_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mul enamus liha tuleb balta turult. Seal on ka wagyu silma hakanud. Kas just a5, aga kui ilusti küsid, äkki saavad sulle kohale toimetada. Tartus on lihuniku äri ilmselt kõige parem. Ärge neid rimi õhukesi liistakaid ostke, lihatükk peab ikka 3cm paks vähemalt olema. Ja laagerdatud kindlasti. Mingeid hiiumaa lihaveise tükke müüakse, mis on vist pärast tapmist otse vaakumisse pandud, need suht hautiseliha.
Kui teada saad, siis ütle mulle ka kust saab A5 Wagyu liha.
Mõni lihamüüja kindlasti toob sulle eritellimusega ja ettemaksuga. Cawi Foods näiteks. Või Tobreluts kindlasti leiaks sulle kui vaja. Aga oled nõus 400-500€ kilohinda maksma? Mina ütlen ausalt, et mina ei oleks. Parem juba sõita Jaapanisse selle raha eest.
Mingi poole kilo kaupa võiksin ikka osta kord kuus või nii. Tegelt tahaks alustuseks kasvõi 200g proovida. Selle eest võin 100€ maksta küll.
Smati kirjutas:
Mul enamus liha tuleb balta turult. Seal on ka wagyu silma hakanud. Kas just a5, aga kui ilusti küsid, äkki saavad sulle kohale toimetada.
Olen sealt mitmelt teenindajalt küsinud - nood ei tea kallist Wagyust midagi. Neil on mingid tavalised välisfileed ja antrekoodid seal. Kui välisuksest tuled, siis kohe parempoolne lett, kus on igasuguseid Brasiilia, Uruguay jne loomade liha. Soovitan neilt bistroo steiki küsida. Päris okei tükk oli. Letis enamasti väljas ei ole.
Maxim Puente kirjutas:
Peterburi mnt ääres on mingi lihapood. Seal pole midagi head?
Peab mõtlema selle üle, seni veok järgi tellitud, lähevad suuremad minema. Aga järjest raskem leida kedagi, kes hulgi ostaks mitu looma ja ei pakuks väga madalat hinda
Ma tervet veist ikka ei taha. Sisefileed võite mulle saata. Tomahawki teeks ka hea meelega ehk siis kondiga ribeye’d. Hea kondist hoides grillida. Need mingid kilosed tükid ka kui hästi läheb. Ja liharikkaid ribisid võin ka võtta.
Pmst võib seda liha ju ka külmutada, maitseomadused ei tohiks muutuda?
Veis tahab kuivlaagerdumist. Siis on kõige parem. See tüüp, kellel on need vrasiilia jne tükid, sealt ma võtan. Tavaliselt tuleb küsida. Leti taga on asjatundja, oskab soovitada.
need lehttaignast eelkülmutatud / soojendatud asjad ongi sellsed.
Putukatega? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ma arvan, et see küsimus passib selle teema alla samuti? Vajadus soetada blender (laps hakkab peagi püreesid tarbima - see on põhiline põhjus). Valiku tegemine pole lihtne, sest saadaval on igasugu võimsuse, kannu suuruse ja materjaliga isendeid. Mis oleks optimaalne valik, hinnavahemik vast 40-100eur. Kõiksugu vähetuntud firmasid pigem väldiks (samuti on out Severin, Sencor, Tefal), nii et valikus pigem Philips, Kenwood, Braun, Bosch.
Ma arvan, et see küsimus passib selle teema alla samuti? Vajadus soetada blender (laps hakkab peagi püreesid tarbima - see on põhiline põhjus). Valiku tegemine pole lihtne, sest saadaval on igasugu võimsuse, kannu suuruse ja materjaliga isendeid. Mis oleks optimaalne valik, hinnavahemik vast 40-100eur. Kõiksugu vähetuntud firmasid pigem väldiks (samuti on out Severin, Sencor, Tefal), nii et valikus pigem Philips, Kenwood, Braun, Bosch.
Mul pagarist tütar soovitas just Tefalit. Ei küsinud, miks. Valikus oli Kenwood ja Bosch veel ses poes. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Mul pagarist tütar soovitas just Tefalit. Ei küsinud, miks. Valikus oli Kenwood ja Bosch veel ses poes.
Sellest on kahju. Kallid seadmed teevad ikka väga palju siidisemaid smuutisid. Aga ega enne ei usu kui ise proovida ei saa. Samas võib see sulle siis tuleviku unistuseks jääda.
Sellest on kahju. Kallid seadmed teevad ikka väga palju siidisemaid smuutisid. Aga ega enne ei usu kui ise proovida ei saa. Samas võib see sulle siis tuleviku unistuseks jääda.
inczp, teismelise tütre soovil sai selline sportblender soetatud:
https://www.euronics.ee/t/73851/koogitehnika/blender-electrolux/esb2450
Mõnus väike/kompaktne (kunagi oli ka klassikaline mudel; kuid seda ei viitsinud keegi kasutada, õigemini pesta) ja teeb kohe pudelisse - kasutan aeg-ajalt isegi _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.