Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1893, 1894, 1895 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 223 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 201 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 523

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 06.11.2018 21:05:04 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

siis pean digiboksi lihtsalt tööle jätma

Vast jätad õlle ostmata aastas selle energiakuku peale ja elad üle icon_razz.gif

Elektrikulu polegi probleem, sest mul niikuinii elektriküte icon_biggrin.gif Aga see veidi häirib, kuna olen lihtsalt perfektsionist icon_razz.gif

Mind häirib punane prožektor boksi taga icon_confused.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.11.2018 21:08:23 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
-parun- kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

Vast jätad õlle ostmata aastas selle energiakuku peale ja elad üle icon_razz.gif

Elektrikulu polegi probleem, sest mul niikuinii elektriküte icon_biggrin.gif Aga see veidi häirib, kuna olen lihtsalt perfektsionist icon_razz.gif

Otsiti hiinast korke sellele, ei polnud vist icon_biggrin.gif
vanad sodid klapid, lõika ots maha ja pista takka.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 06.11.2018 21:11:09 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
-parun- kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

Otsiti hiinast korke sellele, ei polnud vist icon_biggrin.gif
vanad sodid klapid, lõika ots maha ja pista takka.

mis see on kõrvaklapipesa?
Hmm, heliga midagi ei juhtu, kui sinna pesa sisse lükkan?
midagi ma leiaks küll

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 06.11.2018 21:21:05 vasta tsitaadiga

ei juhtu miskit, proovi ainult mitte lühisesse lasta..mõistlik oleks.
pesa on sisuliselt A/V pesa, stereoheli+composite ja optiline heli siis seal põlemas.
tagasi üles
ahto42
HV kasutaja

sõnum 06.11.2018 22:01:59 vasta tsitaadiga

Kas TNT Comedy oli kunagi eesti subtiitritega?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 06.11.2018 22:12:23 vasta tsitaadiga

ahto42 kirjutas:
Kas TNT Comedy oli kunagi eesti subtiitritega?

Kunagi võibolla oli aga viimased 20 aastat küll pole olnud.
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2018 00:19:44 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
pesa on sisuliselt A/V pesa, stereoheli+composite ja optiline heli siis seal põlemas.

Kas seda prozektorit softiga ära kustutada ei saaks, nii et paneks selle võimaluse "tehniliste seadete" alla?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 07.11.2018 08:26:19 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
indrpo kirjutas:

Kas seda prozektorit softiga ära kustutada ei saaks, nii et paneks selle võimaluse "tehniliste seadete" alla?

Ma panin kahepolse teibi peale, toimib küll. kõige väiksem mure ju.

indrpo
HV Guru

sõnum 07.11.2018 10:08:47 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
indrpo kirjutas:

Selle vastus oli juba siis arendusel olemas kui boks lauale tuli..EI.
Inimestel helendab terve teleri kapp ja tagune, mõni lausa ostab Philipsi, et seal kõik vilguks. Telia annab romantililise valguse peale kauba ja nüüd ei meeldi icon_biggrin.gif Kleebi teipi tõesti icon_biggrin.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 07.11.2018 10:21:24 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
-parun- kirjutas:
indrpo kirjutas:

Inimestel helendab terve teleri kapp ja tagune, mõni lausa ostab Philipsi, et seal kõik vilguks. Telia annab romantililise valguse peale kauba ja nüüd ei meeldi icon_biggrin.gif Kleebi teipi tõesti icon_biggrin.gif

Sul on väga imelik arusaam romantikast icon_lol.gif
Aga ma leidsin ca 10 sendi eest 3,5mm augule punne. Ses suhtes telia oleks võinud ju Hiinast tellida suvalises mõõdus ja veel odavamalt neid. Aega selleks oli maa ja ilm icon_smile.gif

Aga eks see ole kliendi probleem nagu tavaks saanud icon_razz.gif

tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2018 11:12:55 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
-parun- kirjutas:
indrpo kirjutas:

Ma kahtlustan et tegelikult saab aga "ei tasu vaeva". Täiesti võimalik et see on juba mõnes madalama taseme tarkvarakihis tähelepanuta jäänud nagu on puudega ka selle boksi HDMI-CEC. Minu LG telekal on see valgus seal pesa sees kustunud kui optiline väljund pole softist valitud.
Kui nüüd veidi üldistada, siis ütleksin et tänapäeval ei arendata mitte ühtegi asja enam lõpuni. Enne tulevad uued mudelid peale, kui kõik vead saavad parandatud ja nii see jääbki... Kurb tendents tegelikult.
tagasi üles
anryo
HV kasutaja

sõnum 07.11.2018 14:15:18 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

Samas ma pean tõdema et Telia uus digiboks skaleerib selle SD nii hästi üles et vahe HD versiooniga polegi kuigi suur

Sa oled vist pime icon_lol.gif

See on üle pika aja parim kommentaar "hea" Tv3 pildi kohta! icon_smile.gif
Sest see on tõesti JUBE! Ok, ma saan aru mingid sisseostetud (vanad) filmid/sarjad on kehva kvaliteediga aga samal päeva toodetud omasaated?!
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
sass24
HV kasutaja

sõnum 07.11.2018 15:00:37 vasta tsitaadiga

tsitaat:
nagu on puudega ka selle boksi HDMI-CEC.

Kas see CEC kavatsetakse korda ka teha või jääbki nii? Mu Sony telekas läks remonti palvega selgeks saada, kas "puudega HDMI CEC" võis teda valesti juhtida nii, et ta lolliks läks? Nii, et ootan vastust nii siit kui ka remondist. Iseenesest see, et CEC on "puude ja põõsastega" on vist juba tuvastatud?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 07.11.2018 15:25:31 vasta tsitaadiga

CEC toimib CEC standardile vastavalt. Arrise pandud pwr on ja off toimivad ju enamike telerite peal, samuti lülitatakse arrise aktiviseerumisel teler vastava sisendi peale.
SIIS tekib küsimus, miks ta osade peal ei toimi?
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2018 16:23:02 vasta tsitaadiga

sass24 kirjutas:
tsitaat:
nagu on puudega ka selle boksi HDMI-CEC.

Kas see CEC kavatsetakse korda ka teha või jääbki nii? Mu Sony telekas läks remonti palvega selgeks saada, kas "puudega HDMI CEC" võis teda valesti juhtida nii, et ta lolliks läks? Nii, et ootan vastust nii siit kui ka remondist. Iseenesest see, et CEC on "puude ja põõsastega" on vist juba tuvastatud?

Vastan kohe, et ei ole põhjus seal. Kui oleks (ei tea, mis ime selleks peaks juhtuma), oleks probleem väga suur ja seda paljude boksidega.
Plaanis eraldi veel CECiga toimetada pole. Iial ei saaks kõikide seadmete kombodega CEC 100 protsenti tööle. Googelda, tuvastad selle ka ise.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
sass24
HV kasutaja

sõnum 07.11.2018 18:43:06 vasta tsitaadiga

Siis võiks boxi juhendis olla, milliste ja kui vanade telkudega see CEC üldse korralikult töötab. Kuna eelduslikult on siis tõene väide, et "CEC on probleemne", siis kuidas on tagatud, et CEC-i kaudu ei debugita sellega sobimatut telekat lubamatusse olukorda? Mul praegu pole seda Arrise boxi töös, ei saa kontrollida, kas vaikimisi on avatud või on olemas avamise võimalus juhtimisele suunaga box>> telekas? Kui ja, siis tuleks see kinni keerata nii, et keegi ei saa ka kogemata seda tööle panna, st menüüst ära kaotada.

Kui on määramatu, mida see juhtimine tegelikult erinevate teleka platvormidega teeb, siis ei tohi seda käima lasta. Nii lihtne see ongi. Vastasel korral jookse ise nende telekatega remondi vahet, mis SAMAL HETKEL kummaliselt ära koolevad, kui box järgi ühendada ja CEC sisse lülitada. Ma ei viitsiks siin nii palju pläriseda, pange kirja fakt, et samal ajahetkel ühepäevase lõikega ma sain omale vigase teleka Sonu KDL-46W2000. See on hetkel fakt, millest tõe välja nokkimine on praegu töös- kas seda keegi täpselt suudab tuvastada, on ise asi. Kuid kahtlus on püsti, kuna Te ise ka eeldatavalt ei tea, mida box CEC-i kaudu võib erinevate aparaatidega teha.

Ja imelik on see, et mitte keegi Telia poolt pole minuga ühendust võtnud, saamaks selgust, kas box võis selle teleka vussi keerata või mitte. Andsin probleemi üles ka ametlikult 123 kaudu. Pakkusin vahepeal seda telekat tasuta- võtnud ühendust, korjanud ära ja hakanud uurima. Ei.

viimati muutis sass24 07.11.2018 18:46:21, muudetud 1 kord
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 07.11.2018 18:45:20 vasta tsitaadiga

sass24, vaikimisi oli minumeelest boksis CEC disabled..üldiselt ka teleris.
lubamise korral antakse eelmainitud standardsed käsud telerile, see kuidas ta sellest aru saab, on juba teleri ja ka kasutaja asi.

PS, kuna ma paigaldan igapäevaselt selliseid kooslusi siis sellist pläma ma pole küll kohanud, et kellelgi teler segi läheks.
tagasi üles
sass24
HV kasutaja

sõnum 07.11.2018 18:55:03 vasta tsitaadiga

Debugimine (debugging) tähendab, et minnakse teleka töö/ süsteemifailide kallale. Õige? Kui ja, miks see jutt pläma on? Ütle parem nii, et oled paigaldanud, aga ei tea, mis täpselt toimub. Ja see, et veel pole (Sinu arvates), ei tähenda, et sellist asja üldse ei või juhtuda. Tõde saab teada vaid uurides spetsialisti tasemel. Hetkel on lisa fakt, et telekas vilgutab 9 korda punast LED-i, mis on tarkvaraline või teleka sisene juhtimis (debugging) viga. Ja kui vajutada boxil nuppu Power on/ off, kui see saadab telekasse HDMI kaudu vastava nn telegrammi, kuid kui telekas seda mingi põhjusel võib interpreteerida, et lülita mingi süsteemi jupp hoopis välja, siis ongi ju sellinne tulemus käes.

viimati muutis sass24 07.11.2018 19:00:30, muudetud 1 kord
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 07.11.2018 18:59:19 vasta tsitaadiga

sass24, sa oled esimene inimene teadaolevalt (siin foorumis), kellel väidetavalt boks lõhkus teleka.
Ennem kui süüdisusi pilduda, välistaks enne muud 100 asja

tagasi üles
sass24
HV kasutaja

sõnum 07.11.2018 19:15:54 vasta tsitaadiga

Võimalik. Täna olin 1. kes apdeitis 1-l bemmil kliimploki softi, mille tõttu enam auto konditsioneeri käima ei debugitud, kuna takkaotsa tuli ka mootori soft samaks tasemeks panna. Nii lihtne see oligi (takkajärgi ja kõlas uskumatult). Tekkis ka küsimus- milleks mootor, kui kondi kompressor lasti otse kliimaploki pealt käima, kuid bemmi insenerid olid kavalamad ja ju mootor vastas varasema kliimaploki virtuaalsele aadressile. Kliimaplokk tahtis mootorilt kinnitust, et mootor ka vastavast soovist teada sai. Nii, et selliseid süsteeme veidi tundes ma jään oma nn paranoilistele teoreemidele kindlaks. Seega, kas esimene või mitte, kuid lähtuma peab faktist, et CEC ei toimi nii nagu peab. Ja üldiselt sellest peaks selliste kaebuste korral piisama. Seda enam, et ma üldplaanis neelasin selle jama alla ja pakkusin teleka uurimiseks Tasuta. Kuid kedagi ei huvita, huvitab vaid pläma: Sa oled loll ja pole võimalik. No minge p..e, tahaks kohe öelda. KUID JÄTAN ÜTLEMATA.

viimati muutis sass24 07.11.2018 19:18:49, muudetud 1 kord
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2018 19:18:50 vasta tsitaadiga

sass24, kasutaja armjan näol on meil tegemist kogenud spetsialistiga, kes tegeleb Telia digibokside tarkvara arendamisega. Ma soovitan sul tema juttu uskuda! Kes siis veel teab kui mitte tema icon_question.gif
tagasi üles
sass24
HV kasutaja

sõnum 07.11.2018 19:19:32 vasta tsitaadiga

Usuga pole midagi teha, asja on vaja uurida. Tehnika teemasid lahendatakse vaid nii.
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 07.11.2018 19:20:56 vasta tsitaadiga

sass24 kirjutas:
Kuid kedagi ei huvita, huvitab vaid pläma: sa oled loll. No minge p..e, tahaks kohe öelda. kUID JÄTAN ÜTLEMATA.

Ainke pläma on siin sinu toodetud, ajad mingi debiilset vandenõu teooriat ja jaurad mingitest debugidest. Sinu juttu lugedes ei jää küll mulje et sa neid süsteeme veidi jagad, nagu sa ise väidad.

Krt, telia töötaja otsis isegi su mudelile vastavad veakoodid üles ja viitas detailile mis on katki ja sa ajad ikka oma jura edasi nagu katkine grammafon.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
sass24
HV kasutaja

sõnum 07.11.2018 19:24:52 vasta tsitaadiga

Detail pole katki, vaid on tarkvaraline error telekas, kuid ma ei jahu enne rohkem, kui mingi info olemas. Asi läheb muidugi huvitavaks (kas kutsume kokku komisjoni?), kui telekas saadakase korda, panen selle boxi järgi, vajutan korra PWR ON/OFF ja sama teema. Aga olgu, time out.
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2018 19:30:12 vasta tsitaadiga

sass24 kirjutas:
Detail pole katki, vaid on tarkvaraline error telekas, kuid ma ei jahu enne rohkem, kui mingi info olemas. Asi läheb muidugi huvitavaks (kas kutsume kokku komisjoni?), kui telekas saadakase korda, panen selle boxi järgi, vajutan korra PWR ON/OFF ja sama teema. Aga olgu, time out.

9x LED vilkumine = riistvara error.
Tootja ise ütleb nii. Kust sa softi vea leiad?!

NB! Tarkvara ma ei arenda icon_smile.gif infot otsida ja sellest järeldusi teha pakun, et oskan. Sama, mis 1+1 icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1893, 1894, 1895 ... 2337, 2338, 2339  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.