Järelikult DLC-d on pisikesed sellel mängul, kui antakse vanema mängu remaster kaasa (Ei saa kirjutada tasuta, kui tasuta ei saa.) siison pässiga.
AC 1 ja 2 võiks ka saada, siis oleks isegi huvitatud.
Peaks vaatama palju eelmise aasta mängu siison päss maksab või siis osta üks-kaks neist eraldi.
Kui neid kaks oli, siis kumb see neist pikem ja parem oli
Gap, Sedasi ma ju kirjutasingi Et tirida saab mängu alla homme ja mängida juba 2 oktoober.
Aga jah see on küll nõme, et peab mingi edition olema, et siis 3 päeva varem saaks mängida.
Mis mõtte nagu pre-order ssiis üldse sellele mängule teha, kui mingit kasu ei saa. Ega ta odavam ka nüüd teab mis palju pole.
Gap, Sedasi ma ju kirjutasingi Et tirida saab mängu alla homme ja mängida juba 2 oktoober.
Aga jah see on küll nõme, et peab mingi edition olema, et siis 3 päeva varem saaks mängida.
Mis mõtte nagu pre-order ssiis üldse sellele mängule teha, kui mingit kasu ei saa. Ega ta odavam ka nüüd teab mis palju pole.
#Pay2Play _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
ot:
Pre-order on selleks, et saaksid rumal välja näha.
Steami pre-orderid on saatanast - korjavad raha kohe käest ära. Sama on Uplayga.
EA Origin korjab raha päev-kaks enne release date pre-orderi eest raha (saad alati enne canceldada kui soovid).
Antud juhul muud mõtet eeltellimusel polegi kui et Season Pass puhul saad mängida 2. Oktoobril (mitte 5. Oktoobril) ja mingi junn missioon on ka eeltellijatele lisaks.
Kui ma selle mingi 5-7 päeva jooksul 40 euroga kuskilt saan, siis osatan ära.
Selle mängu eest olen nõus seda summat maksma. Tomb Raider peab 20 juurde kukkuma.
Eelmise osa eest maksin vist 40 ja ei olnud midagi sellise, mille eest nii palju maksta.
Antud juhul muud mõtet eeltellimusel polegi kui et Season Pass puhul saad mängida 2. Oktoobril (mitte 5. Oktoobril) ja mingi junn missioon on ka eeltellijatele lisaks.
Jep nii tundub olevat. Ise võtsin gold editioni - põhiliselt sellepärast et järgmine nädal natuke rohkem aega mängida, ja ka season pass tundus huvitav. Hea et uplay punktidega 20% alla sai. Preload tehtud, ja valmis 2.oktoobriks.
Arvan et hakkan mängima kui Alexios (mõlemal omad vead, kuid häälnäitlemine istub temaga natuke paremini - youtube esimese tunni videosid täis, hea võrrelda), mängulaadiks Exploration (kuigi ega seal vist vahet väga pole Guidediga) ja raskuseks Hard.
Kris1, palju gold editioni eest plekkisid siis kui võib küsida ? ubi enda shopist võtsid ? Ise mõtlen ka vist koos season passiga võtta,kuna season pass tundub päris huvitav ja tahaks näha milline see AC III välja näeb parandatud graafikaga.Ma ei ole kunagi selle seeria season passi ostnud ja pre-orderit pole ka kunagi teinud siis loodan et ei pea seekord pettuma,kuna AC III oli väga hea mäng.mulle meeldis.mäletan et seal sai veel kabet mängida loodan et nad ei ole seda välja võtnud ja see vana-kreeka teema tundub ka huvitav. ja kas preload on juba avatud ja kas 2 oktoobrist saab juba mängida ?
Jep Uplay poest võtsin, täpne summa oli 79.99 eurot (algne hind oli vist 99,99, uplay punktide eest võtsin -20% maha). Peale seda sain preloadi teha. Saan aru et kui kell meie aja järgi 2.okt tiksub, siis saab mängida (Steamis on ühtne prelauch, peaks vist meie kella järgi kell 20 õhtul 2.okt olema; Uplays kohaliku aja järgi), parandage kui eksin. Kes VPNiga jamab, saab gold editionit juba meie aja järgi esmaspäeva õhtul mängida (pole kunagi proovinud, ja ei hakka praegugi - ootan teisipäevani ära).
Kris1, Gold igal pool 80 euro.
Pole nagu odavam kui sealt uplay osta. 56 on delux hind.
Uplays on mingi 59.99 tavaline ja selle saaks 43-46 euro eest.
Küll see season pass eraldi odavam tuleb, kui esimene DLC alles üldse välja tuleb.
Et siis nagu mis edition ta on. Kas ta üldse on mingi edition ja kas siis mahub nende sisse millega 2.0ct laseb.
Gold, Ultimate, Spartan, Pantheon or Medusa Edition
viimati muutis lopes39 30.09.2018 23:30:26, muudetud 1 kord
Võtsin ka gold versiooni 20% soodustusega ära. Praegu on Ubisoft-il väike mälumäng ka, mille läbitegemisel saadetakse meilile 20% soodustuse promokood. Nii ei pea uplay-s punkte raiskama(promokoodi ja uplay punktide soodustust koos kasutada ei saa).
https://store.ubi.com/uk/assassins-creed-odyssey.html?openQuest=true
Kris1, Gold igal pool 80 euro.
Pole nagu odavam kui sealt uplay osta. 56 on delux hind.
Uplays on mingi 59.99 tavaline ja selle saaks 43-46 euro eest.
Küll see season pass eraldi odavam tuleb, kui esimene DLC alles üldse välja tuleb.
Et siis nagu mis edition ta on. Kas ta üldse on mingi edition ja kas siis mahub nende sisse millega 2.0ct laseb.
Gold, Ultimate, Spartan, Pantheon or Medusa Edition
Steamis:
Tavamäng 60€
Tavamäng + Deluxe Edition (lisa armorid ja paar exp boosti vms) - 70€
Gold Edition (Tavamäng + Season Pass) - 100€
Ultimate Edition (Tavamäng + Season Pass + Deluxe Edition itemid) - 110€
See mis linkisid on tavaedition, lihtsalt pre-orderiga kaasa tulev missioon kaasas.
Spartan, Pantheon ja Medusa on füüsilised collectors edition pakid kus kujud ja muud pudipadid kaasas.
Origins meeldis nii väga,et tuleb vist odyssey arvutile ligi võtta.
Kas nendel ka mingisugune multiplayeri stiil alles veel on?
Black flagil oli vist viimati miskit? _________________
Origins meeldis nii väga,et tuleb vist odyssey arvutile ligi võtta.
Kas nendel ka mingisugune multiplayeri stiil alles veel on?
Black flagil oli vist viimati miskit?
ei ole multiplayeri enam... miks peaks olema ? kunagi oli jah,aga minu arvates ei sobi sellisele mängule multiplayer ja kui nii väga tahad võrgus mängida,siis on neid võrgumänge küllalt jalaga segada.ma ei mäelta kas black flagil ja syndicatel oli,aga originsil kindlasti ei olnud.
Arvustused tänasest väljas. Enamus neist väga positiivsed.
Kiidetakse lugu ja peategelast, ning rõhutatakse et tegu väga suure mänguga. Väga mitmest arvustusest on jäänud kõlama et kiirustades teeb mängu läbi ehk 40-50 tunniga, kuid kui kõrvaltegevustele rohkem keskenduda (kõrvalmissioonid jne) siis pigem sinna üle 80 tunni kanti.
Esimsed minutid mängitud, jätkan homme. Testisin kuidas fps on.
Arvuti on Ryzen 2700x, gtx 1060, reso tavaline 1080p.
Graafikasätted osa max peal (tekstuurid, environment details jne), AA panin vist medium, ja Shadows/Ambient Occlusion ja mõned veel high peale.
Intro kaklus oli päris stabiilne 45fps (ei kõikunud palju üles ega alla), jäin rahule.
Mängu esimesed minutid algussaarel olid ilusti vsynciga 60fps (kui ilma proovisin siis jäi nii 60-65fps kanti).
Ütleks et küllaltki samad Originsiga. Minule täiesti piisab (isegi kui langeb 45-50 peale nagu alguse intros), ja minu silmale on graafika suurepärane.
Ma ostsin siit ära 30 septembril aga siiamaani pole veel keyd saadetud ? ma olen sealt koguaeg ostnud ma ei tea mingi 10 mängu kindlasti ja koguaeg on key tulnud ilusti ja mingit jama pole kunagi olnud,aga praegu ütleb et This product is a Pre-Order, it will be available here on or slightly before the release date of 2nd October 2018. Millal see mäng siis unlockib uplays ? peaks juba lahti olema ju ?
nujah ma kirjutasin neile ka, küsisin et miks ma ei ole veel võtit saanud ... ma ei tea kas nad vastavad üldse sellistele kirjadele ... ma võtsin uplay võtme steam mind ei puuduta ju ? See oleks ju pettus kui nad selle võtme kavatsevad alles enne 5.ndat saata siis jääb see viimaseks ostuks sealt. ah ise olen loll oleksin võinud uplay shopist otse võtta
Kris1, Endal kulus Originsi jaoks 79h muidugi nn platinum trophy ka tuli PS4 peal. _________________ Endast uuematele/vähem tehinguid teinud inimestele, ei saada raha ega kaupa ette...
Seda enam kui pole isegi ID-kaardiga autentimist.
nujah ma kirjutasin neile ka, küsisin et miks ma ei ole veel võtit saanud ... ma ei tea kas nad vastavad üldse sellistele kirjadele ... ma võtsin uplay võtme steam mind ei puuduta ju ? See oleks ju pettus kui nad selle võtme kavatsevad alles enne 5.ndat saata siis jääb see viimaseks ostuks sealt. ah ise olen loll oleksin võinud uplay shopist otse võtta
Kui soov on early access või officially minutipealt soov mängida siis obviously ei tasu rotikatest keysid osta.
Kui ostsid uplay võtme siis steam ei puuduta sind jah.
ei tea seda kohta aga peale seda kui ma siin pidevalt olin hädas windows 7 võtmete aegumistega(ostsin psngames vms nimelisest kohast) - vahetasin kohta ja ostan kõik võtmed siit: www.punktid.ee
Nagu kirjutasin sellel nädalal aega rohkem mängida, ja esimese saare läbimängimine täies hoos. Fps püsib stabiilselt nii 55-60 kandis (vsync on peal), sealhulgas saare (ma eeldan) suurim asula (mis ei ütle palju). Ja peaks ütlema et eelistan Kreeka rohelisemat maastikku Egiptuse kõrbele (minumeelest Originsi kunstiline pool oli super, ja esimesed muljed Odysseyst on samad).
Alexios häälnäitlemine seni väga korralik, ja igasugused missioonid (nii kõrval kui põhi) päris huvitavad olnud. Ütleks isegi et natuke paremad kui Origins (mis mulle ka päris meeldisid).
Valisin Exploration mängulaadi, ja olen isegi üllatunud et "otsimine" päris vaevatu pole olnud. Optionites saab alati muuta, kuid praegu valikuga rahul. Vaja rohkem kaarti vaadata, ja mõne asja otsimine pole nii ilmne midagi (või olen ma lihtsalt halb kaardil orienteeruja).
Raskuse langetasin normali peale, mulle paras (surnud ikka päris korralikult), eriti kui mõni mercenary taga ajab (ja endal madalam level).
Eelmisest mängust erineb natuke ka lootimise süsteem - paljude asjade võtmine (märgitud punase täpiga) võrdub siin vargusega. Olen need võtmata jätnud (va üks kirst ühes kohas millest olenes selle punkti 100% tegemine, tulemuseks see et tsiviilisik ründas mind kelle pidin ära tapma).
Esimene saar läbi ja esimene laevalahing ka tehtud, save näitab 5h 40min (ja kui kaarti vaadata siis avastamist ikka korralikult). Kes kardavad et liiga sarnane Originsiga - eks ta sarnane ole, aga ikkagi piisavalt erinev (uued süsteemid jne), isegi üllatavalt erinev (aga sellest ka aega kui Originsi mängisin).
Ma pole veel käimagi saanud. Tuleb epilepsia hoiatuse teade ette ja crash, Ubisofti foorumit lugedes pole ma ainuke. Mingit ametlikku infot pole, aga võimalik, et 1. generatsiooni i7-ga ei saa mängida, kuna see ei toeta AVX käsustikku.. Esimene early access-i päev on olnud viljakas, olen saanud crash raporteid Ubisofti saata. Eks vaatab, kui nad paari päeva jooksul mingit lahendust ei leia asjale, siis saab raha tagasi küsida.
Üks asi veel millele võibolla kohe tähelepanu ei pööra - kaardil saab valida kas näidata markereid mänguliste punktide kohta, või ajalooliste punktide markerid. Alati need ei kattu - näiteks ühes kohas üks loot vihjas koha kohta, mis oli ajalooline, kuid kui seda otsima läksin siis tavaliste markerite abil seda ei leidnud (sinna polnud "küsimärki tekitatud") - tuli kas vihjete abil see ise leida (kui õige koha leidsin siis ekraanil ka ütles millega tegu), või siis kaardil ajalooliste markerite abil vaadata.
Ilus mäng on ikka, keerasin highlightid ka kinn et ikka ise pead ringi kolama ja otsima, mitte et pidevalt kollane tuluke vms suunab sind õigele teele.
Ka devid ütlesid et Odyssey on neil disainitud mängimiseks ilma juhisteta.
2560x1440 ultra high sätetel average fps 84 benchmarkis, time to play.
väga äge.sul muidugi HV foorumi vingem kaart ka ma loodan et endal jookseb ka normaalselt sain key ka kätte,neil olid seal mingid X probleemid , muidu olen sealt palju mänge ostnud pole kunagi probleeme olnud,nüüd tean et preorder mänge ei maksa eriti osta sellistest kohtadest,muidugi see oli mu 1 preorder ost üldse,siit nüüd siis õppetund sellest
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.