Seda võib võtta ka nii, et Damaskuses vaadati, et Trumpil on kopp ees Süüriast ja võib end vabamalt liigutada sest tõenäoliselt karmimat reaktsiooni tõsiselt mures olekust ei tule.
Teine võimalus on, et vastab tõele, et väikseid gaasirünnakuid on süürias olnud üle kahesaja sõja jooksul ja seekord kogemata tuli karmim laks.
Seda võib võtta ka nii, et Damaskuses vaadati, et Trumpil on kopp ees Süüriast ja võib end vabamalt liigutada sest tõenäoliselt karmimat reaktsiooni tõsiselt mures olekust ei tule.
Teine võimalus on, et vastab tõele, et väikseid gaasirünnakuid on süürias olnud üle kahesaja sõja jooksul ja seekord kogemata tuli karmim laks.
Huvitav sõnastus. Korduvalt tõestatud, et on kasutatud.
Briti välisminister märkis, et Süüria presidendi Bashar al-Assadi režiimiväed on alates 2014. aastast kasutanud mürkgaasi vähemalt neljas rünnakus.
Ta lisas, et Suurbritannia toetab Keemiarelvade Keelustamise Organisatsiooni (OPCW) uurimist ja hoiatas, et Assadi toetav Venemaa ei tohi taas püüda takistada neid uurimisi.
«Kõik need, kes vastutavad keemiarelvade kasutamise eest, on kaotanud kogu moraalse puutumatuse ja tuleb võtta vastutusele,» sõnas Johnson.
Miks me siin midagi räägime? Lahutame meelt? Noo-jaa, see oleks enam-vähem pädev argument!
Aga tegelikult ei tea me suurt midagi. Ja need kes teavad, need teavad, aga nad ei kavatse meediat õige infoga teavitada.
Poliitika on keeruline. Välispoliitika on eriti keeruline. Sõdade puhul on kõik veel eriti keeruline.
Et jah, jõudu HV-foorumile analüüsimiseks! Tõde te kahjuks teada ei saa kunagi!
Kuulge mehed, aga äkki koristaks pealkirjast lõpuks selle "Ukraina on Venemaa rünnaku all..." ära? Tiba veider on ikka veel seda pealkirjas kohata. Paneme siis kasvõi midagi ISISe teemalist?
Just. Kaua me seda hoiame? Kui a'la 20 aasta pärast ikka sama seis on siis kas leiame HVFist teema sellise pealkirjaga?
Arutlused erinevate õnnetuste ja maailma konfliktikollete teemal vol 6 (Ukraina on Venemaa rünnaku all, Euroopa julgeolek on ohus!)
Iseenesest ma olen nõus, et olukord on jah seal senimaani pinev, kuid pealkirjas võiks olla kas siis päevakohasem tekst või eemaldada sulgudes osa.
Venemaal läheb kõik plaanipäraselt....pealkirjad lähevad maha, varsti enam ei mäleta enam keegi, et venemaa ründus ukrainat. Krimm on alati venemaa osa olnud
Varsti lõpetatakse sanktsioonid ka.
Putin pole loll
Ok, hvf pealkiri asja ei muuda, aga 1+1+1+1+1 annab kokku palju _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Euroopa pole ohus. Või noh, oht on ikka ja see ei kao ka niipea. Aga ukraina konflikt ei ole euroopa konflikt. Ukraina on üldse üks arenguriik. Probleeme rohkem kui lahendusi!
Euroopa pole ohus. Või noh, oht on ikka ja see ei kao ka niipea. Aga ukraina konflikt ei ole euroopa konflikt. Ukraina on üldse üks arenguriik. Probleeme rohkem kui lahendusi!
Ukraina on aasia või aafrika?
Rumeeniad jne on ka arenguriigid _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Rumeeniad jne on ka arenguriigid
ukraina ei aitakuidasgi kaasa sellele, et saada euroopariigiks
käib pidev pksteise võtmine ja huijamine, korruptsioon ja muu jama
slaavi värk _________________ ☠
Rumeeniad jne on ka arenguriigid
On ikka jah. Me kah natuke, ja arenguruumi on meil kõigil.
käib pidev pksteise võtmine ja huijamine, korruptsioon ja muu jama
Welcome to estonia _________________ This message was sent from space using stargate
Krimm jääb de facto Venemaa kätte nagunii 4ever, isegi Navalnõi ei annaks preskana seda tagasi. Vene uhkusele tähtis küsimus. Nii et lost battle see, paraku. Lepime
Arenguriik või mitte, aga Putin tahab NSVL mõjusfääri taastamist ja kui Euroopa Ukraina konfliktiga lepib ja sanktsioonid maha võetakse, siis on Putin võitnud ja ühtlasi antakse signaal, et on ok mõni teine riik ette võtta, kuna midagi reaalselt ette ei võeta.
Kust jookseb piir? Olgugi, et Ukraina on korruptsioonist läbi imbunud slaavi riik, on sealne konflikt proovikiviks Euroopa ühtsusele. _________________ Erakopeerimistasu tõstmise ettepaneku tagasilükkamine Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV-s ID-kaardiga autentimine
Ma räägin üldiselt, see pealkirja teema pole hetkel määrav.
Aga pm asi nii ongi, et üks annab alla, siis teine jne. Kokkivõttes tuleb "Ah oli mis oli"
Samas ise nõuame Tartu rahu lepingu tingimuste täitmist....oli mis oli. Lepime _________________ This message was sent from space using stargate
Eks ta üks raske lugu ole.
See krimmi ihaldus on ka naljakas. Tegelikult on see piirkond ennast mitte tasuv. Geopoliitiliselt on muidugi teine teema. Ehk siis mustamere laevastikku arvesse võttes on grimm hea. Aga kas venemaa tahab Türgit või Kreekat rünnata? Vaevalt küll.
Eks ta üks raske lugu ole.
See krimmi ihaldus on ka naljakas. Tegelikult on see piirkond ennast mitte tasuv. Geopoliitiliselt on muidugi teine teema. Ehk siis mustamere laevastikku arvesse võttes on grimm hea. Aga kas venemaa tahab Türgit või Kreekat rünnata? Vaevalt küll.
Türgi pole euroopa, las ründab arengumaad...
Samas euroopa lendab kohe türgi kaitseks...kahepalgelisus _________________ This message was sent from space using stargate
Arenguriik või mitte, aga Putin tahab NSVL mõjusfääri taastamist ja kui Euroopa Ukraina konfliktiga lepib ja sanktsioonid maha võetakse, siis on Putin võitnud ja ühtlasi antakse signaal, et on ok mõni teine riik ette võtta, kuna midagi reaalselt ette ei võeta.
Kust jookseb piir? Olgugi, et Ukraina on korruptsioonist läbi imbunud slaavi riik, on sealne konflikt proovikiviks Euroopa ühtsusele.
kas ukraina mitte SRÜ riik olnud?
ilmselt euroopat kotib see rohkem, kui nato riigile või EU riigile päitseid hakataks peale panema
Ukraina on selline ne rõba ne mjasa _________________ ☠
libe, Türgi ka.
Üldiselt on jube keeruline mingit poliitilist seisukohta võtta. Noh võid ju võtta, aga mingi näiteks aasta pärast on kõik vägagi teine.
Väljaanne tsiteeris siseringi inimesi, kes olid luureandmetega tuttavad ja kinnitasid, et Küprosel teenivad Briti õhuväe analüütikud lõikasid sel päeval vahelt kaks sõnumit.
Sunday Express teatas, et üks sõnum saadeti Süüriast ühele ametiisikule Moskvas ja see sisaldas fraasi «pakk on kohale toimetatud». Sõnumis lisati, et kaks isikut on «edukalt väljunud».
Nojah..selliste sõdade tulemus on ikka julm majandusele:
In 2015 Syria exported $613M, making it the 158th largest exporter in the world. During the last five years the exports of Syria have decreased at an annualized rate of -45%, from $12.2B in 2010 to $613M in 2015.
//
Õhkamine läks nihu:
Based on our available records, neither you nor your friends logged into "This Is Your Digital Life."
As a result, it doesn't appear your Facebook information was shared with Cambridge Analytica by "This Is Your Digital Life."
Kivi langes südamelt _________________ This message was sent from space using stargate
Based on our available records, neither you nor your friends logged into "This Is Your Digital Life."
As a result, it doesn't appear your Facebook information was shared with Cambridge Analytica by "This Is Your Digital Life."
Kivi langes südamelt
Jah, kui igasugu hüpersuperägedaid asju ei näpi, siis ei ole ka probleemi enamasti.
Ma usun, et sa saad ise ka aru, et see toimetamine hakkas juba poolteist päeva tagasi pihta, kui lennujuhtimiskeskused andsid hoiatuse juhtida kõik lennukid 72h õhuruumist eemale, because of incoming rockets. Süüria õhuruum oli tühjaks tehtud 12h enne Trumpi säutsu.
Ma ei tea, kas eetrisse tuli kindel ja konkreetne aeg ning sihtmärk/märgid tomahawkidele? See, et mingi tegevus tuleb, oli juba mõned päevad tagasi teada. Kindel võid ka olla, et Pentagon on deeskalatsiooni otseühenduse kaudu venelasi teavitanud sellest, nii nagu tehti ka esimese rünnaku puhul. Ehk siis teavad venelased, teavad süürlased. Ja eesmärk polegi kedagi tappa kallis anubis, vaid statsionaarsete objektide pihta löök seekord anda, kui erinevaid allikaid uskuda ja kuulata.
"Tehke nagu ma räägin, mitte nagu teen."
"Ei, oot, tehke nagu ma nüüd räägin, mitte see mis varem ütlesin"
"Ei, oot, ma mõtlesin ümber."
"MIKS TE VALESTI TEETE. MA JU ÜTLESIN MIDA TAHAN. MA OLEN KÕIGE STABIILSEM GEENIUS!!!!!111"
"Sa oled vallandatud!"
- D.Trump
"Tehke nagu ma räägin, mitte nagu teen."
"Ei, oot, tehke nagu ma nüüd räägin, mitte see mis varem ütlesin"
"Ei, oot, ma mõtlesin ümber."
"MIKS TE VALESTI TEETE. MA JU ÜTLESIN MIDA TAHAN. MA OLEN KÕIGE STABIILSEM GEENIUS!!!!!111"
"Sa oled vallandatud!"
- D.Trump
tsitaat:
Kord küsinud mandrimees Heltermaa sadama kapteni Tõsise käest:
"Kuhu see tee läheb?"
Tõsine vastanud:
"Ma ole eluaeg siin sadamas kohapeal elanud, äi see lehe kuskile, tee ikka oma kohapeal."
"No ütle, kuhu see tee siis viib?"
Tõsine:
"Äi see vii kuskile, pead ikka ise minema."
"No, kuhu seda teed möödas siis minna saab?"
"Oma asi, mine kas võ Sõru otsast merre."
Russia accused Britain yesterday of the “abduction” of Sergei Skripal and his daughter Yulia after she was quietly released from hospital. The Times can reveal, however, that Ms Skripal turned down an offer of consular assistance from the Russian embassy.
She spent a second night in a secure location, thought to be a well-guarded country house, after her discharge from Salisbury District Hospital on Monday.
...
edit:
anubis kirjutas:
ot:
Pagulased süüdi, ikka, isegi kui ei ole.
Terrorist muutus just vaimsete probleemidega isikuks paljudes vestlustes.
A Greek Air Force jet crashed into the Aegean Sea on Thursday, killing the pilot, as he returned from a mission to intercept Turkish aircraft that had violated the country’s air space, Greek officials said.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.