|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
23.05.2018 17:32:41
|
|
|
Mul ikka 1 küsimus, et miks ei õnnestu digiboksi juhtida teleka puldiga, Motorola vana menüü ja selle aasta LG OLED telekas?
Nende 2 vahel on veel denoni ress, mis nagu ei tohiks asja muuta.
See probleem loodetavasti kaob ära kui tulevikus uus boks tuleb. Kellelgi teist seal telias siis vana menüüga motorolat pole, et testida?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 23.05.2018 17:32:53, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
23.05.2018 17:32:45
|
|
|
| armjan kirjutas: |
| alpha kirjutas: |
| Kui kaua peab vaatama, et vaatamine kirja läheks? Ma libisesin seal paar korda üle, aga vaatamiseks seda küll nimetada ei saa. |
emor korjab alates 40'st sekundist. Telial 1 minut hetkel. |
Vaatad pea kahe ja poole tunnist saadet 1 minuti ja lähed vaatajana kirja? Kahtlane värk. Ei tundu eriti pädev süsteem olevat.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
23.05.2018 17:40:26
|
|
|
| Kui kaua peab vaatama, et vaatamine kirja läheks? Ma libisesin seal paar korda üle, aga vaatamiseks seda küll nimetada ei saa. |
emor korjab alates 40'st sekundist. Telial 1 minut hetkel. |
Vaatad pea kahe ja poole tunnist saadet 1 minuti ja lähed vaatajana kirja? Kahtlane värk. Ei tundu eriti pädev süsteem olevat. |
Võid ka EMORile seda rääkida.
Lõviosa vaatajaid jäävad minuti jooksul pidama. Enne seda lappavad kanaleid. Jah, kindlasti on ka neid, kes peale 1 minutit vaatamist teisele kanalile lülitavad, lõviosa seda ei tee.
Soovitan uurida EMORilt, miks on 40 sekundi peale jäänud. Õhust see tingimus ei tule.
Edasi sellel teemal nokkivale sisule ei vasta. Tõsised küsimused (hinda enne küsimust) saavad vastuse.
Foorumit jälgin igapäevaselt (vastata ei soovi suvalisele lahmimismaratonile).
Kes soovib TV maailma parandada ja omi häid mõtteid siia tuua (valdkonnaga kursis olles!!!), tasub TV valdkonda tööle tulla. Hetkel otsime arendajat TV arendustiimi.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
23.05.2018 18:08:49
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| ot: |
Loodetavasti see 1€ annab sellise tõuke, et sügisel peale tv3 me tabelis kedagi teist ei näe
Spoiler 
|
|
Emori andmed. Suht "aiateibad" tasemel. Reaalsusele need numbrid ei vasta kuidagi.
Nt "Eesti otsib superstaari" saadet (ainult 1 neist, 20.05.2018, algusega 20:00) vaadati ühe pakkuja teenuse kaudu rohkem kui Emor numbriga üldse pakub. Rohkem polegi vaja keskenduda... - aiateibaid näeb. |
Väga hea, aga miks neid tulemusi kuskil ei avaldata?
Kunagi sai telia lehel näha hetkel mingi 5 vaadatuimat kanalit/saadet reaalajas, see koristati ära.
Eesti ekspressis vist 3 nädalat suudeti avaldada elioni statistikat vaadatuimatest saadetest, siis tõmmati sellele ka kriips peale.
Kui ei avalda, siis ei tasu ka nutta.
Fakt on, et kui aastaid tagasi oli superstaarisaade top1 pidevalt, siis nüüd hea kui top10 välja venitab. Keegi ei vitisi seda vahtida.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
23.05.2018 18:23:49
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
| ot: |
Loodetavasti see 1€ annab sellise tõuke, et sügisel peale tv3 me tabelis kedagi teist ei näe
Spoiler 
|
|
Emori andmed. Suht "aiateibad" tasemel. Reaalsusele need numbrid ei vasta kuidagi.
Nt "Eesti otsib superstaari" saadet (ainult 1 neist, 20.05.2018, algusega 20:00) vaadati ühe pakkuja teenuse kaudu rohkem kui Emor numbriga üldse pakub. Rohkem polegi vaja keskenduda... - aiateibaid näeb. |
Väga hea, aga miks neid tulemusi kuskil ei avaldata?
Kunagi sai telia lehel näha hetkel mingi 5 vaadatuimat kanalit/saadet reaalajas, see koristati ära.
Eesti ekspressis vist 3 nädalat suudeti avaldada elioni statistikat vaadatuimatest saadetest, siis tõmmati sellele ka kriips peale.
Kui ei avalda, siis ei tasu ka nutta.
Fakt on, et kui aastaid tagasi oli superstaarisaade top1 pidevalt, siis nüüd hea kui top10 välja venitab. Keegi ei vitisi seda vahtida. |
Sa vaatad saateid selle järgi, palju on teisi vaatajaid? Number ei muuda Sinu eelistusi. Küll kanali tootja teab ja jälgib, mida vaadatakse, kas tasub eetrit jätkata või asendada teise sisuga.
Vaata seda, mis meeldib ja ongi rahu majas.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.05.2018 18:28:00
|
|
|
| tsitaat: |
Fakt on, et kui aastaid tagasi oli superstaarisaade top1 pidevalt, siis nüüd hea kui top10 välja venitab. Keegi ei vitisi seda vahtida.
|
See ainuke saade ka mis top 10 pm pääseb
Finaal vast isegi top 3 (isiklikult ei vaata seda üldse, tegelikult kodus keegi ei vaata seda meil)
Aga siis on finito
E:
Armjan, millal VSB HD tuleb? Ega ometi hinna üle vaidle
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
23.05.2018 18:32:34
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
Sina hakkasid mind tsiteerima, mitte mina sind. Millest sa ise jahud? Mingist ühekordsest hetkelisest rikkest, millest paar postitust. Tundub, et sul on ikka totaalselt puder ja kapsad koos kanapimedusega kogu selles teemas, kui sa isegi GDPRi osa siin lugeda ei näe. Tee oma selektiivseid kuvapauke edasi MS Paintis... Hea tuutu oled ikka
|
Algharidusega idioot ! Mina pole sind tsiteerinud, ma vastasin sulle. Küll aga sina tsiteerisid mind : "Kohaliku Telia sõnavõtja poolt". indrep-ga paras paar. Oma "õiguse" tõestusesks aetakse sellist paska suust välja, et jube.
https://et.wikipedia.org/wiki/Tsiteerimine
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
23.05.2018 18:37:52
|
|
|
Finaal vast isegi top 3 (isiklikult ei vaata seda üldse, tegelikult kodus keegi ei vaata seda meil)
|
no uudiste järgi on juba mingi 10s finaal käsil
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.05.2018 18:42:42
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
|
no uudiste järgi on juba mingi 10s finaal käsil |
Sorry, pole asjaga kursis
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
23.05.2018 19:01:50
|
|
|
Mul ikka 1 küsimus, et miks ei õnnestu digiboksi juhtida teleka puldiga, Motorola vana menüü ja selle aasta LG OLED telekas?
See probleem loodetavasti kaob ära kui tulevikus uus boks tuleb. Kellelgi teist seal telias siis vana menüüga motorolat pole, et testida? |
Telia't ei huvita teleri tootja universal remote funktsiooni toimimine. Kurda seda LG'le. Ma Samsung'ile kurtsin paar aastat tagasi, et Telia Eesti valik on küll menüüs olemas, aga J seeria teleritel seda valida ei saa, siiani pole miskit muutunud. Samas Telia lisas hiljuti vana back nupu koodi tagasi, seega toimib nüüd ka vana puldi (mida saab Samsung'i teleris valida) tagasi nupp.
Siin on minu meelest olnud juttu sellest, et vähemalt vanemate LG teleritega see toimib. Moto ja Arrise IR koodid peaksid samad olema ja ilmselt on need ka samad järgmisel digiboksil, seega uus digiboks ei aita Sind küll kuidagi. Arris'elt toimivat HDMI-CEC lahendust ilmselt oodata pole mõtet.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
23.05.2018 19:50:09
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| Nt "Eesti otsib superstaari" saadet (ainult 1 neist, 20.05.2018, algusega 20:00) vaadati ühe pakkuja teenuse kaudu rohkem kui Emor numbriga üldse pakub. Rohkem polegi vaja keskenduda... - aiateibaid näeb. |
Et kui mul on 3 sisselülitatud digiboksi (Telia enda soovitus ju) mis asuvad väljalülitatud TV-de taga siis muudkui aga loete et keegi vahib mingit saadet hoolega? Naljamehed...  |
Kuidas sinu 3 digiboksi mõjutab kuuekohalist numbrit statistikas? Või on kümnetel tuhandetel kolm digiboksi pidevalt suvaliselt huugamas?
Mis puudutab eelpool mainitud traditsioonilise tv surma, siis ma nõustun et see protsess on juba käimas praegu, aga pensionäride ja netikaugete inimeste toel hingitseb see ilmselt veel päris kaua. Nemad on ilmselt ainuke sihtgrupp kellel on aega ja viitsimist asju nö. live-s vaadata. Eesti enda kommertskanaleid on 10 aasta pärast kindlasti vähem kui praegu.
viimati muutis devilman 23.05.2018 19:51:58, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.05.2018 19:51:40
|
|
|
| JazZ kirjutas: |
See probleem loodetavasti kaob ära kui tulevikus uus boks tuleb. Kellelgi teist seal telias siis vana menüüga motorolat pole, et testida? |
Telia't ei huvita teleri tootja universal remote funktsiooni toimimine. Kurda seda LG'le. Ma Samsung'ile kurtsin paar aastat tagasi, et Telia Eesti valik on küll menüüs olemas, aga J seeria teleritel seda valida ei saa, siiani pole miskit muutunud. Samas Telia lisas hiljuti vana back nupu koodi tagasi, seega toimib nüüd ka vana puldi (mida saab Samsung'i teleris valida) tagasi nupp.
Siin on minu meelest olnud juttu sellest, et vähemalt vanemate LG teleritega see toimib. Moto ja Arrise IR koodid peaksid samad olema ja ilmselt on need ka samad järgmisel digiboksil, seega uus digiboks ei aita Sind küll kuidagi. Arris'elt toimivat HDMI-CEC lahendust ilmselt oodata pole mõtet. |
No vaatab ootab, järgmine kuu saab uuesti boksi kohta küsida
Ega hullemaks ikka ei saa minna kui hetke 3 puldi kasutus
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
23.05.2018 19:56:28
|
|
|
|
See ainuke saade ka mis top 10 pm pääseb
Aga siis on finito
E:
Armjan, millal VSB HD tuleb? Ega ometi hinna üle vaidle  |
Pole veel aegasid anda. Hinnad ei muutu (ei räägi tuleviku osas - ära mind hiljem quote ). Anname striimi kohe, kui meil see käes (testitud ja konf korras). Ma ise enne septembrit ei oota aga mine tea. Lühidalt - ei tea veel.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.05.2018 20:03:27
|
|
|
Ja kinos saab näidata, kaabli kaudu mitte.....wtf
Hinnad ei saagi muutuda, sest F1 enam pole (kõige kallim kaup vist üldse neil)
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
23.05.2018 20:20:41
|
|
|
| ... kui mul on 3 sisselülitatud digiboksi (Telia enda soovitus ju) |
See on täiega hea soovitus.
Üleeile öösel 2 paiku tehti vist mingeid uuendusi, mis lõppes boksi restardiga. Arvake ära, kas telekas HDMI-CEC taga pani täie pa$aga lõugama või jah.
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
23.05.2018 20:25:01
|
|
|
| p2ep kirjutas: |
| ... kui mul on 3 sisselülitatud digiboksi (Telia enda soovitus ju) |
See on täiega hea soovitus.
Üleeile öösel 2 paiku tehti vist mingeid uuendusi, mis lõppes boksi restardiga. Arvake ära, kas telekas HDMI-CEC taga pani täie pa$aga lõugama või jah. |
uuenduste käigus ja telia restardi vajaduste käigus keeratakse cec disabled olekusse ja telerit uugama ei panda.
küll aga hakkab cec teler huugama kui vahepeal ruuteris ühendus katkeb või ruuter restardi saab või tekib mõni toite anomaalia.
ainus lahendus kõigele, stb standby olek ööseks. telia pole kumbagi soovitanud, ei sees ega väljas hoidmist.
4g korral siiski väljas hoidmist, väiksem koormus võrgule.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
23.05.2018 20:49:25
|
|
|
Mul on Arrisega juba mitu nädalat anomaalia, kus boksi standbyst välja tulles, on kanaliks by default ETV.
Vahet siis pole, mida viimati vaadati. Vanasti tuli käima pannes ikka viimati vaadatud kanal.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
23.05.2018 20:59:46
|
|
|
| Sellist anomaaliat tahaks mina ka.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
23.05.2018 21:00:50
|
|
|
Ja kinos saab näidata, kaabli kaudu mitte.....wtf
Hinnad ei saagi muutuda, sest F1 enam pole (kõige kallim kaup vist üldse neil) |
Seda, miks kinos sai ja operaatorid pole saanud, ei ole mina õige vastama. Kordan, kui me saame striimid, need konfitud ja testitud, lisame kanali ka viasat pakettidesse. Me ei venita, meil pole valmis striimi, mida kasutajatele anda.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
23.05.2018 21:05:30
|
|
|
| Etz kirjutas: |
Mul on Arrisega juba mitu nädalat anomaalia, kus boksi standbyst välja tulles, on kanaliks by default ETV.
Vahet siis pole, mida viimati vaadati. Vanasti tuli käima pannes ikka viimati vaadatud kanal. |
Mul on ka mõned korrad Arrisega juhtunud, et tuleb kanal ette, siis kukub seda middleware vms laadima, ehk "10 sekki kettakest" ja siis viskab mingile teisele kanalile. Ju siis oli see Telia serveris kui viimati vaadatu märgitud...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
23.05.2018 21:07:39
|
|
|
Vahet siis pole, mida viimati vaadati. Vanasti tuli käima pannes ikka viimati vaadatud kanal. |
Mul on ka mõned korrad Arrisega juhtunud, et tuleb kanal ette, siis kukub seda middleware vms laadima, ehk "10 sekki kettakest" ja siis viskab mingile teisele kanalile. Ju siis oli see Telia serveris kui viimati vaadatu märgitud... |
Sneakpeak: uus Arris on väle. Fiibri taga mõni sekund ja kõik laetud pilt ees (tasub oodata )
viimati muutis armjan 23.05.2018 21:08:07, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.05.2018 21:09:26
|
|
|
Mul oli vanasti kidszone kanal selleks. Vahet polnud mis kanali pealt restart, uuendus vms toimus, kidzone hakkas tööle
Sneakpeak: uus Arris on väle. Fiibri taga mõni sekund ka kõik laetud pilt ees (tasub oodata )
|
Me juba aasta pluss oodanud......see tasub oodata pole enam eriti inspireeriv
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
23.05.2018 21:09:51
|
|
|
Sneakpeak: uus Arris on väle. Fiibri taga mõni sekund ja kõik laetud pilt ees (tasub oodata ) |
Ma võtaks kaks...
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
23.05.2018 21:11:46
|
|
|
| minul käivitub hommikul samuti alati ETV, põhjus lihtne, meeldetuletuseks on Terevisioon.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
23.05.2018 21:12:19
|
|
|
Sneakpeak: uus Arris on väle. Fiibri taga mõni sekund ja kõik laetud pilt ees (tasub oodata ) |
Ma võtaks kaks...  |
Eks sa aasta paari pärast võtagi, kasvõi kolm.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
23.05.2018 21:12:39
|
|
|
| indrpo kirjutas: |
| minul käivitub hommikul samuti alati ETV, põhjus lihtne, meeldetuletuseks on Terevisioon. |
Mul pole ühtegi meeldetuletust....
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
23.05.2018 21:21:08
|
|
|
No mul oli nädal aega anomaalia kus ainukusena ETV pilti polnud
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
23.05.2018 21:32:08
|
|
|
| OT: Üks kommentaar oli minu poolt samal kohal. Eemaldasin, kuna lugesin sõnumit mööda (vabandust, kui nägi keegi, kes tundis, et teda puudutas).
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
23.05.2018 22:22:58
|
|
|
Ai kurja!
Jälle õrritavad selle digiboksiga.
Laps suutis S5 puldi põhimõtteliselt ära lõhkuda. Puldi sees detailid liiguvad, aga toimib. Hetkel tahavad kurat täishinda ka. 13 eurot on natukene kirves
Uus digiboks ja seega tuleb uus pult? Vana S5 pult ka toimiks uue boksiga?
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
agox57
HV vaatleja
|
23.05.2018 22:51:36
|
|
|
| Kas ei võiks olla selline paket,kus klient valib ise endale kanalid mida ta tahab nähe.Pakett võiks olla midagi pōhipaketi sarnane.Paketi nimi võiks olla minu pakett.Paketis võiks olla 10-15 kanalid.Hind võiks olla kuskil 10-15 Euri.Vastavalt.kanalite valikule.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
24.05.2018 00:27:54
|
|
|
| Mirc kirjutas: |
Uus digiboks ja seega tuleb uus pult? Vana S5 pult ka toimiks uue boksiga? |
Uus pult jah, kuna boks on RF asemel bluetoothi kasutama hakanud. IR peal vbl töötaks/töötab vana pult ka. Aga milleks? Kui uue boksi ostad saad puldi ju kaasa.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.05.2018 07:32:27
|
|
|
Mirc, ära pabista, su puldi sees liigub tõenäoliselt ainult metallraskus mis pulti mõnusamalt käes hoidma paneb. Tööd see ei mõjuta.
agox57, ei saa igat soovitud kanalit üksikuna ikkagi sinna minu paketti lisada kui kanalite tootja müüb seda komplektina.
Küll aga saab 15€ päris piisava komplekti põhipaketist ja mõnedest lisakanalitest ning nendest saab koostada "Minu lemmiklisti" kus on ainult vajalikud kanalid.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
24.05.2018 08:44:54
|
|
|
| Mirc, ära pabista, su puldi sees liigub tõenäoliselt ainult metallraskus mis pulti mõnusamalt käes hoidma paneb. Tööd see ei mõjuta. |
Jep. Suutis minugi laps selle kord ära lõhkuda
|
|
| Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
24.05.2018 09:45:07
|
|
|
| Jänes kirjutas: |
Sina hakkasid mind tsiteerima, mitte mina sind. Millest sa ise jahud? Mingist ühekordsest hetkelisest rikkest, millest paar postitust. Tundub, et sul on ikka totaalselt puder ja kapsad koos kanapimedusega kogu selles teemas, kui sa isegi GDPRi osa siin lugeda ei näe. Tee oma selektiivseid kuvapauke edasi MS Paintis... Hea tuutu oled ikka
|
Algharidusega idioot ! Mina pole sind tsiteerinud, ma vastasin sulle. Küll aga sina tsiteerisid mind : "Kohaliku Telia sõnavõtja poolt". indrep-ga paras paar. Oma "õiguse" tõestusesks aetakse sellist paska suust välja, et jube.
https://et.wikipedia.org/wiki/Tsiteerimine |
Tegid mu päeva päikeseliseks, kloun. Aitäh selle eest
Aitäh ka selle eest, et tsiteerimise lingi siia panid. Ehk loeksid seal olevat juttu? Allpool on see koht, kus sa mind tsiteerisid. Esimest korda. Enne seda polnud ma sind tsiteerinud ega sinu postitustele vastanud. Sinu alustatud vaidlus. Või vaidled sellele kah vastu?
Mine parem kusagile Delfisse räuskama. Oh wait... teed juba seal seda ju
Hämmastav, kui palju poleemikat paari kliki pärast. HV kasutajatele on jube vähe vaja, et juttu jätkuks aastateks.
Ehk tahab keegi veel jagada oma kogemust, kuidas ta ekraanile tuleval teatel klikkis ja seda "Kahju..." sõnumit nägi? Või seda, et GDPR on ajuvabadus?
Igaks juhuks tasuks kuvapauk kah teha - äkisti kellelgi oli see teade teistsugune  |
Kui sa eelmist lehte vaatad, siis reaalselt 4 kasutajal oli probleem Telia TV-ga. Kohalike Telia sõnavõtjate poolt null vastust või soovitust.
Ja nüüd mine loe üle palju poste tuli indrekp poolt sellele "paari kliki" poleemikale. Ei tasu kõike ainult HV kasutajatele ajada. Telial on ka prioriteedid ilusti paigas.  |
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| Kommentaarid: 750 loe/lisa |
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bingo
HV kasutaja

|
24.05.2018 12:28:58
|
|
|
| Tahaks saada võimalust menüü kirjete järjekorda muuta. Mul 90% vaatamist algab salvestustest.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
24.05.2018 13:53:41
|
|
|
Paljusid asju võiks olla.
Meeldetuletus, kus siis loend, mis asjad lisatud.
Võimalus valida, kas teavitab ainult või viib 30sekundi pärast sinna kanalisse.
Ja uus digiboks võiks ka olla.
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
24.05.2018 15:07:17
|
|
|
| Kas ma olen ainuke kellel nädalaid juba on H2 kava tund aega nihkes? Vähemalt salvestusi käima pannes on nihkes, ma live TV kohta ei tea, ei kasuta seda ja pole olnud meeles ka proovida.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
24.05.2018 18:05:20
|
|
|
Ülejäänud teksti kah lugesid või rebisid lihtsalt suvalise lause jutust välja?
Kui sa loeksid mu juttu mõttega, siis ma räägin sama asja. Krdi tuutud... |
Lause ei olnud suvaline. Ma lihtsalt ei viitsi kogu sinu heietusi mitu korda kopeerida.
| Fakt on see, et kanalid kaotavad vaatajaid ja operaatorid kanalite vaatajaid-tellijaid. S |
Vot nii ongi, et see ei ole fakt.
Fakt on see, uuringute järgi (siin teemas ka mitmeid kordi 2017a.see uuringute link olnud)
et viimastel aastatel on tava tv vaadatavus tõusnud võrreldes nt. 2012-2013 uuringutega.
Igasugune voogedastuse vaadatavuse kasv on pidurdunud ja stabiliseerunud ja ei kasva enam endise hooga.
Tava tv kanaleid tuleb ka nagu seeni. Isegi Eesti omasid niiet Telia isegi ei jõua neid oma listi panna.
Ja seda kogu maailmas.
Ning kui inimene saab vanemaks ja hakkab ise raha teenima, siis ta ostab ka reeglina omale teleka. Aga muidugi on alati mingi protsent kes jaavadki telefonist ainult youtube lollusi vaatama.
Ma tean ka paari inimest kel pole telekat. Põhjus on lihtsalt see, et ei ole raha ei telekat osta ega ka teenust tellida ja iga kuu maksma hakata.
Aga selle eest mõnel on neid 5 tk kodus ja kõik töötavad ka.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
24.05.2018 18:30:05
|
|
|
Kui sa pead silmas Emori uuringut, siis Telia inimene ütles juba, et see uuring näitab aiateibaid.
Lisaks hakkas Emor järelvaatamist alles eelmise aasta augustist mõõtma. Ja muu vaatamine - kas see on kanalid või striimimine või mõni kolmas variant? |
Aga otsi see link ülesse. Mina enam ei viitsi. Postimehes oli. Ja paberväljaandes oli täiuslikum kui neti versioonis. Aga ka neti oma oli piisav.
Või on sul mingi ametlik link uuringule kuidas rahvas nüüd õhtuti telekast voogedastust vaatab. Loeks huviga.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
24.05.2018 18:46:57
|
|
|
Aitäh ka selle eest, et tsiteerimise lingi siia panid. Ehk loeksid seal olevat juttu? Allpool on see koht, kus sa mind tsiteerisid. Esimest korda. Enne seda polnud ma sind tsiteerinud ega sinu postitustele vastanud. Sinu alustatud vaidlus. Või vaidled sellele kah vastu?
|
Mina ei alustanud mingit vaidlust, ma vastasin sulle. Mille vastu ma vaidlesin ? Vaidlust alustasid sina kloun ! Ja nagu sinu puhul ikka läbi lugemata ja täiesti teemast mööda. Hilisema räuskamise ja solvangutega üritad siin oma sitaämbrisse astumise lõhna hajutada. Pingutused ei kanna vilja, sinu piix läheb üha tugevamaks. Räuska veel, mõnita veel ! Äkki tunned ise ka lõpuks ära ? Kuigi vaevalt, inimesed ei pidavat oma lehka tundma.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
24.05.2018 19:01:54
|
|
|
| seeru kirjutas: |
Kui sa pead silmas Emori uuringut, siis Telia inimene ütles juba, et see uuring näitab aiateibaid.
Lisaks hakkas Emor järelvaatamist alles eelmise aasta augustist mõõtma. Ja muu vaatamine - kas see on kanalid või striimimine või mõni kolmas variant? |
Aga otsi see link ülesse. Mina enam ei viitsi. Postimehes oli. Ja paberväljaandes oli täiuslikum kui neti versioonis. Aga ka neti oma oli piisav.
Või on sul mingi ametlik link uuringule kuidas rahvas nüüd õhtuti telekast voogedastust vaatab. Loeks huviga. |
Minul uuringut ei ole, aga minu tutvusringkond kes veel telekat vaatab, kasutavad kõik järelvaatamiseteenust ega aja kuskil kavas järge enam ammu. Mina loen seda striimiteenuseks nagu kõiki teisi analooge. Noorem ja edumeelsem seltskond on ammu interneti avastanud.
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
24.05.2018 19:07:15
|
|
|
Mida hekki sealt järelvaadata on?
Kui midagi teha ei ole/viitsi, vaatan, kas telekast miskit vaadatavat on. Kui pole - krt temaga, mõtleme miskit muud välja.
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.05.2018 19:12:57
|
|
|
Tava tv kanaleid tuleb ka nagu seeni. Isegi Eesti omasid niiet Telia isegi ei jõua neid oma listi panna.
Ja seda kogu maailmas. |
Toon näite kuidas tavaliselt minu postitusi alati tsiteeritakse, ja kui ei tsiteerita mind, siis mainitakse minu kasutajat suvalistes postitustes, olenemata sellest, et mul pole nendega midagi pistmist.
Ma tänan sellise positiivse kuulsuse eest.
See selleks, see mis müüb, seda müüakse, see mis ei müü, hääbub ja nii ongi. Seega see mis letil on, pakub kellelegi pinget, kui mitte teile, siis sellele enamusele kes teist erineb.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
24.05.2018 19:20:00
|
|
|
Või on sul mingi ametlik link uuringule kuidas rahvas nüüd õhtuti telekast voogedastust vaatab. Loeks huviga. |
Siin on igakuiselt: https://www.emor.ee/pressiteated/
Alates eelmise aasta augustist on välja toodud järelvaatamine ja muu vaatamine. Enne oli ainult muu vaatamine. Samas ma ei suuda leida, mida see muu vaatamine tähendab. Muidugi vanusegrupp on kah hea - 4-aaastased ja vanemad. Ehk siis väga-väga üldine see EMORi uuring.
Ja noh, kuna see EMORi uuringuvärk vajab reaalselt televiisorit, siis jäävad need uuringus kajastamata, kellel telekat pole.
|
Mina ei alustanud mingit vaidlust, ma vastasin sulle. Mille vastu ma vaidlesin ? Vaidlust alustasid sina kloun ! Ja nagu sinu puhul ikka läbi lugemata ja täiesti teemast mööda. Hilisema räuskamise ja solvangutega üritad siin oma sitaämbrisse astumise lõhna hajutada. Pingutused ei kanna vilja, sinu piix läheb üha tugevamaks. Räuska veel, mõnita veel ! Äkki tunned ise ka lõpuks ära ? Kuigi vaevalt, inimesed ei pidavat oma lehka tundma.
 |
Sul endal valus ei ole jätkuvalt kogu poindist mööda rääkida? See, mida sa siin järjekindlalt alla joonid, on mingi hetkelise rikke kohta. See minu jutt, mida sina uhkelt tsiteerinud oled, on GDPRi kohta. Sa ikka saad aru, et GDPR ei ole rike?
Kasuta nüüd oma hullari arvutikasutamise pooltunniluba millekski adekvaatsemaks. Näiteks kirjuta miskit USA välispoliitika ja Süürias toimuva sõja kohta.
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
   |
563 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.05.2018 19:25:00
|
|
|
Kossu ülekande pilt @tv6 hd on täna jummala shit
Hd kaamerad pool ajast näitavad ma ei tea mida
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.05.2018 19:27:12
|
|
|
Hd kaamerad pool ajast näitavad ma ei tea mida |
pakun välja, et need vahendavad operaatorid lasevad pildi keskusesse üle suvalise saali interneti kuni 10Mbit/s ei tea mis formaadis mitte nagu ERR kanalid puhas striimer vahel XXX kiirusega. Endal pole hetkel pilti käepärast aga arvan, et eks ta mingi DELFI HD moodi on?
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rem4605
Kreisi kasutaja

|
24.05.2018 19:28:29
|
|
|
Kusjuures otsisin ka just sellep2rast selle teema yles.
Endal ikka see tavaline SD pilt. Kuidas nad selle SDpildi saavad, HDst tehakse SD-ks, või kuidas? Hirmuskole pilt on kui mehed liiguvad ja reklaamitahvlid reklaame n2itavad.. Sellist kvaliteeti t2napäeval n2idata on ikka v2ga mage..
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.05.2018 19:46:18
|
|
|
pakun välja, et need vahendavad operaatorid lasevad pildi keskusesse üle suvalise saali interneti kuni 10Mbit/s ei tea mis formaadis mitte nagu ERR kanalid puhas striimer vahel XXX kiirusega. Endal pole hetkel pilti käepärast aga arvan, et eks ta mingi DELFI HD moodi on? |
Ma ei tea, tundub tavalises delfist kohati hullem, no selline vigane signaal pool ajast, et isu pole vaadatagi. Aga viimane finaalmäng
1 kaamera vist näitab vaid hd, külje oma, ülejäänud piixus
Piilusin korra sd pilti......ei hakka isegi kommentaarima. Neil on süsteem ikka päga piixus seal
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
24.05.2018 20:14:17
|
|
|
| devilman kirjutas: |
Minul uuringut ei ole, aga minu tutvusringkond kes veel telekat vaatab, kasutavad kõik järelvaatamiseteenust ega aja kuskil kavas järge enam ammu. Mina loen seda striimiteenuseks nagu kõiki teisi analooge. Noorem ja edumeelsem seltskond on ammu interneti avastanud. |
Ka mina kasutan järelvaatamisteenust. Aga tuleb aru saada, et ilma tava tv-ta ei ole järelvaatamisteenust olemas, seega see on põhimõtteliselt üks ja sama. Aastaid tagasi nimetati seda järelvaatamist videomakiks, niiet see on koguaeg olemas olnud.
Esimene internetiühendus oli mul 1994.a Ja sellest ajast on see jäänud. Ma ei tea millal sina seda ja sinu noored seda avastama hakkasid.
viimati muutis seeru 24.05.2018 20:16:59, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
|