Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 264, 265, 266 ... 394, 395, 396  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.08.2018 15:56:32 vasta tsitaadiga

Mul on tunne, et sa oled Play Store'is ja üritad sealtkaudu midagi teha. See Desinstalli uuendused nagu viitaks sellele...
Tegelikkuses lähed telefoni enda Settings alt Apps valikusse. Võtad sealt vastava äpi ja Disable.
Menüüvalikud täpselt samad. Kujundus lihtsalt vana Androidi oma.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raixxx
HV kasutaja
raixxx

sõnum 06.08.2018 17:10:33 vasta tsitaadiga

Nii peaks töötama jah... Isegi Disable nupp tekib peale Uninstall Updates vajutamist. Halliks ta jääb ja vajutada ei saa. Võimalik, et tahab kuskilt developer optionsi linnukest saada.

Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
ViskeRelv
HV Guru
ViskeRelv

sõnum 06.08.2018 17:14:25 vasta tsitaadiga

Mu Redmi Note4 telefonis lubas küll selle keelata. Uues huaweis lubas samuti keelata. Ei pidanud kuskil mingit lisa linnukest joonistama.
Huvitav, millest see tuleb, et osadel lubab ja teised ei saa.
Kommentaarid: 187 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 167
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 06.08.2018 18:18:14 vasta tsitaadiga

Veidi imelik jah, sest see on Androidi sisseehitatud funktsioon, mitte telefonitootja omalooming. Siiani kõikidel telefonidel-tahvlitel see taolisel viisil tehtav. Ja seda juba üpris ammustest versioonidest alates.
tagasi üles
c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

sõnum 06.08.2018 18:21:24 vasta tsitaadiga

Mul täpselt sama lugu nagu piltidel viidatud. Ei ole lihtsalt võimalik kusagilt kinni keerata
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
raixxx
HV kasutaja
raixxx

sõnum 06.08.2018 22:21:38 vasta tsitaadiga

Play store-> Help & feedback->Delete or disable apps on android->Tap to go application settings
Sealt alt ilmub list kust saab disable ka toksida. Huvitav miks seda ''läbi urruaugu ajuoperatsiooni'' vaja on. Iseenesest isegi väga ei häirinud, olid niikuinii kuskile vähevajaliku kraami kausta liigutatud.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 06.08.2018 22:23:05 vasta tsitaadiga

Ilmselt on uninstall keelatud ning disablegi raskeks tehtud, et igasugused andmed müüdud saaksid icon_biggrin.gif
c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

sõnum 06.08.2018 23:12:33 vasta tsitaadiga

Noooh... sain sealt kinni muusika ja filmid aga siis oli seal see google play teenused (play store oli eraldi, kusjuures akut ja mälu ei kasuta kuna seda äppi eraldi ka ei kasuta)... 505+ mb ja viimasest akulaadimisest 2% akut söönud
Spoiler Spoiler Spoiler

No ei lase seda mingi väega kinni panna ega mitte midagi teha....
Google play stores oli võimalus see inaktiveerida kuid selle peale ütles:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ja ei lasknud sellega midagi teha

Lõpuks läksin ketasse ja deinstallisin play store enda ära. TUNDUB, et kõik muu kadus ka siis ära kuid sellega on see värk, et ma neid play teenuseid ei näinud enne ka seal listis niisama. Seda jura nägin ma alles siis kui raixxx'i õpetuse järgi sealt play store abi ja tagasiside alt otsisin selle jura välja.

Nüüd on küsimus, et kas see play teenused ise tiksub mul ikka kusagil taustal või mitte, sest kui nüüd aku kasutust vaadata, siis paramapraaaa... (ja siit ka selgub mu paranoia, et mul pole seda jura vaja... vaadake kasutust)
Spoiler Spoiler Spoiler

Kuna mul play storet enam ei ole, siis ma ei saa enam sealt "abi ja teenuste" alt jaburast kohast seda listi enam vaadata ka ja mujal mulle seda play store jama ei näinudki üldse. Ainult aku kasutuse alt tuli veel välja. Kusagilt rakenduste listis jne. ei ole mitte midagi

Ühesõnga kurjajuur ei ole play store aga mingi maagiline play teenused mis rakenduste nimekirjas ei kajastanudki üldse
tagasi üles
630
HV kasutaja

sõnum 07.08.2018 08:28:30 vasta tsitaadiga

Kogu eelnev on üks peamine põhjus, miks mulle Windows phone meeldis. Isegi, kui tegi tagataustal midagi, siis aku kestvusele tunda ei andnud.
Android on nagu kuradi vähk-kasvaja. Iga uuendusega aina rohkem jura töötab - ja see "disable" on ka rohkem meeleheaks. Ok, muusika
ja filmid tõesti saad, aga play teenuseid ei saa mingi nipiga ühelgi androidil kinni - muudkui toimetab ja saadab. Hiinlastel kusjuures on
vaat et rohkem võimalusi asju kinni keerata (tea, kas mingi Hiina valitsuse käsk?) kui näiteks Samsungil.
Aga jah, kahju, et WP ära suri,
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

sõnum 07.08.2018 15:30:10 vasta tsitaadiga

Võtsin proovi pärast just enda tööjaoks kasutatava grand prime ja keerasin sealt just tuima kolhosniku näoga kõik kinni mis sai.
Alustuseks need muusikad ja filmid ja siis play teenused ja lõpuks play store ja kõik muu ka- ei mingeid tõrkeid.

Kahju, et uuel androidil seda nüüd nii palju nuditud on või siis tegemist ikkagi konkreetse xiaomi eripäraga.
tagasi üles
xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 07.08.2018 16:16:06 vasta tsitaadiga

Parimal juhul nädala lõpuks juba Arvutitarga lettidel 6A/MI8/A2 lite/A2 icon_wink.gif
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 174
tagasi üles
Anna tooli

sõnum 07.08.2018 20:29:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

MI8

https://www.hinnavaatlus.ee/1239220/xiaomi-mi-8-black/ knaitekilt saaks praegu paari päevaga..

edit:

lisasin ülejäänud kah
https://www.hinnavaatlus.ee/search/?query=Xiaomi+Redmi+6A
https://www.hinnavaatlus.ee/search/index/?query=Xiaomi+Mi+A2

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 08.08.2018 13:37:32 vasta tsitaadiga

c4v6 kirjutas:
Võtsin proovi pärast just enda tööjaoks kasutatava grand prime ja keerasin sealt just tuima kolhosniku näoga kõik kinni mis sai.
Alustuseks need muusikad ja filmid ja siis play teenused ja lõpuks play store ja kõik muu ka- ei mingeid tõrkeid.

Kahju, et uuel androidil seda nüüd nii palju nuditud on või siis tegemist ikkagi konkreetse xiaomi eripäraga.

See on pigem Xiaomi eripära, sest mul on viimase versiooni Android Samsungil praegu ja eelmiste Androididega (Samsung, LG, Nokia) sai sama asja täpselt samamoodi tehtud.
tagasi üles
peps71
HV kasutaja

sõnum 08.08.2018 22:27:51 vasta tsitaadiga

sai xiaomi 4A-le sügisel developer versioon peale lastud, nüüd avastasin, et uuendustega on MIUI 10 peale tulnud
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
C1rca
HV veteran
C1rca

sõnum 09.08.2018 09:18:39 vasta tsitaadiga

Mulle võrdluse osas ei mahu pähe, et kuidas ikka Nokia 7 Plusi tahetakse võrrelda Mi A2-ga, reaalselt on ju hinnavahe ca. 120-130€, sama hästi võid sa võrrelda Oneplus 6 Nokia 7 Plusiga.
Riistvara neil kattub, ainuke puudus mis mind Mi A2 peal häirib on NFC puudumine, kuna mõne poe kliendikaarte kasutan näiteks juba telefoniga ja need rahakotist välja visatud.
Samas 3,5mm, NFC ja mälukaardi lisamise võimaluse puudumine on arusaadavad, kui NFC ka olemas oleks siis oleks minu jaoks kõik olemas. Kas keegi on juba Mi A2 oma käega ka katsuda saanud?
Hetkel mõtlen tõsiselt, et äkki peaks kasvõi prooviks soetama, hind tundub hea ja SD660 on mid-range kohta ikka väga arvestatava performancega.
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
Lauri76
HV kasutaja

sõnum 09.08.2018 09:50:13 vasta tsitaadiga

C1rca kirjutas:
Mulle võrdluse osas ei mahu pähe, et kuidas ikka Nokia 7 Plusi tahetakse võrrelda Mi A2-ga, reaalselt on ju hinnavahe ca. 120-130€, sama hästi võid sa võrrelda Oneplus 6 Nokia 7 Plusiga.
Riistvara neil kattub, ainuke puudus mis mind Mi A2 peal häirib on NFC puudumine, kuna mõne poe kliendikaarte kasutan näiteks juba telefoniga ja need rahakotist välja visatud.
Samas 3,5mm, NFC ja mälukaardi lisamise võimaluse puudumine on arusaadavad, kui NFC ka olemas oleks siis oleks minu jaoks kõik olemas. Kas keegi on juba Mi A2 oma käega ka katsuda saanud?
Hetkel mõtlen tõsiselt, et äkki peaks kasvõi prooviks soetama, hind tundub hea ja SD660 on mid-range kohta ikka väga arvestatava performancega.

Kas 3000 aku tänapäeval liig väike pole? Xiaomi Mi A2
Kas normaalselt,keskmiselt kasutades päeva saab mööda saata,jne
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
630
HV kasutaja

sõnum 09.08.2018 10:38:56 vasta tsitaadiga

Lauri76 kirjutas:
C1rca kirjutas:

Kas 3000 aku tänapäeval liig väike pole? Xiaomi Mi A2
Kas normaalselt,keskmiselt kasutades päeva saab mööda saata,jne

Mis on normaalne kasutus? Mõne arvates on terve päev facebooki näppimine videomängude vahelt normaalne kasutus, teine kasutab telefoni helistamiseks, meilid ja uudiste vaatamine.
3Ah on täiesti ok, "tänapäeval" on prosed väiksema energiavajadusega, samas ekraanid natuke suurema, summa-summaarum pole aku suurus ajas viimased 4-5a muutunud ega pole vajadust ka. Aku
tehnoloogia on sama, seega suurem aku on suurem luts.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 09.08.2018 10:43:23 vasta tsitaadiga

630, Redmi 4X ei ole just väga paks telefon, aga on 4Ah.

Suurem aku, väiksem ekraan - super aku kestvus.

Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 102
tagasi üles
blubub
HV vaatleja

sõnum 09.08.2018 17:40:13 vasta tsitaadiga

Tellisin alist a2 lite, eile sain kätte. Esimene hiinakas ning igati rahul thumbs_up.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
c4v6
Kreisi kasutaja
c4v6

sõnum 09.08.2018 20:16:05 vasta tsitaadiga

Redmi 5 note või Ai dual cam või öelge kuidas tahate siis long term review icon_lol.gif

Aku osas olin skeptiline. Täna panin laadima, siis oli 25% alles ja ma võtsin ta laadimast 84 tundi varem.
Seega akut säästes ei tohiks stiilis 5 ööpäeva olla probleem, lihtsa kasutamise puhul nagu mina mingi 3 ööpäeva normaalne ning ilmselt aktiivsem kasutaja peab piirduma siiski 2 päevaga.
Alguses näperdasin seda ise ka kohe rohkem ja siis tundus, et läheb kiiremini kelluks kui 4x. Reaalsuses mulle tundub, et pigem peab veidikene pareminigi
Muidugi lasin selle play store värgi ka maha millest siin pajatasin. Ma ei tea kas play teenused läks nüüd sellega kinni või mitte aga tundub, et läks mis aitab seega kaasa.
Samuti keerasin ekraani ereduse by deafult keskele umbes, sest minu jaoks on põhjas lihtsalt silmipõletavalt palju. Eks see ka jälle aitab

Back nupp millest ka interneeduses on juttu olnud ei ole mitte halva responsiga vaid arvestades telefoni laiust veidi liiga keskel ja ääre osa ei ole responsiga lihtsalt. Üleüldse ühe käega mina seda telefoni väga kasutada ei saa.
S9+ on mõõtmetelt pmst sama aga 2mm kitsam ja on täpselt mugavam käes.

Kaamera on normaalne. See peaks kõikide keskmiste tarbijate vajadused rahuldama. Haiend piltideks on olemas muud masinad. Mina olen nende piltidega igatahes reaalselt ka rahul kui isegi hinnale ei mõtle. 60fps FHD on puudu (veel) ainult nagu juba halasin eelnevaltki.

Ekraanil osad värvid on minu jaoks veidrad. Siin on kaks varianti, et kas peavadki tegelikult sellised olema ja mul on varem kehvemate ekraanidega telefonid olnud (mis võib reaalne olla) või siis läheneb xiaomi asjale teistmoodi aga näiteks mingi facebooki sinine on natuke teistmoodi kui muidu, heledam ma pakuks.

Koostekvaliteet on parem kui 4xil oli. See vahe on kergelt hoomatav aga 4x nupuosa näiteks oli kuidagi logedam ja sõrmejälje lugeja tundus sõrme all ka veits teine ikkagi.

Mitte ühtegi tõrget äppidega või muu kasutamisega ei ole esinenud. Kõik sujub ja toimib, aeglane ei ole. Kuumaks läheb ainult laadides või täiega koormates ja sedagi vähem kui Z5 näiteks oli.

Ette heidaksin siis ainult ikkagi suurust. Ta võiks olla täpselt natukene väiksem. Uuemad telefonid siin ma vaatan on suurema ekraaniga ja täpselt parasjagu nii palju väiksemad mida mina silmas peangi- tean vähemalt kindlalt mis piire vaadata kui nüüd mingit järgmist asja endale võtan.

Redmi 5 mille ühele kaugele esivanemale võtsin.
Väiksem, kergem kuid logedam. kui raputada või koputada, siis lausa on tunda, et miski pole päris see.
Kaamera tundub sama (kesine) kui 4x'il. Ekraan on ka vist sama (lihtsalt mõõtmetelt suurem). Samas ekraani pind on pöidla all sama mis note 5'el ehk mitte nii hästi libisev kui 4x'il.

Ühesõnaga nüüd natuke aega note 5 kasutades ja peale seda näppides redmi 5 ja 4x'i paneksin need kaks viimast üsna ühte patta ja nii imelik kui see ka pole saan aru, et note 5 on teisest klassist kuigi alguses ei tundunud vahe üldse nii suur.
Kellel on 4x, siis lihtsalt redmi 5 peale üle minna on 100% mõttetu tegevus. Saate väiksema aku ja suurema telefoni lihtsalt.

viimati muutis c4v6 09.08.2018 20:20:24, muudetud 4 korda
tagasi üles
sihker
HV kasutaja

sõnum 09.08.2018 20:16:47 vasta tsitaadiga

blubub kirjutas:
Tellisin alist a2 lite, eile sain kätte. Esimene hiinakas ning igati rahul thumbs_up.gif

Ekraan on normaalse heledusega? Luuran Mi A2-e, aga esimesed signaalid on segased. Lugesin ülevaateid, põhiliselt on need Indiast
https://www.firstpost.com/tech/reviews/xiaomi-mi-a2-review-gorgeous-design-but-redmi-note-5-pro-honor-play-better-4910821.html
Seal toovad põhiprobleemidena välja, et 3.5mm, SD, NFC ja wireless charging puudub. Ekraan on tume, kui just päris põhja ei keera, wifiga on probleeme, UI lagib kohati müstiliselt. Veel nipet-näpet.

Keegi tundis huvi, kuidas 3000aH aku peab.

tsitaat:

Battery Life: 7/10

The battery life on the Xiaomi Mi A2 is good enough to last over a working day. A phone charged at 8 am in the morning would still have around 10-15 percent battery by 11 pm on the same day. A regular day’s usage involved three email accounts on sync, constantly buzzing Telegram, WhatsApp and Slack accounts, 15-20 photos a day, 20 mins of gaming and an hour of video or audio streaming. On lighter days such as on weekends, the Mi A2 would easily go on for close to two days. Thanks to QuickCharge 4.0 support, the phone charges from 0-100 in around 80-90 minutes.

Kaameraga oli ka probleeme, äärtest moonutas vms.

Ehk siis krt, mida võtta icon_biggrin.gif OnePlusil hakkas tagasi kooli kampaania, Mi 8 on ka müügis ja S9+ on hinnas alla tulnud 665 peale.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 09.08.2018 21:46:42 vasta tsitaadiga

sihker, Mi 8 SE peaks ka varsti välja tulema ja hinnalt seal Mi A2 kandis, kuigi isegi parem kui see Mi A2 SD660 on. Mi 8 SE tuleb SD710-ga.

Samas see Xiaomi android one pole ka mingi eriline teema, kui arvestada, et alles hiljuti sai android 8 endale.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
sihker
HV kasutaja

sõnum 09.08.2018 22:02:15 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
sihker, Mi 8 SE peaks ka varsti välja tulema ja hinnalt seal Mi A2 kandis, kuigi isegi parem kui see Mi A2 SD660 on. Mi 8 SE tuleb SD710-ga.

Samas see Xiaomi android one pole ka mingi eriline teema, kui arvestada, et alles hiljuti sai android 8 endale.

SE-l puudus näiteks B20, muidu oleks isegi kaalunud. Või siis variant 2, global versioonil on see olemas. Eks ma siis ootan selle ka Euroopas ära. Hetkel on Meizu m1 Note, sellel annab sageduste puudumine ikka kohati tunda.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 10.08.2018 00:07:44 vasta tsitaadiga

sihker, Sellepärast ma ütlesingi, et varsti tuleb. Tean et neid ilma B20 on juba saada.
Varsti tuleb nii kuu maks see global ka välja.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
werderok
HV vaatleja

sõnum 10.08.2018 18:46:18 vasta tsitaadiga

A2 Lite on Knaitekis kohal:
https://www.knaitek.ee/mobiil-ja-tahvlid/telefonid/xiaomi-a2-lite-4g-32gb-dual-sim-black.html
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Xiaomi, Oppo, Zopo, Meizu ja teised Androidiga "hiinakad" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 264, 265, 266 ... 394, 395, 396  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.