Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield V märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 38, 39, 40  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mina arvan, et Battlefield V saab olema ...
Äge!
32%
 32%  [ 45 ]
Keskmine!
29%
 29%  [ 41 ]
Nõme!
21%
 21%  [ 30 ]
Ma ei tea!
17%
 17%  [ 24 ]
hääli kokku : 140

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 06.09.2018 08:50:26 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Isegi sai niimõnigi headshot vastastele tehtud Rotterdami rongi sillalt. Eriti magus on kui vastane saab jooksu pealt. icon_biggrin.gif
Minu arust on snaipreid sama palju nagu oli BF1-ski.

No minu kogemus on igatahes teistsugune. Kokku olen mänginud Betat 9 tundi ja selle aja jooksul polegi vist kordagi snaiprilt pihta saanud. Ju ma siis pole lagedal ringi kolanud. Igatahes mängisin eile õhtul veidi ka BF1-te ja seal on snaipreid igatahes kordades rohkem ja kordades suurem probleem.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aim17
HV kasutaja

sõnum 06.09.2018 10:21:39 vasta tsitaadiga

Aga miks on snaiprid probleem, ei mõista? Iga keelamine on mängus minu jaoks miinus, keegi tahab olla snaiper las ta siis on, tema valik. Miks enamus tahab teiste eest otsustada millega mängida ja kuidas mängida!?
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 06.09.2018 10:29:18 vasta tsitaadiga

aim17 kirjutas:
Aga miks on snaiprid probleem, ei mõista? Iga keelamine on mängus minu jaoks miinus, keegi tahab olla snaiper las ta siis on, tema valik. Miks enamus tahab teiste eest otsustada millega mängida ja kuidas mängida!?

Snaiprid ei oleks probleem, kui inimesed mängiksid mängu nagu peaks. Kui nad võtaksid lippe või toetaksid lippude võtmist siis poleks probleemi. Praegu on tihti eelnevates Battlefieldides nii, et tiimis on 10 või rohkem snaiprit, keda üldse ei huvita, kas saab lipud võetud või mitte. Lihtsalt istuvad kuskil mäe otsas ja korjavad endale kille. Tiimitööle nad kaasa ei aita jne. Lisaks muidugi ka see, et nad ronivad kuskile ligipääsmatusse kohta ja lasevad sind sealt, kusjuures sina kuidagi neile vasta lasta ei saa kui sa just ise ka snaiper pole. Keegi pole öelnud, et neid ei peaks olema, aga neid võiks vähem olla.

Killhoven
OC`er
Killhoven

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 06.09.2018 11:04:42 vasta tsitaadiga

Minu loogika ütleb et me räägime arvutimängust kus igaühel peab olema võimalus mängida (seda) mängu just täpselt nii nagu talle meeldib ja meelelahutust pakub, pettusi kasutamata. Teised ei saa tulla ütlema mis on õige tegevus ja mis mitte ja kuidas tohib mängu nautida:roll:

viimati muutis Killhoven 06.09.2018 11:06:59, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 409 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 351
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 06.09.2018 11:05:01 vasta tsitaadiga

Killhoven kirjutas:
kaido163 kirjutas:
aim17 kirjutas:

Snaiprid ei oleks probleem, kui inimesed mängiksid mängu nagu peaks. Kui nad võtaksid lippe või toetaksid lippude võtmist siis poleks probleemi. Praegu on tihti eelnevates Battlefieldides nii, et tiimis on 10 või rohkem snaiprit, keda üldse ei huvita, kas saab lipud võetud või mitte. Lihtsalt istuvad kuskil mäe otsas ja korjavad endale kille. Tiimitööle nad kaasa ei aita jne. Lisaks muidugi ka see, et nad ronivad kuskile ligipääsmatusse kohta ja lasevad sind sealt, kusjuures sina kuidagi neile vasta lasta ei saa kui sa just ise ka snaiper pole. Keegi pole öelnud, et neid ei peaks olema, aga neid võiks vähem olla.

Me räägime ostetud arvutimängust kus igaühel peab olema võimalus mängida seda mängu just täpselt nii nagu talle meeldib ja meelelahutust pakub, pettusi kasutamata. Teised ei saa tulla ütlema mis on parasjagu õige tegevus ja mis mitte. icon_rolleyes.gif

Ei saagi ja seetõttu võiks see mäng olla kohe alguses tehtud nii, et tuleks mängida tiimina ja üksi lolli mängida ei oleks mõttekas ja kasulik.

aim17
HV kasutaja

sõnum 06.09.2018 11:30:21 vasta tsitaadiga

Kaldun arvama, et snaipreid saab siin olema väga palju ka normalis, kuni ei ole spotimis võimalust ja ei näita kus sind keegi maha lasi.
Palju tanki jaoks peab olema tnt, et see purustada, kolmega ei saanud hakkama? Või miine, on kellelgi kogemusi? Ühe mehega vist tast jagu ei saa. Soomikule piisast ühest pazukast, v-o oli ennem pihta saanud:)
See, et sind keegi raviks on ka vist lootusetu tegevus:)) . Jah varustust võiks tõesti rohkem olla.

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.09.2018 11:33:31 vasta tsitaadiga

aim17 kirjutas:

Täpselt minu mõte ka thumbs_up.gif ma ei saa aru mis on nende probleem et ma ei tohi seda relva kasutada või mingi teine asi on keelatud icon_neutral.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 06.09.2018 11:35:24 vasta tsitaadiga

Mängige mingit hack & slash kirvemängu kui sniprid ei meeldi icon_lol.gif

Üldiselt ammo nappus ei luba siin campiga ulmekaua unless terve squad künka otsas koos engineeriga passib.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.09.2018 11:39:04 vasta tsitaadiga

heretic666, icon_lol.gif thumbs_up.gif Igatahes panin open beta tõmbama ja ei jõua ära oodata millal saaks juba täristada. Loodan et mäng jookseb normaalselt mu vanaraua peal icon_razz.gif
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 06.09.2018 12:25:56 vasta tsitaadiga

Snaipri ülesanne ongi campimine. Hea muidugi kui seda tehtaks oma squadi toetades.
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.09.2018 12:38:13 vasta tsitaadiga

Dj-E, see on õigus jah ... aga see on nõme et ma pean jälle nüüd hakkama neid drivereid jälle tõmbama ja installima et saaks seda betat mängida thumbs_down.gif Miks ma pean mingi beta pärast kõik oma mängude graafika settingud jälle kõik sassi ajama icon_mad.gif uusi drivereid installides lööb jälle kõik sassi ja kunagi ei tea jälle kuidas mäng mida meeldib aega ajalt mängida, teatud driveriga käitub thumbs_down.gif iga beta mängudega on see nii...

Kaua see open beta kestab muidu teab keegi öelda ?
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 06.09.2018 12:41:25 vasta tsitaadiga

Ma õhtul proovin ka PC-l asja ära - huvitab just Wide Screen tugi
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 06.09.2018 12:50:59 vasta tsitaadiga

Muide kui täpne olla siis mängus ei ole snaiperid vaid täpsuslaskurid.

Snaiper on keegi kes käib täiesti omapäi muust armeest eraldiseisvalt täiesti omi missioone täitmas. Reeglina ei võta osa eesrinde lahingutest vaid sihib strateeegilisi üksikuid subjekte ja objekte. Oma väikese liikuriga veab kaasas mitmeid relvi ja palju muud muud varustust ning riietub väga keskkonda sulanduvalt. Veedab päevi või ka nädalaid ühel positsioonil sisuliselt liikumata oma võimlaust oodates kui vaja. Ihuasju asjatab kotti et lõhn jms ei reedaks jne.
Täpsuslaskur - võtab osa eesrinde lahingust kuid tavaliselt liigub täpsuslaskurite jagu rühmast eraldiseisvalt. Lisaks tavalisel lähi-relvale kannab kaasas skoobiga relva keskmisele distantsile täpsemaks laskmiseks. Ülesandeks on toetada eesrinde võitlust otseselt nagu näiteks hoida vastase suurt tulejõudu pakkuivaid strateegilisi kohti "puhtana" (a la kuulipildujate/õhutõrje pesad, kitsad punkri avaused), teha võitlusvõimetuks liikureid (kuul kummi/linti/torusse, muu tehnika lõhkumine) ja muu strateegiline täpsuslaskmine (leegiheitja gaasiballoonid, lõhkeained), jne.

viimati muutis Killhoven 06.09.2018 12:58:10, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 409 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 351
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 06.09.2018 12:51:14 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Dj-E, see on õigus jah ... aga see on nõme et ma pean jälle nüüd hakkama neid drivereid jälle tõmbama ja installima et saaks seda betat mängida thumbs_down.gif Miks ma pean mingi beta pärast kõik oma mängude graafika settingud jälle kõik sassi ajama icon_mad.gif uusi drivereid installides lööb jälle kõik sassi ja kunagi ei tea jälle kuidas mäng mida meeldib aega ajalt mängida, teatud driveriga käitub thumbs_down.gif iga beta mängudega on see nii...

Kaua see open beta kestab muidu teab keegi öelda ?

Miks sul peaks driveriga settingud paigast ära minema. Jäta linnuke panemata sinna kus on PERFORM CLEAN INSTALL ja kõik settingud jäävad paika nagu nad sul on.

Beta peaks kestma kuni 11.september 2018

ahvilõust
Kreisi kasutaja
ahvilõust

sõnum 06.09.2018 13:16:15 vasta tsitaadiga

Kahju, et nad relvade autentsuse peldkiust alla lasid!
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 06.09.2018 13:49:57 vasta tsitaadiga

Kõik on kõvad jutumehed aga pane lahinväjale siis eiosata midagi teha vaid on mökk mökk. Mõned siin keda ingame ja HV pidi tean kes samuti siin kõvad jutumehed vaadates nende statse eelnevates bfides siis tuleb naer peale ja mõtled mis jama sa siin ajad ja mängu alla teed.

Support saab ilusti tanki maha ala jooksed kipelt tanki taha viskad 2 tankimiini ja kaks varianti kas lased miinid õhku või lihtsam variant molotov cocktail miinidesse ja kerge pauk. BFVes eiole enam nii, et paned sõiduki sensi 100% ja siis tankiga keerutad nagu helikopter.

Mis snipritesse puutub siis need on tunduvalt raskemaks tehtud kui Bf1, pole sweetspotti, rindpiirkonda 55 natuke peale dmg. Ühesonaga ala samaraske mis bf3/4. Mis piiramisse puutub siis imo peab olema limiit peal muidu lihtsalt unbalanced ja annoying af ja muidugi need camperid eitee ptfo’d.

viimati muutis Vihmausss 06.09.2018 16:40:46, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 06.09.2018 16:02:04 vasta tsitaadiga

ahvilõust kirjutas:

Ära muretse, küll tuleb kunagi ka Stonefield I, kus saad autenstelt kvikirveid ja linge loopida... icon_lol.gif

tagasi üles
ahvilõust
Kreisi kasutaja
ahvilõust

sõnum 06.09.2018 18:05:47 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
ahvilõust kirjutas:

Ära muretse, küll tuleb kunagi ka Stonefield I, kus saad autenstelt kvikirveid ja linge loopida... icon_lol.gif

Küll EA ka need täis automaat kivipildujaks muudaks. BF1 oli totaalne modern warfare relvade osas. icon_rolleyes.gif

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 06.09.2018 18:11:40 vasta tsitaadiga

ahvilõust, ja mida sa siis eeldasid? Kui soovid autentset WW1 mängu mine mängi Verduni kus kõik jooksevad vintidega ringi ja 1 lask rindkerre tapab.
tagasi üles
ahvilõust
Kreisi kasutaja
ahvilõust

sõnum 06.09.2018 18:22:15 vasta tsitaadiga

Welcome to Fantasyfield
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 06.09.2018 18:53:22 vasta tsitaadiga

Link

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 06.09.2018 23:00:37 vasta tsitaadiga

Natuke aega proovisin, mulle täitsa meeldis
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
terric
HV kasutaja
terric

sõnum 06.09.2018 23:31:51 vasta tsitaadiga

Pahandus80 kirjutas:

Sama siin, kunagi sai seda 1 aegajalt proovitud ja seal ei saanud hakkama kuidagi (ma rohkem nagu tetrise tüüp, ei oma
sellist rekatsiooni mis seal tegelastel on),
V miski talvisel kaardil päris hea ajaviide oli (alla 1h proovisin 2 sessiooni).
Soliidne graafika ning jookseb ka päris hästi 3440x1440/1080gtx.

PS. Ei saanud aru kuidas teisi ravida (poolsurnu elavate hulka tagasi tuua) kui meedik valida...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 07.09.2018 00:40:54 vasta tsitaadiga

terric kirjutas:
Pahandus80 kirjutas:

Sama siin, kunagi sai seda 1 aegajalt proovitud ja seal ei saanud hakkama kuidagi (ma rohkem nagu tetrise tüüp, ei oma
sellist rekatsiooni mis seal tegelastel on),
V miski talvisel kaardil päris hea ajaviide oli (alla 1h proovisin 2 sessiooni).
Soliidne graafika ning jookseb ka päris hästi 3440x1440/1080gtx.

PS. Ei saanud aru kuidas teisi ravida (poolsurnu elavate hulka tagasi tuua) kui meedik valida...

Hoiad all E nuppu ja elustadki. Nii lihtne see ongi.

aim17
HV kasutaja

sõnum 07.09.2018 07:43:35 vasta tsitaadiga

Uus päev ja teeme kohe hommikul uuesti allgust.icon_smile.gif) Ja söön siba oma sõnu , tasapisi hakkab juba meeldima nagu Kaido mainis tahab harjumist. Aga kõike võiks ikka rohkem olle nt. mape need kaks juba sellged. Kellel huvi leiab mu täna BF V-st.
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 07.09.2018 09:16:18 vasta tsitaadiga

Kaua seda saab täristada, peaks ka täna ära proovima.
Kommentaarid: 251 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 215
tagasi üles
UnknowFunk
Kreisi kasutaja
UnknowFunk

sõnum 07.09.2018 09:20:09 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
Kaua seda saab täristada, peaks ka täna ära proovima.

Teisipäevani imo
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 07.09.2018 09:33:58 vasta tsitaadiga

jup 11.09 ja kell 19 peaks juhe seinast tulema.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 07.09.2018 10:35:35 vasta tsitaadiga

Nii. Omajagu proovitud, mängitud. Pean tõdema, et mäng jooksis ja oli parem kui ma algselt arvasin. Siinkohal toon välja kõige suuremad miinused, mida kindlasti ei tahaks näha täis mängus. Ei räägi bugidest (laibad püstiselt nö vardasse lükatud jne).
Aga moon - liiiga vähe, kahe salvega ei tee suurt midagi. Sellele on kaks lahendust antud olukorras - kas on hea koostööga squad või kui ei ole siis pead jooksma tagasi, et moona saada (mõnikord ka rushides saab objective juurest kätte. Aga liialt peab sellega jändama. Muidu mõte hea, campimist on vähem.) Ise lisaks ühe salve jagu juurde.
Serveris olles ja relvade juppe lahti saades, ei saa koheselt neid relva külge panna, vaid peab minema mängust välja ja peale panema.
Ja siis see krdi ootamine ja hiire hoidmine iga kord kui surma saad. Eks kindlasti paljudele pole see probleem, kuid minu arvates võiks hiirt peal hoides poole kiiremini liikuda.
Kui alguses mõtlesin, et buge ei olegi nii palju siis lõpuks nägin ikka väga palju - kui kohe-kohe hakkasid surema ja keegi elustas, siis viskas spawn menüüsse ja midagi ei saanud teha. Karakter oli mängus sees, aga endal näitaks kaarti, kuhu spawnida. Läbi seinte/kahurite liikumist tuli ka omajagu ette. (ehk siis visuaalselt olid, aga sai vabalt läbi liikuda).
Eks mõtleb ja vaatab, mis aeg toob. Aga siiani mõtlen, et "wtf is this sh*t" esimese treileri kohta.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
ampsu
HV veteran
ampsu

sõnum 07.09.2018 11:54:52 vasta tsitaadiga

Need spawn bugid ajavad jah närvi. Mängid operationsi kaks wavei lõpuni peamiselt, siis pagan ei saa spawniga enam ning jääbki lõpetamata raund... Muidu üldiselt gunplay isegi meeldib. Ainuke mure ongi, et mingi casual shooteri tunnetus seda mängides. Kuidagi ei tule mängides seda WW2 feelingut ega pinget. Mapid samuti alla keskmise, loodaks et tulevased mapid huvitavamad. Suht tühi jooksmine praegu.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 97
tagasi üles
kirjumega
HV veteran
kirjumega

sõnum 07.09.2018 12:30:20 vasta tsitaadiga

Kui tahaksime kõvemat pinget, siis peaks roundi jooksul mängijal olema ainult üks elu, või siis peaks käima asi raha peale. icon_biggrin.gif

viimati muutis kirjumega 07.09.2018 12:33:54, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 132 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 07.09.2018 12:31:41 vasta tsitaadiga

Ise proovisin ka eile õhtul päris mitu tundi ja väga meeldis.Graafika sama pmt mis bf1 aga see norra vist ? (Karvik vms ?) see map oli ikka megailus ja virmalised jne icon_biggrin.gif jooksis väga hästi kõik ultra peal ja isegi paremini kui bf1. gunplay ja liikumine meenutas jah natuke bf4 nagu siin enne mainit ka sellesmõttes oli mõnusam ja parem see liikumine kui bf1-s.... Sellest kiunust ma ei saa aru et mapid huvitavamad ja suht tühi jooksmine ??? milliseid mape te siis soovite ja endale ette kujutate ? selliseid tibatillukesi kola täis callofduty kaarte või ??? või millised oleksid ideaalsed kaardid ? sõjas toimubki tegvus suure maaala peal kui pole enne aru saanud ? icon_lol.gif ammot ei anta jah palju alguses aga seda saab vastavatest kohtades korjata,sellesmõttes see hea ehk ei ole seda campimist nii palju... Kas seal betas neid teisi relvi ka hiljem lahti saab ? ja keegi siin mainis et sniper on raske olla ? wtf ??? proovisin ka seda recon klassi ja väga lahe oli headshotte teha icon_cool.gif
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 07.09.2018 12:36:33 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
.. ja keegi siin mainis et sniper on raske olla ? wtf ??? proovisin ka seda recon klassi ja väga lahe oli headshotte teha icon_cool.gif

Proovisin kah eile snipemist. Tegin seal mitu korralikku kill-streaki. Headshottimine ka kaugel ja teisele jooksu peale on päris lihtsaks tehtud.

Anna tooli

sõnum 07.09.2018 16:34:38 vasta tsitaadiga

https://www.guru3d.com/articles-pages/battlefield-v-open-beta-pc-graphics-performance-benchmark-review.html
Kommentaarid: 365 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 300
tagasi üles
rewer
HV Guru
rewer

sõnum 07.09.2018 17:14:20 vasta tsitaadiga

Jookseb jah täitsa viisakalt, 7700, 16GB, GTX970 high preset@FHD hoiab ilusti 60. Gpu kasutus suhteliselt põhjas, prose tuumad/threadid ~70% peal. Mälu kasutus ~10-12GB kanti(kõike kinni ei pannud aga arvan kui 8GB masinas siis oleks päris piiri peal).

Aga beta ise tundub nii ja naa(parem kui alpha), midagi väga valesti pole aga samas ostma ei kiirusta. Rotterdam meeldib rohkem, kui Narvik.
Kommentaarid: 1310 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 922
tagasi üles
kala1
Kreisi kasutaja
kala1

sõnum 07.09.2018 17:37:04 vasta tsitaadiga

Kas settinguid ei peaks saama muutma ? Video - advanced sätted medium peal ja lukus
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 07.09.2018 18:00:39 vasta tsitaadiga

kala1 kirjutas:
Kas settinguid ei peaks saama muutma ? Video - advanced sätted medium peal ja lukus

see videokaart mis sul profiilis on kas tahad sellega ultra peale keerata ? ma arvan et see kaart annab otsad siis. icon_biggrin.gif
tagasi üles
kala1
Kreisi kasutaja
kala1

sõnum 07.09.2018 18:08:18 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
kala1 kirjutas:

see videokaart mis sul profiilis on kas tahad sellega ultra peale keerata ? ma arvan et see kaart annab otsad siis. icon_biggrin.gif

low peale, või betas aint 2 variant med ja high ?

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 07.09.2018 18:14:16 vasta tsitaadiga

jah 2 varianti ainult med ja edasi kõrgemale high jne .. .eks seal on need videokaardi mälu piirangud ka peal .
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 07.09.2018 18:28:25 vasta tsitaadiga

mis lolli juttu ajate

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 07.09.2018 18:34:56 vasta tsitaadiga

mina ei tea miks ta siis ei keeranud ? ma mõtlesin et tal on need videokaardi mälu piirangud peal ja siis ei lase panna. sry ma ei tulnud selle peale et annab ikka keerata settinguid low peale. siis oleks tulnud küsida kohe et kas graafika settinguid saab ise reguleerida ... milleks küsida nii keeruliselt siis ... samas ennast häirib et see pilt on selline udune .. kas seda TAA ei saa kinni keerata ? see on nagu osades mängudes on see film grain efekt mis on minu arvates teeb koleda ja uduse pildi.
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 07.09.2018 18:45:17 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
mina ei tea miks ta siis ei keeranud ? ma mõtlesin et tal on need videokaardi mälu piirangud peal ja siis ei lase panna. sry ma ei tulnud selle peale et annab ikka keerata settinguid low peale. siis oleks tulnud küsida kohe et kas graafika settinguid saab ise reguleerida ... milleks küsida nii keeruliselt siis ... samas ennast häirib et see pilt on selline udune .. kas seda TAA ei saa kinni keerata ? see on nagu osades mängudes on see film grain efekt mis on minu arvates teeb koleda ja uduse pildi.

Sellel mängul on ka FILM GRAIN efekt mis tuleks välja lülitada, siis veel Chromatic aberation ja veel miskit. Lülitage need välja ja pilt läheb selgemaks.

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 07.09.2018 22:24:21 vasta tsitaadiga

Nüüd mängind mõnda aega seda ja ei meeldi see et tankid on kuidagi ikka väga õrnad ? ütleme et visatakse paar granaati ja ongi mu tank puru ? minuarvates võiksid ikka nad veits tugevamad olla icon_rolleyes.gif bf4-jas näitkes olid ikka tüki maad tugevamad ja ei olnud jalamehena väga kerge neid maha võtta.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 07.09.2018 22:33:34 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Nüüd mängind mõnda aega seda ja ei meeldi see et tankid on kuidagi ikka väga õrnad ? ütleme et visatakse paar granaati ja ongi mu tank puru ? minuarvates võiksid ikka nad veits tugevamad olla icon_rolleyes.gif bf4-jas näitkes olid ikka tüki maad tugevamad ja ei olnud jalamehena väga kerge neid maha võtta.
teise maailmasõja ja bf4 vahel on tehnika arenenud icon_idea.gif icon_idea.gif icon_idea.gif icon_idea.gif icon_idea.gif icon_idea.gif icon_idea.gif
granaadid on suuresti samad

Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 07.09.2018 23:10:54 vasta tsitaadiga

Granaat iseenesest ei tohiks midagi teha Tankile kui just ülevalt luugist sisse ei viska.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 07.09.2018 23:20:36 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:

Kas sulle tõesti meeldis see, et BF4-s oli üksi tanki vastu raske saada? Tank istus oma Thermal sihikuga kuskil lageda peal ja ligi polnud kuidagi võimalik saada. Võisid mitu korda teda RPG-ga tulistada aga tema lasi sind ikka maha, parandas tanki ära ja jätkas kämpimist. Eriti hull oli see asi BF4 hardcore modes, kus tankidel 100% elusi ja jalameestel 60%. Seal oli ikka väga raske masinate vastu üksi üldse midagi teha.

BF V saab aga tanki vastu kergemini. Selge see, et nüüd on tankistil vaja ka natuke rohkem mõelda mitte päris pea ees kuskile rahvamassi sisse sõita. Samas kui tankist ennast õigesti positsioneerib saab hakkama. Ja lisaks kui on korralik meeskond, siis on tanki taga ka mõned jalaväelased, kes hoiavad vastastiimi dünamiidi loopijad ja bazookaga tulistajad eemale. Lisaks pakub tank neile kaitset kuulide eest. Kui tank ja jalavägi töötab tiimina koos, siis on asi suhteliselt balansis ja toimib..

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 07.09.2018 23:49:53 vasta tsitaadiga

Liitlaste kergepommitajaga õnnestus 46ne killstreak teha. EGa antiair suurt midagi nende vastu teha ei suuda.
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 08.09.2018 06:47:50 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Liitlaste kergepommitajaga õnnestus 46ne killstreak teha. EGa antiair suurt midagi nende vastu teha ei suuda.

shocking.gif

villu70
HV Guru
villu70

sõnum 08.09.2018 08:45:58 vasta tsitaadiga

Nüüdseks mäned tunnid mängitud ja üldiselt meeldib. Paljuski meenutab BF1 mängu/menüüd, lihtsalt "nahk" on uus pandud. thumbs_up.gif
Meeldib et padruneid on vähe, teeb camperite elu igavaks. Rotterdami map on eriliselt õnnestunud, 1060 suudab ka ilusa pildi manada.... nii et läheb ostukorvi. icon_cool.gif
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 08.09.2018 09:42:24 vasta tsitaadiga

villu70 kirjutas:
Nüüdseks mäned tunnid mängitud ja üldiselt meeldib. Paljuski meenutab BF1 mängu/menüüd, lihtsalt "nahk" on uus pandud. thumbs_up.gif
Meeldib et padruneid on vähe, teeb camperite elu igavaks. Rotterdami map on eriliselt õnnestunud, 1060 suudab ka ilusa pildi manada.... nii et läheb ostukorvi. icon_cool.gif

rotterdami map oleks veel õnnestum olnud kui jõe põhjas oleks ka mõned jalgrattad olnud:))

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield V mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 38, 39, 40  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.