praegune kellaaeg 18.06.2025 23:23:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
snowman
HV vaatleja

|
28.05.2004 09:16:01
Kas on olemas stendi millega emaplaadi (töö)korras olekut testida |
|
|
Ühesõnaga sain endale kaks "ema", aga endine peremees ise polnud kindel, kas need ka töötavad ja nüüd ma enne ei tahaks sinna midagi hakata juurde ostma, kui oleksin kindel, et neil ikka elu veel sees on...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
hotsepp
Kreisi kasutaja

|
28.05.2004 09:16:59
|
|
|
Asjad külge ja Hardware benchmark
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
snowman
HV vaatleja

|
28.05.2004 09:21:20
|
|
|
hotsepp kirjutas: |
Asjad külge ja Hardware benchmark |
Mis asju sa mõtled? Minu soov oli, et äkki saab kudagi ilma asjadeta, sest asju ei tahakski enne osta, kui olen kindel, et mobo ikka töötab
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
28.05.2004 09:26:43
|
|
|
hmm... ega eriti ei saagi... proovida saad nii, et pane oma atx toide külge... ja siis lülita emaplaat käima... kui toide tööle läheb, siis üks jama vähem
edasiseks kontrollimiseks on siiski juba mälu, proset ja videokat vaja...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
hotsepp
Kreisi kasutaja

|
28.05.2004 09:49:26
|
|
|
MIs emaplaatidega tegu on. Siis sab teada ,mis tüüpi mälu vaja , kõvaketas on ebaoluline, testprogramme on ka flopipealt käivitatavaid. Seega minimaalselt pead muretsema endale floppy seadme koos juhtmega , mälujunni, juust prose ehk ka jahutus, mingi videokaart, klaver, toiteplokk ja toitejuhe (kõik need võivad olla minimaalsemate võimalustega). Siis käivitad floppylt testproge ja vaatad tulemusi. Ah jah monitor peaks ka olema.
Tegelt ma ei saa hästi aru, mida sa üritad teha. Palu abi kellegilt kel juba arvuti on. Kuuluta kasvõi HV-s, sest siin onikka keegi kes abivajajaid aitab
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|