wifi on pci-e kaardiga lauaarvutil ja üsna kehva, ruuter teises toas/levi vilets. Kuidas ja mis nime all leida pikendust pci-e kaardi antennile/antennidele (2 neid on), et saaks siis laua alt kuskile kõrgemale/kaugemale tuua?
wifi on pci-e kaardiga lauaarvutil ja üsna kehva, ruuter teises toas/levi vilets. Kuidas ja mis nime all leida pikendust pci-e kaardi antennile/antennidele (2 neid on), et saaks siis laua alt kuskile kõrgemale/kaugemale tuua?
See sõltub konkreetsest kaardist vast, et mis pesad sel kasutusel.
Selliste jamade vältimiseks olen alati soovitanud wifi jaoks lauaarvutile võtta USB wifi jublakas ning vajadusel kuni 5m pikk USB pikendus, mille abil saab panna vastuvõtja parimasse võimalikku kohta.
Lisaks tuleb arvestada, et antennikaablis signaal sumbub mingil määral, kuid USB pulga puhul USB pikendust kasutades seda muret ei ole (antenn ja vastuvõtja istuvad pulgas koos).
The sources pointed out that graphics card prices are expected to see an average drop of around 20% in July, while the dramatic slowdown in orders for mining ASICs will also negatively affect revenues at Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) as well as its IC design service partners, such as Global Unichip, in 2018.
sooviksin arvutile usb sinihamba adabterit, et ei peaks pidevalt telefoni kaablit otsima, et andmeid arvutisse saata ja vastupidi. äkki soovitate midagi... või vahet ei ole milline junn osta ja arvutiga ühendada? _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Miks sa üldse neid kaabliga arvutisse topid, kuskile cloudi pole mõttekam panna ja siis sealt vajadusel võtta ? Või oled kuskil ilma korraliku ühenduseta ?
Miks sa üldse neid kaabliga arvutisse topid, kuskile cloudi pole mõttekam panna ja siis sealt vajadusel võtta ? Või oled kuskil ilma korraliku ühenduseta ?
Need pilveteenused on enamasti ju piiratud mahuga või mitte? Kas need pilve laadimised pildi kvlaiteeti ei mõjuta?
@salatoimik mkmmm mul pole jah mingisuguseid foobiaid _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
drive on 2€ 100GB ja 10€ 1TB kuus, tasuta on vist miski 20GB vms
See 2 eurot ei ole tegelikult suur summa, aga tõesti ei raatsi maksta seda Tänan igatahes igasugu info eest. teema hakkab vaikselt OT-ks kiskuma. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Imelik eeldus, et mobo-prose-ram kolme aasta tagant vahetusse lähevad. Keskmine inimene nii tihti vahetama ei pea. GPU'd vahetatakse pigem. Ja monitori.
Kui viieks aastaks osta, siis võib juba Ryzenil eelis olla.. kui sealt pikemaks ajaks osta, siis seda enam.
Enda prose 2011 launch, ehk 7 aastat tagasi. 2013 lõpetati tootmine, ehk 5 aastat tagasi. Ise ostsin kasutatult 01.2013, ehk viis aastat tagasi.
Ehk põhimõtteliselt peaks 5 aastat prose vabalt kehtima, tõenäoliselt enamgi. Otseselt ei jää 2500k ka praegu jalgu, ent tahan platvormivahetust _________________
GTX1080Ti @1440p annab üsna selge pildi kuidas GTX1080 käitub @1080p.
Irrelevant GTX1080Ti ostjale samas.
Steam hardware survey järgi on 1.23% kasutajatest 1080Ti, 2.38% GTX1080.
Seega täiesti suva mis protsessori nendest @1080p monitorga mängumasinale külge paned, kuna kasutatav GPU (GTX1060 klass) on piiraja, mitte CPU. Vahed on kas marginaalsed või olematud, heal juhul pead tuvastamiseks näpuga logis järge ajama - halvemal juhul vahe enda jaoks välja mõtlema (teisisõnu, fanboyism).
Kedagi veel peale minu on M2 SSD temperatuurid häirinud? Ostsin mingi AKASA M2 SSD radika peale, et jahedamaks saada aga temperatuurid muutusid täpselt 0 kraadi . Ilmselt õhku vaja rohkem liikuma saada kopruses, hetkel puhuvad eest 2x140mm Corsair SP140 @9V(rohkem volte ei kannata panna siis hakkab liiga mölisema). Oskab keegi miskit kosta, kas osta ette paremad vendid(kuigi neid SP140 kiideti) või las see SSD chillib seal 60 kraadi peal mängides?
EDIT: Fakit, tellisin 2x 140mm Phanteksid ette puhuma, ca 2x paremate näitajatega asjad kui Corsairid
pots4t4j4, eks näis, mis tellitud see tellitud, vähemalt saab korpuse vaiksemaks. Need 140mm Corsairid ei kõlba ikka suurt kuhugi, juba 7V juures hakkavad häält tegema.
Kedagi veel peale minu on M2 SSD temperatuurid häirinud? Ostsin mingi AKASA M2 SSD radika peale, et jahedamaks saada aga temperatuurid muutusid täpselt 0 kraadi . Ilmselt õhku vaja rohkem liikuma saada kopruses, hetkel puhuvad eest 2x140mm Corsair SP140 @9V(rohkem volte ei kannata panna siis hakkab liiga mölisema). Oskab keegi miskit kosta, kas osta ette paremad vendid(kuigi neid SP140 kiideti) või las see SSD chillib seal 60 kraadi peal mängides?
EDIT: Fakit, tellisin 2x 140mm Phanteksid ette puhuma, ca 2x paremate näitajatega asjad kui Corsairid
Mul sama teema, et Samsa M.2 PCI-e.960 on kõrge temp'iga. Ei aidanud ka asukoha (video kohal ja all) vahetus. Temp ikka ~54C.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.