Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile [Eesti gildi info esimeses postituses] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 97, 98, 99  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
indu
HV veteran
indu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.06.2018 22:34:14 vasta tsitaadiga

Tanel468 kirjutas:
See flippimine on tobeduse tipp, vb arusaadav puhuti aga kui sa ostad mingit cräppi 1c eest kokku, et see siis 2c eest maha müüa on küll kõige metsikum ajaraiskamine oma elus.
Nõustun selles osas, et kui mängid multiplayer liigat siis peamine fookus oleks mappideni jõuda kiirelt, esimestel päevadel müüd kõiki unique suhteliselt hea hinna eest maha aga see ongi ainult esimesed 3-4 päeva, siis on turg juba üle ujutatud kaom's primacyte jms. jamaga.

Isiklikult ei viitsinud Incursioniga jamada, tuleb sügist oodata siis võib jälle natuke aktiivsemalt asjasse süveneda.

Flipperid ei tegele 2c vahelt teenimisega ...
Neil kel teadmisi võivad vabalt 100 exalti nädalaga teenida.

Spoiler Spoiler Spoiler

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 30.06.2018 23:30:29 vasta tsitaadiga

indu kirjutas:
Tanel468 kirjutas:
See flippimine on tobeduse tipp, vb arusaadav puhuti aga kui sa ostad mingit cräppi 1c eest kokku, et see siis 2c eest maha müüa on küll kõige metsikum ajaraiskamine oma elus.
Nõustun selles osas, et kui mängid multiplayer liigat siis peamine fookus oleks mappideni jõuda kiirelt, esimestel päevadel müüd kõiki unique suhteliselt hea hinna eest maha aga see ongi ainult esimesed 3-4 päeva, siis on turg juba üle ujutatud kaom's primacyte jms. jamaga.

Isiklikult ei viitsinud Incursioniga jamada, tuleb sügist oodata siis võib jälle natuke aktiivsemalt asjasse süveneda.

Spoiler Spoiler Spoiler

Vaatasin filmi ära ja otsustasin ka pappi kokku ajama hakata aga mu plaan sai kohe ka tagasilöögi, sest ei leidnud kuidag miskit viidet , kuidas ma saaks Poetrade lehele sisse logida, et oma asju manageerida:D
seega tuleb jätkata vanaviisi mappe nühkides icon_lol.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 01.07.2018 00:31:03 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
Ma itemite jms. asjade flippimisega sain oma 2 buildi rahastatud. Ala ostad 1-2ex jeweli ja müüd ~7exiga maha.
Tegin esimest korda Magic Find Windripper Deadeye. Suht overpowered on see ikka, exalte ja kaarte kukub nagu nalja icon_biggrin.gif

Windripperi buildi ammu taga ajanud aga kunagi ple niipalju exalte kokku saanud icon_lol.gif vb see season icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 01.07.2018 07:03:08 vasta tsitaadiga

HDTanel, kui huvitab windripper või magic find wander vms. siis siin on nimekiri kaartidest, mis on väga tulusad :

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jMIbc8xd-xzHA43nLMVwYuYnSYKnJKG8cd5VyjpSlHc/edit#gid=0 (Valuable divination cards and where to farm them)

Peale Burial Chambersi on mu 2 lemmikut Underground River ja Lair. Lairist saab Best in slot quiveri kaarte (Rigwald's Quill ~13ex).
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
Tanel468
HV kasutaja

sõnum 01.07.2018 11:10:40 vasta tsitaadiga

indu kirjutas:
Tanel468 kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Neid kel teadmisi on ehk 3% mängijaskonnast. Enamus teevad keset kuradima liigat ikka veel chaos recipe ja kui sa peaksid nt. tabula odavamalt müüki panema kogemata võib täiesti vabalt tekkida valearusaam, et inimesed ikkagi on huvitatud sinu elust ja käekäigust. Enda arvates on nad flipperid.
Reaalsest elust kõrvutaks selle investeerimisega kus tubli enamus kes aktsiaid, optsioone vms. janti kokku ostavad ei ole investorid aga ikkagi peavad ennast üheks.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 04.07.2018 06:18:12 vasta tsitaadiga

Vaikselt lvl82-ni jõudnud nüüd ja mapin. Ütleme nii, et TRAP build on veidi liiga OP icon_lol.gif vennad buffisid nii, et see on lihtsalt ridiculous võimas.. bossid surevad sekunditega ja map clearspeed on täiesti okei arvestades, et erilist raha sisse toppima ei pea. Suhteliselt fun season tänu Incursionsile, loodan, et viivad selle mehhaanika ikka täismängu ka edasi sest seda asja tahaks veidi tihedamini näha uutes liigades kui tavaliselt vanade liigade asjad edasi tuuakse..
Igatahes kogun nüüd raha, et oma esimene windripper teha icon_biggrin.gif

tagasi üles
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 04.07.2018 12:40:56 vasta tsitaadiga

HDTanel, ütleme nii, et kui kukuvad sekunditega, siis veel ruumi on... Silmapilkselt on ka veel variant icon_biggrin.gif
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 05.07.2018 09:23:33 vasta tsitaadiga

Silmapilkselt saab ka kui bossil faase pole icon_biggrin.gif lihtsalt hunnik trappe perse alla enne kui reageerida jõuab.

Igatahes hommik on ilus olnud icon_biggrin.gif tegin daily questid ära ja siis võtsin prophe juurde.. 4exalti nagu naksti icon_lol.gif

tagasi üles
beljo91
HV kasutaja

sõnum 06.07.2018 13:54:43 vasta tsitaadiga

Mul see season teenitud 1 ex. Level 87, vist pole õnne.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

sõnum 06.07.2018 14:58:27 vasta tsitaadiga

beljo91 kirjutas:
Mul see season teenitud 1 ex. Level 87, vist pole õnne.

Enda rekord on level 90 ilma et exalt kukkunud oleks ...
Et varsti kukub icon_wink.gif

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 20.07.2018 23:42:57 vasta tsitaadiga

Nonii, tuli ära minu Path Of Exile ajaloo suurim drop icon_biggrin.gif icon_lol.gif
Tegin õhtul siin muuseas Atlast lahti, et Burial Chambersit grindima hakata kui mingi 110 mappi lahti on ilma T3-4 mappideta ning tuli mingi sitane tempel... mõtlesin, et ah okei mul veel mingi 8 punast kaarti vaja joosta, et 110% saada ja teen selle sitase templi ära, et saab mingi parema nende 8 punase kaardiga.

Boss surnud ja droppis "Vial Of Sacrifice"... panen trademacroga ctrl d, et näha palju väärt on.. mõtlesin, et see 1c junn.. otsib otsib.. ei midagi.. wat? Ookei mingi kala vist.. lähen siis poe.trade ja otsin asja nime järgi.. ÜKS.. ainult ÜKS vial ja selle hind 100EXALT-i.............. icon_lol.gif
Mõtlesin, et see mingi eksitus vms... panen 5EXALT-i eest müüki... hunnikute viisi trade requeste sekundiga... WTF.. ei mäletagi millal mingi item kui kunagi mul 5EXALT-i eest üldse müünud oleks.. okei panen 50EXALT.. JÄLLE.. mitu venda saadab trade requeste icon_eek.gif seriously wtf nüüd.. küsin chatis, et palju see asi väärt on ja vennad panevad, et oh 50EXALT-i easy atm..
Lõpuks kaks venda jäid sõdima kuni müüsin 85EXALT+120C eest maha. HC-s vist olevat mingi 140EXALT-i eest isegi läinud ja hind oli vist varem kuskil 10-14EXALT-i aga kuna vähem rahvast mängib keset seasonit siis palju vähem saada seda icon_biggrin.gif
Oh well, ma happy. 5.aasta parim drop icon_biggrin.gif

Ütleme nii, et seasoniga väga rahul, eriti just sellepärast, et templitest sai juba väga varakult head geari ja currency jooksma thumbs_up.gif

tagasi üles
beljo91
HV kasutaja

sõnum 21.07.2018 10:36:56 vasta tsitaadiga

Jõhker... icon_neutral.gif
Kuidas challengitega lood on?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 21.07.2018 21:23:10 vasta tsitaadiga

HDTanel, said veidi tünni kahjuks. Vialiga oleksid saanud teha Zerphi's Heart, mis on ~120+ exi väärt. See amulet oli enne väärt miski 30exi aga siis tõusis rämedalt.
http://poe.trade/search/onahobourogase

Aga siiski hea drop ja 80ex is better than no exalts icon_biggrin.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 22.07.2018 06:13:07 vasta tsitaadiga

Dominus, arvasin, et mingi selline teema on icon_razz.gif meh, 85exi piisav mu jaoks. Windripper Tornado Shot build kohe valmis, ilma Headhunterita juba niidab nagu loom icon_razz.gif
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 22.07.2018 08:29:10 vasta tsitaadiga

HDTanel, kui 85exi koos siis põmst pole Magic Find Windripper characteri vaja icon_biggrin.gif Saad ükskõik millise buildi lebolt rahastatud.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 22.07.2018 11:38:34 vasta tsitaadiga

Dominus, ausalt öeldes tegin oma trapperi mappideni ilma poe.trade kasutamata ja otseselt ei tundnud, et väga midagi vajaks icon_lol.gif kuigi hiljem siin vist mingi 100c toppisin varustuse alla.. aga noo trapper väga OP, teeb kõiki mappe, vaid T16 ja Shaper tegemata pm. Samas nüüd panin mingi 30EXALT-i windripper tornado shoti alla ja see on ikka räme OP icon_biggrin.gif map farmides ülinice. Kuigi reflect mappe ei saa teha.. trapperiga täiesti savi, kõiki mode teeb.. tundub, et saab nerfi icon_biggrin.gif natuke liiga hea tundub olema.

Hetkel siis kogun et Headhunter ära osta.. või siis burial chambersi doctori farm icon_smile.gif igatahes jah raha on ohtralt.. standardit ei mängi samas hea, et nüüd sellised varustused ja raha standardi jaoks ka olemas on thumbs_up.gif grind läheb edasi icon_biggrin.gif

Rangeriga veel kaks labi tegemata ja +1 tornado shot enchante puudu, helm oli selle enchantiga 20ex vms.. ei tänan icon_lol.gif elan üle

tagasi üles
brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 22.07.2018 20:51:38 vasta tsitaadiga

38/40, ei viitsi altari RNG challenget teha. Headhunter sai ka 60 exi eest õhku lastud eile altaril.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

sõnum 10.08.2018 07:55:35 vasta tsitaadiga

Link

brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 10.08.2018 11:39:00 vasta tsitaadiga

Nii palju kui uuritud sai, siis "Delve" tundub ülihea olevat. Tänu lõpmatule kaevandusele peaks saama nüüd liigat kauem mängida. Mitte, et paar nädalat ja tehtud.

Redditist erinevad artiklid uuest liigast:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 10.08.2018 13:39:01 vasta tsitaadiga

Lahe, et alati nüüd expansione tulemas on. Delve läheb seda koopa teedpidi, mis mulle väga ei istu.. ja miskipärast kahtlen, et ka teistele istub selline aeglane gameplay.. pead ootama selle masina järgi, siis pead jälgima, et sul valgust oleks.. kipun arvama, et palju efektiivsem ja funnim ikka avatud mappe farmida mitte koopas ükshaaval vaenlasi maha noppides kus veel suht ohtlik on surra kui peaksid valguse kaotama.
Aga eks näis, äkki incentive sinna minemiseks on piisavalt suur.. aga vaevalt.

Incursion igatahes on senimaani by far parim liiga olnud imo.. niipalju head kraami saab templist, tubade puhastamisel saab head nodi ja hiljem templit läbides saab veel nodi... winwin. Siin aga ei näe kahjuks midagi väga head veel. Aga noh parem vast kui lindude jahtimis liiga..

tagasi üles
tarts608
HV kasutaja
tarts608

sõnum 10.08.2018 14:03:17 vasta tsitaadiga

Seda käru ei pea ootama.. ette jooksed siis käru kiirendab
mulle tundub see rohkem olema incursion 2.0

troglodyte
Kreisi kasutaja
troglodyte

sõnum 16.08.2018 21:10:46 vasta tsitaadiga

Jälle uus expansion.. oeh.
Aegajalt login sisse et mul tegelast ära ei kustutataks ja vaatan et jälle skilltree reset tehtud ja mingid uued vidinad/valuutad mida koguda mängus. Ja varsti peale mõne esimese paari act-i kaardi mängimist on quit. Viimati sai korralikumalt mängitud kui act 5 ja raskusastmete kaotamine tuli. Nüüd tekkis väike huvi uuesti mängida aga praegune tegelane (standard league, dual claw life leech shadow) on ikka nii kehva et peale mingeid expansioni vms muudatusi Dominusest ma enam jagu ei saa (kunagi N expansionit tagasi sain). Hetkel tundub et selleks et mängu läbi mängida algusest lõpuni peab kõvasti etteplaneerima/katsetama skillpointidega või mingit olemasolevat õpetust järgides ostes spets tavaari. Päris keeruliseks see värk läinud, äritsemisega ei viitsi küll tegelema hakata. Kunagi sai ikka maast leitud kraamiga järjest merciless act 4 peaaegu lõpuni mängitud (või täitsa lõpuni, ei mäleta enam).

On tegelikult endiselt võimalik niisama lebolt ilma äritsemiseta mäng läbi mängida?

brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 16.08.2018 22:32:15 vasta tsitaadiga

SSF saad väga edukalt kõike teha. Kui mälu ei peta, siis praeguse race isegi võitis SSFHC trade league HC ees.
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 17.08.2018 10:10:20 vasta tsitaadiga

Ise olen mnginud HC SSF juba mitu viimast expansiooni ja saab kenasti hakkama. Lihtsalt build mida ehitad peab töötama. Mäng on disainitud nii, et igaüks suudab lihtsalt vana "normal" raskusastme läbi joosta ilma suuremat sorti arusaamata kuidas mäng töötab. Rohkemaks on vaja natukenegi osata mis relva kasutada, kuidas mida linkida jne. Tänasel päeval on "normaliks" kuni act V esimene miniboss kaardil all paremas nurgas (high priest Avarius). See miniboss ning act V ja Act X Kitava on teised playeri "kontrollid" et kas oled piisavalt pädev edasi minemaks. Kui Dominius on probleemiks siis sa lihtsalt teed midagi väga valesti icon_smile.gif

Niiet troglodyte - soovitan minna ametlikku foorumisse ja järgida mõnda meelepärast töötavat buildi. Saad maitse suhu mis tähendab Dominiusest sekunditega üle joosta.

Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 17.08.2018 23:08:50 vasta tsitaadiga

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1971701
See on päris kena. Elder tehti mingi valge relvaga ära icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile [Eesti gildi info esimeses postituses] mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 97, 98, 99  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.