Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  IFA 2018: Sony esitleb uusi tipptasemel tooteid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 30.08.2018 19:58:08 IFA 2018: Sony esitleb uusi tipptasemel tooteid vasta tsitaadiga

PRESSITEADE - Tokyo, Jaapan. Sony Corporation esitleb reedel, 31. augustil Saksamaal Berliinis algaval tarbeelektroonikamessil oma uusimaid tipptasemel tehnoloogiaga tooteid.

Neljapäeval, 30. augustil enne IFA ametlikku avamist toimunud Sony pressikonverentsil rõhutas Sony Corporationi president ja tegevjuht Kenichiro Yoshida, et Sony suurendab seoses ettevõtte põhimõttega „jõuda inimestele lähemale“ nii loojate kui ka kasutajate kaasatust. Ta lisas: „Meie elektroonikatoodetel on tähtis roll suurepärase helilise ja visuaalse sisu loojate ühendamisel seda sisu nautivate kasutajatega.“ Yoshida rõhutas: „Peale reaalsuse jäädvustamise loomuliku heli ja kõrglahutusega video tehnoloogia arendamise kaudu on Sony jaoks sama oluline ka tegeliku väärtuse pakkumine. Tegelik tähendab hetkelisust või elavsust.“ Koduse meelelahutuse ja helisüsteemide osakonna vanemtäitevasepresident Ichiro Takagi sõnas: „Soovime parima võimaliku pildi ja heli kaudu täielikult edasi anda sisuloojate soove ning pakkuda kasutajatele parimat audiovisuaalset kogemust.“ Seejärel tutvustas ta Sony uusimaid telereid ja helitooteid. Lõpetuseks avalikustas Sony Mobile Communications Inc. president Mitsuya Kishida uue Xperia™ nutitelefoni. Ta ütles: „Sony Mobile on Sony 5G uuenduste eestvedaja mobiilivõrkude tehnoloogiaga, mis toob kasutajad ja loojad üksteisele veelgi lähemale, edastades sisu just nii, nagu loojad seda soovisid.“

Pressikonverentsi videot saab vaadata aadressil www.sony.co.uk/electronics/ifa

Peamised esitletavad tooted

Kodused meelelahutus- ja helisüsteemid
Sony avalikustas juhtmevabade mürasummutusega kõrvaklappide 1000X-seeria uusima lisanduse, WH-1000XM3. Uutes kõrvaklappides on tööstuse juhtivat mürasummutuse tehnoloogiat täiustatud hiljuti välja töötatud HD mürasummutusprotsessoriga QN1, mis tagab varasemast ligikaudu neli korda parema soorituse. Uus komponent suudab peale lennukite madalasagedusliku müra summutada ka keskmise kuni kõrge sagedusega müra, nagu tänavamüra ja inimeste hääled. HD mürasummutusprotsessorile QN1 kvaliteetse sisemise kõrvaklapivõimendi lisamine tagab erakordse helikvaliteedi. Kliendid saavad end mugavalt ümbritseda muusikaga igal ajal ja igal pool. Juhtmeta kõrvaklappide kategoorias demonstreeris Sony tõeliselt juhtmevabasid spordikõrvaklappe WF-SP900. Vee- ja tolmukindlal WF-SP900-l on sisemälu, mis võimaldab klientidel kuulata muusikat oma nutitelefonist Bluetooth®-i kaudu või täielikult ilma lisaseadmeteta, isegi ookeanis ujudes.



Sony Signature Series on suurepärase heli otsingutel Sony kõige arenenumate tehnoloogialahenduste kulminatsioon. Seeria helitoodete valik äratab muusika ellu artisti soovitud viisil. Selles kategoorias lisas Sony digitaalse muusikamängija DMP-Z1 ja kõrvasisesed stereokõrvaklapid IER-Z1R. DMP-Z1 kasutab suure võimsusega analoogvõimendit ja ainulaadset sõltumatut toitesüsteemi, et luua ülimat heli. IER-Z1R tagab sagedusvahemiku kuni 100 kHz taasesitusel, mis pakub erakordset kaasahaaratust.

Sony tutvustab ka kõrvasiseseid lavamonitori kõrvaklappe IER-M9 ja IER-M7, mis jõuavad sel sügisel esialgu turule USAs ja Aasias. Need pakuvad sellist helikvaliteeti, heliisolatsiooni ja stabiilsust, mida artistid soovivad reaalajas esituse ajal.


Telerite kategoorias andis Sony teada, et septembris tuuakse Euroopas turule BRAVIA® MASTER-seeria telerid, mis annavad edasi sisu nii, nagu loojad on seda ette kujutanud. 4K OLED telerite AF9-seerial ja 4K LCD telerite ZF9-seerial on pildiprotsessor X1™ Ultimate, millel on ligikaudu kaks korda rohkem reaalajas töötlemise võimsust kui praegustel tippklassi mudelitel. See toob esile OLED- ja LCD-ekraani parimad omadused.

AF9-seeria toodetel on Pixel Contrast Booster, mis taasesitab pildid tõetruult sügavamate mustade toonide ja suure eredusega. Ainulaadne ja täiustatud helitehnoloogia Acoustic Surface Audio+ haarab veelgi rohkem kaasa tänu käituri lisamisele ekraani keskele ning teleri keskmise kõlari režiim esitab heli otse ekraani keskelt.



Sony demonstreerib ka erinevaid hääljuhtimist toetavaid AV-seadmeid, mis taasesitavad muusikat, näitavad uudiseid või muud teavet ning võimaldavad kontrollida IoT-seadmeid, nagu ruumi valgustid.

Messil tutvustatakse juhtmevabasid mürasummutusega kõrvaklappe WH-1000XM3, telerit BRAVIA*, millel on sisseehitatud mikrofon, mis võimaldab kasutada häälotsingut, EXTRA BASS™-seeria nutikõlarit SRS-XB501G, millesse on sisse ehitatud Google Assistant, heliriba HT-ZF9, mida saab juhtida Amazon Alexaga, ja muud. Sony hääljuhtimist toetavate seadmete järjest suuremat ja mitmekülgsemat valikut demonstreeritakse nii siseruumides kui ka välistingimustes.




Xperia nutitelefonid
Sony Mobile Communications avalikustas oma lipulaevade seeria uue nutitelefoni Xperia XZ3. Telefonil on kumer 3D-klaasiga kujundus, mis sulandub sujuvalt OLED-ekraaniga. See tuuakse eri riikides ja piirkondades turule 2018. aasta septembri lõpus.

Nutitelefonil Xperia XZ3 on HDR-ühilduv 6,0-tolline OLED-ekraan, mille eraldusvõime on QHD+ (2880 × 1440) ja kuvasuhe 18 : 9. Kasutajad saavad nautida rabavalt ilusaid pilte tänu auhinnatud BRAVIA OLED TV tehnoloogiale. Lisaks esitab mobiilitelefonide täiustatud X-Reality™ tehnoloogia SDR-sisu HDRi-lähedase kvaliteediga, nii et kasutajad saavad isegi veebivideote voogesitamisel nautida suurepärase kvaliteediga taasesitust. Koos võimsama eesmise stereokõlari ja süsteemiga Dynamic Vibration System tagab see erakordse meelelahutuselamuse.

Xperia XZ3 on saanud uue nutika kasutajaliidese (UI). See hõlmab tehisintellekti kasutavat küljetunnetust, mis võimaldab mugavalt suurel ekraanil liikuda ringi ühe käega. Kui kasutajad topeltpuudutavad ekraani kumbagi külge, kuvatakse rakenduste käivitaja, mis prognoosib nutikalt rakendusi ja kiirsätteid, mida kasutajad soovivad järgmisena kasutada, võttes aluseks nende elustiili, sealhulgas kellaaja, asukoha ja kasutamise sageduse, ning asetab need käeulatusse. See võimaldab kasutajatel avada rakenduse või teha pildi mugavas asendis, ilma et oleks vaja kätt liigutada.

Põhikaamera on varustatud Sony täiustatud Motion Eye™ kaamerasüsteemiga, millel on 19,2 megapikslit. Xperia XZ3-l on ka uus tehisintellekti kasutav nutikas käivitussüsteem, mis valmistab kaamera ette, kui kasutaja hoiab oma telefoni maastikurežiimis, et piltide tegemine oleks lihtsam. Uue kaamera kasutajaliides on saanud värske ilme, et seda oleks veelgi hõlpsam kasutada. Esikaamera on 13,2-megapiksline ja sellel on uus ere F1.9 objektiiv uue autoportree režiimiga nahatooni korrigeerimiseks ja tausta bokeh-efekti jäädvustamiseks.

Xperia XZ3 kasutab uusimat opsüsteemi Android™ 9 Pie ning sellega kaasneb Qualcomm® Snapdragon™ 845 mobiiliplatvorm, vee- ja tolmukindlus, Qi juhtmeta laadimise võimalus ja mitu muud täiustatud funktsiooni.
Xperia XZ3: https://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-xz3/



Digitaalpildindus
DSC-HX99 ja DSC-HX95 on Cyber-shot®-seeria uusimad mudelid, mis jõuavad Euroopasse oktoobris. Mõlemad seadmed on mahutatud maailma väikseimasse ülikompaktsesse korpusse ja neil on võimsa suurendusega suumobjektiiv ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-720mm. Seadmed pakuvad nii lainurk- kui ka supertelefotoobjektiivi võimalusi, mistõttu on need ideaalne valik muretuks pildistamiseks reisimise ajal või igapäevaelus. Peale sisseehitatud kõrglahutusega 4K-video jäädvustamise võimaluse laseb uusim pilditöötlussüsteem pidevas võtterežiimis kiiresti jäädvustada kuni kümme kaadrit sekundis ja kasutada ülitäpset automaatse teravustamise süsteemi Fast Intelligent AF. Teiste uute omaduste hulka kuuluvad tehnoloogia Eye AF, RAW-vormingus väljund, puutega teravustamine / puutepäästik, samuti asukohateabe lingi tugi Bluetooth®-i kaudu.


Ideede kiirendamise programm
FES Watch U sündis Sony ideede kiirendamise programmist, mis loob iduprojekte ja toetab nende äritegevust. Seda saab alates septembri keskpaigast osta Saksamaal, Ühendkuningriigis, Prantsusmaal, Itaalias ja Hispaanias. FES Watch U on moekell, mille sihverplaadil ja randmerihmal kasutatakse e-paberit. Kasutajad saavad oma lemmikdisaine vahetada vaid ühe nupuvajutusega. Tehnoloogia ja moe kombineerimisega saadud uute võimaluste demonstreerimiseks näitab Sony ka ideejalanõusid (prototüüp), mille tald ja N-logo on vahetatavad. Need on välja töötatud New Balance’i jalanõude 247v2 põhjal.

FES Watch U ametlik veebisait: http://www.sony.co.uk/electronics/fes-watch-u-collection/fes-wa1
Ideejalanõude veebisait: https://fashion-entertainments.com/nb247/en/

Tehisintellekt ja robootika
Esimest korda Euroopas näidatakse autonoomset meelelahutusrobotit Aibo. Alates selle turuletoomisest Jaapanis 2018. aasta jaanuaris on Aibot toodetud ja müüdud üle 20000 ühiku. Selle aasta septembris hakatakse robotit müüma ka Ameerika Ühendriikides. Tehisintellekti ja robootika vallas näitavad mitu projekti märgatavat edu ning Sony esitab jätkuvalt uusi ideid, mis laiendavad elektroonikavaldkonna lahenduste võimalikkuse piire, kombineerides pildindus- ja helitehnoloogiad, andurid ja mehhatroonika tehisintellekti, robootika, mobiilside ja muuga.

* Kõik siin loetletud tootenimed on ettevõtte Sony Corporation või nende omanike kaubamärgid või registreeritud kaubamärgid.
* Google on Google LLC kaubamärk.
* Amazon, Alexa ja kõik teised seonduvad logod on ettevõtte Amazon.com, Inc. või selle sidusettevõtete kaubamärgid.


Allikas: Sony

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
timok
Kreisi kasutaja
timok

liitunud: 04.08.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.08.2018 08:01:25 vasta tsitaadiga

... Ainulaadne ja täiustatud helitehnoloogia Acoustic Surface Audio+ haarab veelgi rohkem kaasa tänu käituri lisamisele ekraani keskele ning teleri keskmise kõlari režiim esitab heli otse ekraani keskelt. ...

http://termin.eki.ee/esterm/concept.php?id=48711&term=k%E4itur
Keegi on laeva päramootori televiisori sisse pannud?
Kes krt neid pressiteateid tõlgib? Google Translator?
Kommentaarid: 127 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  IFA 2018: Sony esitleb uusi tipptasemel tooteid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.