Kui sul klokkuvad nad ka nii hästi ja on stabiilsed, siis vahetaks ümber.
Kuid ainuke vahe on see, et mul B350 emaplaat. Ei tea kui hästi need uued mälud sobivad kokku sellega...
Aga siit on näha, mis vahe on 3200mhz CL14 vs 3600mhz CL16.
Jep, seda minagi mõtlen.
Kuid leidsin ühe erinevuse juba.
Seal oli neil suht kehv komplekt.
Nägin TechPowerupi ülevaadet, kus oli 32GB kit ja seal oli Typhoon Burneri info.
Paistab, et too 18nm C-die on Ryzeni mälukontrollerile sobivam kui vanemad kivid, iseenesest teadis AMD selle spece ja on vbolla lihtsalt saanud järgmise "Samsungi B-die" mis lihtsalt töötab
Paistab, et too 18nm C-die on Ryzeni mälukontrollerile sobivam kui vanemad kivid, iseenesest teadis AMD selle spece ja on vbolla lihtsalt saanud järgmise "Samsungi B-die" mis lihtsalt töötab
Nende Kingston HyperX Predator mäludega saaks kindla peale ka minna.
Vaatasin, et on olemas 4000mhz cl19 RGB ja non-RGB kitid.
229.- RGB 16gb versioon
216.- non-RGB 16gb versioon.
'tea, kas oleks võimalik üks taoline box nurka panna ja jõudlust terminalidesse suunata, et igas toas mänguriarvuti (terminal, a'la) oleks, mille jõudlus ühest karbist tuleb? _________________
'tea, kas oleks võimalik üks taoline box nurka panna ja jõudlust terminalidesse suunata, et igas toas mänguriarvuti (terminal, a'la) oleks, mille jõudlus ühest karbist tuleb?
tsitaat:
Access to a 450W PSU, providing a 8-pin (6+2) power connector and a 6-pin power connector for a graphics card. Graphics cards are optimized for graphical calculations and transformations, but require significantly more power compared to other hardware. The TS-877 offers PCIe slots to support AMD Radeon™ or NVIDIA® graphics cards and a 450 watt power supply that is capable of powering a graphics card for boosting imaging processing in QTS and performance of virtual machines via GPU pass-through. Supported graphics cards cannot exceed dimensions of up to 266 x 112 x 45 mm. It is also worth noting that GPU support for QTS only applies to NVIDIA graphics cards. GPU Passthrough for VM is supported by AMD and NVIDIA graphics cards.
'tea, kas oleks võimalik üks taoline box nurka panna ja jõudlust terminalidesse suunata, et igas toas mänguriarvuti (terminal, a'la) oleks, mille jõudlus ühest karbist tuleb?
Ei, sa ei saa sinna sisse piisavalt võimast graafikakaarti.
Küll aga miks mitte, kui ise ehitad. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Kurbusega teatan, et minu mälud @3600MHz pole 100% stable. AIDA64 cache and memory stress annab errorit.
Võimalik, et taimingutega mängides saaks stabiiilseks, aga kuna terve masin on minujaoks suht "toores" veel, siis hetkel lepin 3466, mis on minusilmis päris hea.
Emmeks on mul ASRock X470 Master SLI, kodukal kirjas mem support max 3466, kas see võib olla minu piiranguks ?
Kurbusega teatan, et minu mälud @3600MHz pole 100% stable. AIDA64 cache and memory stress annab errorit.
Võimalik, et taimingutega mängides saaks stabiiilseks, aga kuna terve masin on minujaoks suht "toores" veel, siis hetkel lepin 3466, mis on minusilmis päris hea.
Emmeks on mul ASRock X470 Master SLI, kodukal kirjas mem support max 3466, kas see võib olla minu piiranguks ?
Päris hea, ent i/o portide osa häiriks vast.. headseti mikrofoni osa esimese asjana näiteks. Muidu tunduks päris ahvatlev ehitada üks masin, mis jooksutab kõike - NAS ja paar gaming rigi ja couchpotato masin, a'la. _________________
loe: cl15->cl16 (ainus muutus XMP1'st) on siiani täiesti stabiilne @3600. Üle selle ei lähe, 3733 ja üles, sõltumata timingutest ja voldist, ei lae üles.
loe: cl15->cl16 (ainus muutus XMP1'st) on siiani täiesti stabiilne @3600. Üle selle ei lähe, 3733 ja üles, sõltumata timingutest ja voldist, ei lae üles.
Proovid ka ehk min latency ära? Nt 3200 või default sageduse 2933 peal kui madalaks saab taimingud panna.
Arvan, et see 3733 on emaplaadi limiit kõrgemas otsas. Võibolla ka prose enda IMC piirang.
Olen nüüd paar päeva prosega tegelend, milleks 2700X. Auto peal annab minu emme ikka suht rämedalt V peale. Auto tundub minujaoks mõttetu, V on kõrge, Temp kõrge.
Võtsin otsuse, et leian 4000GHz seade 24/7 runniks. 1.2v peal toimib ja tempid on paremad kui auto peal, seda kõike stock cooleril. 4200 tahab juba ~1.375000v.
Enda ASUS B450 F Gaming + 2700X masinal on hetkel kõik auto peal ja kiirus oleneb otseselt prose tempist:
1. Prose temp kuni 50C - kiirus 8x4116MHz
2. Prose temp 51C-55C - kiirus 8x4066MHz
3. Prose temp 56C-65C - kiirus 8x4016MHz, see variant on ka üldjuhul igapäevane.
Paar korda olen näinud, et kiirus langeb 39XXMhz aga see pigem hetkeline.
Kõik kiirused siis stabiilsed terveaeg mitte hetkelised turbod nagu varasematel AMD prosedel.
Korra proovisin panna lihtsalt 42x100=4.2GHz, vCore 1.4 ja vSoc 1.2 aga pani ikkagi pange. Sellel prosel teeb XFR2 kõik töö ära.
Mälu on muidugi D.O.C.P 3200-14-14-14-34-73
_________________ Purgatory Judgement
Mul mingi väga imelik kala, mul Asus B450 Prime Plus , Ryzen 2600, Patriot 2x8gb 3000mhz mälu.
Nimelt kui arvuti mõnda aega kinni olnud, panen nupust tööle.. siis pilt tuleb ette 20 sec pärast ja jääb biosi pildi juures seisma.
Kui lükkan kohe restarti, läheb probleemideta tööle. Üks asi mida täheldanud ka veel, usb power alati sees? Kui arvuti välja lülitatud, klaviatuuri vajutades läheb valgustus tööle.
Oskab keegi aidata?
Ühendatud külge: 1x ssd 250gb, 1x 500gb ssd and thats it
Toiteplokk: Fortron FSP600-50ARN 600W 88+ (80PLUS Silver)
Nüüd vaja järgmise generatsiooniga single core perfis ka mööda minna (seega kõiges paremat perfi omada) ning GG.
Loodetavasti Intel suudab bounce back teha ja konkurents on neck-to-neck. :] _________________
Amazonis on 8700K oma #1 koha kaotanud 2700X-le seoses Inteli prosede hinnatõusuga. Mindfactory.de sama lugu.
Pakun, et Ryzen teeb see kuu uue müügirekordi.
changes to the interconnect? 8c/16t?
mul on karvane tunne, et amd ei hakka kivi kohta üle 8 core minema, tehakse lihtsalt ccx asemele mingi 8-core lahendus. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Amazonis on 8700K oma #1 koha kaotanud 2700X-le seoses Inteli prosede hinnatõusuga. Mindfactory.de sama lugu.
Pakun, et Ryzen teeb see kuu uue müügirekordi.
Nimelt enam ei boodi mu PC ülesse Windowsi kui prosel on mingisugunegi OC peal.
Ainult default clock. Mälu võin panna XMP profiili peale (3200Mhz CL14), see ei mõjuta midagi.
Ning võin vabalt benchida korraliku OC'ga oma Vega64 videokaardil.
Mul oli 3.8Ghz stabiilne OC oma Ryzen5 1600'l juba viimased 1.5 aastat, kui nüüd äkki TimeSpy benchis viskas pildi mustaks ja tegi resa.
Peale seda tuli ette see Gigabyte boot failed kiri, kus pakku 3 varianti.
https://imgur.com/W17Ufba (Pole minu screesnhot)
Proovisin ka biosi uuesti üle fläshida sama versiooniga, kuid ei aidanud (F23 ehk viimane bios peal).
Emaplaadiks Gigabyte B350M Gaming3.
Uuendan hetkel biosi, panin eelmise stabiilse versiooni F22, kuid ei aidanud ka see.
Teie head ideed on oodatud _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Viilutaja, Esmapilgul pakuks kaks asja: kas mingi toite probleem, et ei saa OC-ga enam hakkama või siis windowsi enda kala.
Toiteka kala mõtlesin ise ka, samas Vega 64 OC toimib ilusti, siis peaks seal ka kalama?
Või siis midagi lahti selle 8pin lisaotsaga, mis emaplaadi nurka läheb eraldi?
EDIT: Oligi toiteka taga.
Vahetasin selle CPU 4+4 otsa toiteplokis ümber, panin teise alumisse vabasse pesasse, kuid katsetuse eesmärgil panin nüüd ühe GPU'sse mineva juhtmeotsa sinna kust selle välja vahetasin.
Saab nüüd näha kas videokaart muutub ka OC all ebastabiilseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.