsitaadid artiklitele ehk.
Sinu roll on siin vaid lööklauseid, tänitamist ja lamisemist viljeleda - lisaks trollida ja tüli külvata
need on ainsad põhjused, miks sinu postitused selles teemas esinevad.
Millal viimati tõid esile uudise? Milllal viimati kaitsesid oma väidet viitega?
Kui seni oli teada, et Laine Randjärv asub Eesti Kontserdi juhina tööle pärast riigikogu koosseisu ametiaja lõppemist, siis nüüd on selgunud, et sihtasutuse nõukogule see ei sobi.
Protesters take to the streets in Pakistan following a supreme court verdict ordering the release of Asia Bibi, a Christian woman sentenced to death in 2010 after being accused of insulting the prophet Muhammad
...
A British army veteran who served in Afghanistan and was described as an “outstanding” soldier was convicted of being a member of the far-right group National Action, it can be reported for the first time.
Restrictions preventing the identification of Cpl Mikko Vehvilainen and Alexander Deakin, the Midlands regional organiser and senior member of National Action, were lifted after the conclusion on Monday of linked proceedings relating to Adam Thomas, Claudia Patatas and Daniel Bogunovic.
All were found guilty of being members of National Action, which was banned in 2016.
Prosecutors said that Vehvilainen, jailed for eight years in March, was a recruiter for the organisation and a key part of its strategy to expand its membership within the armed forces. The self-confessed racist believed in a coming “race war” and wanted to help establish an all-white stronghold in a Welsh village.
https://et.wikipedia.org/wiki/Demagoogia
Arusaamatuse teesklemine: keeldutakse vastase võtmeargumente mõistmast, kinnitatakse, et need on arusaamatult ja ebaloogiliselt esitatud.
?
Suht pikk ja lohisev seletus mille mõistmiseks peab olema kursis saja aasta taguse partei poliitikatega oma ajastu kontekstis. Vaevalt et see oli asi mis sul meelel mõlkus, pigem ehk subjektiivsed omadussõnad nagu hea ja paha? Selle ma küsingi. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Mu meelest on nazism Hitleriga seotud. Et nazist on see kel on Hitleriga samad väärtushinnangud ja Mein Kampf piibli eest.
Kui ei ole nii, siis ma küsiks et kas juudid võiksid ka nazid olla? Või jaapanlased? Või türklased?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.