Küsisin, PC versiooni nad müüma ei hakka. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
palju mänge siit ostnud,pole kunagi probleeme olnud. Hinnad on teistega suht normaalsed olnud. natuke madalamad kui muidu küsib ehk uplay shop ise. Ma saan aru et on soov plaadi versiooni osta,aga tänapäeval suht raske saada,eriti veel PC versiooni,kuna tänapäeval kõik juba digitaalselt võimalik ilusti kätte saada. ja uplayd nõuab see mäng niikuinii.
Ise seda ostnud pole ja ei kavatse ka suht juraks on see far cry läinud mine ühte kohta tapa need vaenlased ära ja siis mine järgmissse kohta ja tapa need tüübid ära. mõttetu grind.
Kas see kuld versioon tähendab seda, et 3 uut maailma tuleb veel selle aasta jooksul ?
tsitaat:
Extend your Far Cry 5 experience with 3 other-worldly adventures. Fight off horrific zombies, ruthless Vietcong soldiers, and mutated Martian arachnids
Või samas maailmas võitled teiste tegelastega.... Ma pole nendele lisadele eriti pihta saanud _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kunagi oli siin foorumis tegelane, kes hea hinnaga võtmeid müüs?
Nende võtmetega on see, et ma raudselt unustan ja kaotan paroolid. Ning siis ei toimi kui kunagi hiljem isu. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Amazonis vist olemas...hakka või tellima _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Läks 35h kokku ja grind oli isegi lahedam siin mängus kui missionid. Üldiselt story oli minuarust täielik crap. Kõrval missiond ka vahepeal ajasid ikka suht pinda. "Mine tapa karu ära." Aga no lõpp oli "huvitav"
Siis tuleb DIY teha . Suvaline karp ja netist FC5 dvd cover+ high quality printer, ostad poest plaadi ja copyd fc5 failid plaadile, hiljem samuti plaadi cover ja liimipulgaga liimid dvd kulge. _________________
Siis tuleb DIY teha . Suvaline karp ja netist FC5 dvd cover+ high quality printer, ostad poest plaadi ja copyd fc5 failid plaadile, hiljem samuti plaadi cover ja liimipulgaga liimid dvd kulge.
Ha. Pole paha mõte üldse _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Nii palju erinevaid kalu peab püüdma, mulle see üldse ei meeldi.
Ma tegin selle achievementi küll ära et kõik kalad püüa rekordsuurusega maakonnas. Saad parima õnge sis rewardiks.
Okei, püüan meeles pidada, kas erinevad kalad on erinevates kalastuskohtades? Mul on ilge probleem flysuitiga teha need sõidud ära, ma ei saa isegi esimesele rõngale pihta ja kui esimese suudan läbi häda läbida, siis teisest panen kaarega mööda.
Pean vist klahvid ära vahetama, tõus oleks W ja alla oleks S, mul juba see läheb praegu jubedalt risti. Lennukiga samamoodi, otse mulda pidevalt.
Nii palju erinevaid kalu peab püüdma, mulle see üldse ei meeldi.
Ma tegin selle achievementi küll ära et kõik kalad püüa rekordsuurusega maakonnas. Saad parima õnge sis rewardiks.
Okei, püüan meeles pidada, kas erinevad kalad on erinevates kalastuskohtades? Mul on ilge probleem flysuitiga teha need sõidud ära, ma ei saa isegi esimesele rõngale pihta ja kui esimese suudan läbi häda läbida, siis teisest panen kaarega mööda.
Pean vist klahvid ära vahetama, tõus oleks W ja alla oleks S, mul juba see läheb praegu jubedalt risti. Lennukiga samamoodi, otse mulda pidevalt.
Ma mängin seda mängu klaver/hiir + X360 pult kombona. Lennukiga/helikopteriga ja autoga sõites kasutan pulti.
Selle flysuiti challengiga jaurasin ka üle poole tunni
Ise ei saanud ka alguses käima ennast sellega. Aga ma kasutasin koguaeg hiirt nagu vaatamiseks, aga vend lendab teises suunas. Lõpuks üldse hiirt ei kasutanudki ja tuli ära. Ürita kurve võtta suurema kaarega ja keerama hakka juba varem.
FC2 oli videost vaadatuna palju mitmepalgelisem, aga mäng kukkus neil läbi. Ju siis ei tasu väga palju energiat kulutada pisidetailidele vaid peab terviklikult lähenema. Ma tüdinesin ise FC5 ära, ma olen ka suhteliselt lõpus, aga nii igavaks kiskus ära. Puhkan nädala, siis teen lõpuni.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.