Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 374 ] |
Pigem ei |
|
27% |
[ 155 ] |
Pigem jah |
|
5% |
[ 32 ] |
Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
hääli kokku : 569 |
|
autor |
sõnum |
|
napoleon
Unknown virus
|
04.09.2018 19:01:27
|
|
|
Natuke OT, aga mingid pooles vinnas uuendused võivad ka jama tekitada. Ühe korra linuxiga lasin rõõmsalt uuendused peale, restarti ei teinud ja tegin sudo apt autoremove .... muidugi eemaldati selle peale ka aktiivse kerneliga seonduv ja restart jäigi rippu. Aga kui linuxi puhul võib öelda, et ise loll olin, siis win 10 isetegevuse puhul ei või iial teada, mida ta juba enne ilma luba küsimata teinud on.
|
|
tagasi üles |
|
|
tahanteada
Lõuapoolik
|
04.09.2018 19:39:31
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Natuke OT, aga mingid pooles vinnas uuendused võivad ka jama tekitada. Ühe korra linuxiga lasin rõõmsalt uuendused peale, restarti ei teinud ja tegin sudo apt autoremove .... muidugi eemaldati selle peale ka aktiivse kerneliga seonduv ja restart jäigi rippu. Aga kui linuxi puhul võib öelda, et ise loll olin, siis win 10 isetegevuse puhul ei või iial teada, mida ta juba enne ilma luba küsimata teinud on. |
Väike asi mille unustad - leidub ridamisi Modernseid Linuxeid kus juba samamoodi uuendusi automaatselt uuendatakse ning omaniku käest ei suuda mitte kui midagi.
Siin pole midagi imelikku, sõbrad Windows ning Linux teevad paljusid tegevusi rõõmsalt koos pikki aastaid.
Lihtsalt uute värkidega tuleb harjuda. Sama kui inimene harjus värviteleviisoriga ja ei taha enam endale must-valget telerit.
|
|
tagasi üles |
|
|
Märt.
HV Guru
|
06.09.2018 10:05:03
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Natuke OT, aga mingid pooles vinnas uuendused võivad ka jama tekitada. Ühe korra linuxiga lasin rõõmsalt uuendused peale, restarti ei teinud ja tegin sudo apt autoremove .... muidugi eemaldati selle peale ka aktiivse kerneliga seonduv ja restart jäigi rippu. Aga kui linuxi puhul võib öelda, et ise loll olin, siis win 10 isetegevuse puhul ei või iial teada, mida ta juba enne ilma luba küsimata teinud on. |
Väike asi mille unustad - leidub ridamisi Modernseid Linuxeid kus juba samamoodi uuendusi automaatselt uuendatakse ning omaniku käest ei suuda mitte kui midagi.
Siin pole midagi imelikku, sõbrad Windows ning Linux teevad paljusid tegevusi rõõmsalt koos pikki aastaid.
Lihtsalt uute värkidega tuleb harjuda. Sama kui inimene harjus värviteleviisoriga ja ei taha enam endale must-valget telerit. |
Jah, aga keegi ei keela avada hoopis terminal ja teha "sudo apt-get update"
Terminal on igal juhul kindlam, vahel graafiline tõrgub, siis jälle terminal abiks.
Wiinnipoohuiga paraku nii lihtne pole.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
|
tahanteada
Lõuapoolik
|
06.09.2018 11:14:22
|
|
|
Märt. kirjutas: |
tahanteada kirjutas: |
Lihtsalt uute värkidega tuleb harjuda. Sama kui inimene harjus värviteleviisoriga ja ei taha enam endale must-valget telerit. |
Jah, aga keegi ei keela avada hoopis terminal ja teha "sudo apt-get update"
Terminal on igal juhul kindlam, vahel graafiline tõrgub, siis jälle terminal abiks.
Wiinnipoohuiga paraku nii lihtne pole. |
Ma pidasingi silmas olukorda mis on "disainitud" "Modernsele inimesele kes ei tea terminalidest midagi" ning kellele on suur rõõm see kui programm ise ette-taha kõik ära teeb.
PS: See Linux Distro mis mul masinas jookseb, sellel tehakse samuti osad väiksemad uuendused ise automaatselt ära. Ainult mingite keerukamate korral "tülitatakse ning tahetakse parooli saada, et siis update ära teha.". Tore ju ki inimese maksimaalse mugavuse eest hoolt kantakse.
Teemasse kah - paistab, et mingid suuremad sebimised käivad ümber selle peagi tuleva Redstone 5-e.
Ei olnud aega uurida, tundub, et mingi järgmine proovi-ISO tuli välja.
|
|
tagasi üles |
|
|
rmc
Aeg Maha 2n
|
|
tagasi üles |
|
|
napoleon
Unknown virus
|
06.09.2018 20:29:05
|
|
|
Väidetavalt pidavat win10 win7 võtmega aktiveeruma kui puhta installi teed. Upgrade kohta ei oska täpselt öelda.
|
|
tagasi üles |
|
|
pois11
HV Guru
|
07.09.2018 06:41:50
|
|
|
Töötab ikka
|
|
tagasi üles |
|
|
DVDRW
HV Guru
|
07.09.2018 06:44:27
|
|
|
Panin 4a vana W8 BIOS litsentsiga arvutile 0-st W10-e. "Windows on aktiveeritud"
|
|
tagasi üles |
|
|
Tomorrow
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
|
olavsu1
külaline
|
|
tagasi üles |
|
|
londiste
HV Guru
|
12.09.2018 14:01:16
|
|
|
mitte windows 10 vaid onedrive.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
|
napoleon
Unknown virus
|
12.09.2018 14:29:31
|
|
|
Nagu londiste juba ütles, jutt on ikka onedrivest. Terminaliks vaevalt seadmed muudetakse, M$ teeb ju rauamüüjatega koostööd ja kui seadmed terminaliks muuta, siis on raske kodukasutajale uut rauda müüa kuna terminal ju erilist ressurssi ei nõua. Samuti nõuab terminal päris head netiühendust. Tavalise kontoritöö jaoks mitte, aga proovi üle RDP mingite graafiliste asjadega toimetada ja saad aru
|
|
tagasi üles |
|
|
tahanteada
Lõuapoolik
|
12.09.2018 16:18:20
|
|
|
Nagu londiste juba ütles, jutt on ikka onedrivest. Terminaliks vaevalt seadmed muudetakse, M$ teeb ju rauamüüjatega koostööd ja kui seadmed terminaliks muuta, siis on raske kodukasutajale uut rauda müüa kuna terminal ju erilist ressurssi ei nõua. Samuti nõuab terminal päris head netiühendust. Tavalise kontoritöö jaoks mitte, aga proovi üle RDP mingite graafiliste asjadega toimetada ja saad aru |
Tuleta meelde mida MS tollal ise rääkis kui Windows10 turule tuli.
A la "See on ülemineku etapp selles suunas, et Windows ongi Server-Klient lahendus.
Ning siis kasutaja maksab kas kuu kaupa või aasta tervikuna Windowsi kasutamise eest.
Millalgi sahistati, et Windows11 võibki siis juba tulla taoline versioon: Server-Klient. Nii, et kõik on võimalik.
|
|
tagasi üles |
|
|
sooty
HV veteran
|
13.09.2018 09:09:16
|
|
|
Win10 uuendused lükkavad bitlockeri välja. Kas asi mingis puuduolevas/üleliigses linnukeses või mis tal viga on? Käibki nii? Lükkab rahus välja ja siis kasutaja asi märgata ja resume teha (nõuab adminni koodi!)
|
|
tagasi üles |
|
|
Tomorrow
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
|
rmc
Aeg Maha 2n
|
13.09.2018 18:51:13
|
|
|
FFS. Palun normaalset OS'i, mis võimaldab mängida.
|
|
napoleon
Unknown virus
|
13.09.2018 18:55:20
|
|
|
rmc, lugesid ikka Tomorrow poolt viidatud artikli läbi? Seal pole juttu otseselt sellest, et windows 10-t installida ei soovitata.
Aga vastus sinu küsimusele on võibolla windows 7. Võibolla ka mitte, ise eriti mängimisega ei tegele, seega pole kursis kas on mänge, mis win 7 peale jonnima hakkavad.
|
|
tagasi üles |
|
|
rmc
Aeg Maha 2n
|
13.09.2018 19:09:31
|
|
|
a) Tahaks üldiselt MS'ist välja... normaalne, mittejälgiv, mittekohmakas ja muudmoodi jabur OS. Kui Linux mängimisega toimiks, oleks ammu seal.
b) Kas ma pidanuks ootama sealt Win10 mitteinstallimise soovitust? Mis jabur jutt. Ma ise ei taha kolida Win10 peale, sest see on üks spyware juba eos + jaburust on igalpool. Surub oma tooteid-teenuseid peale, jne.
c) Ryzen APU'd nt. ei toeta Win7. Mõne aja pärast on sellega kõik.
|
|
stents
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
|
Muhekas
HV Guru
|
13.09.2018 20:26:32
|
|
|
Pisipehme võiks tagasi tuua selle uuenduste installimiste valiku. Nagu eelnevates win. vers. on olnud
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
tagasi üles |
|
|
LKits
HV Guru
|
13.09.2018 20:34:33
|
|
|
Olen kasutanud Win10 nüüd juba mõnda aega ning kui aeg-ajalt puutun kokku Win7, Vista või XP-ga siis kirun ikka jõhkralt seda jama ning pooldan täiega arengut.
Eelnevad Windowsid on kohmakad, nõuavad liiga palju klikke, peab menüüdest asju otsima, otsing on kehva, klaviatuuri kombinatsioone palju vähem.
Üks esimesi asju, mida mina teen, panen Windows 10 "Adjust appearance and performance of Windows" Adjust for best performance. Siis kaovad igasugu "ilusad" kastikeste liikumised ära jms.
Ning samuti OOSU (google it).
Seni on kõik vajalik tööle jäänud (samuti Win10 pood, kust saab rakendusi alla tõmmata).
Chrome, Firefox jms laadimiseks kasutan Ninite.com installerit. Ei mingeid "Yes", "Next" vms nupuvajutusi, ühe korraga kõik rakendused peale. Tulevikus saab ka sellega uuendada.
_________________ itLahendused - Arvutite remont ja hooldus, veebilehtede loomine, soodne veebimajutus. Võta ühendust! Tel: +372 555 268 97 ja e-post info@itlahendused.ee |
|
tagasi üles |
|
|
Muhekas
HV Guru
|
13.09.2018 20:39:20
|
|
|
LKits kirjutas: |
Olen kasutanud Win10 nüüd juba mõnda aega ning kui aeg-ajalt puutun kokku Win7, Vista või XP-ga siis kirun ikka jõhkralt seda jama ning pooldan täiega arengut.
Eelnevad Windowsid on kohmakad, nõuavad liiga palju klikke, peab menüüdest asju otsima, otsing on kehva, klaviatuuri kombinatsioone palju vähem.
Üks esimesi asju, mida mina teen, panen Windows 10 "Adjust appearance and performance of Windows" Adjust for best performance. Siis kaovad igasugu "ilusad" kastikeste liikumised ära jms.
Ning samuti OOSU (google it).
Seni on kõik vajalik tööle jäänud (samuti Win10 pood, kust saab rakendusi alla tõmmata).
Chrome, Firefox jms laadimiseks kasutan Ninite.com installerit. Ei mingeid "Yes", "Next" vms nupuvajutusi, ühe korraga kõik rakendused peale. Tulevikus saab ka sellega uuendada. |
Kui ta automaatselt next yes paneb kas siis igasugu pahna ei installi mis kaasa poogitakse?
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
tagasi üles |
|
|
von Wu
HV Guru
|
13.09.2018 20:43:23
|
|
|
Ninitega installides pahna kaasa ei saa.
Menüüdest asju otsima peab just Windows 10-s. 7 puhul on asjad enam-vähem loogiliselt paigutatud.
|
|
tagasi üles |
|
|
rmc
Aeg Maha 2n
|
13.09.2018 20:49:06
|
|
|
LKits, Win10's otsid ka control paneli-settingsi asju KAHEST kohast taga
Ühtlasi on huvitav rääkida otsimisest, sest Win10 puhul winkey ja sealt settings otsides ei leia buudil kohe asju üles, leiab igast muid asju selle asemel, eemaldad ühe tähe kirjutatust ja leiab kohe õige asja topis.
Lisaks kõik see, et programm ei saa panna associatoneid paika ja osade puhul on veel "kas sa soovid kindlalt mitte me programmi kasutada", pluss updatedega resettimine, jne.
Pidev rabelemine... Win7 konfid korra ja siis järgmise formati ajal uuesti (kuigi eelistaks mingit cfg launchida ja confiks ise ).
|
|
stents
HV kasutaja
|
13.09.2018 20:52:45
|
|
|
Sellega on nii ja naa. Ma eelistan ka iga kell arengut ja Win 10 on igal juhul progress, samas mõni asi oli Win 7-s tõesti hästi loogiliselt paigutatud ja 10-s seda enam ei leia. Siiski paralleelselt neid kasutades tundub 7 juba täiesti eilane päev.
|
|
tagasi üles |
|
|
|