TV3-e võiks ka Telia veidi "peetida", see supakate "ujumine" filmides käib suht närvidele juba.
Enamus filme TV3 pealt on juba ammu mujalt nähtud aga teinekord jätan midagi taustaks jooksma ja ikka jääb see probleem silma.
Ma imestan, et keegi üldse seda kanalit vabatahtlikult vaatab. Nii sita kvaliteediga pilti ja sisu annab ikka mujalt leida.
TV3-e võiks ka Telia veidi "peetida", see supakate "ujumine" filmides käib suht närvidele juba.
Enamus filme TV3 pealt on juba ammu mujalt nähtud aga teinekord jätan midagi taustaks jooksma ja ikka jääb see probleem silma.
Ma imestan, et keegi üldse seda kanalit vabatahtlikult vaatab. Nii sita kvaliteediga pilti ja sisu annab ikka mujalt leida.
Eriti õudne on seda kanalit vaadata suurelt ekraanilt 55+ tollisega.
HD pidi testis olema aga keegi pole IP'd jaganud veel. _________________ Lae pildid -> pilt.io
Mul üks selline küsimus - kui leian huvitava sarja, kuidas ma siis saasin vaadata korraga järelvaatamises olevaid osasid?
salvestama reegline pole uusi sarju veel pannud.
Praegu lappan tuimalt kaks nädalat tunnikuapa läbi - kas mingisugust otsingut ka kunagi loota on?
Mul üks selline küsimus - kui leian huvitava sarja, kuidas ma siis saasin vaadata korraga järelvaatamises olevaid osasid?
salvestama reegline pole uusi sarju veel pannud.
Praegu lappan tuimalt kaks nädalat tunnikuapa läbi - kas mingisugust otsingut ka kunagi loota on?
Tervitades
otsingut on loota, selles osas on otsi juba loodud, hetkel veel mitte tv sisule.
seni tuleb seriaal märkida salvestatavaks või käivitada igal päeval samal ajal kavas olev seriaali osa.
Kas keegi viitsiks vaadata Telia TV saatekava - kas teil on ka nii, et Nickelodeon kanalil selline multikas nagu "Nella the Princess Knight" või eesti keeles "Rüütliprintsess Nella" on kirjas iga päev tööpäeviti hommikul kell 06.40 ja 06.55, ehk siis justkui peaks olema kaks osa järjest?
Asi siis selles, et kava.ee ja STV oma EPG peal selliselt reklaamitakse, aga tegelikult tuleb multikast ainult üks osa, nii kell 06.45. Salvestan seda STV pealt Tvheadendiga pere väiksematele hiljem vaatamiseks ja teise "Nella" multika asemel on juba "Käpapatrull". Hakkas see värk miski paar nädalat tagasi, kui ma õieti mäletan.
"16641147": {
"id": 16641147,
"broadcast_id": 67590766,
"series_id": 113386,
"channel_id": 58,
"title": "Nella the Princess Knight",
"description": "Trinket gets jealous when Nella spends time with Minatori at the mall. // Nella and Trinket are performing ballet when a near-sighted cyclops crashes their recital.",
"start_at": "2018-04-17T06:40:00+03:00",
"duration": 900,
"year": 2017,
"season": 1,
"episode": 112,
"category_ids": [67],
"country_ids": [],
"country_codes": [],
"genre_ids": [],
"features": {}
},
"16641148": {
"id": 16641148,
"broadcast_id": 67590766,
"series_id": 113386,
"channel_id": 58,
"title": "Nella the Princess Knight",
"description": "Trinket gets jealous when Nella spends time with Minatori at the mall. // Nella and Trinket are performing ballet when a near-sighted cyclops crashes their recital.",
"start_at": "2018-04-17T06:55:00+03:00",
"duration": 600,
"year": 2017,
"season": 1,
"episode": 112,
"category_ids": [67],
"country_ids": [],
"country_codes": [],
"genre_ids": [],
"features": {}
},
Neil "season" ja "episode" on samad, pikkus aga erinev.
Kuidas ma lg oledi telekale motorola digiboksi selgeks teen?
Nimekirjast valisin motorola, seal 16 seadet, aga ükski ei tee teist nägugi
teliat nimekirjas küll polnud
Spoiler
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Lg telekas 55UG870V koos Telia äpiga. Käivitamise järel ca 10 s pärast pilt hangub, viga algas tõenäoliselt viimase Telia äpiga, mille daatum on 10.01.2017. Telia lahendust ei paku. Sisuliselt on tegu teleka teadliku p..ekeeramisega, mille peale irvitatakse. Pärast 2-4 käivitust jääb käima.
nõup
motorola ja arris olid ja 100+ muud tootjat _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Miks ma ETV ei näe? Kõik ülejäänud töötavad. Kanali valikus pisipilt liigub, aga valides kanali on must, nii sd kui hd. Arrisele lasin softi ka uuesti peale, ei muutunud midagi.
Eile õhtust saadik juba pime.
Arris ja inteno.
Ei aidanud.
Eile RTR tegi ka mingit nalja, jäi ka mustaks, tuli kiri vahepeal et signaali edastamisega on probleem vms. arvasin et äkki sellega kuidagi seotud. Aga tundub et kõigil teistel vist etv töötab.
Mul sama teema samsungi teleriga, UE40H6400. Kasutan sellepärast digiboxi.
sass24 kirjutas:
Lg telekas 55UG870V koos Telia äpiga. Käivitamise järel ca 10 s pärast pilt hangub, viga algas tõenäoliselt viimase Telia äpiga, mille daatum on 10.01.2017. Telia lahendust ei paku. Sisuliselt on tegu teleka teadliku p..ekeeramisega, mille peale irvitatakse. Pärast 2-4 käivitust jääb käima.
sass24 kirjutas:
ptüi-ptüi-ptüi, mu Samsung H8000 toimetab siiani ilusti äpiga. _________________ ...---...
Ma helistasin eesti mobiiltelefoni peadirektorile just natuke aega tagasi, tegid mingeid resynce ja asju, aga etv pilti ei tulnud. Homme pidavat mingid haldurid sellega tegelema edasi.
sass24 kirjutas:
Tänuväärne info, sest mulle on Tehnilisest Sambast siiani väidetud, et LG ei toetanud Telia toimetusi. Nüüd siis selgiub, et Telia on ka Samsungi asjadele vastu tuult lasknud.
vysnap007 kirjutas:
acery kirjutas:
Täpselt sama mudel ja äpp töötab siiani.. pole digiboksigi olemas.
linni kirjutas:
ptüi-ptüi-ptüi, mu Samsung H8000 toimetab siiani ilusti äpiga.
Kuidas seda asja siis selgitada, kas antud 2-le telekale pole peale lastud viimast 10.01.2107 äppi või on mingi muu Telia poolne kala, mis avaldub teatud regiooni klientidele? Minu nägemuses on viga nn Push Message osas, siis tekib äpis tõrge. Näiteks äkki on teema ühendusepõhine, mul tuleb sisse optika, ruuteriks on Inteno 301?
viimati muutis sass24 22.04.2018 22:58:39, muudetud 1 kord
Mul ka optika ja Inteno 400. Töötas tõrgeteta ka Inteno 301 taga.
Võta teleril saba seinast, oota umbes minut ja pistik taas seina, et teeks alglaadimise. _________________ ...---...
Spoiler
Oled B7 toimib motorola universaalpult 15
Varem oli justkui 8 ja 14 ning siis ei toiminud tagasi nupp, antud 15 aga töötab kõik õigesti nii motorolade kui arristega, ka uue tulevasega.
Võiks arvata, et ka uuemad LG telerid omavad sama puldi andmebaasi.
LG teleritel on puldid digiboksid tootja nime järgi, samsungil teenusepakkuja nimega. Viimasel tuleb siis valida Telia Eesti AS (mitte midagi muud)
Mis puudutab Samsungi ja LG teleri äppi, siis see töötab erinevatel seeriatel nii hästi kui ta töötab.
Siiani on mul nii Samsung F6400 kui LG UF7727 kasutusel äpiga ja mõlemad toimivad rahuldavalt, va. samsungit ei maksa pikalt järelvaatamises pausile panna ning vahel tahab mõnest järelvaatamisest välja visata.
Kellel ei tööta, saab Teliale kurta ja ehk soodustingimustel digiboksi küsida.
samsungil teenusepakkuja nimega. Viimasel tuleb siis valida Telia Eesti AS (mitte midagi muud)
J (2015) seeria teleritel ei ole võimalik seda "Telia Eesti" endiselt valida. Seal toimib "Telia" (ilmselt rootsi oma), isegi back nupp toimib nüüd sellega.
Kas need äpid mitte hingusele ei pidanud minema? _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Oot, kas aminod mitte 1 aprillist ei pidanud töö lõpetama? Kuskil siin teemas jäi nagu see kuupäev silma kunagi. A ju siis läks nihu miskit _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Oot, kas aminod mitte 1 aprillist ei pidanud töö lõpetama? Kuskil siin teemas jäi nagu see kuupäev silma kunagi. A ju siis läks nihu miskit
Vist lükati 1 maisse, ma pead ei anna. Siis pidi vana teenus lukku minema.
Rääkige parem kas vsb hd ka tulekul või mitte. Pressiteates nagu seda ei mainitud _________________ This message was sent from space using stargate
Oot, kas aminod mitte 1 aprillist ei pidanud töö lõpetama? Kuskil siin teemas jäi nagu see kuupäev silma kunagi. A ju siis läks nihu miskit
Vist lükati 1 maisse, ma pead ei anna. Siis pidi vana teenus lukku minema.
Rääkige parem kas vsb hd ka tulekul või mitte. Pressiteates nagu seda ei mainitud
27.veebruari uudis: Sarnaselt TV3-le ja TV6-le läheb kevadest HD-pildi peale üle ka spordikanal Viasat Sport Baltic.
"Alates 1. maist on Viasat Sport Baltic tõepoolest HD-pildis," kinnitas infot kanali sisujuht Kalev Kruus.
Sealjuures jõuab VSB kanali HD-pilt Balti riikidesse erineval ajal - Leedus juba ülehomme ehk 1. märtsil, Lätis 1. aprillil ning Eestis 1. mail. _________________ I'm just 2 people short of a threesome.Help!
ah krt oli jah. My bad _________________ This message was sent from space using stargate
Räägiti ka seda, et tegelikult läheb siis kinni siiski vaid vana nuti, uue jura peal töötav Amino (nagu ka vana menüü Motorolal) pidavat aasta lõpuni vastu pidama. Ja kui hästi läheb, siis veel mõned aastad pealekauba.
Ma helistasin eesti mobiiltelefoni peadirektorile just natuke aega tagasi, tegid mingeid resynce ja asju, aga etv pilti ei tulnud. Homme pidavat mingid haldurid sellega tegelema edasi.
24h möödas, helistasin uuesti, ei osatud midagi öelda, et pidada ebatavaline rike olema, homme pidavat nüüd juba rikkehaldur mulle helistama.
Otsisin kapist vahepeal amino välja, sellega samuti etv pime. Aga menüü oli päris cool
Just ükspäev oli plaanis antenn katuselt maha monteerida, peab selle asemel hoopis vist uuesti kaabli teleka taha vedama.
Spoiler
Oled B7 toimib motorola universaalpult 15
Varem oli justkui 8 ja 14 ning siis ei toiminud tagasi nupp, antud 15 aga töötab kõik õigesti nii motorolade kui arristega, ka uue tulevasega.
Võiks arvata, et ka uuemad LG telerid omavad sama puldi andmebaasi.
LG teleritel on puldid digiboksid tootja nime järgi, samsungil teenusepakkuja nimega. Viimasel tuleb siis valida Telia Eesti AS (mitte midagi muud)
Mis puudutab Samsungi ja LG teleri äppi, siis see töötab erinevatel seeriatel nii hästi kui ta töötab.
Siiani on mul nii Samsung F6400 kui LG UF7727 kasutusel äpiga ja mõlemad toimivad rahuldavalt, va. samsungit ei maksa pikalt järelvaatamises pausile panna ning vahel tahab mõnest järelvaatamisest välja visata.
Kellel ei tööta, saab Teliale kurta ja ehk soodustingimustel digiboksi küsida.
Vana menüüga igatahes ei funka, vaja uut? _________________ This message was sent from space using stargate
jeesus188, Vana Elioni pult juhib ju ka arriseid. Sama motorola kõik. Seda enam, et enne oli häda selles, et need motorola koodid ei juhtinud TeliaTV menüüd tagasi nupu osas ja see on nüüd korras.
Ühesõnaga, mul pole Motorolat Elioni teenusega käepärast ja ei saa proovida aga vahet ei tohiks olla.
Vajutad ikka õigesti, valid 15 setupi ja valid pildil näiteks NUM1 ja siis vajutad OK.
Puldi muud nupud ei tee enne midagi kui oled leidnud sellise setupi millel pildil olevad nupud reageerivad.
Selles ongi asi, et ei reageeri kui num. Või kanal valida. Kui ressiiveri ühendasin, siis sellega reageeris
Ühendan denoni lahti, äkki siis hakkab tööle.
Aga back nupp ei peagi iseenesest töötama ju kui tööle läheb
E:
No kustub vana automaatselt. Vana nutiga igatahes telekat ei seo
indrpo, kle äkki leiad vana menüüga motorola kusagilt, et proovida.
3 pulti on liiast _________________ This message was sent from space using stargate
24h möödas, helistasin uuesti, ei osatud midagi öelda, et pidada ebatavaline rike olema, homme pidavat nüüd juba rikkehaldur mulle helistama.
Otsisin kapist vahepeal amino välja, sellega samuti etv pime. Aga menüü oli päris cool
Just ükspäev oli plaanis antenn katuselt maha monteerida, peab selle asemel hoopis vist uuesti kaabli teleka taha vedama.
Helistati, et võin nüüd uuesti etv'd vaadata.
Võrguinsener olevat midagi tuuninud, etv striim ei olevat läbitulnud vms.
Viimased 15 minti teeb sõõrik ekraanil ringe
Otseselt mingit käsku ei andnud ja kõik töötab, naide vaatas järele oma sarja ja to sai läbi.
Läks viimati vaadatud kanalile automaatselt tagasi aga sõõrik lahkuda ei taha.
Sportlikust huvist ei näpi ja vaatan kaua keerleb _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Üldiselt Telion võiks oma kodukale panna punase suure bänneri:
ÄRGE VÄRSKENDAGE SAMSUNGI JA LG TELIA ÄPIGA TELERITE TARKVARA,
SIIS ALGAVAD TÕRKED JA VANA TARKVARA ENAM TAGASI PAIGALDADA EI SAA.
Ma ei tea, kas LG tegi Teliale kättemaksuks sellise uue firmware, mis Telia äpiga ei toimi korralikult või on Telia kuskile kiviaega jäänud. Kuid suur sitt on sellest koostööst välja tulnud. Ja muidugi vastavalt tyrahiinlaste heale tavale, vana fw enam tagasi ei saa.
Oli hea auru välja lasta. Mingi rõõm peab sellest nussimisest ju olema.
Tegin Delfile loo:
Telia on hakkama saanud suure pettusega
Mõned aastad tagasi Telia eelkäija Elion reklaamis suurt SmartTV saavutust -Samsungi ja veidi hiljem, LG telereid, milles oli Elioni äpp TV vaatamiseks. Nüüdseks on olukord selline, et mõne aasta pärast suure trummipõrinaga alustatud koostöö lõppes. Samas pakuvad teleritootjad uut tarkvara (firmware), mille paigalduse järel nüüdseks Telia äpiga teleritel kävitumise järel pilt hangub, on mahamängija tõrked jms tehnilised probleemid. Kahjuks poest algselt suure lootusega ostetud aparaat on muutnud tarkvarauuenduse järel parajaks peavaluks ja pettumiseks. Sisuliselt on Telia nahaalselt tarbijaid petnud. Lahenduseks pakub oma odavat ja haledat digiboksi lahendust, mis muudab kunagise Elioni SmartTV aparaadid mõttetuteks. Vana tarkvara vastavalt Hiina "heale" tootetavale enam tagasi panna ei saa. Tänud sulle, Telia!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.