Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Playerunknown's BATTLEGROUNDS märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 41, 42, 43  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 25.07.2018 23:43:49 vasta tsitaadiga

Streamides ongi chiitereid. Miks? Sest neil on vajadus esineda
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 26.07.2018 00:24:38 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
Dj-E, kas lugesid sulle kirjutatud vastust ka või kütsid tuimalt oma rage'i teemasse ja kõik? Killcamid on bugised, see on lisavidin, mitte mängu enese osa.. peale mängu olev vidin. Võiks korras olla, ent mängu see küll katki ei tee...
Mäng on katki. Siin pole mõtet vastu vaieldagi. Metsik lääg mängus. Tekstuurid laevad kuidas jumal juhatab. FPS pendeldab üles-alla. Pidev tearing (Isegi siis kui VSync on peal). Kohati olen jäänud suvalistes kohtades lihtsalt seisma. Ei saa liikuda mitte üheski suunas.
Mäng on nii p@sk kui üldse olla saab. Tekib juba tunne, et inimesed, kes seda poolpidust Beetat mängivad ja taevani kiidavad on ikka mõnusad tainad ise, kes ei taha/julge oma armastatud mängu kohta kriitikat öelda ega ka vastu võtta. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 26.07.2018 02:42:41 vasta tsitaadiga

Heiteritel peale tuleva BF5 muud alternatiivi ka pakkuda on, või pelavad siin teemas "kodu" ? icon_biggrin.gif

Mitte, et ükski BF pela siiani terve oleks veel icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif ja seda juba AASTAID !
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 26.07.2018 08:08:05 vasta tsitaadiga

Dj-E, sul võibolla sama viga, mis mul oli. Kui ma selle mängu ostsin oli ingame setingutest mäng pandud "windowed", see tekitas korraliku input lagi ja võimalik, et ka alandas fpsi. Näha ei olnud mängides, et windowed, aga perfot segas korralikult. Igatahes peale selle ära muutmist pole mul PUBGiga mingeid perfo probleeme olnud, lag spaike vahel lööb sisse(mängu algfaasis just), aga fps on stabiilselt 100+ ja kõik toimib väga hästi kui mängu enda mõned vigastused välja jätta.(näiteks hüpates aeglane maandumine ja lootides kipub vahel hoopis teise asja võtma või ukse kinni panema)
Tearingut samuti pole mul olnud isegi natuke mitte, mäng igati smooth, aga mul 144hz molu ka. Kuid ka 60hz peal polnud tearingu probleeme kui õigesti meeles.
Ja mingi fänn ma ei ole, ostsin selle mängu alles jupp aega peale full release, kuid gameplay/füüsika osas vajas veits harjumist küll(veits erineb teistest shooteritest). Oma raha kohta OK asi, päris 60 eurine AAA mäng ei ole(Mida näiteks on BF1, aga tolles mängus Mount Grappa map perfo on palju sitem kui PUBGis)
Ja shooterites VSync unusta heaga ära, see on garanteeritud input lag.

viimati muutis Arx07 26.07.2018 15:55:20, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 26.07.2018 15:38:32 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Mäng on katki. Siin pole mõtet vastu vaieldagi.

Metsik lääg mängus.

Tekstuurid laevad kuidas jumal juhatab.

FPS pendeldab üles-alla.

Pidev tearing (Isegi siis kui VSync on peal).

Kohati olen jäänud suvalistes kohtades lihtsalt seisma. Ei saa liikuda mitte üheski suunas.

Mäng on nii p@sk kui üldse olla saab. Tekib juba tunne, et inimesed, kes seda poolpidust Beetat mängivad ja taevani kiidavad on ikka mõnusad tainad ise, kes ei taha/julge oma armastatud mängu kohta kriitikat öelda ega ka vastu võtta. icon_neutral.gif

Esimene on jabur emotsionaalne väljalase.
Teine on bullshit, mul ei läägi mitte miski.. sa mõtled FPS või võrgu läägi? Kumbagi ei esine.
FPS ei pendelda mul ka üles-alla, sest vastavalt rauale seadistatud sätetest.
Tearingut ei esine, see on ilmselt tihendi või raua viga. Nt. ühe arvuti taga on tearing kui telekas HDMI kaudu lisaks monitorile ühendatud, isegi kui telekas väljalülitatud. Kaabel eemaldada, kaob tearing ka.
Mis seismajäämisest sa räägid? Stuck, ehk kinnijäämisest? Pole KORDAGI kohanud. Liikumisega EI OLE probleeme.
Viimane on järjekordne sisutu emotsionaalne mahalaadimine. Sisutu kört.

Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 26.07.2018 16:19:14 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
Dj-E kirjutas:
Mäng on katki. Siin pole mõtet vastu vaieldagi.

Metsik lääg mängus.

Tekstuurid laevad kuidas jumal juhatab.

FPS pendeldab üles-alla.

Pidev tearing (Isegi siis kui VSync on peal).

Kohati olen jäänud suvalistes kohtades lihtsalt seisma. Ei saa liikuda mitte üheski suunas.

Esimene on jabur emotsionaalne väljalase.
Teine on bullshit, mul ei läägi mitte miski.. sa mõtled FPS või võrgu läägi? Kumbagi ei esine.
FPS ei pendelda mul ka üles-alla, sest vastavalt rauale seadistatud sätetest.
Tearingut ei esine, see on ilmselt tihendi või raua viga. Nt. ühe arvuti taga on tearing kui telekas HDMI kaudu lisaks monitorile ühendatud, isegi kui telekas väljalülitatud. Kaabel eemaldada, kaob tearing ka.
Mis seismajäämisest sa räägid? Stuck, ehk kinnijäämisest? Pole KORDAGI kohanud. Liikumisega EI OLE probleeme.
Viimane on järjekordne sisutu emotsionaalne mahalaadimine. Sisutu kört.

Sihukse tainaga pole mõtet vaielda. See peksab ikka tuimalt vastu. icon_biggrin.gif
The Chosen One! monkey.gif

PS! Ainult DSR-ga 4K resol oli mäng ilma tearinguta.
tagasi üles
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 26.07.2018 19:29:16 vasta tsitaadiga

Miski hea vaidlus käib siin juba pikemat aega.
;popcorn icon_biggrin.gif
Panen oma lühikese arvamuse siia.
Ka see mäng on katki, et võib mängimise ära unustada?
Kindlasti mitte
Kas see mäng on sile nagu prillikivi?
Kindlasti mitte
Aga minu jaoks on tegemist kindlasti mänguga, mida ma nurka hetkel ei viska, sõltumata tema vigadest. Piisavalt pingeline ja muidu lahe vahest aega veeta.
Aga noh ARMA on minule paksu naha vist kasvatanud (pugfest) icon_biggrin.gif
Nii, et kes seda mängind ei ole ja loeb seda foorumit, siis ärge uskuge kumbagi äärmust icon_razz.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 26.07.2018 22:57:01 vasta tsitaadiga

Kas uue rauaga vennad ka uluvad muidu? Näiteks striimerid ja nii võimalustega indiviidid? Pole kursis icon_cool.gif
Vaaadates videosi tundub nagu ajastus õige ja mingisugust erilist clusterit nagu otseselt silma ei torka. Mäng sujub ja killid tulevad, samas pildis on kõik ideaalselt näha kah...
Ootan uued Nvidia GPUd ära siis saan täpse vastuse anda. Selle juustuga, mis praegu masinas, ei ole väga mõtet seda pelada. Niipalju võin öelda icon_biggrin.gif

ot: BF jookseb küll iga sita peal icon_biggrin.gif Päris sita peal ei jookse aga näiteks Sändiga oli küll tugev vahe sees, seda vahet sai silmaga mõõta.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
raixxx
HV kasutaja
raixxx

sõnum 26.07.2018 23:36:33 vasta tsitaadiga

Vihmausss kirjutas:
Õnneks hakkavad inimesed aru saama, et lüpsmine käib täies jõus ja eiviitsita enam vaeva näha, ennem olin ainuke kes julges kirjutada midagi kuid nüüd hakkavad need pubgi armastajad ka lõpuks aru saama, et kaua võib. Don’t get me wrong mulle meeldis ka PUBG väga enne 1.0, peale seda mingi vaulting hitreg ja kõik muu allamäge läinud... Vaatasin huvipärast drdisrespecti üleeile ja päris koomiline vaatepilt kus igamäng streamsniper lendab mootorrattaga taevas ringi ja käib pinda ja lõpuks ajab lennates doci alla ja banni eisaa icon_lol.gif plus muidugi IGA surm oli behind cover, mitte nurgataga vaid kui doci oli reaalselt megakaugele jooksnud nurgataha icon_rolleyes.gif

Igasuguseid BRe proovind aga kõik on pointlessid, isegi see Islands of Nyne. Ainsad BR päästjad hetkel on CoD v BF .

BF1 Incursions pidi ka fänboide arvates uus suund olema comp fps'is... icon_lol.gif
13 aastaste ma panin eile su ema simulaator nüüd küll kuidagi üllatada ei suuda.

Viimase kuu-kahe jooksul on meeletu desync sees, kuulid tahavad vägisi kuskile nurgataha järgi tulla. Lääg ja fps dropid on küll normaalse raua peal eelmise aasta teema.

Teine koht ja aeg aga sama point.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 26.07.2018 23:41:23 vasta tsitaadiga

ei tea ma mis mängu te mängite aga iga viimane kui inimene kes mul sõbralistis ja kellel PUBG ütleb kui pask see on...
ja ei tea ma mis ime arvutid teil on viimati kui 2 nädalat tegime kambaga koos lootuses ,et äkki asi parananenud ja proovime selle uue mapi ka ära...
siis lõppes sellega ,et olime 4 kesi majas viimases ringis ja kõigil hakkas räme lääg pihta kuni lõpuks mäng lihtsalt pani ennast kinni ilma ühegi errorita...
kõigil meil neljal see juhtus... inimesi oli alles vast 12
enne seda muidugi oli 30-40 fps mingi 5 minti...
õnneks jõudsime tagasi sisse kõik ja võitsime ka ära aga peale seda chicken dinnerit käis kõigl alt f4 ja rohkem meil midagi sellest saastast rääkida polnud.
mängige oma sitta edasi oma roosade prillidega see mäng on katki ja see jääbki katki. ärge unustage ostmast battle passi ja kõvasti kaste ,et nad ikka raha veel saaks.
äkki tehakse lõpuks mäng ka korda.
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 27.07.2018 00:57:52 vasta tsitaadiga

Pole päris raha ühtki penni pannud peale keysitelt mängu ostmise, ent ei saa aru, mis mängu te mängite, et asjad nii on. Videoid või muud tõestust selle suhtes?
Mu seltskonnast pole mitte kellelgi taolisi jamasid ja mängitakse nii uue kui vana rauaga ning on VÄGA erinevat rauda.
Uut ja vana AMD'd (üks vana phenom x6 ja üks uus ryzen 2700x) ning intelit (2500k, 3350p, 4400, 4570k, 4770k, 7700k), võimsate ja vähemvõimsamate GPU'dega (550ti, 1060, 1080, r9 280x, 290, 480x ja nii edasi).
Väga paljud erinevad masinad ning mitte midagi taolist drastilist ei kohta. Milles siis see reaalne asi olla võib?
Ühtlasi.. räägite rämedast läägist ja mängu kokkupakkimisest, jne.

Troubleshootige võib-olla? Selgitage, mis läg? Ping/latency või FPS? Kuidas kõigub ja, millest oleneb, jne. Mida teeb riistvara samal ajal (tempid,koormus,jne.). Kas on driverid jms. adekvaatselt paigaldatud, jne.
Tundub pigem nagu kamaluga tihendivigasid ja emotsionaalsed lambitampimist.

Suve jooksul harvemini pelanud, muidu.. see kuu pea üldse mitte, ent kuu alguses sai ühele nõrgemale masinale puhas install tehtud ja jooksis muljetavaldavalt okeilt.. esimese pelaga uues mapis kogemata teiseks ;D
Etnoh.. ma ei tea... vb. teete pädeva reinstalli masinale ja proovite esimese asjana (vaid driverid+pela installitud) pelada ja vaadake siis, kas ja kuidas jookseb.

Dj-E, julgen arvata, et see tearing on su geari või seadistuse viga. Troubleshooti edasi.

siven
HV veteran
siven

sõnum 27.07.2018 03:19:34 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
Pole päris raha ühtki penni pannud peale keysitelt mängu ostmise, ent ei saa aru, mis mängu te mängite, et asjad nii on. Videoid või muud tõestust selle suhtes?
Mu seltskonnast pole mitte kellelgi taolisi jamasid ja mängitakse nii uue kui vana rauaga ning on VÄGA erinevat rauda.
Uut ja vana AMD'd (üks vana phenom x6 ja üks uus ryzen 2700x) ning intelit (2500k, 3350p, 4400, 4570k, 4770k, 7700k), võimsate ja vähemvõimsamate GPU'dega (550ti, 1060, 1080, r9 280x, 290, 480x ja nii edasi).
Väga paljud erinevad masinad ning mitte midagi taolist drastilist ei kohta. Milles siis see reaalne asi olla võib?
Ühtlasi.. räägite rämedast läägist ja mängu kokkupakkimisest, jne.

Troubleshootige võib-olla? Selgitage, mis läg? Ping/latency või FPS? Kuidas kõigub ja, millest oleneb, jne. Mida teeb riistvara samal ajal (tempid,koormus,jne.). Kas on driverid jms. adekvaatselt paigaldatud, jne.
Tundub pigem nagu kamaluga tihendivigasid ja emotsionaalsed lambitampimist.

Suve jooksul harvemini pelanud, muidu.. see kuu pea üldse mitte, ent kuu alguses sai ühele nõrgemale masinale puhas install tehtud ja jooksis muljetavaldavalt okeilt.. esimese pelaga uues mapis kogemata teiseks ;D
Etnoh.. ma ei tea... vb. teete pädeva reinstalli masinale ja proovite esimese asjana (vaid driverid+pela installitud) pelada ja vaadake siis, kas ja kuidas jookseb.

Dj-E, julgen arvata, et see tearing on su geari või seadistuse viga. Troubleshooti edasi.

kõik kes pelasid minuga omasid top notch arvuteid koos uusimate drivudega... üldiselt kaldun arvama ,et arvuti noobidel polegi sellist riistvara.
aga mingeid videosi ja asju tõesti ei viitsi teha. sai mäng maha lastud ja võibolla proovib aasta pärast uuesti kui veel üldse elab. puudust ei tunne pole seal midagi uut ega enneolematut.
ja neid battle royale tuleb peale nagu vändrast saelaudu eks näis milline neist see parim olema saab.
aga palju õnne siis kui teil mäng töötab laitmatult andke aga minna ja mängige edasi õnneks on 2miljonit inimest aru saand ja mängu nurka viskand ootame ülejäänuid järgmnema.
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
raixxx
HV kasutaja
raixxx

sõnum 27.07.2018 06:40:17 vasta tsitaadiga

Võin sulle lasta "noobide" raua pealt (2700k@4.5GHz, 980TI, 16Gb) üles 300gb jagu gameplayd, sinu nimetatud probleeme 0. Twitchi striimi kus plika mängib läpaka peal, olemas. Ilmselt laseb ikka paremini kui teie oma pro raua peal.
Fortnite pidi hea altenatiiv olema, jookseb hästi ja mängijad on enamasti samal arengutasemel kui pubg circklejerk hate tüübid.
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 27.07.2018 09:21:31 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
õnneks on 2miljonit inimest aru saand ja mängu nurka viskand ootame ülejäänuid järgmnema.

Oot, kui palju neid tänaseks bannitud oligi nüüd ? Usun ka, et nad on aru saanud, et enam ei ole KASULIK seda mängu mängida icon_wink.gif
Mitte et paljudele ei meeldigi see pela, pole parata, tuleb kiunuda ja häääste palju, siis on päev korras vähemalt icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 27.07.2018 11:40:37 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
kõik kes pelasid minuga omasid top notch arvuteid koos uusimate drivudega... üldiselt kaldun arvama ,et arvuti noobidel polegi sellist riistvara.
aga mingeid videosi ja asju tõesti ei viitsi teha. sai mäng maha lastud ja võibolla proovib aasta pärast uuesti kui veel üldse elab. puudust ei tunne pole seal midagi uut ega enneolematut.
ja neid battle royale tuleb peale nagu vändrast saelaudu eks näis milline neist see parim olema saab.
aga palju õnne siis kui teil mäng töötab laitmatult andke aga minna ja mängige edasi õnneks on 2miljonit inimest aru saand ja mängu nurka viskand ootame ülejäänuid järgmnema.

a) See esimene osa tekstist annab selgelt su olemuse edasi, mistõttu ei ole sisulist ja asjalikku konstruktiivset kriitikat siit oodata ega ka analüüsi-troubleshootingut.
Lisan veel, et paljudel "arvutinoobidel" ongi just megalt ülemakstud ja enamasti ka ebamõistlikult komplekteeritud ning edasi ebapädevalt seadistatud "überkomplektid", mille eest maksti hingehinda icon_biggrin.gif

b) Kui videoid või analüüsi ei viitsi teha, siis pole mõtet ka pikemalt ja korduvalt jahuda sel teemal. Jäävad emotsionaalseteks sõnavõttudeks, isall.

c) Jep, kõik võivad edasi kolida.. ei saa lihtsalt sellest aktiivsest heitimisest aru. Milleks jubedalt sappi pritsida? Sellest on saanud inimeste kibestumise-pinge mahalaadimise moodus - see on jabur.

d) 2 miljonit võivad rahumeeli lahkuda.. kui see tähendab, et ebamõistlikud tegelased eemalduvad, siis vaid positiivne.

raixxx, thumbs_up.gif. Võin omaltpoolt ka 80GB replaysid lisada. Lõikamata, jne. - toores materjal, ent siiski.

Winterwind
One
Winterwind

sõnum 27.07.2018 12:15:38 vasta tsitaadiga

ot:
Ma ise ei mängi seda aga küsiks selle jõhkra lägi ja kinni pakkimise kohta.
Mängite ikka kaine peaga? Äkki on probla selles, et panete enne mängu korralikult tina?
Algul kui laksama hakkab siis ongi ju kõik korralik lääg ja kui juba liiga palju saab siis pakibki asja kokku?
Ja noh kui ema/naine ükskord avastab, et taas arvuti ees magad ja üles peksab siis ongi ju paras segadus käes
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
busta
HV veteran
busta

sõnum 27.07.2018 12:43:59 vasta tsitaadiga

Siin on jah tihendid harjunud suure kd'ga. Vahest mitmed roundid liht sured, kuna keegi ikka kuskilt sai käpa ennem sind vahele... Siis syda trotsi täis ja vaja tulla ükskõik keda peale enda süüdistama 🤣🤣🤣
Winterwind, Profiilikaga pelad v? Maga kineks 🤣🤣🤣
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 27.07.2018 14:07:12 vasta tsitaadiga

maitia mida te siin halate!? icon_biggrin.gif

mul 1080ti, i7 3930K @ 4.2GHz, 32gb ddr3 rammu 1866mhz, pela SSD peal prosel ka aio peal sealt ka ei tule thermal throttle - ja mäng ei jookse kui siidi...
tehtud nvidia optimiseerimine ka vastavalt juhendile
Spoiler Spoiler Spoiler

GPU üle 64 kraadi ei lähe ning sealt ka kiiruste langemisi pole ette tulnud...
ekraan ka 120hz @ fhd
tehtud ka windows 10 optimiseerimine vastavalt juhistele
Spoiler Spoiler Spoiler

vihastan end ribadeks vahest a raisk ikka pelan kuna fun on
Millest mu süsteemil muidu võib tulla see samunegi fps drop? icon_eek.gif

miskiseid soovitusi? icon_redface.gif

EDIT: Enamuse ajast 100+ fps a see drop ja lag spike ajab hulluks vahest küll - eriti veel kui lennukis oled ja järsku näed lennukit kaardil liikumas ca 1km edasi-tagasi
Kommentaarid: 388 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 313
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 27.07.2018 15:07:42 vasta tsitaadiga

metallika, re-install...shadowplay highlights off... game DVR off... ingame setingud terase pilguga üle vaadata(ja EU servudes ikka mängida)... Rohkem pakkuda ei oska, võimalik et valikuliselt osadel inimestel lihtsalt ei jooksegi icon_biggrin.gif
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 27.07.2018 16:17:35 vasta tsitaadiga

Arx07,

kõik on tehtud - vahest ikka jätkub see spike - üsna jama on siis kui on intense moment icon_sad.gif
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 27.07.2018 16:33:08 vasta tsitaadiga

Ei dropi ta midagi nii. S2ndi peal oli näha. Rohkem tuumasid, stabiilsem fps. Sändi peal oli fps suht hea aga silmale kare kuidagi. Mälud ka aeglased. Kusagilt see sakk tuli 🔥
Pigem härib see, et 970,ga pole pilt terav aga see on teine asi. 😎
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 27.07.2018 16:59:01 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
ot:
Mängite ikka kaine peaga? Äkki on probla selles, et panete enne mängu korralikult tina?
Algul kui laksama hakkab siis ongi ju kõik korralik lääg ja kui juba liiga palju saab siis pakibki asja kokku?
Ja noh kui ema/naine ükskord avastab, et taas arvuti ees magad ja üles peksab siis ongi ju paras segadus käes

Nali naljaks aga mina olen karsklane. Seega selles tinapanemises ei saa viga olla icon_biggrin.gif Äkki on ikka vastupidi, et mida rohkem teie fanboyd tina panete seda udusem pilt teil on ja ei näegi seda tearingut. icon_wink.gif
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 27.07.2018 17:44:17 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Winterwind kirjutas:
ot:

Nali naljaks aga mina olen karsklane. Seega selles tinapanemises ei saa viga olla icon_biggrin.gif Äkki on ikka vastupidi, et mida rohkem teie fanboyd tina panete seda udusem pilt teil on ja ei näegi seda tearingut. icon_wink.gif

🤣🤣🤣🤣🤣Me siin räägime mängust, mitte joomisest. Kui pole midagi tarka lisada siis parem mõelge. Sedasi teete ennast väga väikeseks 🤣🤣🤣🤣
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 29.07.2018 01:20:50 vasta tsitaadiga

metallika, (arvuti kogutarvara, sh. driverid) install on korralik? Kuidas utilisatsiooniga on erinevatel komponentidel?
See lennuki rubberbandimine on kohati olemas küll, ent see on ju lihtsalt naljakas, mitte kuidagi reaalselt segav, või?
Pole reaalseid probleeme sellest tekkinud icon_biggrin.gif

metallika
HV Guru
metallika

sõnum 29.07.2018 11:55:23 vasta tsitaadiga

rmc,

windows on u 1 kuu tagasi peale lastud värske win 10 - mitte upgrade 7-st
driverid viimased ja eelnevalt puhastatud nii nvidia enda clean installiga kui ka peale seda ccleaneriga...

lennuki rubberbanding on häiriv

mängus endas seda pole eriti enam tähele pannud (mõni kord nädalas ehk?)

ja fps drop nagu pole ka paha ns mängus kõmmutades - a niipea kui on rohkem inimesi lähedal a la 3 squadi või rohkem, siis kisub 80% juhtudel fps drop 50-ni või vähem ja lag spikes - seda korduvalt, väikeste vahedega

uurin seda reaalselt cpu, ram ja gpu ning vram kasutust - annan täpsema info

a muidu pela on fun - rage quit ka ikka päris tihti a pelan ikka icon_lol.gif icon_cool.gif icon_biggrin.gif beer_yum.gif
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 29.07.2018 12:53:43 vasta tsitaadiga

Aga ära lange siis sinna kuhu 3+ squadi läheb icon_rolleyes.gif
busta
HV veteran
busta

sõnum 29.07.2018 22:44:35 vasta tsitaadiga

metallika, Tweakisin sändi peal väga põhjalikult ja seda päris välja ravida ei saanud.
Uue raali(2700x) sõltus mäludest väga palju. Alla 3200mhz ja üle 14 14 14.... ei taha enam kunagi lasta, sest vahe on näha.
Üldiselt on nende 10 aastat vanade tehnoloogiate aeg selles osas ümber. On mänge, millega sa ei tunneta midagi aga siin tundub lugevat. A noh see on vaid mu enda isiklik kogemus sellest. Eks igaüks otsustab ise.
Hetkel vist väga hea aeg rauda vahetada pole...

Edit: Zen+ pole ka veel teab, mis solid toode. Vaja on häid juppe ja küllaltki palju aega nendega tweakimiseks. Intel on selles osas lollilkindlam, rohkem selline istu sisse ja sõida.
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 30.07.2018 02:04:21 vasta tsitaadiga

salatoimik,

asi pole langemises vaid teinekord lihtsalt satud sinna icon_biggrin.gif

busta,

DDR4 mälu hind ei ole normaalne - muidu oleks juba DDR4 süsteem soetatud icon_smile.gif
tagasi üles
Anna tooli

sõnum 30.07.2018 02:16:28 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
metallika, Tweakisin sändi peal väga põhjalikult ja seda päris välja ravida ei saanud.
Uue raali(2700x) sõltus mäludest väga palju. Alla 3200mhz ja üle 14 14 14.... ei taha enam kunagi lasta, sest vahe on näha.
Üldiselt on nende 10 aastat vanade tehnoloogiate aeg selles osas ümber. On mänge, millega sa ei tunneta midagi aga siin tundub lugevat. A noh see on vaid mu enda isiklik kogemus sellest. Eks igaüks otsustab ise.

Edit: Zen+ pole ka veel teab, mis solid toode. Vaja on häid juppe ja küllaltki palju aega nendega tweakimiseks. Intel on selles osas lollilkindlam, rohkem selline istu sisse ja sõida.[
wait what
paras laks et hakata oma kompuutrit mingi jama peale eraldi seadistama, veel enam et platvormi välja vahetama
korralikud mänguhaiged
Kommentaarid: 365 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 300
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 30.07.2018 02:23:34 vasta tsitaadiga

Early Access kirjutas:
busta kirjutas:

Edit: Zen+ pole ka veel teab, mis solid toode. Vaja on häid juppe ja küllaltki palju aega nendega tweakimiseks. Intel on selles osas lollilkindlam, rohkem selline istu sisse ja sõida.[
wait what
paras laks et hakata oma kompuutrit mingi jama peale eraldi seadistama, veel enam et platvormi välja vahetama
korralikud mänguhaiged

No see busta on siin mingi imelik kah. Igas oma postituses räägib mingist sändist. icon_lol.gif
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 30.07.2018 07:10:05 vasta tsitaadiga

Dj-E, heh, vähemalt on, millega võrrelda ja mingigi võrdlus saada. Anoh sa lärtsud juba ns 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Lippa tööle, kaua sa ikka ulud siin?

Kusjuures ongi, korralikud b-died, mis amdle sobivad, on päris kallid. Eriti veel kui üle 16gb panna...
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 30.07.2018 10:24:16 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
Dj-E, heh, vähemalt on, millega võrrelda ja mingigi võrdlus saada. Anoh sa lärtsud juba ns 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Lippa tööle, kaua sa ikka ulud siin?

Kusjuures ongi, korralikud b-died, mis amdle sobivad, on päris kallid. Eriti veel kui üle 16gb panna...

Mul puhkus. icon_wink.gif Sinu kirjapildi järgi võiks järeldada, et sul kestab koolivaheaeg. icon_biggrin.gif
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 30.07.2018 12:00:16 vasta tsitaadiga

Dj-E, Pane vhelduseks teemasse ka midagi, labaseks kisub. Teie initsaator ei taha ise enam sekkuda siis kisub lollikesi siia klähvima ja endale marki tegema. 🤣🤣🤣🤣 🤣 🤣
Ega sellisel arutelul ei olegi enam mingisugust mõtet.
Lõppkokkuvõttes peate süüdistamise asemel ikka poodi lippama.
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 30.07.2018 12:24:14 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
Dj-E, Pane vhelduseks teemasse ka midagi, labaseks kisub. Teie initsaator ei taha ise enam sekkuda siis kisub lollikesi siia klähvima ja endale marki tegema. 🤣🤣🤣🤣 🤣 🤣

Mis ma siin ikka enam mängu teemal sõna võtan. Uninstallisin selle pasa ja unustuse hõlma see rämps vajubki. Eks need, kellel see töötab "ideaalselt" nautigu edasi. Mina selle soperdise peale enam sekunditki ei raiska. Enne mängin silmad häbi täis Fortnite. icon_biggrin.gif
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 30.07.2018 14:18:33 vasta tsitaadiga

busta, mida sa välja ravida ei saanud? Profiilimasinaga okei, maandu kuhu tahad. GPU jääb lahjaks lihtsalt icon_biggrin.gif
metallika, ilma utilisatsiooniandmeteta ja arvestades ka ragemise esinemist... raske öelda, kas tihendi või mängu viga icon_razz.gif
Early Access, pole vaja inimesi sõimata... :]

metallika
HV Guru
metallika

sõnum 30.07.2018 15:30:19 vasta tsitaadiga

rmc,

pigem mõlema probla icon_biggrin.gif
tagasi üles
raixxx
HV kasutaja
raixxx

sõnum 30.07.2018 18:47:57 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
busta kirjutas:

Mis ma siin ikka enam mängu teemal sõna võtan. Uninstallisin selle pasa ja unustuse hõlma see rämps vajubki. Eks need, kellel see töötab "ideaalselt" nautigu edasi. Mina selle soperdise peale enam sekunditki ei raiska. Enne mängin silmad häbi täis Fortnite. icon_biggrin.gif

icon_lol.gif
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 30.07.2018 19:20:12 vasta tsitaadiga

raixxx kirjutas:
icon_lol.gif

Me kõik oleme juba seda näinud. icon_razz.gif
Sa oled seda jama jube siin näitanud.

Vastus selle: Yes it is fun to shit on devs. icon_wink.gif
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 30.07.2018 22:40:15 vasta tsitaadiga

rmc, Jutt käis vanast raalist, sama gpu'ga. Võrdluse sain sisse tuua uuema raaliga, sama gpu'ga. Tweakisin mõlemaid. Rääkisin sellest, mida silmaga nägin. Ei saa aidata kui mõned ainult läbi enda prillide maalilma näevad.
tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 01.08.2018 15:23:14 vasta tsitaadiga

https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1696054587148780477

viimati muutis brokenarm 01.08.2018 20:14:01, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 04.08.2018 12:26:34 vasta tsitaadiga

Deadmau5 on hingega asjas sees icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

E: no üle kuu aja taas mõned mängud, varem ei kannatanud, liiga palav oli. Mingit lagi ja lennukiprobleemi ja tõkkamist ja ma ei tea mis jama veel ei tähelda. Sujuv as fuck ja FPS püsib ka suhteliselt kenasti üle 90+ enamasti.
Aga no krt kaks asja mis endiselt kettase ajavad
1. Oled aknast veits kaugemal, kükitad, vastase pea kenasti sihikul, teed lasu ja kas tabab vastase pead? EI. Kuul tabab hoopis krdi aknapiita icon_evil.gif
2. Vastane laseb enne kuuli pähe kui teda näed. Ehk siis vana hea teema, kus vastane on nurgataga, tead et ta on seal, jooksed vaikselt peale, üks hetk käib pumbast pauk, oled pikali maas ja siis näed, et vastane hüppab alles peale pauku nurgatagant välja. Vaatad deathcami, hüppas vastane välja ja siis tegi pauku icon_lol.gif Mingi krdi 5 korda täna seepärast ära surnud.

Aga muidu mängitav kuid pidev loot ja langemine ja jooksmine kergelt tüütab ära - pole selle mängu viga vaid üldiselt selle genre. Tahaks vahepeal lihtsalt mingit rahulikku survivalit pelada kus saab oma asja ajada, aga ple midagi kahjuks icon_sad.gif

metallika
HV Guru
metallika

sõnum 04.08.2018 13:50:19 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Tahaks vahepeal lihtsalt mingit rahulikku survivalit pelada kus saab oma asja ajada, aga ple midagi kahjuks icon_sad.gif

salatoimik,

Mingi Ark teema äkki? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 04.08.2018 14:47:23 vasta tsitaadiga

Ei, ark on juust. Ma mingi kiviaega ka ei viitsi. Sügisel vast tuleb miskit
Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 04.08.2018 17:52:49 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Ei, ark on juust. Ma mingi kiviaega ka ei viitsi. Sügisel vast tuleb miskit

The Forest äkki?
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 04.08.2018 21:35:47 vasta tsitaadiga

Ma samal eesmärgil ootan pikisilmi Dayz 0.63 väljatulekut, seal hea oma asja vaikselt ajada. The Forest sai mingi hetk ära proovitud, aga tundus tuim(ja multiplayer puudub) ning ehitamine on tüütu - tagastasin Steamis ja võtsin asemele Miscreated, aga see ka suurt ei istu.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 04.08.2018 21:36:56 vasta tsitaadiga

mulle just dayz ei meeldi kuna ehitust pole ja vajadusel ei saa kambaga kellegi baasi röövima minna.
The forest ammu proovitud ja miscreated on hea oma miinustega.

rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 05.08.2018 16:00:49 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
rmc, Jutt käis vanast raalist, sama gpu'ga. Võrdluse sain sisse tuua uuema raaliga, sama gpu'ga. Tweakisin mõlemaid. Rääkisin sellest, mida silmaga nägin. Ei saa aidata kui mõned ainult läbi enda prillide maalilma näevad.

Ega ei saa aidata, jah... point selles, et kui sul seadistus-install-konf hapu, siis ei saa teised sind aidata, kui sa ei lase. Vaata mu profiilimasinat, väga okeilt jookseb. Ei tea, miks? Sandyst täiesti piisab, anna aint GPU'd.

brokenarm kirjutas:
https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1696054587148780477

"Pressing Alt while right-clicking a weapon now detaches all attachments on that weapon."
Ilus. Jõuaks nüüd veel mängu ka icon_biggrin.gif
Dynamic weather ka kõva.

metallika
HV Guru
metallika

sõnum 05.08.2018 16:12:03 vasta tsitaadiga

rmc,

kas test server pole siis mäng? icon_biggrin.gif

enivei, on see sama "hea" kui Sanho kaardil?
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 05.08.2018 19:32:55 vasta tsitaadiga

metallika, eesti keeles?
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 05.08.2018 21:46:40 vasta tsitaadiga

rmc,

mi speakõ veri kuut ingisõ icon_biggrin.gif

oskan lugeda ja kirjutada ning rääkida pmst vabalt icon_smile.gif

pigem oli mu lause küsival toonil a la stiilis: "on ikka sama hea kui Sanhokis näha saime?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Playerunknown's BATTLEGROUNDS mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 41, 42, 43  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.