Westie, Jack ja Flakfire (ehk Game Changers) laadisid kõik BF V-st gameplayd. Westi keskendus ehitamise peale, Jack gameplay ja Flakfire masinatele. Juba sellel mängu versioonil on hea graafika ja super helidisain. Taustal on kuulda karjumist, abi palumist ja kuidas saksa lennuk tuntud häälega mööda kihutab.
Masinatel on ikka veel seest poolt parandamine (kahju), kuid see jällegi ei pidanud 100% lõpuni taastuma. Vaja on supporti haamriga või taanduda baasi, kus nüüd tuleb ka moona peale laadida. Ka masinatel pole lõpmatu arv moona (see on nostalgiline muudatus).
hm lootsin et see ehitamine on rohkem dünaamiline, ehk saad ehitada kuhu iganes ise tahad/vaja. Nagu nt Squad / Post Scriptum, aga siiski tegu juba mapile paigutatud "ehitistest" mida saad lihtsalt üles klopsida, mistõttu igakord on ehitised pmst samas kohas kui keegi vaevub neid valmis tegema. Selles mõttes oleks "freebuild" ägedam, et saad nt squadiga flankeeriva KP pesa salaja püsti panna et vastast üllatada. Praegu jääb nagu see üllatusmoment ära sest on teada kuhu ja mida ehitada saab. Aga eks positiivne lisa vast ikka ma arvan
Veidi materjali vaadatud, siis ... BF5 vs BF1 on sama mis pubg aasta tagasi vs täna.
Paar uuemat mappi, recoili muudatused, mõni uus relv ja mõne teema nerf.
Ma ei näe siin uut WOW mängu, pigem loogiliselt updatetud BF1, kuna palju relvi saab üle tuua suurt ressurssi raiskamata totaalselt uue mängu loomist silmas pidades, hetkel veel kohati väga kummalise graafika lahendusega (sry ei näe progressi, samas edasiminek oleks ka kuhu) .. Graafiliselt BF4 sümpatiseerib mulle enim vast sellest seeriast.
Minus isiklikult see WOW effekti pole veel tekitanud, et maailma ees luban pela osta, samas "jälgin mängu"
Saaks emasele karakterile siis tisside vahele ka lasta, siis vist isegi ostaks, aga äkki just selle pärast mitte
Veidi materjali vaadatud, siis ... BF5 vs BF1 on sama mis pubg aasta tagasi vs täna.
Paar uuemat mappi, recoili muudatused, mõni uus relv ja mõne teema nerf.
Ma ei näe siin uut WOW mängu, pigem loogiliselt updatetud BF1, kuna palju relvi saab üle tuua suurt ressurssi raiskamata totaalselt uue mängu loomist silmas pidades, hetkel veel kohati väga kummalise graafika lahendusega (sry ei näe progressi, samas edasiminek oleks ka kuhu) .. Graafiliselt BF4 sümpatiseerib mulle enim vast sellest seeriast.
Minus isiklikult see WOW effekti pole veel tekitanud, et maailma ees luban pela osta, samas "jälgin mängu"
Saaks emasele karakterile siis tisside vahele ka lasta, siis vist isegi ostaks, aga äkki just selle pärast mitte
Järage konti nüüd
Kont või mitte kont, aga ega pole midagi imestada ka selliselt mehelt, kes nägi ja näeb WOW mängu PUBG-s, kus netcode on nii katki, et mängijaid kohati läbi seinte maha lastakse.
Minu ja paljude teiste arvates on edasiminek kindlasti toimunud. Muudetud on paljusid gameplay elemente ja ka graafika on parem. Kuigi jah, ega väga head graafikat ongi raske hüppeliselt veelgi paremaks teha. Teised mängud jäävad selle poolest ikka valgusaastate kaugusele.
Osta või mitte osta on muidugi igaühe enda otsustada. Aga usun, et need, kes tahavad teistega koos uusi elamusi ja tiimitööd teha, ostavad Battlefield V nagunii. Kokkuvõttes on see ikkagi kõige uuem Battlefieldi mäng ja igavesti ei saa vanu osasid mängida. _________________ EBV
Kont või mitte kont, aga ega pole midagi imestada ka selliselt mehelt, kes nägi ja näeb WOW mängu PUBG-s, kus netcode on nii katki, et mängijaid kohati läbi seinte maha lastakse.
Veame ette kihla, et ka BF5 ei saa kahe aasta jooksul terveks ?
PUBG on teami pela, mis mulle meeldib, sellist BF seerias ei ole kuskil, saa üle juba Kaido
Veame ette kihla, et ka BF5 ei saa kahe aasta jooksul terveks ?
PUBG on teami pela, mis mulle meeldib, sellist BF seerias ei ole kuskil, saa üle juba Kaido
Offtopic: kui teami pela tahad, siis mängi Rainbow Six Siege Ranked mängu teist sellist teamplayed ei leia kuskilt mujalt, vähemalt mitte public serveris.
Offtopic: kui teami pela tahad, siis mängi Rainbow Six Siege Ranked mängu teist sellist teamplayed ei leia kuskilt mujalt, vähemalt mitte public serveris.
Tahtsin selle pela ka lisada siia listi, ei viitsind editida, aga sul on õigus
Erineva suunitlusega mängud aga tiimitöö on esimesel kohal, no respawn and "K/D hunt"
Kus on conquest... Battlefieldi A&O? See ehitamine, meenutas natuke Fortnite'i küll, kuid teoorias vast muudabki raundid üksteisest vähe erinevamaks. Samas ma loodan et see ei hakka välja nägema nii et kui tule alla satud/näed vaenlast lähenemas, siis ehitad kiiresti omale seinad ümber vms või et keset tulist lahingud järsku meisterdama hakatakse. Ise pole leidnud, kuid kas kuskil on ka infot selle kohta, et miks squadid nüüd neljaliikmelised on jälle 5 asemel, loodetavasti vähemalt ingame VOIP'i ära ei kaotata nagu BF3's?
Keegi ei paista ka sellesse süvenevat, et kuidas siis gunplay ja üldine tunnetus on võrreldes BF1'ga (ilmselt küll embargo all, kuna mäng ametlikult alles pre-alfa).
viimati muutis A-Circus. 10.06.2018 13:12:00, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.