Huvitav, kas xboxi ultimate editione jätkub veel kauaks, kui tahad natuke hiljema poole tellida? _________________ Loodan, et keegi ei pea viha, kui viimasel minutil ümber mõtlen.
apollo
Shade, kuidas teil muidu tavaks on preorderitega, et kui mängu release on 26.okt kas siis panete mängu varem teele (juhul kui teile need õigeaegselt on kohale jõudnud), et saaks 26-dal kätte?
Shade, kuidas teil muidu tavaks on preorderitega, et kui mängu release on 26.okt kas siis panete mängu varem teele (juhul kui teile need õigeaegselt on kohale jõudnud), et saaks 26-dal kätte?
Nii see ideaalis näeb välja jah. _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Nii see ideaalis näeb välja jah.
Et siis praktika näitab ,et nii ei lähe.
Milline on kiirem võimalus mäng kätte saada kas pood või pakiautomaat?
minu isiklikust kogemusest pakiautomaadist saad kiiremini
FIFA 19 ja black ops4 toimis ilusti - paljuski oleneb tarnijast, kuidas nad kauba välja saadavad. God of War on üks halvimaid näiteid, seal saadeti meie CE ja SE versioonid kuhugile mujale - sealt see suur probleem saigi alguse. Tava versiooniga probleeme ei olnud. _________________ GT: janrist
Ot, aga ei ole vist küll saanud ilmumispöeval mängu seslt kätte... Mis siis et poes on juba müügil, aga minu oma pole veel poodi jõudnud. Või jõuab kell 7 õhtul ja siis sealt poest öeldakse, et laomees ei jõua täna enam lahti pakkida ja tule homme järgi... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Ot, aga ei ole vist küll saanud ilmumispöeval mängu seslt kätte... Mis siis et poes on juba müügil, aga minu oma pole veel poodi jõudnud. Või jõuab kell 7 õhtul ja siis sealt poest öeldakse, et laomees ei jõua täna enam lahti pakkida ja tule homme järgi...
NJah - siin kohal on minu käed seotud juba - kahjuks _________________ GT: janrist
Arusaadav, lihtsalt igaksjuhuks, ärge selle peale lootma jääge, et samal päeval kätte saate. Euronicsi teema niigi seda häda täis _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
keegi uuris, kas tuleb RDR2 PS4 Pro bundle - tuleb, lähi päevadel saame ka tellimis võimaluse ülesse _________________ GT: janrist
Mäletan õigesti, et RDR esimesel osal oli PS3 ja xboxi vahel mingi resolutsioni erinevus? Kuidas seekord on?
Mäletan igatahes, et algul mängisin xboxil seda ja pärast ps3 peal nägi suht käkk välja.
Mäletan õigesti, et RDR esimesel osal oli PS3 ja xboxi vahel mingi resolutsioni erinevus? Kuidas seekord on?
Mäletan igatahes, et algul mängisin xboxil seda ja pärast ps3 peal nägi suht käkk välja.
One X tuleb väidetavalt native 4K. PS4 Pro 1920*2160 (upscaleimisel renderdatakse horisontaalsed pikslid topelt). Baaskonsoolide osas pole vist veel midagi kindlat teada, aga ilmselt mõlemad FHD.
Mina sain shoptost sellise kirja, eks koik saa viimasel hetkel juhtuma:
Dear Customer,
Due to a shipping restriction applied by the publisher Red Dead Redemption 2 will be shipped on Thursday the 25th October, on time for the Friday 26th October launch date.
This should not affect delivery of the item for release, but some delays can occur within the postal service on rare occasions.
Please be aware that if your order is being shipped outside the UK this will sadly not arrive on the release date.
Once your pre-order has been put through to 'PROCESSING' or is 'COMPLETED' we will be unable to action any updates for you or cancel the order.
Kind regards
ShopTo
Peale seda canceldasin ja eeltellisin ka euronicsist. Loodame et saate vähemalt neljapäevaks lattu mängud.
Ma vist ei viitsi kusagilt pre orderit teha. Lähen poodi kohale ja kui on siis võtan ära. Nii pikalt oodatud mäng, kannatab natuke veel ootamist.
Õnneks on kogused suured, mis sisse tulevad, tava versiooni peaks ikka jätkuma mõneks ajaks. _________________ GT: janrist
Ma vist ei viitsi kusagilt pre orderit teha. Lähen poodi kohale ja kui on siis võtan ära. Nii pikalt oodatud mäng, kannatab natuke veel ootamist.
Õnneks on kogused suured, mis sisse tulevad, tava versiooni peaks ikka jätkuma mõneks ajaks.
no just ja lõunast poodi jalutades peaks ka letil olema nii et tõenäosus kätte saada lõpuks suurem kui pakki oodates
Ps4 bundle on teil tulemas, kas on oodata ka xbox one X bundle?
Mul on Special Edition eeltellitud (peaks saabuma kodukandi Euronicsisse). Ja on selline koletu idee, et kui poodi letile jõuab enne, kui minu eeltellitud versioon poodi, siis ostan letilt ja tühistan eeltellimuse ära Ja kui ka poes pole reedel, siis ostan juba lõuna ajal digitaalse versiooni.
Kas näiteks see Euronicsi 62.99€ või see SonyCenteri 59.99€ eeltellimus annavad kaasa ka preorder lisad?
Ja need on plaadil, eks? Kas äkki on keegi kusagil näinud soodukaga digitaalset versiooni, Soome või UK kontole? Oleks justkui mõnusam, kui plaati keerutada. _________________ Industriaalne mööbel ning käsitöövalgustid:AlbriVintage
Ostsin endale selle mängu pärast PS4 pro mille peaks homme ülehomme kätte saama. Küsimus kui ma soovin digitaalsel seda mängu osta, siis ma saan seda teha läbi oma ps konto (FIN) osta?
Ostsin endale selle mängu pärast PS4 pro mille peaks homme ülehomme kätte saama. Küsimus kui ma soovin digitaalsel seda mängu osta, siis ma saan seda teha läbi oma ps konto (FIN) osta?
Kui ainult selle mängu pärast siis oleks võinud küll xbox one x võtta juba. Ja vastus küsimusele on jah.
Kui ainult selle mängu pärast siis oleks võinud küll xbox one x võtta juba. Ja vastus küsimusele on jah.
Xbox pult ei istu mulle kuidagi ja tänud vastuse eest.
Võtsin ka PS4 PRO ligi, et saaks käe mängule külge. Lisaks soov proovida God of Wari ja Spidermani. Ei tasu ka unustada, et pärast playstationit tunduvalt kergem järelturul müüa.
Resolutisooni vahe kahel konsoolil olemas, kuid palju seda märkab, kui istud telekast kaugel.
Võtsin ka PS4 PRO ligi, et saaks käe mängule külge. Lisaks soov proovida God of Wari ja Spidermani. Ei tasu ka unustada, et pärast playstationit tunduvalt kergem järelturul müüa.
Resolutisooni vahe kahel konsoolil olemas, kuid palju seda märkab, kui istud telekast kaugel.
Kirjeldab, kui hull Rockstarsis töökultuur on, "kohustuslikud" ületöötunnid etc. Tänapäeva ületöötamise kultuuris, eriti IT-valdkonnas, väga aktuaalne.
Kirjeldab, kui hull Rockstarsis töökultuur on, "kohustuslikud" ületöötunnid etc. Tänapäeva ületöötamise kultuuris, eriti IT-valdkonnas, väga aktuaalne.
Artikli autor on kirjutanud ka raamatu "Blood, Sweat, and Pixels". Annab üpris hea vaate mängutööstusesse. Iga peatükk kajastab erineva mängu arendust, sh. Uncharted 4, Diablo 3, Witcher 3, Pillars of Eternity, Stardew Valley, Star Wars 1313. Ehk siis kajastab edulugusid ja ebaõnnestumusi nii suurte stuudiote kui ka indiede poolt. Endale meeldis raamat väga. Kõigest räägiti ülevaatlikult ning sisult oli mitmekesine ja lihtsasti loetav.
viimati muutis rere252 25.10.2018 00:01:48, muudetud 1 kord
Veel mingi leak https://www.youtube.com/watch?v=rbqkVHajlzE
Kas tõesti väga kehvalt üles võetud aga pilt siiani nähtud videotest oluliselt tuhmim. Tüübi gameplay oli ka suht meh
Mul nüüd algab puhkus ilusti sai väga õigesti asjatud - kuigi puhkuse võtsin mitte red deadi silmas pidades, vaid Naine reisil ja siis väikeste jõnglastega natukene lihtsam majandada _________________ GT: janrist
Nagu ma aru saan siis öösel kella kahest tehakse mäng lahti PSN store s!? Alla ära laetud mul kurat homme veel tööle ka minema aga eks 3-4ni kannatab ära siis magama🤪😀 Või kust keegi mängu sai? Ja kas ka täna öösel?
Nagu ma aru saan siis öösel kella kahest tehakse mäng lahti PSN store s!? Alla ära laetud mul kurat homme veel tööle ka minema aga eks 3-4ni kannatab ära siis magama🤪😀 Või kust keegi mängu sai? Ja kas ka täna öösel?
Mul on kohalikku Euronicsisse tellitud, sest ma tahan füüsilisel kujul seda Aga plaanid on sellised, et kui eeltellitud versioon ei saabu homme, aga poes on olemas, siis ostan poest ja tühistan eeltellimuse. Ja kui poes ka pole, siis ostan homme hommikul PSN-ist digitaalse versiooni
Mul on kohalikku Euronicsisse tellitud, sest ma tahan füüsilisel kujul seda Aga plaanid on sellised, et kui eeltellitud versioon ei saabu homme, aga poes on olemas, siis ostan poest ja tühistan eeltellimuse. Ja kui poes ka pole, siis ostan homme hommikul PSN-ist digitaalse versiooni
Mul oli sama teema GTA IV ta aga halvad mälestused läks üle nädala üle ei mäleta kust isegi tellisin 🤪 Olin ka alati plaadi eelistuses, aga viimased aastad 100% digitaalseks üle läinud 😀 Aga saan aru plaati on mõnus käes hoida. Kuid siis jällegi paned plaadi sisse tuleb paarkümmend GB update siis kaob jälle point minu jaoks ära😀 Tänapäeval tuleb mängudel kümneid Patch update again kui sul digi oma siis uuesti alla laadides pärast tuleb ikka ühe failina😀
Mul nüüd algab puhkus ilusti sai väga õigesti asjatud - kuigi puhkuse võtsin mitte red deadi silmas pidades, vaid Naine reisil ja siis väikeste jõnglastega natukene lihtsam majandada
Mul jäi täna just tütar haigeks. Saan kah kodus passida ja loodan, et homme saan Kuressaare poest asja kätte.
Seda eriti paneb mõtlema miks inimesed üldse ostavad plaadilt mänge kui mängu tegijad saadavad nagunii tühja karbi asemel koode😂🤣👌 Ühesõnaga ostan netist odavalt karbi ja siis tellin netist mängu ja ongi "füüsiline" mäng mul olemas. Ehk siis võta kood mine PSN või Xbox Store pane kood sisse ja saadagi enda "füüsilise" mängu kätte💪
Seda eriti paneb mõtlema miks inimesed üldse ostavad plaadilt mänge kui mängu tegijad saadavad nagunii tühja karbi asemel koode😂🤣👌 Ühesõnaga ostan netist odavalt karbi ja siis tellin netist mängu ja ongi "füüsiline" mäng mul olemas. Ehk siis võta kood mine PSN või Xbox Store pane kood sisse ja saadagi enda "füüsilise" mängu kätte💪
sest plaadi ma saan pärast läbi tegemist maha müüa. digitaalsega pole mul miskit peale hakata enam _________________ GT: janrist
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.