|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
bladerunner
HV Guru
|
03.08.2018 11:37:55
|
|
|
Samsungi A-seeria pole mingi "odav päts". Täitsa keskmine seeria. Odavseeria on J.
Ja tõesti imelugu, et alla aastane telefon saab uuendusi? Selline ime võib ainult tõsiusklikule Samsungi fännile imena tunduda.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
03.08.2018 11:41:04
|
|
|
hkurujo88r, sa nagu vähe vales teemas oma lemmik tipptelefone ei promo või? See ongi odavate hiinakate teema, küll inimesed saavad aru mida see tähendab ja miks on hind odav ja ülima saavutusena näed neid küll ainult sina.
Mine tee kalliste telefonide teema ja aruta seal Samsungi ja aifööni plusse ja miinuseid.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
03.08.2018 11:45:51
|
|
|
| ot: |
Ma olen kunagi omanud ühte Sony Ericssoni Xperia seeria telefoni, mis ei saanud 3 aasta jooksul ainumastki uuendust, see millega karbist tuli see ka "uusimaks" jäi... |
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
03.08.2018 12:17:29
|
|
|
Täiesti rumal mõni....Proovin aastas kümneid eri telefone. Reageerisin selle peale, kui mõttetut ila aetakse, kui mina saan 200eurise telefoniga hakkama miks teised ei saa, miks makstakse rohkem. Tänapäeval enamus telefone saavad koguaeg uuendusi.
Esimese korraliku hiinaka 2013/14 ostsin Lenovo K900. Suri ülekuumenemise kätte ära, uuendusi ei tulnud ka mitte ühtegi peale karbist välja. Pool aastat tagasi võtsin teise telefoni tagavaraks meizu m5s. Korralik asi oma hinna eest aga tippklassiga ei võrdle ju.
Xiaomi võiks teha korraliku tippmudeli, siis vaataks ka.
A seeria on päts, sama jube ekraan nagu J seerial. Kaamera ka meh.Täiesti mõttetu seeria, seal klassis siin käivad xiaomid igati üle. Keskklass jääb ikka 300-400euri kanti. A3 190.-
viimati muutis hkurujo88r 03.08.2018 12:19:23, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lauri76
HV kasutaja
|
03.08.2018 12:18:43
|
|
|
| hkurujo88r kirjutas: |
| Jälle rumal jutt. Isegi samsungi odavad pätsid. Näiteks A3 2017 ka uuendatav android 8.0 peale. Ei tasu nii kibestunud ka olla, nagu hiinakad oleks üliv saavutus. |
Kle samsunni fänn,kobi oma junnide juurde...
pole märganud või et siin teine teema
Proovi Xiaomi Mi Mix 2s
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
03.08.2018 12:29:57
|
|
|
Hkurujo88r räägib ju täiesti reaalset juttu. Ma näen siin sama asja, et paljud hiinaka omanikud on selles suhtes kibestunud, et tehakse 150 - 200 euroga eludiil ja siis väidetakse isanäoga, et ei olegi mõtet enam kallist asja osta.
Inimesed ja ootused on erinevad, mina ootan täpselt samamoodi, et xiaomi suudaks maa värisema panna ja mingi korraliku 5-600 eurose telefoni teha mis reaalselt ka jageleks tippudega- see juba oleks midagi.
note 5 mu arust ongi VÄGA HEA telefon ja diil aga seda 0-500 hinnaklassis. 500 eest saab ka juba oneplus 6'e mis on ikkagi üle sellest notest aga samal ajal ikkagi päriselt ei karista huivei prod või samsa 9+'i ning siis on see lõhkine küna, et kas 300 eurot on rohkem mõtet maksta üksplusi eest või mitte kui note 5 ei ole temast nii palju kehvem.
Et kui me võtame nüüd haiend klassist üks laks alla, siis põhimõtteliselt ma olengi ka jah sama meelt, et ei ole mõtet üle selle 200 maksta mingite muude vahepealsete asjade eest kuna bang for buck suhe tundub paigast ära aga seda täpselt seni kuni mingi järgmine üllataja tuleb (ehk)
Aga mu suguvõsas kulmineerusid asjad nüüd nii, et VANAEMALE sai ka nüüd selle xiaomi värgi peale esimene nutikas ostetud redmi 5 https://www.euronics.ee/t/88175/telefonid/nutitelefon-xiaomi-redmi-5-(32-gb)/c7628392
Eks ma pean talle selle töökorda sättima, seega saan mingi põgusa kogemuse aga ju ta lihtsalt taaskord suurem 4x ole....
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
03.08.2018 12:40:29
|
|
|
Sony, Samsungi, Lenovo teemaks muutunud see siin.
_________________ Kamehameha in your face! |
|
| Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lauri76
HV kasutaja
|
03.08.2018 12:43:00
|
|
|
| ricom2ger kirjutas: |
Sony, Samsungi, Lenovo teemaks muutunud see siin.  |
Istugu oma junnide foorumis oma 1000 fuunide otsas,mis siia õpetama tulevad
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
03.08.2018 13:34:58
|
|
|
No kus ta siis on. Xiaomi lipulaev küll aga 9+ või huivei pro'ga ikkagi samal joonel ei ole seda enam, et teistel pigem hakkavad juba uued mudelid peale tulema vaikselt.
Pigem oneplusiga võrdsed aga nüüd ongi jälle see, et kas on mõtet maksta 500 midagi eurot telefoni eest mis on nõrgem kui haiend ja samas veidi parem kui see mingi 200 rutsine xiaomi.
Enda rahakoti ja tahtmise küsimus lõpuks aga minu isiklik arvamus on, et ei ole mõtet. Keegi teine jälle kindlasti arvab, et just see ongi see mida ta vajab.
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
03.08.2018 13:36:26
|
|
|
Täiesti rumal mõni....Proovin aastas kümneid eri telefone. Reageerisin selle peale, kui mõttetut ila aetakse, kui mina saan 200eurise telefoniga hakkama miks teised ei saa, miks makstakse rohkem. Tänapäeval enamus telefone saavad koguaeg uuendusi.
Esimese korraliku hiinaka 2013/14 ostsin Lenovo K900. Suri ülekuumenemise kätte ära, uuendusi ei tulnud ka mitte ühtegi peale karbist välja. Pool aastat tagasi võtsin teise telefoni tagavaraks meizu m5s. Korralik asi oma hinna eest aga tippklassiga ei võrdle ju.
Xiaomi võiks teha korraliku tippmudeli, siis vaataks ka.
A seeria on päts, sama jube ekraan nagu J seerial. Kaamera ka meh.Täiesti mõttetu seeria, seal klassis siin käivad xiaomid igati üle. Keskklass jääb ikka 300-400euri kanti. A3 190.- |
tubli poiss, et sa nii tark oled. Vähemalt enda ja vanaema arvates.
Need asjad, mille üle sa siin soiud, elavad paraku ainult su enda peas. Kui sul on mingil õnnetule põhjusel vaja telefonis tööd teha tundide kaupa, siis oled sina see erijuhus, kes äkki tõesti vajab 1K€+ telefoni, et ennast ikka kõige ägedamana tunda.
Paraku enamik inimes ei kasuta ühtegi rakendust tundide kaupa, et mingit venimist hakkaks tunnetama. Ja isegi kui hakkavad, näe ikka jäävad ellu ja saavad hakkama ning ei näe põhjust N-korda rohkem maksata, et 5% perhvoomansit juurde saada. Lepi sellega ja ela oma elu edasi.
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
03.08.2018 13:43:12
|
|
|
Mõttetu vaielda kibestunud vanainimesega, kes reaalselt elujooksul paari telefoni kasutanud ja kogemusi absul 0, vahib netis ülevaateid ja kõik.
Vähemalt c4v6 sai minust aru
|
|
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
03.08.2018 13:54:32
|
|
|
| hkurujo88r, tubli. Panid maailma paika. Aitab nüüd.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
03.08.2018 14:09:30
|
|
|
Mõttetu vaielda kibestunud vanainimesega, kes reaalselt elujooksul paari telefoni kasutanud ja kogemusi absul 0, vahib netis ülevaateid ja kõik.  |
Mõnes mõttes sul tahtmatult hästi sõnastatud ja võib-olla tõmbad oma tõsiseltvõetavusele vee peale. Pmst talle piisab ühest kallimast lipulaevast, aga mõned siin vahetavad hiinakaid nagu sokke, mis kokkuvõttes annab ühe korraliku lipulaeva hinna kokku
Aga noh, tarbimisühiskond. Kellele on oluline kogu aeg tarbida ja kellele oluline omada üht korralikku asja pikemas perspektiivis. Igaühele oma.
Üldiselt nende turvauuendustega põrkajad võiksid oma tooni alla võtta. Siin pole midagi pistmist sellega, et hiinakad hoolivad teie turvalisusest ja sellest, et teie kasutuskogemus oleks superhea ning turvaline. Kui Google ei sunniks neid lepingutega turvauuendusi väljastama, nutaksite samamoodi patja nagu suurte brändide juusttelefonide omanikud.
https://www.cnet.com/news/google-android-regular-security-page-oem-contract/
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| Kommentaarid: 750 loe/lisa |
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
03.08.2018 14:18:44
|
|
|
Mõttetu vaielda kibestunud vanainimesega, kes reaalselt elujooksul paari telefoni kasutanud ja kogemusi absul 0, vahib netis ülevaateid ja kõik.
Vähemalt c4v6 sai minust aru  |
Oi kui hästi sa mind tunned. Ja kohe niimoodi panid paika. Good job. Vanaema õpetas jälle või?
Aga kui nüüd kasutajakogemusest rääkida, siis on mul olnud nii lipulaev (nt kunagine HTC Desire HD, mis inflatsiooni arvestades maksis ilmselt tol hetkel rohkem, kui kaks su Samsungit praegu kokku), vahepealseid ja nüüd paar hiinakat.
Asi, millest su ajuke endiselt aru ei kipu saama on see, et kõik ei vaja tippmudelt. Ja niisama lihtne see ongi. Kui 200€ telefoniga ei jää üks asi, mida sellega konreetselt sellel inimesel vaja teha on, tegemata, siis milleks maksta 1000?
Ja selleks see teema siin ongi. Käia siin soigumas ja nutmas, kuidas kõik on lollid ja aru ei saa, et kallim telefon on tegelikult parem Päris humoorikas tegelikult.
Betamax, mõni vahetab lipulaevu ka nagu sokke, nii et mis see erinev tarbimisharjumus asjasse puutub? See sõltub ju millestki muust, mitte telefoni mudelist.
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
03.08.2018 14:21:54
|
|
|
Minu arust jääb hetkel lihtsalt vajaka läbi interneeduse loetust ja emotsioonidest arusaamisel.
Kui analüüsida, siis võib asjadest mitmeti aru saada ja ma pakun, et kunde mitte ei teinud selgeks, et kõigil on tippmudelit vaja vaid üritas selgitada/ümberlükata siin kohati tekkivat fenomeni: "Iga l**s kiidab oma v**u"
Seda sama püüdsin ka mina selgitada, et kohati tundub kodanikel reaalsustaju veidi ära minema. See on see platseeboeffekt.
Näiteks margifoorumites on samamoodi.
Audi foorumis tunnistatakse ainult audisid, BMW foorumis BMW'd ja toyota kasutajad väidavad kõik ühest suust, et mingiks muuks autoks maailmas polegi üldse põhjust.
Väga vähe on inimesi kes suudavad asju näha ning analüüsida erinevate tahkude alt mitte mingis ühes asjas nii vankumatult kinni olla, et seda kindla tõena siis kuulutada.
Seda, et see hiinatelefoni teema on saavad ju kõik aru kuid kas see välistab siis sisutiheda argumenteerimise pisut raamides välja mis ühtlasi ikkagi lõimub teema tuumaga ? Tegelikult ju mitte.
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
03.08.2018 14:29:20
|
|
|
| c4v6 kirjutas: |
Minu arust jääb hetkel lihtsalt vajaka läbi interneeduse loetust ja emotsioonidest arusaamisel.
Kui analüüsida, siis võib asjadest mitmeti aru saada ja ma pakun, et kunde mitte ei teinud selgeks, et kõigil on tippmudelit vaja vaid üritas selgitada/ümberlükata siin kohati tekkivat fenomeni: "Iga l**s kiidab oma v**u"
Seda sama püüdsin ka mina selgitada, et kohati tundub kodanikel reaalsustaju veidi ära minema. See on see platseeboeffekt.
Näiteks margifoorumites on samamoodi.
Audi foorumis tunnistatakse ainult audisid, BMW foorumis BMW'd ja toyota kasutajad väidavad kõik ühest suust, et mingiks muuks autoks maailmas polegi üldse põhjust.
Väga vähe on inimesi kes suudavad asju näha ning analüüsida erinevate tahkude alt mitte mingis ühes asjas nii vankumatult kinni olla, et seda kindla tõena siis kuulutada.
Seda, et see hiinatelefoni teema on saavad ju kõik aru kuid kas see välistab siis sisutiheda argumenteerimise pisut raamides välja mis ühtlasi ikkagi lõimub teema tuumaga ? Tegelikult ju mitte. |
Sisutiheda argumenteerimise?
Nisanäppude teema kukkumine. Ei tasu selline jube HIINAKATE fännboy ka olla. Normaalselt kasutada läägab see keskklassi protsessor jubedalt. Kui isegi snapd.835 hakkab läägama peale poolt aastat mis siis nendest veel rääkida.
Ei.lasita kõik koguaeg ümbriseid. Mõnus õhuke metall klaas käes parim mitte mingi kondoomi teema.
Tipptelefonid on oma hinda väärt, maksad rohkem ja saad rohkem. Nagu mersu vs mazda, korter vs maja jne. Sellest ei piisa, siis mõtle miks inimesed ostavad i7 protsessoriga ja gtx 1080ti kombo, kui saaks mingi i3 ja gtx 1050 palju odavamalt.
Osad inimesed teevad tööd telefoniga, asendab paljugi läpakat. Odavad lutsud ei suuda järjepidevalt normaalselt appe jooksutada. Peale 30min-1h järjestiku kasutades näed vahet. |
Väga sisutihedad argumendid küll jah. Täiesti üllatav avastus, et kui maksad rohkem, siis saad rohkem. Keegi siin ei olnudki selle peale varem tulnud ju. Ei, kõik peavad ostma absoluutse tipu, sest "osad inimesed teevad tööd"
Ehket tulla ja leierdada siin kulunud ja elementaarseid asju sellise näoga, nagu keegi neid varem poleks teadnud ja tema jagab nüüd püha tõde jätab kaks võimalust - kas troll või loll.
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
03.08.2018 14:34:42
|
|
|
Lugesid ka eelnevat teksti millele minu vastus oli?
Oleks sa päris elus ka nii kõva mees kui netis, aga ei netis solvama oled kõvamees.
Ma andain lihtsalt vastuse inimesele miks ostetakse kallimaid telefone. Mõni vend siin läheb närvi...
|
|
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
03.08.2018 14:42:31
|
|
|
Lugesid ka eelnevat teksti millele minu vastus oli?
Oleks sa päris elus ka nii kõva mees kui netis, aga ei netis solvama oled kõvamees.
Ma andain lihtsalt vastuse inimesele miks ostetakse kallimaid telefone. Mõni vend siin läheb närvi... |
ja mis seal siis nii erilist oli, et mingid nisanäpud, fänboid jne lendama hakkaks. Inimene arutlen enda valikute ja põhjenduste üle. Igal omad.
Solvamistest rääkides, siis jällegi - loe enda tekste. Et veits nagu paha, kui sama vitsaga vastu saad? Ilmselt ainuke, kes närvi läks seepeal, oledki sina. Mul oli lihtsalt allergiline reaktsioon.
|
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
03.08.2018 14:58:42
|
|
|
| Rebite kontekstist välja mis teile endale kuidagi ülemeelik tundus. Eks ta väljendas ka ennast ülemeelikult muidugi kuid tekst on tervik mitte boldiga märgitud osad ainult, mis nagu ta ütles on vastuseks mõnele kasutajale kelle arusaamad asjadest tema arust tundusid väärad.
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
03.08.2018 15:29:30
|
|
|
No kus ta siis on. Xiaomi lipulaev küll aga 9+ või huivei pro'ga ikkagi samal joonel ei ole seda enam, et teistel pigem hakkavad juba uued mudelid peale tulema vaikselt.
Pigem oneplusiga võrdsed aga nüüd ongi jälle see, et kas on mõtet maksta 500 midagi eurot telefoni eest mis on nõrgem kui haiend ja samas veidi parem kui see mingi 200 rutsine xiaomi.
Enda rahakoti ja tahtmise küsimus lõpuks aga minu isiklik arvamus on, et ei ole mõtet. Keegi teine jälle kindlasti arvab, et just see ongi see mida ta vajab. |
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9065&idPhone2=8967&idPhone3=9120
Nu aga võrdleks siis, need telefonid on kõik teise suhtes 2-2.5x hinnavahega, et mida siis selle eest juurde saadakse/kaotatakse?
S9+ puhul on selleks ennekõike siis veekindlus, Note 5 puhul kaotad testide järgi 3x CPU/GPU kiiruses.
Kellele kiirus ja veekindlus hädatarvilikud need maksavad selle eest täpselt niipalju kui küsitakse (ja seda ei saa neile kuiidagi ka pahaks panna).
Mul omal ka sügisel telefonivahetus ees, igapäevaseks kasutamiseks on hetkel 3a vana Moto G3 (16GB mudel).
240€ mis ta eest makstud sai on igati hästi end tasa teeninud.
Xiaomi A1 & 4X on ka kodus aga need läksid peale väikest näppimist pereliikmetele kes vajasid neid rohkem kui mina.
Kaks Samsungi ja üks Sony on ka mu käest läbi käinud.
Hetkel ongi küsimus, et kas A2 või Mi 8.
OP 6 vastu on mingisugune vastumeelsus.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
03.08.2018 15:37:04
|
|
|
Iphoned muutuvad ka miskipärast aeglaseks
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
03.08.2018 15:59:28
|
|
|
Minu Redmi 4x (~130€ eestist) laseb rahulikult youtube'i kasvõi 5h jutti ja vajadusel teeb seda isegi backgroundis, kui samal ajal nt 5h olen facebookis, feedly's, chromes jne. Aa, ja seda kõike aku pealt, mitte laadija sabas! Ilmselgelt räägivad siin probleemidest inimesed, kes ise pole taoliste telefonidega kokku puutunud. Võiks oma luulud endale seega jätta.
Need samsa tippude ja aiföönide fännboi'd võiks kuskil omaette ja vaikselt olla. Häiriks vähem...
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.  |
|
| Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
03.08.2018 16:37:54
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| Nu aga võrdleks siis, need telefonid on kõik teise suhtes 2-2.5x hinnavahega, et mida siis selle eest juurde saadakse/kaotatakse? |
Reaalsuses on 9+ mingi 850.-
Mi 8 mingi 500.-
Note 5 mingi 199.-
9+ on ikkagi teise leveli telefon iga näitajaga. Mi 8 on jällegi Note 5'st parem aga kui reaalset elu hakata võrdlema, siis kas nii palju parem, et tasuks hinnavahet ära ?
Tekib veits selline pole liha ega kala efekt minuarust. Kui selle saaks a'la 300ga, siis muidugi oleks väga mõistlik valik.
See on minu arvamus mitte tõde.
| jnt kirjutas: |
Minu Redmi 4x (~130€ eestist) laseb rahulikult youtube'i kasvõi 5h jutti ja vajadusel teeb seda isegi backgroundis, kui samal ajal nt 5h olen facebookis, feedly's, chromes jne. Aa, ja seda kõike aku pealt, mitte laadija sabas! Ilmselgelt räägivad siin probleemidest inimesed, kes ise pole taoliste telefonidega kokku puutunud. Võiks oma luulud endale seega jätta.
Need samsa tippude ja aiföönide fännboi'd võiks kuskil omaette ja vaikselt olla. Häiriks vähem... |
Minul oli ka 4x ~159 euro eest Eestist ja see oli tõesti VÄGA hea telefon SELLE raha eest. Aga päris kindlasti ei saaks ma öelda, et ta mingi haiend on ühestki otsast.
Lihtsalt nagu pole vastast sellise raha eest eriti arvestades suurust. Aga nüüd juba see redmi 5 möllab sarnases hinnaklassis jms.
Aga youtube backroundis... mis ajast see võimalik on ?
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
03.08.2018 16:41:08
|
|
|
c4v6
| tsitaat: |
|
firefox -> youtube.com -> request desktop site
|
|
| Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
168 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
03.08.2018 17:14:56
|
|
|
| 9+ on ikkagi teise leveli telefon iga näitajaga. |
No aga too need siis välja, mida sa niisama vihjad?
Protsessor on parem? Mälu on kiirem?
Põhinäitajatest on tal parem ekraan ja veekindlus. Ja arvatavasti ka kaamera. 3.5mm pesa võib ka eluküsimus mõnele olla.
Muud ma nagu ei näe. Aga sul on võimalus mind valgustada, äkki ma oma 3a vana lutsu juures ei oska kõiki häid asju ära tundagi.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
03.08.2018 17:15:47
|
|
|
Mind pigem huvitaks, et mis special rakendused need säänsed om, mis vajavad kindlasti tippklassi telo ja millega odavad hakkama ei saa.
Mingi facebook, nett ja insta on mu meelest lauslollus hankida mingi 900€ maksev telo. Nii väikselt molult vaadates on suht iga telo pildid täiesti ok kvaliteediga anyway
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chaza!
HV veteran

|
03.08.2018 17:18:54
|
|
|
| ViskeRelv kirjutas: |
c4v6
| tsitaat: |
|
firefox -> youtube.com -> request desktop site |
NewPipe programm aga seda Play Storest ei saa.
https://f-droid.org/en/packages/org.schabi.newpipe/
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
53 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
03.08.2018 17:28:39
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| 9+ on ikkagi teise leveli telefon iga näitajaga. |
No aga too need siis välja, mida sa niisama vihjad?
Protsessor on parem? Mälu on kiirem?
Põhinäitajatest on tal parem ekraan ja veekindlus. Ja arvatavasti ka kaamera. 3.5mm pesa võib ka eluküsimus mõnele olla. |
Sa panid ise GSM arena lingi ning nüüd ka kirjutad põhiasjad ära mis tänapäevastel telefonidel põhilised näitajad on või millest me täna veel telefoni puhul räägime ?
Pean seda jutuubi värki vähe vaatama siis, see tundub kohati vajalik.
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
03.08.2018 19:18:29
|
|
|
Need samsa tippude ja aiföönide fännboi'd võiks kuskil omaette ja vaikselt olla. Häiriks vähem... |
Ma ei suuda oma elust niipalju aega raisata mingi 5-6 tollist ekraani passida.
Kuigi ma olen kindel et mu XRN5 peaks sellega no problems hakkama saama.
Mi 8 mingi 500.-
Note 5 mingi 199.-
|
XRN5 saad odavamalt ka koos KM-ga kui 199 euro kuskilt klikist euroniksist.
Ma ei põe mingi garantii pärast odav lutsudel. Läheb katki siis läheb ja saab kuni 250 euro eest uue lutsu osta.
Mi 8 SE on ka väga ahvatlev pakumine mis on esimene telefon SD710-ga mis peaks olema väga tipp mid range.
https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_8_se-9219.php
https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi8-se
Peaks ka b20 üsna pea välja tulema, siis see ka palju alla ei jää neile tippu mudelitele nagu SD835
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Meelis70
HV vaatleja
|
03.08.2018 20:01:24
|
|
|
| Meelis70 kirjutas: |
Tere!
Kas keegi on kokku puutunud ja lahendanud Xiaomi Redmi 5 Plus hotspoti probleemi?
Peale hotspoti sisse lülitamist lülitab ise mõne minuti pärast välja. Kui telefoni ekraan korra toitenuppu vajutades sisse lülitada, siis hotspot hakkab tööle aga mõne minuti pärast lülitab jälle välja. Pidevat hotspoti tööd ei saa.
Mis on lahendus? |
Kuigi eilsed otsingud internetist ei andnud vastust, siis täna jõudsin ühe õpetuse järgi tulemuseni. Hotspoti iseeneslik väljalülitamine lõpeb: Rakendus Turvalisus > aku > üleval paremal hammasraras > Lülita mobiilandmeside välja kui seade - panna 'mitte kunagi. enne oli 5 min.
Sel telefonil on väga laiali viidud seadistamine. Liiga palju aega on läinud seadistamisele.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
03.08.2018 21:33:13
|
|
|
Minul oli ka 4x ~159 euro eest Eestist ja see oli tõesti VÄGA hea telefon SELLE raha eest. Aga päris kindlasti ei saaks ma öelda, et ta mingi haiend on ühestki otsast.
Lihtsalt nagu pole vastast sellise raha eest eriti arvestades suurust. Aga nüüd juba see redmi 5 möllab sarnases hinnaklassis jms.
Aga youtube backroundis... mis ajast see võimalik on ? |
Aga keegi polegi ju siin teemas öelnud, et 130€ pill on sama hea või parem kui 1000€ pill? Sa vaidled ju vastu väitele, mida keegi pole väitnud. Strawman demagoogia much?
130€ eest saad sa lihtsalt oluliselt parema telefoni hiina tootjalt, kui samsalt. Ja seda ka 200€ klassis, 500€ klassis kui ka veidi peale.
Youtube backgroundis oli toodud näiteks, et mul 130€ luts suudab mitut asja vabalt teha ja seda pikemat aega.
Aga trikiga on seotud custom rom ja xPosed... reklaame mul ka pole ei äppides ega youtube'is.
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.  |
|
| Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lauri76
HV kasutaja
|
03.08.2018 22:21:31
|
|
|
| lopes39 kirjutas: |
Ma ei suuda oma elust niipalju aega raisata mingi 5-6 tollist ekraani passida.
Kuigi ma olen kindel et mu XRN5 peaks sellega no problems hakkama saama.
Mi 8 mingi 500.-
Note 5 mingi 199.-
|
XRN5 saad odavamalt ka koos KM-ga kui 199 euro kuskilt klikist euroniksist.
Ma ei põe mingi garantii pärast odav lutsudel. Läheb katki siis läheb ja saab kuni 250 euro eest uue lutsu osta.
Mi 8 SE on ka väga ahvatlev pakumine mis on esimene telefon SD710-ga mis peaks olema väga tipp mid range.
https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_8_se-9219.php
https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi8-se
Peaks ka b20 üsna pea välja tulema, siis see ka palju alla ei jää neile tippu mudelitele nagu SD835 |
Mille poolest Mi 8 SE,parem on Xiaomi Mi Mix 2s ga võrreldes?
ise pole tehnika inimene,ei oska nii vaadata.
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
03.08.2018 22:59:27
|
|
|
Lauri76, Pole võrrelnud seda Mi Mix 2s-ga millel on SD845 ja mitte SD835.
Pmst Mi A2 on SD660 ja see SD710 ei maksa palju rohkem või on sama palju kuid on võimekas ja arvestades et see on keskklassi telefonide tipp ja mitte päris tipulaev veel ja saad ka hea hinnaga.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
medicopter
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
04.08.2018 17:10:35
|
|
|
Kas kuidagi saab kinni keerata neid google play filme ja muusikat etc. kinni ?
Iseenesest ma ei saa aru miks google play ka toimetama peaks ajal kui mul seda kasutada ei ole tarvis....
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.08.2018 17:14:09
|
|
|
Lase lihtsalt maha need asjad
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-razor-
HV vaatleja
|
04.08.2018 18:46:49
|
|
|
| Mis hiinakat tasuks hetkel osta umbes ~200 eur eest?
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
04.08.2018 20:06:09
|
|
|
| -razor- kirjutas: |
| Mis hiinakat tasuks hetkel osta umbes ~200 eur eest? |
Oleneb mis on sinu nõudlused.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lauri76
HV kasutaja
|
04.08.2018 23:26:55
|
|
|
| -razor- kirjutas: |
| Mis hiinakat tasuks hetkel osta umbes ~200 eur eest? |
Ilma igasugu kahtluseta,ainus valik on Xiaomi Redmi Note 5
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_1660531.html?wid=1101231
Lase lihtsalt maha need asjad icon_rolleyes.gif
Süsteemi rakendusi ei saa maha lasta.
või oskad õpetada,kuidas seda teha?
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
devean
Kreisi kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
05.08.2018 00:24:22
|
|
|
| Gogle Play Music ja Movies saab kõigis telefonides mida olen kohanud disableda.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lauri76
HV kasutaja
|
05.08.2018 06:02:55
|
|
|
| vortex kirjutas: |
| Gogle Play Music ja Movies saab kõigis telefonides mida olen kohanud disableda. |
Kuidas? lihtsalt prügikasti neid tõsta ei saa...
|
|
   |
0 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
168 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
06.08.2018 12:57:17
|
|
|
mul redmi 4x 4gb rammu ja 64gb sisemälu (143€ gearbest).
Aasta on olnud. Seni väga rahul. Aku on eriline highlight. Saan kaks päeva ilma probleemideta hakkama (töö ajal 8-5ni ei kasuta).
Kaamera on nõrgim külg, naise S6 teeb igast asendist mitmekordselt ära, aga võrdlen palju maksma pidi, siis kindlasti väga hea ost.
Telefon on viimasel ajal ilma kaitseekraani ja -ümbriseta toimetanud. Viimasel 2nädalal juhtus nii, et 3-4x kukkunud pooleteist meetri pealt vastu kivi põrandat oma neli korda. Seni on terveks jäänud.
See kogemus õpetab, et võtan edaspidigi hiinakaid. Minule sobib, toimetab kõik asjad ära, mida vaja. Mul ei ole tahtmist istuda telefonis päev otsa, ei mängi ja kõik programmid (CAD, EXCEL põhiliselt) toimetavad kenasti.
Muusikat mängib (BT kõrvaklapid), filmib ja pilti teeb + pangaasjad jms saan aetud. Ei tundu aeglane ka. Suurus on paras, eelistaks võibolla veidi kitsamat/väiksemat telefoni isegi.
viimati muutis Ertai 06.08.2018 16:03:55, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
06.08.2018 13:52:25
|
|
|
Eelneva jutu jätkuks pean tõdema, et mina ei saa kustutada neid äppe.
Ainult "deinstalli uuendused" saab teha ja peale seda ei ole see nupp enam aktiivne, et rakendust ennast deinstallida
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
06.08.2018 14:53:17
|
|
|
Osasi asju ei saanud ise ka peita, teisi sai disableda aga maha lasta neid ei saa jah
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
06.08.2018 14:56:37
|
|
|
Keela ära (Disable) ja need kaovad su silma alt. Vaevalt, et sul see paarsada megabaiti, mis nende all kinni oleks nii või teisiti, nii kriitilise tähtsusega on.
Mul on Samsungi äppidega nii tehtud, kuna ei kasuta neid ja kogu aeg vajasid tähelepanu - logi sisse, uuenda, anna ligipääsuõiguseid jne. Ja uuendada tahtis üldse mingit oma teed pidi, mitte Play Store'i kaudu, kust automaatne uuendamine ja teavitamine kinni keeratud olid.
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
06.08.2018 15:46:23
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
| Keela ära (Disable) ja need kaovad su silma alt. Vaevalt, et sul see paarsada megabaiti, mis nende all kinni oleks nii või teisiti, nii kriitilise tähtsusega on. |
No mul ei ole sellist võimalust selle redmi 5'ga või ma olen loll.
Asi on selles, et need käivad rämedalt pinda mulle. Uuendavad pidevalt ennast ja ma ei ole elus kasutanud neid ühegi telefoniga.
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|