Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
erkki
Kreisi kasutaja

|
28.05.2004 01:09:08
heli |
|
|
Klassivend siis kurtis koolis, et arvutil äkki heli lihtsalt kadunud ja ülehomme saadab parandusse/hooldusesse. Järgmine päev juhuslikult sattusin tema poole peale kooli (pidime kuhugi minema vms) ja mõtlesin, et viskaks pilgu peale. Panin siis muusika käima...heli pole, vaatan siis korpuse taha ja mida ma näen - kõlari juhe oli valesse väljundisse pandud:D
Sai siis sõber päästetud piinlikust olukorrast, sest töökojas oleksid need vennad küll kõhutäie naerda saanud:)
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
28.05.2004 01:15:42
|
|
|
on juhtund olukordi kus lihtsalt mute peal olnud
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
28.05.2004 02:55:46
|
|
|
sõber peaks sulle paar 't välja tegema selel juhtme tagasiyhendamise eest, sest töökojas oleks talt küsitud mingi 3kohaline summa ja pealekauba veel näkku naerdud (mustem stsenaarium)
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkki
Kreisi kasutaja

|
28.05.2004 08:11:21
|
|
|
reimers66 kirjutas: |
on juhtund olukordi kus lihtsalt mute peal olnud  |
Tead, nüüd tulebb endal piinlikust tunda
Just mõned päevad tagasi, kui lambist kaob heli ära. Rääkisin siis HV kasutaja madisega - ta ütles, et endal sama lugu olnud. Tuleb panna emaplaadi lõunasillale radikas. No mis seal ikka, järgmine päev käisin k-saluuinis ja panin radika paika....ikka mitte piuksugi arvutist. Madis, siis nagu möödaminnes mainis draivereid - mõtlesin, et kaen siis järgi. Vb sealt midagi paigast ära. Vaatan ja oh mind lolli.... linnuke oli kastis mute
Ise ka naersin oma lolluse peale
Ma ei tea kuidas, aga kuidagi oli see mute peale läinud....vb klaviatuurilt...mul seal mute nupp. Igastahes juhtub
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
28.05.2004 13:14:10
|
|
|
jup endlgi olnud ni aga viga seisnes selles et masinas li nimelt 3 helikaarti 1 integeeritud 1 stuudioma ja siis 1 tavaline Sb aga jah sai siis mängima pandud ja ise ka ei saaanud kohe aru miks ei mänginud aga pärast alles sain aru et peaks nagu ära ka määrama millist kaarti ta mille jaoks kasutama peaks ...
Laurikre:.
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
Negative
Kreisi kasutaja

|
28.05.2004 19:04:32
|
|
|
Ükskord juhtus nii, et panen mina Winampi tööle ja kuulen, et ainult ühest kõlarist tuleb muusikat. Ma nagu, et WTF, kõlar omadega mäel või mis? Siis hakkasin mängima, kuulen, et nüüd tuleb sealt kõlarist heli. Et väga imelik . Ja siis millalgi hiljem hakkasin uuesti muusikat kuulama ja siis äkki torkas pähe, et Winampis saab ju nii panna, et ühest kõlarist tuleb rohkem heli, kui teisest. Või siis ei tule üldse heli, nagu praegu oli. No panin siis tagasi nii, et tuleks mõlemast ja probleem lahendatud 8)
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
29.05.2004 18:57:00
|
|
|
krt ma panin mitu päeva wolfi nii, et parem-vasak kõlar oli ära vahetatud... oi kui tõmblesin kui hääli kuuldsin.. krt seina taga... siis hakkasin alles mõtlema
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
TechZone
HV kasutaja

|
29.05.2004 23:53:28
|
|
|
heli teemal selline värk olnud et heli hakkas täiega kajama.. missest et kõik eseaded olid default..
ning mingi 1 kuu pärast kui nii oli, läks helikaart läbi
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ihv
HV Guru

|
30.05.2004 19:02:56
|
|
|
üldse ei imesta selle üle. käisin ükskord arvutit parandamas kus lisaks kõigele muule oli ka heli kadunud. klient väitis et hiljuti oli olnud elektrikatkestus ja pärast seda enam ei tööta. arvutit pole ta liigutanud, veelvähem juhtmeid (arvuti oli eriti vastikus kohas niiet taha pääsemiseks pidi laua, molu, printeri ja skänneri ära liigutama)...10 minutit mässasin ja ei saand kuidagi heli tööle..ja siis liigutasin asjad ära ja ennäe - kõlarid mikkeri auku ühendatud
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDD
HV veteran

|
30.05.2004 22:27:31
|
|
|
tava juhtum .. Teine variant ,et master volume on 0
_________________ The funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's to late to stop reading it  |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkki
Kreisi kasutaja

|
30.05.2004 23:47:07
|
|
|
sellest hakkab kujunema tõeline lolluste teema
laske aga tulla, millega hakkama olete saanud või peale sattunud
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
30.05.2004 23:54:00
|
|
|
Killhoven kirjutas: |
krt ma panin mitu päeva wolfi nii, et parem-vasak kõlar oli ära vahetatud... oi kui tõmblesin kui hääli kuuldsin.. krt seina taga... siis hakkasin alles mõtlema  |
Mul sarnane juhus : selline lugu, et kõrvaklappide juhe ei ulatanud kastini ning pidin ühed käsnad kõlarid nö. pikenduseks panema, ehk läbi nende tuli ka heli. Ainuke viga, et need käsnad muutsid kõrvikutel kanalid (vasaku paremaks ja parema vasakuks) ära.
Kuna hea on ikka kuulda, mis toimub vasakul, vasakust klapist siis küsisin siit foorumist abi, et kuidas saaks vasakut ja paremat kanalit ära vahetada.
Läks natuke aega mööda, keegi ei osand midagi kosta - pidin siis ise hakkama leiutama. Vaagisin igasugused erinevad programmid/tunerid peas läbi aga lõpuks tulin siis natuke teist sorti lahendusele : Panin kõrvaklapid teistpidi pähe
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
tim
HV kasutaja

|
31.05.2004 00:19:59
|
|
|
ja ma olen siiamaani olnud arusaamatuses, miks on igasugustes help'ides alati esimesena kirjas, et kas aparaat on ikka vooluvørgus jne... vaat miks
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
31.05.2004 04:47:44
|
|
|
Juhtum 1: Klassis yks mees kurdab, et temal arvutiga mingi jama - vahetab Winampiga palasid, aga jama/vale muusika tuleb kogu aeg. 5 min kannatasime ta kisa välja ja siis läksime hunnikus asja uurima. Inimene vahetab muusika pala - ikka vale pala. Uurime, et äkki mõni teine programm teeb häält - mitte midagi. Paneb siis sõber Winapi kinni - ikka tuleb kõrvaklappidest muusika?! Viskas sõber siis nalja, et viskab arvuti aknast välja aga muusika käib ikka edasi. Siis taipasin. Eelmine õhtu olin tema kõrvaklapid kõrval masinasse torganud ja sealt muusikat kuulanud. Klapid aga tema lauale unustanud.
Juhtum 2: Praegused kõrvaklapid on rohkem kui 3 a. vanad. Juhet on juba rohkem kui 5 korda parandatud. Nali on selles, juhe on nii lühikeseks jäänud, et juhe ei ulatu enam kõllideni (Rääkimata laua alla arvutini). Ning uuesti tuleb juhet joota
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
31.05.2004 08:38:11
|
|
|
ikka juhtub... selle heli kadumisega on igasugu lugusid
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
>-Shifty-
Kreisi kasutaja

|
01.06.2004 00:17:58
|
|
|
ja jah mul kah heliga old ... tulen koju käisin vennaga metsas kämpimas panen masina käima natsa mussi ühes kõllis pole :/
vaatan settinguid blah blah ja siis OPSTI näen et kõlli juhe on pooleks ema isa ütlevad midagi ei teind :/ lõpuks tunnistasid ülesse et tõssid lauda "suurpuhastuse" tarvis ja juhtme peale naksti pooleks :/ :p
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|