Ma ütlen ausalt, täiesti ptsi on keeratud.
Squad tore mängida, maandub, saab esimese relva kätte, siis tuleb vastastetiim maha saada, siis selgub, et oi, ringi tuleb jõuda, ok jõuab ringi ära, opaa, minut aega ja uus ring. Praktiliselt ma polegi looti terve õhtu jooksuls aanud. Jooksen ringi mingi ump 2 salvega ja bandaged. Isegi kui AR-i leiab siis kuule leiab nii vähe et kui mingi 15 veel elus on mul kuulid juba otsas _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Lootiga väga probleeme küll ei olud, kohati tundus, et on täiesti tühjasid maju rohkem, muidu tulid ikka ARid ja asjad kätte... põhjapool ka päris huvitavad kohad ja seal praegu rohkem looti.
Tempo meeldis, ent tekkis mõte, et võiks ju olla erinevad queued kiirema ja aeglase mängu jaoks. _________________
Päris vana jah võiks tsipa kiirem olla aga sellest uuest siiski tsipa aeglasem vähemalt alguses.
Ringi liikumise kiirus võib jääda vabalt see nagu nüüd peale update oli, damage samuti aga vot ringidevahelise aja pigem võiks miski sellise teha
Alguses tsipa rohkem aega, et kui võitlus tuleb siis ei pea kohe muretsema, et fakk tsoon tuleb. Ning lõpus anyway ringid juba ni väiksed, et nah seal vaja seda aega enam on. Ehk siis võtaks lõpust tsipa aega veel maha ja paneks algusesse juurde. Keskeltläbi oleks mäng siiski kiirem kui vana.
Ja Ma ei tea, paljudele see asi meeldib, et lennukiga lennates juba esimene ringnäha on aga mu meelest bs lahendus oleks. Siis raudselt nii, et ringiäär paksult campereid täis ja kui väljaspool ringi maanduda siis passitakse kuna ringi tuled ning ringi maandudes kui 1 väike linn sisse jääb on sitt värk kui maandud, võtad maja ja selgub et ainuke asi seal on vikat, samas kõrvaltmajast jookseb 10 sekundi pärast vend välja level3 helm peas ja m4 käes...
Eks mingitele actionivendadele kes iga 3 minuti tagant viitsivad lobbys istuda ja lennukiga sõita, oleks jah vast huvitav. Minge mängige CSi _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kellelgi sellist jama pole olnud, et ilge input lag ja 60fps cap peal...? Ingame vsync on maha võetud ja nvidia control panelis samuti...
Nagu joodikuga jookseks ringi, ühegi teise mänguga pole sellist jama kunagi olnud.
Õhtul proovin gpu driveritele ka update teha, peale mängu installimist pole seda teinud.
EDIT: Viga oli selles, et FULLSCREEN asemel oli FULLSCREEN(Windowed) valitud.
viimati muutis Arx07 18.04.2018 20:55:09, muudetud 1 kord
Closed beta test new mapil on ühes "asulas" mingi räme fps drop. Mujal on nii saja ringis, seal 15 ilmselt optimeerimata tekstuurid vms kuna nii kui äärde lähed ja seljaga oled on fps korras
E: krt eks enamustele istub kuna jälle läheb mäng lihtsamaks aga mulle see jamps ei istu. Enne vähemalt oli niipalju teadmatust, et lendama hakates pidi kiirelt kokkuleppele saama, nüüd krt pole siis sedagi enam... Märkige juba siis ära, kus level3 itemid ka asuvad _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Jama jah. Andke juba enne lendu relvad kätte . Ajuvaba uuendus oli ka see mis näitab palju inimesi veel lennukis on. Varsti kogu teadmatus, ehk siis selle mängu võlu, kadunud. _________________ Enne mõtle, siis ütle.
Tundub, et PUBG võtab Fortnite'st nishi. Lennu trajektoor enne lendu tõustmist ja lennuki peal olevate mängijate arv on pärit esialgselt Fortnite'st.
Tea kas varsti saate ka ehitama hakata?
See trajektoori näitamine on natukene jabur ja ebavajalik, samas casual queue suhtes kasulik, kuigi IMO oli see pinidega kokkuleppimine igati okei ka suvalistega (ise mängin pea ainult partyga).
Eks näis, kas ja kuidas reaalselt mängu muudab. _________________
Huvitav, kas see poleks lahe mõte, kui lennuki lennutrajektoor oleks täiesti random, st sõidab ühest kohast sisse ja siis võib lennu ajal suvalisi poognaid tegema hakata? Ei oleks lahe?
See trajektoori näitamine on natukene jabur ja ebavajalik, samas casual queue suhtes kasulik, kuigi IMO oli see pinidega kokkuleppimine igati okei ka suvalistega (ise mängin pea ainult partyga).
Eks näis, kas ja kuidas reaalselt mängu muudab.
eile tegin mõned eventid. Lootisin üksi terve linna ära, 0 flaregunni, samal ajal teiselpool vett lasti neid mingi 10tk õhku _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Too soomustatud UAZ sulab nagu soe sitt, kui mingi squadi otsa satud. Flare gune on ka kuidagi liiga vähe - mingi 20+ mängu teinud ja 4-5-kesi leidsime vist 3 tükki kokku.
According to the announcement in official Korean PUBG forum, PUBG hack developers and sellers were arrested in China and fined for approximately 5M USD (30,000,000 CNY).
Ma olen selle poolt, et terves maailmas teha arvutimängude koodide müümine ja kasutamine karistatavaks ja sitemal juhul kui erisuur diiler oled, karistada surmanuhtlusega. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
According to the announcement in official Korean PUBG forum, PUBG hack developers and sellers were arrested in China and fined for approximately 5M USD (30,000,000 CNY).
Ma olen selle poolt, et terves maailmas teha arvutimängude koodide müümine ja kasutamine karistatavaks ja sitemal juhul kui erisuur diiler oled, karistada surmanuhtlusega.
Keegi sellest uue uuenduse launchist ka teab midagi täpsemat?
No surmanuhtlus natuke liialdatud, aga mega rahaline karistus vöiks olla küll.
Ma olen selle poolt, et terves maailmas teha arvutimängude koodide müümine ja kasutamine karistatavaks ja sitemal juhul kui erisuur diiler oled, karistada surmanuhtlusega.
Et siis lõpuks tuleb heeljumite vanematel minna plate peale 🤣🤣🤣
ei läeks need heeliumite vanemad kusagile, tänapäeval on tatikad nii saamatud, et terve molliraamat on täis küsimusi stiilis 'mix Praegu fortnite pelata eisa'
vaevalt needsamad, kes guugelmuugelisse ühte lihtlabast kolmest-neljast sõnast moodustunud lauset, mis tulemusteni viiks, vändata ei suuda, nüüd tsiitidega hakkama saavad
ei läeks need heeliumite vanemad kusagile, tänapäeval on tatikad nii saamatud, et terve molliraamat on täis küsimusi stiilis 'mix Praegu fortnite pelata eisa'
vaevalt needsamad, kes guugelmuugelisse ühte lihtlabast kolmest-neljast sõnast moodustunud lauset, mis tulemusteni viiks, vändata ei suuda, nüüd tsiitidega hakkama saavad
Nemad ei saagi xiitidega hakkama' küll aga suudavad vähe taibukamad need neile väikese papi eest söödavaks teha. Pean siin silmas ostetavaid valmis komplekte. Vaevalt täie mõistuse juures olev täiskasvanu tahab või soovib üldse xiitida. Elu jooksul õpib inimene ka kaotamist.
Samas liigub palju niisama ahneid' seega jah, välistatud ei ole miski....
Graafikute järgi tundub, et nüüd kõige paremad Half grip ja Vertical grip. Eile õnnestus isegi ühes mängus SCAR koos half gripiga saada ja siiani parim tulemus killide osas: 7 killi, tavaliselt 1-2 või isegi 0.
Muidugi nüüd vedeleb neid gripe ja scope nii mitmes erinevas variandis, et seda õiget kombot iga situatsiooni ajaks on raske valida.
Ja sellest lightweigh gripist ei saa ma üldse aru, isegi ilma gripita tundub, et lasketihedus on parem.
Mängisin ka eile, võitsin sedasi wt viimane tüüp tõmbas snaipriga kuhugi jalga ja siis lihtsalt autofirega umbes ilma vastast nägemata tõmbasin talle hs _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.