Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
seeru
HV veteran
|
03.06.2018 13:20:15
|
|
|
YLE kanalid on nüüd mõlemad tasuta?
(vähemalt iseteeninduses on 0.00 hinnad)
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.06.2018 14:20:30
|
|
|
Nojah see info on juba pikalt üleval
samas
tsitaat: |
Eestis seevastu ei suudeta tehnilistel põhjustel piirata kõigi kõnealuste Yle TV2 spordiülekannete nähtavust nende suure arvu tõttu. Seetõttu on Yle vastu võtnud otsuse lõpetada kanali TV2 edastamine Eestisse. Telekanali edastamine lõpeb maikuu lõpus. |
Telia on suutnud need TV2 spordiülekanded peale Eesti Meedia ristikäiku kõik edukalt blokeerida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
03.06.2018 15:04:50
|
|
|
seeru kirjutas: |
Nojah see info on juba pikalt üleval
samas
Eestis seevastu ei suudeta tehnilistel põhjustel piirata kõigi kõnealuste Yle TV2 spordiülekannete nähtavust nende suure arvu tõttu. Seetõttu on Yle vastu võtnud otsuse lõpetada kanali TV2 edastamine Eestisse. Telekanali edastamine lõpeb maikuu lõpus. |
Telia on suutnud need TV2 spordiülekanded peale Eesti Meedia ristikäiku kõik edukalt blokeerida. |
Yle TV 2 kanalit näeb Telia TVs edasi. 0EUR on kõikidele klientidele kuni juuli lõpuni ülekannete pimendamise eest. Nii on õiglane. Juunis räägitakse kanaliga veel edastamise tingimused üle,. Esialgu jääb kanal juunis alles, loodetavasti ka edaspidi.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
03.06.2018 15:15:26
|
|
|
armjan kirjutas: |
Yle TV 2 kanalit näeb Telia TVs edasi. 0EUR on kõikidele klientidele kuni juuli lõpuni ülekannete pimendamise eest. Nii on õiglane. Juunis räägitakse kanaliga veel edastamise tingimused üle,. Esialgu jääb kanal juunis alles, loodetavasti ka edaspidi. |
Tänud infi eest, tõsiselt. Aga.. kas oleks väga raske seda infot (just nullhinna ajutisuse kohta) ka konkreetse noppekanali juures olevasse teksti lisada? Ma pean nüüd päris mõnele inimesele, kes suure hurraaaga omale Yle'd tellisid (ja kellest mõnele ma ise seda nullhinda reklaamisin) selgeks tegema, et null ei olegi päris null. Jah, tean et need Yle'd ei maksa sisuliselt midagi, aga ikkagi, mõnede jaoks on asi põhimõttes.
viimati muutis pppd 03.06.2018 18:49:04, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.06.2018 15:23:40
|
|
|
Tänud infi eest, tõsiselt. Aga.. kas oleks väga raske seda infot (just nullhinna ajutisuse kohta) ka konkreetse noppekanali juures olevasse teksti lisada?
|
+7
Ma tellisin eile Yled endale. Augustis oleks arve saanud kui seda infot just poleks olnud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
03.06.2018 16:04:25
|
|
|
Huvitav, kas see alati nii olnud.
Näiteks enne vaatasin tv3, aga valisin menüüst lapsele nüüd kidzone ja vajutasin "vaata".
Tuli korra huvi vaadata, et kas filmiriiulis ka miskit on, aga 1 korra vajutada tagasi nuppu, siis suunas ta mu sinna tv3 kanalile, mitte viimase kanali, mis ma valinud olin.
Proovisin uuesti, et kui panen taas multikakanali ja valida filmiriiul või sealt näiteks sarjad, siis teeb sama pulli. Väljudes 1 korra tagasi nuppu vajutada.
Loogiliselt tahaks, et asi jääks sinna samale kanalile, mille ma ise viimati valinud olin.
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
03.06.2018 16:24:10
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Tänud infi eest, tõsiselt. Aga.. kas oleks väga raske seda infot (just nullhinna ajutisuse kohta) ka konkreetse noppekanali juures olevasse teksti lisada?
|
+7
Ma tellisin eile Yled endale. Augustis oleks arve saanud kui seda infot just poleks olnud  |
polnud sellest "kampaaniast" teadlik.
canceldasin
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
03.06.2018 16:59:45
|
|
|
indrpo kirjutas: |
eks seda infot on ja ole tulnud ka kuid minus kerkib küsimus, kas sa tellid kanali sellepärast, et see on 0€ või sellepärast, et sa soovd sealt midagi vaadata? |
Ütleme siis ilusalt ja selgelt - pole sinu asi. Fakt on aga see, et tellimisel ei olnud kliendil kogu inf kättesaadav, mis selgelt mõjutas tehtud otsust. Selle valguses aga sinu poolt selliste filosoofiliste "küsimuste" püstitamine - väga nõme.
viimati muutis pppd 03.06.2018 17:02:04, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
03.06.2018 17:02:10
|
|
|
Mina olen isiklikult võtnud prooviks, kui pakutakse 0 hinnaga.
Kui ei tea, mida kanal pakub, siis ei hakka tulevikus tellimagi. 0 hinnaga saab kanaliga tutvuda.
Õnneks-kahjuks ei ole kanalite suhtes miskit sellist, mida olen alles jätnud. Alati enne tähtaja lõppu tühistanud.
Kunagi salvestamist sai proovitud ja see on jäänud, sest teisiti ei kujuta enam enda elu ette. Ei vaata üldiselt miskit enam peale uudiste otse.
Aga jah, vältida hilisemaid pretensioone, siis kuskilt võiks märgutuli tulla, et peale seda kuupäeva hakkad maksma.
Täpselt samamoodi nagu kasutad miskit teenust, millel 1 kuu näiteks sooduspakkumine, siis tuleb teade, et kas soovid jätkata või tühistada.
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
03.06.2018 17:04:17
|
|
|
indrpo, su enda toodud pildil on juba info vale, jutu sees on öeldud et alates 01.06 on hind 1€ kuus aga tellimisinfos on kirjas et 2€ kuus.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
03.06.2018 17:08:51
|
|
|
eks seda infot on ja ole tulnud ka
|
praegu ma sain selle info siit kätte
mitte televiisorist ega telia lehelt
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
03.06.2018 17:23:31
|
|
|
Ei saa aru miks see nii krdi raske on ühtlustada kanalinimekirjas kuvatav hind ja tellimise jutus kuvatav hind?
Info peks ju ühest kohast tulema...
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
03.06.2018 17:34:33
|
|
|
Lõpetasin ka kahe noppekanali tellimuse just, tänu siin jagatud infole
Early Access kirjutas: |
eks seda infot on ja ole tulnud ka
|
praegu ma sain selle info siit kätte
mitte televiisorist ega telia lehelt |
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.06.2018 17:41:44
|
|
|
suurem summa iseteeninduses on märgutuli ja iga 0 summa on veel suurem märgutuli.
mina näiteks Life TV kanalit ei telli, ma ei telli ka Soome ühte, sest ma ei vaata seda.
Kui ma tellin kampaania käigus ka lastenurga siis ma arvestangi sellega, et see on esimene kuu tasuta.
Ma usun, et yle kanalitele pannakse ka infotekst juurde, kui see selgub, kaua ja mismoodi saab. Seni naudi tasuta või ära igaks juhuks telli, teada on, et see tasuta EI jää.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
03.06.2018 17:42:38
|
|
|
teada on, et see tasuta EI jää.
|
sina tead, klient aga mitte
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.06.2018 18:28:12
|
|
|
iga 0 summa on veel suurem märgutuli.
|
kle, noppekanaleid on küllaga 0€ hinnaga. Mis ma pean hakkama iga kuu igaks juhuks piiluma, kas nüüd on 0 muutunud 1€?
19 0.- hinnaga noppekanalit on. Ära aja pada, et ma pean pingsalt jälgima, äkki hind muutub
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.06.2018 18:29:40
|
|
|
ma ei telli ka Soome ühte, sest ma ei vaata seda.
Kui ma tellin kampaania käigus ka lastenurga siis ma arvestangi sellega, et see on esimene kuu tasuta.
Ma usun, et yle kanalitele pannakse ka infotekst juurde, kui see selgub, kaua ja mismoodi saab. Seni naudi tasuta või ära igaks juhuks telli, teada on, et see tasuta EI jää. |
Ma ka ei vaata aga tellin. Olen koguaeg tellinud. Põhimõtte pärast
Aga Viasat Explore ja Naturega on küll jama olnud. Infot on tõesti palju. E-mailile on tulnud ühed ja teised hinnad, samuti iseteeninduses ja telekaekraanil on mitmesuguseid hindu näha olnud.
Targem oli need välja visata. SD kanal tänapäeval 2 eur ei ole ok.
|
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
03.06.2018 18:45:02
|
|
|
seeru kirjutas: |
ma ei telli ka Soome ühte, sest ma ei vaata seda.
Ma usun, et yle kanalitele pannakse ka infotekst juurde, kui see selgub, kaua ja mismoodi saab. Seni naudi tasuta või ära igaks juhuks telli, teada on, et see tasuta EI jää. |
Ma ka ei vaata aga tellin. Olen koguaeg tellinud. Põhimõtte pärast
Aga Viasat Explore ja Naturega on küll jama olnud. Infot on tõesti palju. E-mailile on tulnud ühed ja teised hinnad, samuti iseteeninduses ja telekaekraanil on mitmesuguseid hindu näha olnud.
Targem oli need välja visata. SD kanal tänapäeval 2 eur ei ole ok. |
Hind muudeti 1 EUR peale. Samuti said kõik kliendid, kellel kuu alguses kanalid tellitud, arvele vastava info kanali 0 EUR perioodi lõppemisest ja alates 1.juunist 1 EUR.
Kõik, kes lõpetavad kanali juunis, ei rakendata 30 päeva reeglit (tellimusest loobumisel enne 30 päeva rakendub tasu kogu kuutasu ulatuses).
Kõik vastav sai tehtud selle nimel, et info oleks kasutajale olemas.
Hind TV ekraanil nüüd õige.
Olen päri, et hinna info peab tulema ühest kohast.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sutekas
HV vaatleja

|
03.06.2018 18:48:36
|
|
|
Mul mingi sarnane jama. Paarkorda päevas teatab arris box lambist et ühendus internetiga puudub. Kasutusel on Huawei b525 ruuter ja seal on reaalselt kiire ja stabiilne net koguaeg olemas. Boxile restardi tegemine ei aita. Peale boxi restardi ei näita isegi enam seda interneti puudumise teadet. Lihtsalt blank ekraan ja kogu lugu.
Aitab ainult ruuteri restart. Kõik muud teenused (netflix läbi playstationi) jooksevad nagu kulda sama ruuteri tagant. Kaasa arvatud siis kui arris teatab et interneti ühendus puudub.
djkiller kirjutas: |
küsin kas mõnel kasutajal on sama probleem
box VIP 1113 uus(vahetati välja)
ruuter DG301a-r1
Mure siis järgmine
juhtmeid ei puutu üldse.
päeval tv töötab hommik mitte.mingi võrgu probleem
digibox -e kokku kaks.Teisega pole muret.
Tewlia väidab ,et mure ikka juhtmes .
Samas ei saa minu talupoja loogika aru.midagi ei puutu 12h töötab ja siis järsku ei tööta.tuelb teha mitu resa ruuterile ja sama ka boxile siis käivitud ja töötab mõnda aega ok
nüüd sai tehtud niisama resa ruuterile ja üks box see sama murelaps jälle sama komöödia
olen vahetanud ka lan kaabli otsikuid vahetanud ka omavahel pesasi kahe boxi vahel
ikka üks ja sama nöögib
kas siis kaabli viga või ruuter paneb segast ? |
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
03.06.2018 19:00:52
|
|
|
armjan, miks see info arvel on? Kas emailile poleks mõistlikum saata (või siis mõlemas kohas)? Ma pole mitu aastat Telia arvet vist juba lugenud. Arve tuleb otse panka e-arvena ja seal toimub ka maksmine. Peale summa ma mingit infot seal ei näe.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
03.06.2018 19:28:28
|
|
|
see esimese juuni jutt on sinna tekkinud hiljem, algul seda seal küll kirjas ei olnud
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.06.2018 19:29:38
|
|
|
Tegelikult tuleks see info kõrvade vahele saata mingi tugevama esemega, ega see ei jõua ei meili, arve ega uudiste näol inimeseni. Täielikult nõus, eriti just teemas viibijatega.
Veel parem kui seda 0 summat ja erisoodustusi ei kuvataks üldse, oleks vähem muretsemist selle pärast kas kivipeadele jõuab see summa saabumine kohale
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
03.06.2018 19:33:48
|
|
|
indrpo, miks sa muudkui solvad inimesi? Nüüd siis kivipead.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|