Õnneks on nii mõtlejaid suurem enamus ja EA saab ehk oma poliitkorrektsuse eest hea laksu vastu molu.
. Miks sa arvad , et EA on endale sellega karu teene teinud? EA ennemgi edukalt naistega kasu lõiganud. Näiteks : Tulevikus plaanitakse veel suuremat õudust http://fortune.com/2018/07/30/nba-live-19-ea-sports-female-players/, kas mitte FIFA 16 ei olnud võimalik naisena mängida. Imelik FIFA müügi numbrid on jätkuvalt tõusu teel. Äkki peaks hoopis naised mängudes purkasi kandma . Samas unustate ära, et isegi BF4 videodes oli naine olemas. Miks siis teile see muret ei valmistanud? https://www.youtube.com/watch?v=fQ-6Zwcx-Ys
Miks sa arvad , et EA on endale sellega karu teene teinud? EA ennemgi edukalt naistega kasu lõiganud. Näiteks : Tulevikus plaanitakse veel suuremat õudust http://fortune.com/2018/07/30/nba-live-19-ea-sports-female-players/, kas mitte FIFA 16 ei olnud võimalik naisena mängida. Imelik FIFA müügi numbrid on jätkuvalt tõusu teel. Äkki peaks hoopis naised mängudes purkasi kandma . Samas unustate ära, et isegi BF4 videodes oli naine olemas. Miks siis teile see muret ei valmistanud? https://www.youtube.com/watch?v=fQ-6Zwcx-Ys
Üritame järgmine kord enne 'sisesta' vajutamist selgeks teha, millest üldse jutt käib.
Miks sa arvad , et EA on endale sellega karu teene teinud? EA ennemgi edukalt naistega kasu lõiganud. Näiteks : Tulevikus plaanitakse veel suuremat õudust http://fortune.com/2018/07/30/nba-live-19-ea-sports-female-players/, kas mitte FIFA 16 ei olnud võimalik naisena mängida. Imelik FIFA müügi numbrid on jätkuvalt tõusu teel. Äkki peaks hoopis naised mängudes purkasi kandma . Samas unustate ära, et isegi BF4 videodes oli naine olemas. Miks siis teile see muret ei valmistanud? https://www.youtube.com/watch?v=fQ-6Zwcx-Ys
Üritame järgmine kord enne 'sisesta' vajutamist selgeks teha, millest üldse jutt käib.
Scart egas sa seda nüüd tõsiselt ei mõelnud? Loe paar positust tagasi ja kes siin naiste teema uuesti päevavalgele tõi? Milles siis halba on kui meenutada mineviku, ei ole need naised kusagile BF seeriast kadunud.
Here, kirjutan mustvalgelt viimase katsena - naised Battlefieldis ei ole kellegi jaoks probleem. Probleem on SJW-st nõretav DICE'i häbiväärne ajaloo ümberkirjutamine, et olla "ajaloo õigel pool".
Jätke see lause meelde ja kui te sellest aru ei saa, siis polegi midagi teha.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Õnneks on nii mõtlejaid suurem enamus ja EA saab ehk oma poliitkorrektsuse eest hea laksu vastu molu.
mitte enamus, vaid see lärmakam osa mõtleb nii
enamusel on sügavalt pohui, peaasi, et lahing äge oleks
ja lõpuks näeme ikka tiiraseid meessoost arvutimängureid, kes omale naiskarakteri on loonud
Lible, mina olen esimene, kes selle loob, mõtle kui huvitav on meesoost mängijatele teabagi teha xd. Jumala savi see ajalugu ja dice .. peaasi, et fun.
DICE on varasemalt kinnitanud, et beeta toimub septembris, kuid nüüd on teada ka kindel alguskuupäev. Nii arvutil kui ka konsoolidel toimuva testi uksed paisatakse kõigile soovijatele valla 6. septembril, kuid mängu eeltellijad saavad beetale ligi kaks päeva varem, 4. septembril.
No mis piix see on, see pidi ju ww2 mäng olema. Ise ei teeks meedikuna revive ühelegi hipi riides klounile seal. Liiale läinud oma customisationiga. Vähe sellest et naised sees on, nüüd on hipsterid ka.
Ma ka ei saa aru, mis teil viga on. Tehke endale nii ajalootruu sõdur kui tahate ja mängige sellega. Nagu juba mitmed teised ütlesid on ka mul täitsa savi, mis moodi need sõdurid seal välja näevad või mis värvi riideid kannavad. Ja kas on naised või mehed. Meenub BF4 aeg, kus oli mingi BUG, et oli võimalik sõduri vorm roosaks värvida. Kohe oli pooltel mängijatel roosad kostüümid seljas. Täitsa kindel, et paljud neist olid mehed, kes nüüd siin karjuvad, et ei saa mängida ja ei osta mängu, kuna mängus naised või värvilised kostüümid. Naljamehed olete.
See on mäng ja see on mängimiseks. Kui ei meeldi pole vaja osta ja mängida. Selles suhtes ütles DICE õigesti. _________________ EBV
Saades seejärel täiesti mõttetu CODi käest preorderites tala. Meenutaks, et BF1 jooksis tolle aasta COD-i ümber ringe.
Jah, seda kõik ennustused nii ka räägivad.Eks ta ole alati gigantide omavaheline võitlus. Tulevik näitab, kes lahkub võitjana( Red Dead Redemption 2, Call of Duty: Black Ops 4, või BF5).
Saades seejärel täiesti mõttetu CODi käest preorderites tala. Meenutaks, et BF1 jooksis tolle aasta COD-i ümber ringe.
Ega pre-orderid ei määra mängijate arvu lõpuks. Tegelikult ongi hea ju, et mõtetuste pärast virisejad jätavad mängu ostmata. Siis mängus ka pärast virisejaid vähem.
Ja kui nüüd lihtsalt võtta, siis piisab mängu mängimiseks täiesti 20000-ndest mängijast. Ja see arv mängijaid tuleb kindlasti kokku ja palju rohkemgi.. seega selle üle, et kellegagi mängida poleks, pole küll vaja mureteseda.
Pealegi seekord pole ka PREMIUMIT, mis mänijatebaasi vähendaks. Seega kokkuvõttes, PREMIUMI ära kadumine lisab kindlasti rohkem mängijaid kui loobujate võrra kaotatakse. _________________ EBV
Ärge muretsege, mäng sureb poole aastaga. Mängu suhtumist näitab ilmekalt reveal traileri dislike hulk ning rahva reaktsioon. RDR2, fortnite ja COD mängudega pole seal midagi pistmist. Liiga sarnane eelmisele osale ja rahval lihtsalt kopp ees sellest ww1 ja ww2 teemast. Pluss veel see SJW teema juurde toppimine. Aga mõttetu vaielda, mõned siin teemas pole nõus, ainult aeg näitab mis sellest mängust saab ja kes lõpuks loll ja lapsik on. Minu arvamus- ei meeldi ja ei osta preorderit. Kuna olen seni igat BF mänginud(jah olen ka EBV-s) siis proovin ka beta ära. Kahjuks senine info bf5 kohta on pettumust valmistav olnud ning BF1 premiumi asemel oleksin pidand piirduma tava versiooniga. _________________ Tasuta 50$pokkeri kontole. Registreeri, õpi strateegiat ja vasta küsimustele. Saad valitud pokkerituppa 50$+veel boonust, kui mängida oskad. Isiklikult saanud 285$ sealt.
viimati muutis lauri23 21.08.2018 22:43:39, muudetud 1 kord
Jah, launch päevast siiamaani emotsionaalselt karjutakse et BF1 surnud ammuilma juba ja kuidas vana hea BF4 ikka palju populaarsem on (kuigi statistika räägib vastupidist)
Modern warfare mänge on ülemise auguni täis, BF1 tuli ww1 (mida triple A mäng pole ever varem teinud), siis cod otsa oma ww2 temaatikaga, lähiajal muid ww1/2 triple A klassi mänge ei meenugi et oleks olnud.
Kellele ema, kellele tütar. A-10 thunderbolt 2ga / Su-25 Frogfootiga sai täristada BF4s küll ja küll kauni graafikaga, tahaks nüüd sama teha JU-87-ga ka
Jah, launch päevast siiamaani emotsionaalselt karjutakse et BF1 surnud ammuilma juba ja kuidas vana hea BF4 ikka palju populaarsem on (kuigi statistika räägib vastupidist)
Kui nüüd statistikasse reaalselt süübida, siis tee väike research, palju oli pelajaid BF4-s aasta pärast launchi ja BF1-s
BFV on aga samas populaarsem, kui kõik eelmised seeriad kokku, klannid koonduvad ja sõdivad isu täis juba enne mängu launchi
Ärge muretsege, mäng sureb poole aastaga. Mängu suhtumist näitab ilmekalt reveal traileri dislike hulk ning rahva reaktsioon. RDR2, fortnite ja COD mängudega pole seal midagi pistmist. Liiga sarnane eelmisele osale ja rahval lihtsalt kopp ees sellest ww1 ja ww2 teemast. Pluss veel see SJW teema juurde toppimine. Aga mõttetu vaielda, mõned siin teemas pole nõus, ainult aeg näitab mis sellest mängust saab ja kes lõpuks loll ja lapsik on. Minu arvamus- ei meeldi ja ei osta preorderit. Kuna olen seni igat BF mänginud(jah olen ka EBV-s) siis proovin ka beta ära. Kahjuks senine info bf5 kohta on pettumust valmistav olnud ning BF1 premiumi asemel oleksin pidand piirduma tava versiooniga.
Sinu väide, et mäng sureb poole aastaga on lihtsalt naljakas. Võtaksime läbikukkumise Battlefield Hardline näol. See tuli 2014 aastal välja ja pidi ammu surnud olema. Ometi on tänaseni serverid püsti ja on mängijaid, kes seda ikka veel naudivad.
Täna oli seal 325 mängijat! AINULT eks? Aga samas kui tahaks mängida siis leiad vähemalt 5 täis serverit ja saad täitsa oma mänguelamuse kätte. Samuti võivad ju paljud meenutada, kuidas me oma EBV serveris tegime lahinguid 5vs5 ja meil oli väga lõbus. Seega kui nüüd nii võtta, siis piisab mängu nautimiseks ka ainult 10 inimesest. _________________ EBV
Kui nüüd statistikasse reaalselt süübida, siis tee väike research, palju oli pelajaid BF4-s aasta pärast launchi ja BF1-
Ma ei rääkinud et karjuti mis populaarsem oli vaid on - samal ajahetkel/kuupäeval.
Battlefield Bonerline oli on ja jääb (minu arvates) battlefield seeria häbiplekiks kus pätti ja võmmi mängiti kuna temaatika oli liiga kauge teistest BF seeria mängudest.
Battlefield Bonerline oli on ja jääb (minu arvates) battlefield seeria häbiplekiks kus pätti ja võmmi mängiti kuna temaatika oli liiga kauge teistest BF seeria mängudest.
Selles suhtes olen nõus, et see mäng oli valesti positsioneeritud ja mitte kõige parem. Aga näitena sobib küll. Kes tahab, saab seda ka praegu mängida! _________________ EBV
Ma ei rääkinud et karjuti mis populaarsem oli vaid on - samal ajahetkel/kuupäeval.
Selliselt on vägivaldne võrrelda ..
Rate vs feissar näiteks ... Iga asi oleks paslik ikka oma ajastu statistikaga võrrelda.
"Surnud mäng" on ka erinevalt mõistetav,
Kui BF1 äris ehk sama palju PC koopiaid kui PUBG, siis aasta pärast launchi pelas seda PC peal ehk 35k mängijat peak päevas, siis Pubg-d 1.12 mil peak vaid täna. Seda va nii vigast ja katkist pela. 3mil + banned mis on loogiliselt ka populatsiooni alla toonud. Minu jaoks näitab selgelt, et BF5 väljavaated on veel kiirema hääbumise teed minek. MIKS ?
Peamine põhjus on LIHTSUS. Mäng tehakse casual playeri jaoks lihtsalt nii raskeks, et keegi ei viitsi seda BF1 järjejuttu kaua pelada. PRO gamerid ei pea taas juustutükki närima siin, vaadake asjadele reaalselt, KUI paljud tänased pühapäeva pelajad ihkavad sellisel PRO tasandil UPDATE on ilgelt äge, aga ma ei näe sellega just paljusi kohanemas ja snipe ja campfest elab edasi, mis tõukab omakorda eemale ka laup/pühap pelajad.
BF3 ja 4 olid lihtsalt üles ehitatud, see oli nende seeriate edu võti, see naiskarakteri ümber kisa on aga jah selline ... omode ila rsk
Mängisin nii BF BC2, BF3, BF4 ja nüüd BF1 liigagi palju tunde ja sniper campfesti oli ohtralt igas mängus, oli see siis "wookieman" põõsas Gol snaipriga või BF3/4 maja katusel spawn beaconiga mehikesed helkiva scopega. Ei kao see ka BF V mängust.
BF3 ja BF4 private serverid, kus oli sniperlimiit peal olid ühed pulaarseimad, kui Dice snipritele limiiti ei pane, nagu tehnikale on pandud, siis mina ei viitsi
Inisevad sii emase karakteri üle, aga et sõjas nagu päriselt oli ka 1 snaiper per 100-200 kahuriliha, sellest ei kiunu keegi
BF3 ja BF4 private serverid, kus oli sniperlimiit peal olid ühed pulaarseimad, kui Dice snipritele limiiti ei pane, nagu tehnikale on pandud, siis mina ei viitsi
Inisevad sii emase karakteri üle, aga et sõjas nagu päriselt oli ka 1 snaiper per 100-200 kahuriliha, sellest ei kiunu keegi
Snipri limiiti tahaks kull kuigi BF5 alpha ajal eiolnud seda snipri spammi kuna ammot oli vähe ja võeti õnneks see idiootne sweetspot ära BF1est thanks god+ sniper tehtud raskemaks ala bf3bf4 ja bf1 vahepealne.
Mis puudutab SJWd siis ma teen enda koik karakterid Soldier,Supply/Medic/Sniper naised ja panen niipalju konkse külge kui saab ja lisaks teen clani kuhu saavadki ainult konksuga naised ja hipid sisse. _________________
Mis puudutab SJWd siis ma teen enda koik karakterid Soldier,Supply/Medic/Sniper naised ja panen niipalju konkse külge kui saab ja lisaks teen clani kuhu saavadki ainult konksuga naised ja hipid sisse.
Mis puudutab SJWd siis ma teen enda koik karakterid Soldier,Supply/Medic/Sniper naised ja panen niipalju konkse külge kui saab ja lisaks teen clani kuhu saavadki ainult konksuga naised ja hipid sisse.
Sellisel juhul on see suht ülbe suhtumine arendajate poolt, sest ze-, zir-, hir-inimesi ja transseksuaale lihtsalt ignoreeritakse järjekordselt. /s
Kui mäng peaks floppima, siis ma olen 100% kindel, et pannakse see vana "pahad gamerid on kõiges süüdi" plaat peale. Kogu see jant, mis selle mängu ümber toimub, on lihtsalt naeruväärne. Nagu ma siin teemas varem vist juba mainisin, siis mängud tuleks igasugusest poliitilisest ja ideoloogilisest propagandast puhtad hoida.
Mõni siin pole ikka veel aru saanud, milles kogu asja uba on.
viimati muutis HPN 22.08.2018 16:39:33, muudetud 1 kord
Ma olen rohkem solvunud selle peale, et ma alaealise natsipoisina ei saa mängida jälle eesliinil, sest see ei oleks poliitkorrektne. Oleks hea väiksem sihtmärk ja vb ka kiirem, aga jaksaks väiksemat relva kanda. Neid oli ww2-es kordi rohkem kui naisi.
Laste tapmine on (ka) mängudes tabu. Ega seda eriti peavoolumängudes viimasel ajal kajastatud pole. Fallout 2 võimaldas seda, peale seda nagu rohkem mänge ei meenu, kus lapsi saab tappa. Tegelikult meenub küll. Sims seeria.
Need prose miinimum nõuded on suht puusalt alati. Minu vana 3570k pani BF1 High peal ilusti, nüüd nagu alla 6600K paberi peal ei kannataks.
Kui su 3570k üle oli kellatud, siis vast on see isegi kiirem kui stock 6600k. Samas soovituslike prosede all peaks nagu i7 4790 tunduvalt kiirem olema kui 1300X?
Polnud enne väga süvenenud, kuid BFV on siis jälle DX11 peamiselt? Ei suudeta ikka edasi liikuda sealt.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.