Tomorrow, lahendust ei olegi, jääb C1 mängimata FX prose peal. mõnel joppab, saab mingi esoteerilise komplektiga ehk tööle, enamus peavad aga suu puhtaks pühkima.
mingi arhidektuuriline eripära.
fx8320 sain tööle määrates comp mode win vista sp2, mingit muud jantimist ei olnud vaja.
9Gagist jäi silma ja oli aega, siis venitasin sahtlipõhjast ~10a. tagasi ostetud plaadi välja ja installisin ära.
Töötab isegi ja väga mõnus nostalgia laks.
Panen uuendused peale ja vaatan kaugele viitsin jamada _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Jep. Panin uuendused peale ja kõik põhja ning jookseb väga ilusti.
Pole kaadrisagedust vaadanud kui võiks arvata et on 60 juures ikka. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
krt nostalgia mõttes võiks proovida ,oleks huvitav näha kuidas jookseb praeguse raua peal kas saab kõik heeblid põhja keerata ja huvtav kas geforce experience ka toetab et saab seal selle dsr-iga reso ka suuremaks kruttida ?
varsti vist juba 10 aastat sellest mängust .aeg läheb ikka ruttu mäletan et kunagi sai spetsiaalselt selle mängu pärast uus arvuti arvutikeskusest ostetud q6600 ,nvidia 8800GT ja 4gb ram ja sai mängida küll ... kohati nagu jõnksutas ka ,aga polnud hullu ... mul on need mõlemad mängud plaadi peal ka olemas aga praegusel kastil ei ole cd lugejat enam nii et võiks isegi neid gog omasi proovida ... nad võiksid nendest mängudest remake teha tänapäevase või näiteks kasvõi crysis 3 sarnase graafikaga ,mis oli ju ka väga ok graafikaga mäng.
TL:DL on see, et Crysis 1 on hea kuni lõpu leveliteni mis on lineaarsed. Crysis 2 on dumbed down konsoolikas. Crysis 3 on parem, kui Crysis 2, aga stoori on täielik mess ühest mängust teise minnes. Näiteks esimese mängu Nomad killitakse ära offscreen ja edasi enam ei mainitagi. Täiesti seosetu blah-blah-blah. Visuaalselt on kõik kolm head, aga ainult esimese mängu stoori oli enamvähem arusaadav. Edasi läheb täiesti arusaamatuks jamaks kuhu ka googeldamine palju rohkem selgust ei too. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Mis siis nüüd juhtus, hakkasin paar päeva tagasi mängima, kõik jookseb nagu siidi ja pilt ilus ja äge. Panin praegu käima, pilt uimab ees ja "tearing" nagu poleks gsynci sees! Midagi pole nagu muutnud ka kuskilt. _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Ma ootan siiani, millal mul masina riistvara võimaldab seda 4K ja ultra seadetel mängida _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Ma ootan millal kesklassi kaart sellega hakkama saab, siis uuendan _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Kahju. CryTek pani puusse alates Crysis 2'st alates ja enam ei toibunudki.
Kahjuks jah, Crysis 3 ma enam ei proovinudki. Eks osalt oli põhjus ka ajanappuses, kuid samas C2 oli pettumus. Seda vabadust, et valida erinevaid teid et läbida missioone enam praktiliselt polnud. Ikka olin väga lineaarse "full frontal attack" strateegia ees, kus liikumissuunast tuli koletul hulgal mingeid sõdureid vastu ja olles kitsas "koridoris" majade ja betoontõkete vahel polnud muud teha kui nottida ühe suunas - IGAV. Miks see stoory üldse selliseks kiskus, et oli vaja omavahel selliselt karvupidi koos olla, ei sobinud ka mulle enam. Kolmas võibolla on parem, aga miski võlu kadus ära.
2:20 - esimene asi mis meelele tuli: "We spotted KPA patrols down on the beach. Use your binocs to tag them before you run in blind." _________________ I need about tree fiddy.
Egert
nad võiks reaalselt selle esialgse Crysise versiooni teha, mida kunagi 2006 näidati - tihedad pimedad džunglid, palju lopsakat loodust jne. Retail versioon oli Far Cry alguses näidatust. - pun intended _________________
labidas, Retail oli parem kui demo. Ma olen kõiki tech demosi näinud ja retail oli igal juhul parem. Vähemalt visuaalide poolt. Jõudlus on iseasi. Demod olid kõik offline render, kuna miski ei suutnud seda 60fps jooksutada reaalajas isegi 1080p peal sätetega mis ka korralikku silmailu pakkusid.
Sai isegi katsetatud tollal ja mõned offline render stseenid tehtud kus max seaded 60fps.
Tuleb ikka juu esimese crysise uuendatud versioon nagu praegu resident evil seeriaga tehakse ,kui ma nüüd õigesti olen aru saanud ? Ma ei tea kumb see õigem sõna on remaster v remake .....Sa mõtlesid et tuleb uus Crysis v ?
aga jah ma olen mõelnud mis sellest Crytekist siis sai et enam rohkem sellest seeriast midagi ei tulnud enam ? crysis 3 oli vist viimane .... Mäletan et sai gtx970-ga seda kunagi pelatud ja läbi tehtud krdi ilus oli küll ... aga jah minumeelest läks lõpp kuidagi juraks ....
krdi ilus on tegelt ,krt peaks peale installima ükspäev ja mängima huvitav oleks näha kuidas jookseb graafika on ilus ikka minumeelest .. 2080ti mul ei ole aga arvan et jookseb 1080ti-ga ka hästi
Ma olen sellest ammu unistanud iseasi kas arvuti seda jälle ära veab
Gap, 99% kindlalt jookseb remaster vabalt Crysise probleem oli selles, et kui see mäng tehti oli prosede takti kasvamise aeg ja prognoos oli see et prosed jooksevad sinna 8ghz-i kanti. Aga siis tuli sein ette ja läks prosede maailm hoopis threadimise teed ja crysis kohe mitte ei multithreadi, kiireim arvuti millega olen seda mänginud oli 5ghz amd FX prosega ja 8-st threadist 2 olid enamvähem koormatud ja rasketes kohtades oli fps mingi 40
Aga ega ma ei nurise, vanal ajal sai mängitud ainult softwares, kuna videokaardid olid nii über kallid Samas mul vedas, mul vanemad andsid raha ja ostsin esimesena omas ringkonnas videokiirendi ja valisin voodoo 3-e kuna sel oli 16 mb mälu, voodoo 2-l oli vähem. Teistel olid ati roikad 1-2mb videomälu Inimesed käisid minu juures seda imeasja kõõritamas veel _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Jaa-jaa kindlasti
320p või 480p ja mis fpsiga? _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
võid ise proovida, tõmba videokaardil driver maha, win10 lükkab asja prose peal käima. foorumis räägitakse et saab ka devicemanageris videokaarti disabledes asja software renderi peale suruda.
aga kui ei taha loomkatseid teha, siis youtube:
DeTHiCa., ma ei hakka loomkatseid tegema, kuna mul pole võimast proset ja nagu videost näha siis fps on kehva. Aga pilt on ilusam kui arvasin _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Mis oleks tõeline pomm oleks see kui mäng oleks täielikult path traced a'la Quake II RTX ja Minecraft RTX.
See võib esmapilgul tunduda hullumeelsena (väga kehv perf) aga see annaks täpselt selle 10+ aastase "can it run Crysis?" effekti jälle. Arvan, et kui see on hübriid raytraced/raster nagu teised modernsed mängud a'la Control, siis on see 5 aasta pärast üsna mängitav. Eriti kui Crytek suudab multithreadingu pudelikaela ületada prosede osas. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Minumeelest natuke pettumus.sisimas lootsin et tuleb uus crysis a la crysis 4 vms ..aga lastakse vana rasva peal liugu edasi .viimasest crysisest on ka juba 7 aastat möödas .tehnika on arenenud niipalju edasi pluss tulemas on uued konsoolid ,kas tõesti ei ole ideid uut mängu teha
Kõik head ideed on juba tehtud, varsti hakkab taandareng, muusikas samamoodi hakatakse vanu hitte samplima,ja need lähevad hittideks _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Kõik head ideed on juba tehtud, varsti hakkab taandareng, muusikas samamoodi hakatakse vanu hitte samplima,ja need lähevad hittideks
muusikat on samplitud väga-väga pikka aega.. mõtled vast seda kui võetakse ~20a vana lugu ja pannakse tümpsu juurde vms, see pmst plagiaat, originaali 99% juhul paremaks ei tee
Tegi kõik 3 mängu alles läbi mõned kuud tagasi ja esimeses on mõndade missioonide ülesehitus üpriski nigel, tuleb meelde mäe jalamil karjääris toimuv näiteks.
Kui vaid lisavad silmailu ja AI käitumist jne ei lihvi, siis tuleb ta nagu 2007 aasta mäng, mõnevõrra konarlik kogemus.
Minuarust neil see Crysis seeria küll eriti edukas polnud. Ei aidanud ka konsoolide suund. Nii et miks surnud lehma veel üritada lüpsta? _________________ zero
ma loodan et juhtimine ära ei konsoolitata, a la c2 ja c3. rattakujuline valik on minu arvates parim.
Rattakujuline valik saigi konsoolidest alguses ju, ei?
Crysis 2 alates oli juba näha, et neil polnud tegelikult häid ideid selle idee edasi arendamiseks ja suruti igasuguseid asju lauale.
Pigem jätku sunnitud järjed tegemata kui et mingi käkk jälle letti lasta. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
ma loodan et juhtimine ära ei konsoolitata, a la c2 ja c3. rattakujuline valik on minu arvates parim.
Rattakujuline valik saigi konsoolidest alguses ju, ei?
see ratas kaotati ära sellisel kujul nagu ta c1-s oli.
lisaks nerfiti nanosuiti nii palju, et sellega ringi põrkamine polnud enam pooltki nii lõbus.
uue kohta:
tsitaat:
Crysis Remastered will focus on the original game’s single-player campaigns and is slated to contain high-quality textures and improved art assets, an HD texture pack, temporal anti-aliasing, SSDO, SVOGI, state-of-the-art depth fields, new light settings, motion blur, and parallax occlusion mapping, particle effects will also be added where applicable. Further additions such as volumetric fog and shafts of light, software-based ray tracing, and screen space reflections provide the game with a major visual upgrade
meh, fixigu multicore support ära ja FPS hüppab vabalt kahe-kolmekordseks. muu pole isegi oluline.
keegi viimasel ajal seda crysis 1 käima ka on pannud, et selline kiidulaul graafika üle käib? c.a. 5+ aastat tagasi nägi see juba väga mannetu välja. praegu ilmselt enam super marioga väga suurt vahet ei teeks.
keegi viimasel ajal seda crysis 1 käima ka on pannud, et selline kiidulaul graafika üle käib? c.a. 5+ aastat tagasi nägi see juba väga mannetu välja. praegu ilmselt enam super marioga väga suurt vahet ei teeks.
Ütleks, et näiteks No Man's Sky näeb koledam välja, kui 2007 Crysis, rääkimata Super Mariost.
Puudu on veel inimesed, kes Crysis 1 gameplayd vihkavad.
... eks ilmselt arendajatel näpud põhjas ja tuleb lihtsalt midagi genereerida, et rahavoogu tekitada. Crysis oli äge oma aja kontekstis, kuid nüüdseks on juba sarnast mehhaanikat nähtud ja tehtud nii palju, et ma ei oska seda taaselustamist isegi kuidagi oodata, sest puudub igasugune siduv nostalgia selle mänguga seoses. See oli lihtsalt tehnoloogiline samm edasi, umbes nagu nuputelefonidelt puuteekraanile üle minnes. Omal ajal üsna suur asi, kuid praeguse aja kontekstis ei oska selles enam midagi sellist näha, mille taaselustamises võiks mingi võlu peituda.
Seega, ma oleks rohkem seda meelt, et tehku pigem midagi uut, olgu see mis ta ka pole, ikkagi uus asi. Näiteks, nagu EA SW: JFO, polnud midagi väga erilist, kuid kuna rahvale üldiselt SW temaatika meeldib ja mäng oli mängitav, siis ilmselgelt edukas. Teinekord jääb täiesti arusaamatuks, kuidas arendajate loogika töötab, võetakse matti asjadest, mis pole edu jaoks üldse kuidagi relevantsed ja üritatakse mingit pseudoideed teostada. Praegu paistavab kõiksugu uusnägemused vanadest mängudes mingil lainel olevat ja otseloomulikult üritavad paljud sellest lainest osa saada. Paraku ma kahtlustan, et juhtub nii nagu 'battle royale' vaimustusega, kui kohe ree peale ei saa, siis viimased üritajad leiavad ennast hoopis näoli mudas ... _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.