Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed - Odyssey märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 16, 17, 18  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 04.10.2018 20:16:07 vasta tsitaadiga

kellel veel raskusi, siis:

https://www.youtube.com/watch?v=chqQanHcvHk
Kommentaarid: 388 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 04.10.2018 20:24:09 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Enamus AC mänge on olnud kõik ühesugused mitu osa järjest.
Samas AC oleks võinud ära lõpetada peale Desmondi surma ja oleks võinud stoori korralikult ära lõpetada.
Siiani pole olnud seal suurt mingit erilist stoorit enam mis rohkem seda iidsete teemat näitaks.

Kinguin.net lehel see mäng viimaste päevadega kerkinud juba 10 eurot 55 euro peale
Peab läbi kuskilt mujalt võtma, kust veel alla 46 euro saab.

Mis sa siis ostad seda mängu,kui nad sinu meelest kõik ühesugused on ja oleks tulnud ära lõpetada ? et pärast saaks siia vinguma tulla et too on paha ja miks see nii on ?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 04.10.2018 20:32:34 vasta tsitaadiga

Ma ainult origins varem olen ostnud ja see Odyssey on teine mäng mis ma olen ostnud sellest seeriast.
Milleks see foorumi mängude osa siis loodud on ? Et kõik räägiks mängust, kui julmalt alt märg on mängu peale ?
Neid isikuid meil siin foorumis küll, kes ei jõua ära kiita kõiki mänge.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 04.10.2018 20:40:23 vasta tsitaadiga

lopes39, jah just nii icon_biggrin.gif ma läksin küll märjaks kui eile õhtu seda mängu natuke proovisin icon_lol.gif

no aga minu meelest oli küll Origins väga hea ja nii natuke kui eile odyssey proovisin meeldis küll. Kui mulle mäng ei meeldi siis ma ei osta üldse seda mängu ega kirjuta selle mängu teemasse ka enam midagi.
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 05.10.2018 00:09:59 vasta tsitaadiga

Gap, See eelnev tsiteerimine mis tegid. Ma ei maininud et mulle ei meeldi see mäng või seeria.
Lihtsalt välimuselt on samasugune mitu osa järjest. Kõik majad jne olid samasugused jne.
Tehti lihtsalt uued linnad ja uus kaart, kuid elementide välimus jäi samaks.
Stoori osas sai lihtsalt fantaasia otsa ja siis kukuti venitama ja Origins oli pmst juba reboot või prequel.
Ma selle odyssey kohta ei tea palju, kuna ma eelistaks mängu mängida ja avastada, kui uurida kõik võimaliku selle kohta ja siis
mängimisel on huvi osaliselt juba kadunud, kuna tead juba liiga palju mängust.

Edit: Huvitav kas see avaneb meie kellaaja järgi pooleteise tunni pärast või peab ikka keskpäeva ootama või üle selle.
Mul homme vaba päev pole midagi teha niikuinii. Oleks hea kui saaks juba täna peale 00:00 tiksumist.

Edit2: Ja lasebki mängida juba icon_biggrin.gif
tagasi üles
a4y
HV vaatleja

sõnum 05.10.2018 09:52:34 vasta tsitaadiga

Sai samuti südaööst kella 4 hommikuni mängitud, meeldib icon_smile.gif Täna on üllatavalt värske tööl olla. Edu mängimisel.
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 05.10.2018 13:57:26 vasta tsitaadiga

Mängisin mingi poolteisst tundi umbes öösel. Pinda käis pikad loadingud ja mingi lendad linnuga pisut kaugemale ja siis on mingi 20 sec loading vähemalt et saaks linnult tegelase peale tagasi
tagasi üles
a4y
HV vaatleja

sõnum 05.10.2018 14:09:18 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Mängisin mingi poolteisst tundi umbes öösel. Pinda käis pikad loadingud ja mingi lendad linnuga pisut kaugemale ja siis on mingi 20 sec loading vähemalt et saaks linnult tegelase peale tagasi

Ei olnud mul õnneks sellist asja. Mängisin kõik põhjas, peale pilvede ja muru, mis olid eelviimase, ehk Very High peal

viimati muutis a4y 05.10.2018 14:13:49, muudetud 1 kord
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 05.10.2018 14:12:40 vasta tsitaadiga

Ainult põhi ja kollase hüüumärgiga kõrval queste tehes (tavalised random questid ignoreerin sest need igavad ja mõttetud) leveldan päris kiiresti, palju kiiremini kui geograafiline progress peaks olema. Paljudele level scaling meeldib, paljudele mitte, kuid tänu sellele püsivad paljud alad mängitavad.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.10.2018 03:06:30 vasta tsitaadiga

Sain ka nüüd pikemalt mängitud ja väga meeldib. alguses oli veits raske ,võitlus on mul hard raskuse peal ja muu avastamine medium jne et ma ei viitsi ise neid queste küll otsima hakata ja kuhu minema pean ? kui ma sain sellest raskus astme küsimusest õigesti aru ...ühesõnaga alguses see võitlus oli suht raske nüüd hakkan juba harjuma. alustasin ikkagi seekord Alexiosega,tundub ka lahe tegelane.ehk kui 2 korda viitsin teen selle tibiga ka icon_biggrin.gif Graafiliselt on ikka sigavägev ja jookseb ka väga hästi,momendil küll. minuarvates isegi veits ilusam kui origins,mis oli ka muidugi väga ilusa graafikaga. ... alguses nüüd käib mulle pinda see bounty hunter,ta on nagu koguaeg mul kannul ja kui teen mingit questi on ta mul kohe seljas... alguses proovisin teda oma lvl 2 -4 vahel mõned korrad maha ka lüüa ,aga suht võimatu oli ,nüüd jõudsin ka lõpuks lvl 5 nagu see bounty hunter ise,mõtlen et lähen mingi aeg proovin ta maha lüüa icon_mad.gif originsis olid ka sarnased tegelased aga need ei käinud nii pinda ?
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 06.10.2018 09:44:59 vasta tsitaadiga

Ma tavaliselt ei lase sellel bountyl tekkida - maksan alati ära. Vähem peavalu. Aga arvan et hea süsteem - ja mõnikord peaks proovima ka bounty andja maha võtta, kuid mängus on niipalju tegemist et pole sellele väga tähelepanu pööranud. Keskendun storyle - meeldis see Originsis, ja meeldib ka siin (isegi rohkem). Hetkel 30 tundi mängitud (level oli vist 26 kui eile lõpetasin) ja huviga mängin mis edasi saab. Kui 99% mängust on vestlustes miimika ja kätega vehkimine natuke puine, siis on näha et osades võtmekohtades on rohkem vaeva nähtud. Alexiose valikuga ka rahul.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.10.2018 11:27:33 vasta tsitaadiga

vahepeal tuleb ekraanile kiri et mingid Ainigmata Ostraka ? et need on mingid kogutavad asjad nagu originsis olid need papyrused aga kuidas ma neid leian ? vaatasin ja tuulasin ringi aga ei leidnud midagi ja see lind ka ei anna selle asukohta ?
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 06.10.2018 12:54:56 vasta tsitaadiga

TechPowerUp on kah benchinud:
https://www.techpowerup.com/reviews/Performance_Analysis/Assassins_Creed_Odyssey/4.html

Spoiler Spoiler Spoiler

Tundub tõesti 1080p on uus 4k icon_lol.gif

Aga mäng ise väga vinge. beer_yum.gif

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.10.2018 13:17:54 vasta tsitaadiga

Minu jaoks oli see imestus et seekord hakkas mäng AMD logoga ,tavaliselt on ikka AC creedil nvidia logo olnud,ja neid tabeleid on naljakas vaadata, kuna nvidia kaartidega jookseb ju ikkagi mäng paremini võrreldes amd-ga ? icon_razz.gif Ise mängin 2560X1440 resol ja kõik on põhjas väljaarvatud anti aliasing on high ja adaptive quality on off ... ma ei tea kas need midagi muudvad,minu jaoks on pilt ilus ja jookseb hästi. Muidugi ma ei tea mis driveritega need tabelid on mul momendil peal nvidia 399.07 ,ei tea kas nende viimastega 400 seeria driveritega jookseb paremini ka ? tavaliselt ei ole need kõige uuemad kõige paremad alati.
tagasi üles
kummieesel
HV vaatleja
kummieesel

sõnum 06.10.2018 13:43:52 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
vahepeal tuleb ekraanile kiri et mingid Ainigmata Ostraka ? et need on mingid kogutavad asjad nagu originsis olid need papyrused aga kuidas ma neid leian ?
vaatasin ja tuulasin ringi aga ei leidnud midagi ja see lind ka ei anna selle asukohta ?

Lind annab abi küll, kui esimese korraga ei anna, siis veidi hiljem uuesti proovides näitab ära.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 06.10.2018 13:58:34 vasta tsitaadiga

Gap,

hetkel ei soovitaks veel uut 400 seeria drivereid - kui tahad uuendada, siis oli vist 399.24 viimane 300 seeria driverpack! beer_yum.gif

Jah, 399.24
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.10.2018 14:28:24 vasta tsitaadiga

metallika kirjutas:
Gap,

hetkel ei soovitaks veel uut 400 seeria drivereid - kui tahad uuendada, siis oli vist 399.24 viimane 300 seeria driverpack! beer_yum.gif

Jah, 399.24

räägi lähemalt mis neil viga siis endal 411.70
sest näiteks uus forza ei lähe käimagi vanematega.
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.10.2018 15:49:44 vasta tsitaadiga

siven, kui mõtled horizon 4 siis läheb küll käima .lihtsalt tuleb kiri ette enne et kus soovitatakse uuemaid drivereid ja siis lihtsatl saab selle akna kinni panna et ignore vms ,vähemalt mul on nii aga sry see on juba offtopic.

metallika, selge tänud,jätan esialgu 399.07 peale odyssey jookseb nendega ka hästi. beer_yum.gif
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 06.10.2018 22:16:55 vasta tsitaadiga

Kaart on küll meeletult suur. Ma pole praktiliselt üldse veel lahti teinud midagi ja praegu olen mingi tund kaks jooksnud kaarti lahti.

Spoiler Spoiler Spoiler

See ehk 10% on.

Naljakas on see materiali otsimine. Korjad mingeid põõsaid ja siis sellest ehitad laeva icon_biggrin.gif
Olive wood siis. Seda igal pool vaja. Nii noolte tegemiseks, kui ka siis lava paremaks muutmiseks jne.
Ma oma 12 leveliga väga rännata ei saa. Metsas sööb hunt koos hobusega ära icon_biggrin.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.10.2018 23:05:39 vasta tsitaadiga

nojah ma enda lvl 5-ga olen senimaani huntidest jagu saanud... lähed kuskil kõrgemale mäe otsa ja annad vibust tuld icon_biggrin.gif
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 07.10.2018 05:42:11 vasta tsitaadiga

Gap,

vaata, et vibu põlema ei lähe suure koormuse all icon_biggrin.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 07.10.2018 12:05:07 vasta tsitaadiga

metallika, just just icon_lol.gif

eile sain laeva ka lõpuks kätte ,ma ei saa aru kas antaksegi ainult 1 laev siis ? ja siis seda saan tuunida tugevamakas jne ?
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 07.10.2018 13:54:27 vasta tsitaadiga

Proset sööb see mäng küll mõnuga - kõik 12 threadi koormuse all Odyssey pelaga.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 07.10.2018 14:22:03 vasta tsitaadiga

Miski tõmbab mul karakteri aegajalt kinni ja ei liigu mõni sekund.
Samas hiirega liikudes saab pilti liigutada. Ei tea mis kala see on.

Laeva tunid seal inventori kõrval vms. Ja teadmiseks see, et laeva saab igas sadamas tellida ja ei pea sellega sõitma igalepoole.
Seal kus sadamas on laeva ikoon kaardil, siis lähed lihtsalt selle ikooni juurde ja kutsud laeva.

Ma eile sõitsin mingi pool ringi peale kaardile, et saaks mõned way pointid teha nurkadesse ja kui laevaga pikalt vaja sõita, siis sab kuhugi lähemale fast travel teha.

Inventory all on mingi paremal pool igasugu manti mida kogub. Mingi toitu ja igasugu manti. Pole vist veel mängus niikaugele jõudnud et teaks mis nendega teha.
Jube imelik kui see on ainult raha vastu vahetamiseks.
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 07.10.2018 16:03:53 vasta tsitaadiga

Raha tahad teenida siis mine Keose saarele, seal 1 missioon andis ~15 000 kulda ja teine ka oma 8000 kulda.
Saar ise muidugi naljakas - linnaelanikke käivad kiusamas alati mingid kiskja metssead kes massimõrvu tänavatel korraldavad icon_lol.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed - Odyssey mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 16, 17, 18  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.